- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
erdey_a #1645 üzenetére
Az a gond hogy ha házi fasírtot ha eszek egy hétig rá se tudok nézni, egyszerűen fáj tőle a gyomrom hasam, többek között mintha betont öntenének a gyomromba
De ez igaz más darált húszból készül ételekre, töltöttkáposztát is nagyon szeretem de meg is fekszemMinap ettem egy olyan 5-7cm darab házi paprikás szalámit, nagyon jól eset lila hagymával, de azt az éjszakát nem mostanában felejtem el
Meleg izzadás, hideg izzadás, aztán rázott a hideg is, és szó szerint mintha éreztem volna hogy épen hol halad az emésztőrendszerembeDe hogy témához is
Ti ha süttök benne péksüteményt, kakaós csigát, pogácsát
Szoktatok sütőpapírt tenni alájuk?Másik
Ti hogy álltok a plusz biztosításhoz(plusz garancia néven fut)
Mennyire hajlamosak ezek a gépek elromolni
Alapból én nem vettem hozzá de ha minden igaz 16-ig még meg tehetném
Érdemes kiadni 6e Ft-ot 3év ilyenért
Ugye akkor 2év +3év ilyen vett "garancia"(biztosítás)Simánál ami ilyen tekerőgombos sok minden nem tud elromlani, de amit én is vetem az ilyen "digitális" érintőgombos, és azért hőt kaphat eleget
Hogy fogja ez bírni évekig -
Beni2360
félisten
Ez a sutoben keszult, a husi hozza majd a kicsiben készül.
-
Beni2360
félisten
válasz
erdey_a #1641 üzenetére
Mi Pennys fagyasztott arukat veszunk. A kis meretu pogi, sutik azokat vizzel lekenve rogton mehet mert leveles tesztak. A nagy meretu csiga az kelt teszta szeruseg. Tegnap csinalta asszonykam a csigat, majd ő jelszoval es a zacsira irt ido soknak mutatkozott négus csigak lettek.
Meg nem egtek de nem nezett ra a beallitasi isdo kozben pedig az első ilyen sutes volt. A sutoben mindig ranezett az ablakon keresztul.
&&&&&&&&&&&-----------
Ui: ugye 80 c foktol indul a hofok alatta allitva melegit, csinal vslami? Lehethe kelesztesre hasznalni? -
erdey_a
addikt
válasz
Beni2360 #1640 üzenetére
az én tapasztalatom az, hogy ha rendes sütőben (gáz, alsó sütés) készítem a fagyasztott csigát vagy pogácsát (Lidl féle), akkor sokkal jobb, ha egy óra alatt kiolvasztom.
Ugyanakkor airfyerben nem tapasztaltan érdemi különbséget kiolvasztott és nem kiolvasztott sütés közt, így jellemzően olvasztás nélkül, airfyerben sütjük ezeket. -
Smiro
senior tag
Ha szabad: húst nem vennék panírozva... Ahogy a Troll is írta, megéri a fáradságot a házi panír. Eddig!!! én is ettem ezeket a ...., de mióta megvan az airfryer, soha többé. Talán az olaj íze nyomta el eddig az előre panírozott valami ízét, ma már csak a vett hús és zsemlemorzsa. Teljesen más íz világ az ebben sütött hús csakúgy, mint mondjuk faszénen vs vaslapon. Igen, ennek az eszköznek az előnye, hogy nem kell mellette állni, de a jó alapanyag viszont kell hozzá. Ezek az előre panírozott dolgok meg... Szóval saját vélemény
. Most meg kirúgott az ágy és már sül a reggeli kakaós csiga. Na ebből például szerintem jó az előre készített. De hús szerű valami soha többé.
-
erdey_a
addikt
és ha nem csak előre gyártott kaját akarsz csinálni, akkor itt a húsgolyó receptje, amit éppen most szombaton csináltam:
700 g darálthús
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 tojás
70 g reszelt parmezán
1 csokor apróra vágott petrezselyem
1 teáskanál só
bors ízlés szerint
120 g zsemlemorzsa
80 ml tejgolflabda méretű golyókat formázok és 200 fokos airfryerbe kb. 15 percig sütöm.
(az időt nem tudom pontosan, mindig a szín alapján veszem ki.)ez a mennyiség nálam pont egy sütés egy szinten és 4 főre elég.
krumplipürével szoktuk enni -
bul07
nagyúr
-
törölt tag
Tárazz be többfajta mirelit krumpliból, nekem a sparos vált be (vastag), de többen az aldisra esküdöznek (vékonyabb), sütési időben is van különbség bőven. Ez a sütő "rázós fajta", szóval többször össze kell rázni a tartalmát, hogy nagyjából ugyanúgy süljenek burgonyák. Ebben a hsz-ben van egy kép, ami elég jól ábrázolja, hogy rázás nélkül hogyan néz ki a mutatvány.
Amúgy lehet egyszerre húst és krumplit is sütni, de ki kell tapasztalni, hogy melyiknek mennyi idő kell. Pl.: mi panírozunk csirkemelleket (inkább csíkok mint szelet), aztán megy a fagyóba. A fagyott (nem elősütött) csirkemelleknek kell 5-6 perc "előny" a vastag spar-os krumlihoz képest, így először 160 fokon bedobálom a csirkemell csíkokat, aztán kiveszem, megy a kosárba a krumpli, és megy vissza rá a csirkemell 170 fokon. A philips jól süt alulról is, így mindegyik sül benne rendesen. Sütőnként eltérhet az elkészítés módja, szóval ki kell tapasztani, de rutinos airfryer userként 21 perc alatt rendelős kajákat megszégyenítő dolgokat lehet összehozni. A rendelős kajáknál úgy kezdődik, hogy a krumpli már punnyadt, és vártál rá 1 órát jó esetben. Ez meg töredék áron jobb. -
bul07
nagyúr
Na pár nap és rendes tag leszek [kép] (Már ha nem törli az Alza a rendelést)
És jöhet a tesztelés, már ha majd úgy hozza a inger -
válasz
Beni2360 #1628 üzenetére
Pár hónapja használom, nagyon megszerettem.
Összehasonlítási alapom nincs, simán teszi a dolgát.
Ami nekem csalódás volt, hogy a hozzá adott rács bármennyire is menőnek tűnik, mindig lecsúszik az aljára. Így minden szuperül egyenletesen sül, rázni se kellene a dolgokat, viszont nem tudok egyszerre két szinten sütni. (Ez csak több főre való sütésnél lenne gond.)Azért tervezek vásárolni egyet a topicban már javasolt kiegészítő szettek közül.
-
bul07
nagyúr
-
Beni2360
félisten
Errol velemeny? Es meg holnaptol valami kupont is irnak a kepen.
US $105.71 45%OFF | Proscenic T21 fryer without oil, air fryer 5.5L, Compatible with App and Alexa, Fryer without oil WIFI, function combination, Spanish recipes Online, no PFOA, LED screen touch, 1700W -
szekzol
tag
Csütörtöktől lesz az Aldiban 5L-es 26-ért. Szerintem veszünk egyet. Még ki kell találnom, hogy hol fogom tárolni, mert kicsi a konyhánk és jó lenne valamilyen gyorsan bevethető helyre tenni.
-
ernyo15
csendes tag
válasz
Beni2360 #1613 üzenetére
Az én gépem kosara ilyen [link] , belső mérete 22,7*22,7 (22,8) cm sarkoknál lekerekített. Gondolkoztam mit írjak neked, általánosságban azt mondják legalább 1,5-2 cm hely legyen a használt edény és a kosár fala között, ha van otthon fül nélküli teflon vagy zománcos edényed ki tudod próbálni használat közben is ahogy a pulykamellnél már feltaláltad magad a jénaival. Egyébként előtte Philips XL-em volt ahhoz én is vettem magamnak néhány boltban beszerezhető "kiegészítőt" [link] de az alis készletet egyszerűbb megvenni mint összevadászgatni.
-
bul07
nagyúr
Igen az amit Beni2360 írt és képpel ilusztrált
Spórolós fórumba nagy kedvenc
Penny-be kaphatóDe
Alap ára elég húzós így írdemes akkor betárazni mikor akciós
(Legutóbb mi 6csomaggal vettünk jó pár hónapra elég lesz, remélhetőleg addig megint lesz akciós, havi egy másfél fogy)Ha veszed figyelni kell mert sok hasonló csomagolás.és.termék van a nevük is hasonló, a 61% a jó, legalábbis szerintem
A zacskóban olyan kb 18-23db ilyen csikkemell csík van és tényleg rendes mell, nem valami pépből van
Most lesz a penny-be (12-től) csirke máj is panírozva
De ez tényleg a Spórolós.fórum témája, néz be oda is sok jó dolog szokot megosztva lenni.
[link] -
törölt tag
Basszus 1 hónapja vettem elősűtött hasábot az interspárban 299Ft/kg áron. Ma néztem, 449 Ft/kg ugyanaz!
-
törölt tag
Elősütöttnek néz ki, ha magad csinálod (és nem kened be olajjal), akkor halványabb színe lesz. Őszintén megvallva nekem teljesen jó olaj nélkül is, eleinte epe problémás kolléganő miatt csináltam teljesen olaj nélkül az irodában, de később én is rászoktam. A legjobb élmény kacsazsírban "előáztatott" formában volt (utána vákuumfóliázva került a fagyasztóba), de az irodában durva zsírszag miatt nem erőltettem.
-
ernyo15
csendes tag
válasz
Beni2360 #1610 üzenetére
[kép] nekem az alsó és a középső edények fala között körben van szűk 2 cm hely így tud áramolni körben a levegő, így a kosarat majdhogynem maxra kitöltő edényt is használtam már (21 cm-es tortaforma a Philips XXL-ben) és megsült az étel. Lényeg hogy tudjon oldalt is keringeni a levegő.
-
ernyo15
csendes tag
válasz
Beni2360 #1606 üzenetére
és #1605 bul07
Igen a saslik tartó legmagasabb pontja a 7,2 cm. Annak idején Smiro linkelte ezt [link] neki jó a Philips XXL-hez a 8"-os. Nekem ez van [link] az áráról ne beszéljünk megéri az az alis készlet. Szóval a saslik rácsnak a pakolós felülete 4 cm magasan van.
Nekem az airfryer kivehető kosara 9 cm magas, a max jelzés 7,5 cm-nél van így kb. 3,5 cm magas sütnivalót lehet tenni a második szintre."Es mi van a fem labbal es teflon bevonattal?"
Nem éles a kiképezése nem sérti fel a kosarat. -
m3k
csendes tag
Philips airfryer xxl kosarát mosta már valaki (többször) mosogatogépben? Bírja a gyűrődést? Leginkább a műanyag “nyél” miatt kérdezem.
-
bul07
nagyúr
válasz
ernyo15 #1603 üzenetére
Sajnos nem mértem le a a Tefal Easy Fry Classic XL EY201815 de
A max jelölés a kivehető tartályának a tetejétől kb 1cm-re volt, így biztos volt vagy 10cm mély a hasznos része, ez a rács meg kb 5-6cm magas lehet(most lusta vagyok kimenni és megmérni) a mirelit meg 2cm-nél nem magasabb így ha a digitális is van ilyen mély akkor még jó vagyok magasságban
De ezt a rácsot nem sajnálom akár át is szabhatom kicsit mondjuk behajlítok a lábán hogy alacsonyabb legyenNa alszok még rá és gondolkozok
Ugye van nekem alzás kuponom várhatnék a novemberi akciókra csak olyan magas az infláció hogy imán lehet hogy addig nem hogy 3e fognak nőni az árak hanem sokkal többet
-
bul07
nagyúr
-
Beni2360
félisten
Lejebb irtam, hogy 13 perc alatt kesz a cs csík. A burgonya forgatni kell es van benne viz vagyis mas az allaga mint a csíknsk. Elviekben lehet de sokkal macerasabb szvsz. Minnel tobb van benne annal munkaigenyes az elkeyzitese es amennyit te eszel (ket fő)
annyi eggyutt mar soknak talnam. En pont e miatt valasztottam a negyzet alaku kosarast mert abban jobban elterul a mennyiseg. Csik kisüt, mikroba melegen tartas es mehet a hasabb tobbszori razogatassal. Mi igy csnaljuk ket fore.
_----_
Dmiro: Ezen a racso megoldason mar en is gondolkodtam de meg nem talaltam megfelelot 23x23 a kosar belseje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest