Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1396) elder troll válasza w.miki (#1395) üzenetére


elder troll
senior tag

Nekem a spar-os jött be (vastagabb), valakinek az aldi-s vékonyabb jön be. A hullámosnál kisebb eséllyel ragadnak össze, de nem estem hanyatt az aviko-tól, alapból is egy kicsit már túlsütött a többihez képest.
Úgyhogy inkább azt javasolnám, hogy próbálj ki 4-5 fajtát, és utána döntsd el.

Nálam így néz ki egy sütés:

6 perc 160 fokon csak a panírozott húsok hagymakarikával fedve.
(fordítva kirakom a tányérra ezeket, krumpli megy alulra, fölé a hús, rá a hagymakarika)
10 perc 170 fokon
(hagymakarika fordít)
5 perc 170 fokon

Mivel húst is ebben sütöm, így a vastag krumpli vált be, mert a spar-osnak 15 perc kell előmelegített sütőben, az aldis vékonynak viszont ~10 perc is elég (1 fő esetén).
Ha sokkal tovább és magasabb hőfokon sütöm a húst (még krumpli nélkül), akkor a széle megéghet, részben ezért is takarom le hagymakarikákkal (+némi olaj is kerül a húsra). Kell egy kis előnyt adni a húsnak (+5-6 perc), a vékonyabb krumplinál több "előnyt" kell adni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.