-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, ezen én is megakadtam. 8 literes Siguro-ba két főnek sütünk sültkrumplit és mellé valami kisütni valót egy körben. Szóval ez a 6 személy valóban bullshit.
Én is 1, max 2 főre számolom ezt.
A 2-4 litereseket nem tudom hová tenni magamban, látva hogy a 8 literesbe mennyi fér, bizonytalan vagyok benne hogy egy kicsibe egyáltalán egy ember jóllakott adagja elférhet-e... Ezt az 5 literest azért néztem ki, mert kb. ebben az árban jó (tavaly kifutott sajnos a 8 literes 20 ezres siguro).| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Beni2360
félisten
Nekem két éve van és még nem panaszkodott a párom, hogy nehéz lenne tisztítani. Jobb mint a papír mert az alján levő bordák közt is forog a bordán a levegő. 5.2 l gépemhez jó. Vagyis 8" szabvány méret. Én ebben sütöm a stefániát is, hurkát és hadonlókat mert fent marad a zsír és lehet kergetni vele a húst.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
fsdb
aktív tag
Itthon is feljött, hogy a Lidl-ben lesz, szomszédnak is van, Lidl-ben vette, ő is szeretne.
Idejövök utána olvasni és itt fogadsz a dilemmázásoddal, a hozzászólásokban meg érződik egy kis ironizálás, ilyenek hogy, melyik süt jobban alulról, watt, stb, de érthető...
Nem írtál még, neked gondolom Lidl-s lesz. Nekem holnap jön a Philips.
Megköszönném, ha leírnád a végkifejletet milyen.[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
Beni2360
félisten
Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy minek egy ilyen gépbe 1,4kg sült krumplit bele tenni?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
2150W azért nem semmi egy ekkora gépre
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Philips itteni elmondások alapján nagyon jól süt alulról is
Mondjuk péksütemény sütésnél ez szempont lehet( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Megmértem
Olyan 800-900g mirelit hasáb sütése, előzetes melegítés nélkül
20perc, 200°C
0.396kWh fogyasztott [kép]
Legnagyobb pillanatnyi fogyasztás 1644W[kép]Tehát egy ilyen periódus ~12Ft, ha belefér a normál árazásba, ha nem akkor ~24Ft
Bár az is igaz hogy most ezt a hasáb mennyiséget 33percig sütöttem, ha jól rémlik 0.485kWh lett a vége
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
erdey_a
addikt
hangosan, mint egy tűzjelző... ha nyitva az ajtó, a gyerek fel fog ébredni. én szerettem a hangos sipolást a princessnél is, így az udvaron is hallottam hogy mi a szitu. a siguro kicsit annál is hangosabban csipog és 4 helyett 5x
viszont nem kötelező megvárni a csipogást. 1 perccel a vége előtt kihúzod a kosarat, meg a dugaszt a konnektorból aszt csákis színes: ma sajtos kiflit sütöttem és megkockáztatom hogy a siguro alulról jobban süt mint a princess, pedig ugyanaz a lego
ugyanitt kellemetlen tapasztalat, hogy az eddig hibátlan aldi sült krumpli rosszabb minőségű lett. volt itthon egy fél zacskó régebbi és egy új. zongorázni lehet a különbséget a két krumpli között.
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
bul07
nagyúr
Oké ha nem felejtem el ma később csinálok videót, de nem lesz mihez viszonyítani hogy ténylegesen mennyire hangos is
Sőt ki is mérem hogy 20perc 200fokon mennyit energiát fogyaszt el( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
wjbhbdux
veterán
Annak duplán lisztes, a csirkét nem fixen körülölelő panírja van, az csak olajban fog olyanra sülni, mint náluk. [link] én ezt a receptet követtem (buttermilk = író), ízre jó, a csípősségét kell házilag belőni ahogy jól esik, és ha nem 5 centisre vágod akkor már csak a mérete miatt is jobb lesz mint a kfc .
/s
-
F-ECT$
titán
-
Beni2360
félisten
Nekem pont ilyen van és bizony kemencés krumpli max 550g-ig ajánlott. Nem váltja ki sajnos az AirFayert. De egy nagyon szuper vásárlás volt.
-
vacs
veterán
A Bauknecht egy az egyben Whirpool, csak osztrákoknak címkézve.
Bővebben a háztartási gépek topikban volt róla szó.(^)(>.<)(^)
-
Izland`
tag
Sziasztok!
Ár-érték arányban van ennél jobb ajánlat hasonlóan, 5+ literes kiszerelésben? (Ha például 4 literes csak, de ennél a terméknél sokkal jobb, akkor azt is szívesen fogadom.)
Akár linkek is jöhetnek, ha van valakinek tapasztalata ezekkel a kütyükkel.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
Cyborg
őstag
Nekem delimano van, és olívaolajat rakok bele, nagyon jól porlaszt, fél éve használom kb, még hibátlan eddig, csak ajánlani tudom.
Az olaj spray is jó, de az nagyon drága, ár -érték arányban jobb a delimano.
Előtte olyan volt, mint a lidl-s, de nem Lidl termék, hanem a helyi vasedény boltban vettem, egyet 2 hét után vittem vissza, a másik fél évet bírt, aztán eltört a műanyag fej -
Apollyon
Korrektor
A viszkozitása miatt a sima étolajat nem lehet porlasztani kézi pumpás spray-jel. Nálunk itt ilyen van: [link], de ebbe mindenféle cucc van keverve, nem jó.
Jobban jársz, ha inkább szilikonos ecsettel kenegeted a sütnivalót az általad fűszerezett páccal, sokkal hatékonyabb és egészségesebb is, meg finomabb.)#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bul07
nagyúr
Ez a melegen tartás funkció igen praktikus egy valami
-
attiati
veterán
Igen, kivezették úgy tűnik. Most van nálam 2 db, de lehet nem viszem vissza, inkább elajándékozom, ha már úgysem lesz többet ez a típus. 26e ft-ért elég jó ajánlatnak tűnik.
#2749BlackJack21
A négyzet alakúak elfogytak, azok kelendőbbek.
Azért feltételezem, hogy idővel minden Princess-t kivezet az Alza, mert a négyzet alakúakat sem töltik újra.[ Szerkesztve ]
-
-
-cobra-
aktív tag
Szia!
Nem próbáltuk, mert karácsonyi ajándék lesz anyósnak.
Csak kicsomagoltuk és összevetettük a LIDL-össel, és minőségre sokkal jobbnak ítéltem meg. A LIDL-ösnek nehezen járt a kosara, volt hogy alig tudtam a helyére tenni (pedig nem vagyok egy műszaki analfabéta), illesztések pontatlanok, műanyagok széle nem volt szépen eldolgozva, egyszerű egy valami.
Princess nem volt a kezeim között, ahhoz nem tudom mérni. Gondolkoztam azon is, 25-be kijött volna, viszont Euronics és Gorenje márkaszervíz van a városban, így a mellett döntöttünk.
Egyébként itt van róla egy orosz beszámoló, google translate-tel egész jól olvasható, illetve vannak további fotók is -
Beni2360
félisten
Ez a tegnapi Brassói apró pecsenye
IItt meg csirkemell.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
madrac
senior tag
Nekem az lett a begyakorolt eljárásom nyers burgonya sütésnél, hogy pucolás, felkockázás után kicsit beáztatom vízbe a keményítő miatt, majd megszárítom, és egy nagy műanyag tálban kis olajjal összerázom, hogy egyenletesen eloszoljon a burgonya felületén, majd megszórom sós fűszerrel és úgy teszem be sülni. Persze ezután az olajos tálat és a sütőkosarat macerásabb eltisztítani mint eleve fagyasztott bolti krumpliból sütni, csak ez utóbbinak ára már elég horribilis lett.
-
Beni2360
félisten
Jo vétel ajánlott, szögletes kosár, 5 l feletti, kivehető kosár.
Krumpli sütés meg függ a fajtájától a C kategoriaba tartozó a legjobb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.