Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Ez a Philips HD9216/80 mennyire jó vétel lenne 35-ért? Nem láttam még működni ilyet, nincs összehasonlítási alapom. azt sem tudom, hogy ez a 800g mit jelent. Ennyi hasábburgonyát lehet mondjuk egyszerre megsütni vele?
A fentebb említett 18 ezres aldishoz képest például milyen? Azért kérdezem, mert mindkettőt ma láttam az Aldiban, a dobozuk nagyjából egyforma méretű. Sőt, volt még az aldisból valami mini változat is, talán kétezerrel olcsóbban, de az sem tűnt sokkal kisebbnek.
-
nagysz
tag
El kell érni, hogy ő kérje a cuccot
Én kivártam..egyszer megint elkezdett olajban sült krumplit sütni.. Fél nap ez ment, olajszag, konyhában állás. Megjegyeztem, lenne egy olajmentes sütő, ami fél óra alatt tudja ugyanezt 90%-kal kevesebb szaggal.
Egy dologhoz ragaszkodott már csak ezután: minél nagyobbat vegyünk, mert sokat esznek a gyerekek! -
mgy
senior tag
Köszi mindannyiótoknak!
Elkezdtem anyát szoktatni a gondolathoz, hogy megint hozok haza valami kütyüt. -
nagysz
tag
Részemről a 182050 PRINCESS bestbuy ennyiért.
-
törölt tag
Mi már 4db Airfryer XL-t vettünk (anyám, apám, kolléganő, saját), illetve a kisebbik verzióját használjuk az irodában. A kosarat nem egy áldás takarítani, amúgy szerintem bestof. Volt lidlis/aldis kisebb verziója előtte, másik dimenzó ahhoz képest. Viszont jelenleg nem akciós, és 70-80000 forintot nem ér meg, 45-ért vettük az összeset akcióban innen kuponnal.
-
mgy
senior tag
Hölgyek (remélem vannak
), Urak,
van most "topikajánlat" készülék? -
nagysz
tag
Mai "anyag": sült szürkeharcsa. A menet a szokásos: gyorspác (Lucullus flekken) + relatíve sok só. 20 percet állt, utána 10 perc halas programon, nézés/fordítás, majd újabb 10 perc sütés. Kész. Nagyon finom lett!
[kép] [kép] -
joergie
őstag
Holnaptól ákciós az aldis forrólevegős.
Valaki tud róla jót vagy rosszat mondani? Igazából ez meg a nagyobbik lidlis versenyzik, szóval...
[link] -
nagysz
tag
Azért nem irtam le, mert ez (még) nem a Gordon-féle igényességgel készült, hogyúgymondjam
Kiolvasztottam szobahőmérsékleten - ez most, mivel siettem, annyit tesz, hogy a jegek már leestek róla, olyan 3 órát állt a konyhában. Ekkor még fagyos, de a sok víz már nincs rajta.
Utána befűszereztem Kotányi "Halak" nevű űrtechnikás fűszerkeverékkel, bedörzsöltem, állt vagy kemény 10 percet és utána ugrott a sütőbe. Megnyomtam a halas ikont, ekkor kiirt 10 percet. lement, megnéztem, még nem késznek ítéltem meg, ezért beküldtem még 5 percre manuálisan 190 fokra. Ennyi.
Ja, a belső edény kézi mosogatása kicsit szopós, a lyukakból nehéz kiszedni a matériát, így az még a sütési idő jelentős részével meghosszabbitja a műveletet (+5 perc) -
nagysz
tag
Sok tipródás után rendeltem egy princess xxl-t. remélem, tényleg jó lesz
jövő héten meglátjuk.
-
nagysz
tag
hegyezem magam a princessre is, no de az egy majdnem 5000 értékeléssel (amazon.de) bíró "menő" márka
Bár ez alapján akkor lehet, azt kell venni...már van rá topic referencia!Nekem 2 éhes gyereknek az adag sültkrumplija kellene, hogy beleférjen - az tippre pont 5 liter
köszi. -
erdey_a
addikt
én a princesst is meg mertem venni: [link]
és tökéletes.
amiben nagy aszórás, az a méret. és hiába írják hogy 5-6 liter, sokszor egy 6 literes kisebb mint egy 5 literes, mert az alsó tál méretét adják meg és nem a kosárét. szóval az én tippem az, hogy vagy élőben meg kell nézni ha lehet, vagy videókat kell lesni róla a neten, hogy legyen róla fogalma az emnbernek, mi is fér bele.
nekem szempont volt, hogy egy grillcsirke beleférjen, és hát ezzel nincs gond, másfél is belefér -
-
nagysz
tag
-
erdey_a
addikt
válasz
anonymus89 #168 üzenetére
én simán elmosom a mosogatóban, mosószerrel, szivaccsal.
de nekem nem "hálós" az alja mint a philipsnek. ezt talán kicsit könnyebb tisztítani -
csibe1
addikt
Gruppis ajánlat, hátha érdekel valakit: [link]
-
solti
senior tag
válasz
anonymus89 #164 üzenetére
mi mosogatógépbe tesszük (nem mindig minden használat után)
-
anonymus89
addikt
Sikeresen beruháztam én is egy ilyenre annak ellenére, hogy belinkeltem és már jöttek is a lebeszélések.....
A lényeg csütörtökön már kézhez kaptam de csak ma bontottuk ki és sült krumplinak nekiálltunk.
Kb. 1 kg de fele külön elkészítve, a második sütüés amit itt is olvastam 200°C 23 perc kb. nagyon szép aranysárga lett és mindamellett kívül ropogós belül pedig puha.Ha egyből nem fogy el akkor idővel visszapuhul a krumpliszeletek külseje.
Amit kérdezni szeretnék egy sütés után mivel takarítjátok a belsejét a kivehető edénynek?
Egy sima mosogatószeres mosás után még mindig itt-ott ragad.
Ötlet esetleg? -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Rákerestem a BlitzWolf sütőre, de úgy látom, az nincs még itt senkinek.
Én most BG-ról vettem egy 6 litereset, egy hete tesztelgetem.
Igazából azért vettem, mert imádom a sültkrumplit, akár minden nap megenném... csak az olaj miatt nem teszem ezt.
Az aldis sütőről a múltkor lemaradtam, pedig az volt a terv, hogy kis pénzért, talán az is reális képet ad ezen eszközök használhatóságáról.
Az ajánlott Philips-et indulásnak drágának találtam, így maradt ez az éppen akciós + email only ajánlatban szereplő BW készülék.
Sajnos gagyi zongoralakk hatású a külső megjelenése, nem lesz egyszerű tisztogatni.
A kosár nagy, nehéz, mégis kicsit gyengének érzem az anyagát, könnyen deformálódik. Kicsit puritán a kivitelezés.
Összességében egész jól használható, a krumpli is szépen megsül benne. Azért félidőben egyszer érdemes megrázogatni.
Mivel nincs összehasonlítási alapom, így nem tudom, hogy ehhez képest pl. az Airfryer XL mennyivel lehet jobb (ha egyáltalán jobb) - és ha jobb, megéri-e a kétszeres árat.
Szóval, bár alapjában véve elégedett vagyok a készülékkel, azért jó lenne tudni, hogy miben lehet jobb egy másik konstrukció. Nagyjából mindegyik ugyan úgy néz ki, ugyan az a működési elv... -
törölt tag
Kaptunk egy gyengébb (talán aldi/hofer) sütőt Németországból bátyámtól, és azóta nem sütöttem olajban hasábkrumplit. Később a BB topikban linkelték az Airfryer XL-t 45000-ért, azóta már a húsokat is ebben sütöm.
Alapvetően hasábkrumpli sütéshez vettem, szerintem nem létezik ennél jobb "célszerszám". Az olajos dolgokat nem bírja a bendőm, és ebben nem olaj íze van a krumplinak. Tényleg hetekig szokni kellett, hogy a sült krumplinak krumpli íze van, a csirkének csirke íze van, stb. -
törölt tag
Kisebb szelet rántott húsokat ebben szoktam sütni, kicsit több idő kell a krumplihoz képest, illetve minimális kacsazsírral be szoktam kenni. A héten rántott camembert volt a tesztalany, takaríthattam utána a belét a gépnek, de ezt leszámítva az is rendben volt.
Ha lecsöpög némi olaj vagy zsír az aljába, akkor fehér "füstöt" tud generálni, ezért érdemes kitörölni belőle akár menet közben is (pl.: húsforgatásnál). -
phedi77
tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg Philips HD9260 sütője? Elküldené mi a külmérete, mert sehol sem találom és nem mindegy befér-e oda ahova gondolnám... -
Fehér füstöt bocsát ki a Philips Airfryer készülék
Nekem is csinálta már kétszer, teljesen értelemszerű a jelenség, semmi gond nincs a készülékkel ilyenkor. Nekem az alul összegyűlt zsiradék kiöntése megszüntette a jelenséget.
(#154) elder troll
A start/stop gombot nem szoktad használni? Erre lenne éppen kitalálva.
-
törölt tag
A 30000 forintos philips airfryer-nek nem kellene leállnia, ha kihúzom a "tartályt"?
XL-em mindig leáll, és a kisebbik gépnél nem tartom biztonságosnak, hogy folyamatosan megy még akkor is, ha épp a krumplit forgatom/rázom.
Gyári hibás lehet a másik? -
viharhozo
addikt
A nagyobbik Aldis Ambianot megvettem par hete. Mindennek durva mellekize van benne. Az elso egy-ket alkalmat meg elfogadtam volna, de az otodik utan is ilyen, ami gyanus. Esetleg tapasztalt vki meg ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- E-roller topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Projektor topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nők, nőügyek (18+)
- iPad topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Intel Core i9 14900KF processzor eladó instabil állapotban OLVASD EL!!!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest