Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
válasz
tibbike01 #1042 üzenetére
Általunk preferált verzió:
Kisebb (a magkrumplinál alig nagyobb) krumplikat megmosva, majd (mérettől függően) héjastól félbe vagy negyedbe vágva, kb. 5-6 percig előfőzöm. Utána a vizet leöntöm, sózom és tetszés szerint fűszerezem, kis olaj, összerázom, és megy bele az air fryerbe. Egyszerre annyit szoktam sütni, hogy négy felnőtt nem bírja megenni, ez a mennyiség kb. 22-24 perc alatt sül meg egyszeri átrázással, 180-190 fokon. Nekünk jobban bejön, mint a hagyományos vékony sültkrumpli. -
tibbike01
őstag
Sültkrumplit hogyan készítitek rendes (nem fagyasztott) krumpliból?
-
batagy
őstag
Sütőtök beszámoló.
Előtte:180 fokon ment 40 percig, majd:
Finom lett!
Utána egy második darabnál ugyanennyi idő alatt túlságosan is szétsült, szóval ilyen kicsihez elég kevesebb idő is. Harmadikra egy ennél még kisebb darabot tettem bele, annak 30 percet adtam 180 fokon, az is elég volt.
Amúgy nekem Sencor SFR 5320WH van, ami 3 literes kosár kapacitás, de nagyon kicsi! Nemhogy 2 személyre, de még 1 személyre is majdnem kicsi. A sütőtökből 2 db nem is fért bele, pedig ezek is kicsik voltak. Érdemes nagyot venni!
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Hotdog beszámoló.
Alapanyagok: Lapka sajt, Füstli, és Spar-os Buci (Kifli)
A Virslit először önmagában 180 fokon 4 percig.
Majd lapka sajtba tekerni a virslit és bele a félbevágott buciba. 180 fokon 4 percet ment nekem, de elég lehet kevesebb is. Eléggé kiszáradt a buci ez alatt. Aztán mehet rá ketchup, mustár. -
laci06
senior tag
Van amúgy nagy különbség az egyes márkák között? Kértem nemrég ajánlást "nagy" airfryer-re, és mondtátok, hogy Lidl, Tefal, Philips. Mindegy lenne ha a méret megfelel?
-
Izé, a topic címét nem óhajtjuk megváltoztatni? Igazából kezd egy általános AirFryer topicba átmenni, szerintem az Airfryer előtti rész akár törölhető is lenne.
-
Voice24
őstag
A katalitikus tisztítás elég régóta a hagyományos villanytűzhelyek egyik lehetséges opciója, a mienk is ilyen, pedig elég alap tudású. Amúgy hatékonynak mondható, nem igazán látszanak fröccsenés nyomai, pedig többször is el van felejtve a direkt tisztítás (ami igazából a legmagasabb hőfokon történő 30 perces üres üzemelés).
[kép] -
Electrolux LKK664201X - Air Fry elektromos sütőrészét ma próbáltuk ki. Mirelit hasáb burgonya hidegen bele, kis olívaolaj spricni, kb. 20 perc múlva kész. Aranysárga, ropogós, és ami a legfurább, krumpli íze van - végre nem olajszagú és ízű tocsogós cucc.
Lányom meg is jegyezte, hogy innentől szokni kell egy ideig, hogy a hasábburgonyának nem olaj hanem krumpli íze van -
kola99
tag
-
erzol
őstag
Meghozta a jézuska a xiaomi airfryer - t.
A karácsonyi vacsi is abban készült.
Fenyőmagos pankó morzsában sült füstölt sajttal töltött csirkemell, hercegnő burgonyával. 25 perc alatt kész volt.
Hát ez az airfryer technológia parádés.
Mondom ezt úgy, hogy 30 év szakács múlttal volt szerencsém új autó értékű touch screen-es űrtechnikájú sütőket használni.
Azok nem tudtak ilyen egyenletes sütést produkálni gondolom a nagy légtér miatt.
Na ez zseniális. -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Keresnék valami nagyobb méretű airfryer-t. Mi a legjobb a "nagy" kategóriában? Jó lenne, ha legalább 1kg krumplit tudna sütni.
-
fant0mi
őstag
válasz
Sándor -P20- #1016 üzenetére
Az xxl silvercrestbe a 20 centis, azaz 8 collos készlet kell.
-
Sándor -P20-
senior tag
Egy tipp, (lehet hogy VÓTMÁ), de én most próbáltam.
Hideg gépbebelevágtam a tegnapi Lidből vett sajtos rudat. (Megsütött!! Nem fagyós!!)
4 perc 180 fok.
Nem ajánlom senkinek! Szigorúan rászokás veszélyes!
Isteni lett, mintha most került volna ki a sütőből!!!
Lehet azért, mert a gép is lidből van?
Két hete vettük, Most próbálgatjuk.
Tegnap dobozolták a tartozék szettet hozzá Belgiumban..[link]
Ha jól mértem éppenhogy bele fog férni.. -
Voice24
őstag
-
batagy
őstag
A sütőtököt én is ki akarom próbálni most Karácsonykor.
Nekem Sencor SFR 5320WH van.Akkor 180 fokon 40-60 perc között fogom próbálni.
Kell valamilyen papír alá?
Lyukacsos papírt, amit szoktatok írni, hol lehet kapni? Mármint így hirtelen (nem netről), pl Spar, Aldi?
Milyen néven kell keresni? Lyukacsos sütőpapír? -
ernyo15
csendes tag
Sziasztok. Szerintem az alábbi bárkinek hasznos lehet ha airfryert használ, újra elérhető a Philips alkalmazása, sőt most már magyar nyelven is.
" Elérhető a NutriU alkalmazás ízletes Airfryer receptekkel:
Több mint 150 recept reggelire, ebédre, vacsorára és uzsonnára
-Keresés konyha, előkészítési idő, ízprofil és egyebek szerint
-Tippek és ajánlások
-Mentse el saját receptjeit
Az alkalmazás ingyenes és magyar nyelven elérhető az App Store-ban (iOS) és a Google Play Áruházban (Android)." -
erdey_a
addikt
"Inkább a zaj negatív, mert reggeli friss péksüteménynél nem feltétlenül szükséges még a rotor hangot is hallgatni. Gondolom bérházban pláne zavaróbb lehet."
Milyen zaj? Milyen rotor hang? A mi airfryerünknek annyi hangja van mint mondjuk egy mikrónak.
Milyen "bérház" az, ahol a mikró "zajt csap"?
Ne toljuk már fullba... -
Smiro
senior tag
Láttam anno külföldi videót, a tisztításról nem. Mivel nem csak krumpli sül általában, hanem hús is, teljesen mindegy, hogy meg kell rázni a krumplit és akkor rakom felé a húst, vagy itt rakom be a 2. emeletet. Nem ez volt a szempont. Az ablak jó, bár nem látszik azon, hogy a hús átsült-e és az a lényeg. Idővel le is zsírosodik az ablak, tehát nagy jelentősége annak nincs. Szerintem. Inkább a zaj negatív, mert reggeli friss péksüteménynél nem feltétlenül szükséges még a rotor hangot is hallgatni. Gondolom bérházban pláne zavaróbb lehet.
-
Smiro
senior tag
A Tefalt én is néztem, nálam a szempont inkább a felső rész könnyebben tisztítása lett volna. Az egyebeknél ugye fent van fűtőszál, lapát, és mivel a forró levegő... Szóval ez talán ebből a szempontból (is) praktikusabb lehet, vs a forgató motor miatt plusz meghibásodási lehetőség, talán hangosabb is lehet, bár a ventilátor zaj elnyomhatja a motorét. Sajnos senki nem tudott róla beszámolni, így lett Philips.
-
Voice24
őstag
válasz
Dan-szan #999 üzenetére
Mi ma este négy személyre sütöttünk benne grillkolbászt, azaz nem túl vastag, de elég hosszú szálakat. 12 szál ment bele, persze nem egymás mellé zsúfolva, hanem szellősen, egy szinten négy, rá keresztben másik négy, a harmadik szint szintén keresztben, azaz rácsos elrendezésben. Én nem tettem alájuk semmit, csak szintenként vékonyan megkentem a "tetejüket" olajjal a topikban ajánlott önadagolós szilikonos ecsettel. Összesen 12 percet sültek, nagyon szépek és finomak lettek, az alsó tálban pedig gyönyörűen ott volt a lényegében olaj nélküli kolbász-zsír. Tál és kosár elmosása 2 perc, vacsi pipa.
-
kola99
tag
Nekem itt lép be az energia fogyasztás.
Pl : a Lidl Silvercrest XXL-nél felugrik 2.314 W-ra is / ahogyan Fifi kolega mérte , igaz rövidebb időre /
Én ezért inkább az 1.500 W -1.700 W-os fogyasztású készülékeket preferálnám. Pl : [link]
De van akiket ez nem zavar.
Esetleg , ha nem akarod 10 -15 perc után " rázogatni , forgatni " a készülő ételt,
van keverős típus is : [link] -
erzol
őstag
Mindenképpen cél az egészségesebb étkezés.
kola99
Olvastam én is az értékelést, de rajta kívül más nem írta.
Remélhetőleg csak user error.
Szeretem a xiaomi-t meg sem tudom számolni mennyi és hány féle van itthon,mind hibátlan minőséggel.
Köszönöm a nagy testvért utánna nézek.Ajánlott más márka esetleg?
Lidl silvercrest?
30-40 körül költenék rá max. -
kola99
tag
" Hátrányok:
pár hét / 3 / használat után a tartályon a bevonat hólyagosodni kezdett , így gyengéd törölgetéstől is lejött róla foltokban a fekete bevonat " a Vélemények között volt.
Ha tényleg így járnál ,
Alufóliával kibélelheted vagy beszerezhetsz másik tartályt...
Viszont van nagyobb testvére ,igaz 39 k. de lehet ez már a megszokott jobb minőségű : [link] -
erzol
őstag
Sziasztok!
Ketten vagyunk.
xiaomi airfryer ajánlott vétel lehet?
Van aki használ ilyet?
Nem vagyok járatos a témában, ősrégi gáz sütőnk van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest