- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szotyika77 #2735 üzenetére
+1, nekem is az egyik legjobb vételem volt
-
Gömbike
senior tag
válasz
szotyika77 #2724 üzenetére
Akkor úgy süsd, mint a sima krumplit.
Jónak kell lennie.
-
Gömbike
senior tag
válasz
szotyika77 #2722 üzenetére
Ez nagyon attól függ, mekkora teljesítményű a gép. Mert más 1700 Watton, meg más 2250 Watton.
Én úgy sütöm, mint a normál krumplit, de az én gépem 2250 Wattos. -
Atomantiii
addikt
válasz
szotyika77 #2673 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
-
evitiguF
senior tag
válasz
szotyika77 #2673 üzenetére
Ezt még kiegészíteném azzal, hogy a jelzőhangja is sokkal barátságosabb a Princessnél, bár a Princess meg jelez, ha elérte a beállított hőmérsékletet, a Philips nem.
Ha lakásban vagy, az tuti hogy Princessnél az alattad-feletted lévő is tudni fogja, mikor használod. -
Beni2360
félisten
válasz
szotyika77 #2561 üzenetére
-
torma1981
veterán
válasz
szotyika77 #2561 üzenetére
Brassói nagy kedvenc. +1 hogy írd le a receptet.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
szotyika77 #2382 üzenetére
Megcsináltuk most délután az oldalast krumplival. Ugye úgy irja a recept hogy 130fokon 60perc, majd 140 fokon 30 perc, majd alufóliával lefedve 150 fokon 20 perc (itt az alufólia opcionálisan elhagyható).
Kb 17 órát pácolódott a husi a fokhagymás pácban, a végeredmény nagyon finom lett, de nem lett olyan omlós mint amit vártam.
Lehet hogy legközelebb több időt kéne hagyni 130fokon puhulni?Az utolsó körben az oldalas mellé tettünk kockàzott krumplit is, ami nagyon szépen sült, az oldalas kivétele utàn még 10 perc kellett neki hogy puha legyen és ropogós a külseje.
A következő adag krumplinak 30perc kellett 180 fokon, itt kb félig volt a kosár krumplival, és 10 percenként rázogattuk, forgattuk, de isteni lett, sokkal jobb mint sütôben.
Legközelebb az eredeti recept szerint fogok eljárni, ez ilyen rapid krumplisütés volt.Összességében nagyon tetszik, pont fateromék jöttek este, nekik is tetszett, úgyhogy sikerült ráetetnem őket egy airfryerre. 😬 Eddig nem gyakoroltam a főzést, de mostmár biztos többet fogok forogni a konyhában.
-
Gömbike
senior tag
válasz
szotyika77 #2377 üzenetére
Nincs más teendőd az átöblítésen kívül👍
-
Beni2360
félisten
válasz
szotyika77 #2375 üzenetére
A krumplit teritsd szét alul és mehet rá a husi, úgy is kell razogatni, forgatni. Én tegnap bontottam darabokra az oldalast és csont szinte csak az egyik végébe volt azok is aprobbak. Egyelőre fagyiban ment még nincs az étlapon.
Link az említett sütésre? -
synar
őstag
válasz
szotyika77 #2377 üzenetére
10 perc elég max hőfokon.
-
Gömbike
senior tag
válasz
szotyika77 #2375 üzenetére
Mi nem szoktuk előmelegíteni [link] , a philips nem igényli szerintem, nagyon jól megcsinálták a keringetést, szinte azonnal jő a forróság.
-
bul07
nagyúr
válasz
szotyika77 #2353 üzenetére
-
erdey_a
addikt
válasz
szotyika77 #2353 üzenetére
ha jól látom, a philips nagyobb is és olcsóbb is. ez innentől nem kérdés.
...amúgy meg princess még olcsóbban
-
Gömbike
senior tag
válasz
szotyika77 #2321 üzenetére
Ekkora létszámra nem a gyártó az elsődleges szempont, hanem a belső méret.
pl. Hiába veszek átlag Suzukit az autópályára, napi 500 km-re, ezt nem fogja üzembiztosan és biztonsággal !!! tudni, csak nagy köbcentis autó, mivel azokat a pályázásra találták ki a mérnökök márkától függetlenül.A lényeg:
- minél nagyobb beltér.
- minél magasabb teljesítmény
Vannak a Tefalnál sokkal komolyabb gyakorlati tapasztalattal bíró gyártók. Én azok közül választanék minél nagyobbat.
Nekem ez van, [link] , bár idèn januárban csak 97 volt
, de csak ketten vagyunk, sokszor még ez is kevés belméretű.
Úgy gondolom a Cosori lesz a barátod, te meg otthon ellenség😁
-
luikay
aktív tag
válasz
Cosori Dual Blaze-t vett kollégám, isteníti... Nagy előnye, hogy alul-felül van fűtőszál, így nem kell forgaztni, rázogatni a kaját.
-
bul07
nagyúr
válasz
Ha Tefal csak olyan ami nem egy üstös
Nekem egy üstű Tefal van de már bánnom hogy ezt vettemEnnyi személyre minnél nagyobbat. Sokka egyszerűbb ha nem kell kétszer sütni még ha csak a hasább is van ebben sütve a hús meg rendesen. És bem is az idő,ő hanem nem hül ki, mert azért 15-20perc alatt kihül az első adag és az már nem olyan.
-
San398
őstag
válasz
szotyika77 #1842 üzenetére
Amit erdey_a ajánlott azt csak ajánlani tudom, én két hónapja használom és meg vagyok vele elégedve.
szinte mindent tud amit kell:
- Nagy, (nagy kosárba lehet kevesebbet is rak ha úgy hozza)
- Szögletes kosár (jobban lehet bele pakolni
- A kosár oldalt rácsos(szerintem jobban átjárja a forró levegő a készülő ételt) -
válasz
Mindkettő kicsi, ahogy előttem írták min. 5L a megfelelő, például a Lidl-Aldi nagyobb méretűek jól beváltak mint belépő modellek.
-
erdey_a
addikt
válasz
egyik sem lesz jó neked. minimum 5 literest keress, de az se baj, ha jóval nagyobb.
én ha ma vennék, ezt venném: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest