- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
A lidl fagyott zsemle az én sütőmben 4-5 perc 180 fokon, fagyosan betéve. Lidl silvercrest xxl sütőm van.
A lidlis kakaóscsigát 30-40 perc alatt hagyom felengedni.
(A lidlben már egy hete nem kapok mirelit császárzsemlét, 3 üzletben sem volt. Most a védőgázas kisbagetteket veszem.)
A tapasztalatom az, hogy a légkeveréses hőfok jó vagy még sok is kicsit. Hamarabb megsül Bödönkében minden, mint a papír írja. -
bbmt
senior tag
Közben rájöttem, hogy azért a felmelegedési időt illene beleszámolnom, hozzáadnom
kb 2 perc
A "rendes" nagy légkeveréses sütőben, 180 fok 5-6 perc elég neki fagyottan és tökéletes lesz, majd kisérletezek.
Leveles tésztát valóban jobb olvasztani, a rendes sütőben szépen feljön,de kell vagy 40-50 perc neki ha fagyottan rakom be. -
erdey_a
addikt
az aldis elősütött (nem fagyasztott) zsemlét sütöm 160-170 fokon 8 percig, féltávon megfordítva, szóval fagyottnak az általad választott idő biztosan kevés.
lidl fagyasztott kakaós csiga gyakori vendég az asztalon, de azt 50-60perc alatt kiolvasztom, aztán sütöm. leveles tésztát fagyottból amúgy sem jó ötlet sütni, mert lapos lesz.úgy vettem észre, hogy mivel elég intenzíven tolja a gép a hőt, 10-15 fokkal alacsonyabban lehet vele dolgozni, de az időt így is ki kell tapasztalni. én mindig rá-ránézek amúgy mindenre, nem szoktam magára hagyni a sütőt
-
bbmt
senior tag
Megérkezett az akciós Blitzwolf, egyelőre ismerkedünk
Próbáltam Lidl fagyasztott zsemlét 180 fok 5 perc, a külsejük tökéletes lett, a belsejük viszont még fagyos volt.
Gondolom a hőmérsékletet vegyem le kb 10 fokkal és kicsit növeljem az időt?
Van valami ökölszabály, hogy pl ami a zacskóra rá van írva sütési paraméter annál valamivel kevesebb hőmérséklet kell?
Fagyasztott kakaós csigát csinált már valaki? -
fant0mi
őstag
Hamburger
Lidl-ben vettem hambizsemlét, kézműves hamburger húspogácsát (2x150g), salátát.
A zsemléket félbevágtam, megpirítottam 180 fok, 2 perc.
A húspogácsákat kicsi sóval, borssal megszórtam, kicsi olívaolajjal spricceltem. 180 fok, 16 percre tettem a légsütőbe, félidőben fordítottam.
Hamburgerszószt csináltam (3 kanál majonéz, 3 kanál ketchup, 1 kanál mustár).A [kép] kicsit csal, nem égettem oda a húst. 🙂
-
kola99
tag
válasz
Ajándékok #883 üzenetére
A pác adagolóban , csak a 3 vastagabb tű az üreges / amiben folyik a páclé .
A 3*9 vékonyabb tű lazítja a rostokat , kiváltja a klopfolást. [link]
Mivel dugattyús , kihúzod a dugattyút a hengerből , /és mivel nem bízol a kezed erejében /
vízcsap alá szorítod a hengert.
És lám , a víznyomás kimossa mind a 3 tűből az utolsó húscafatokat is.
/ nagyobb víznyomás leviheti a festéket a falró is vigyázz. /
Eredmény: nyugodtan hajtod álomra a fejed -
Fred23
nagyúr
A Siguro SGR-AF-G250B-ben végre fantasztikus krumplim lett. Vettem egy sima fagyasztott, aprított AVIKO-t, és minden olaj nélkül kapott 17-18 percet 180 C-on.
-
Voice24
őstag
A múltkor általam ajánlott olajspré ajánlását ezennel ünnepélyesen visszavonom. Akkor még csak kipróbáltam, és úgy tűnt, jól szórja az olajat. Többet használva rá kellett jönnöm, hogy ha nem nyomom be ütközésig a nyomógombot, csak kb. félig, akkor egy vékony sugárban, csíkban spriccel, ha pedig erőteljesen és ütközésig benyomom, akkor széteríti, de csakis vízszintes sugárban. Nagyjából úgy kell elképzelni az olajsugarat, mint amit a gőzborotva nyom ki, széles, de lapos. Magyarul, egy egyenes vonalat olajoz be akár a húson, akár máson, így pedig nem igazán használható arra, amire kitalálták. Ja, és a szórófej rögzítése a flakonhoz is igen gyengusz, könnyen meglazul, és minden olajos lesz.
Ha valaki az én javaslatom alapján rendelt, elnézést kérek tőle, de én is utólag látom, hogy kicsit befürödtem vele.
Nem tudom, a Fifi által vásárolt cucc hogy muzsikál ilyen szempontból. -
Dan-szan
senior tag
Ez a Gorenje vajon mennyire lehet jó vétel? Nem találtam semmit róla.
-
tibbike01
őstag
-
P4lom5
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit későn ébredtem rá, hogy ma kellene air fryert vennem, mert black friday van. 🤦🏻♀️😀
Légyszi, sos-ben ajánljatok valamit, ami ár-érték arányban jó.
Ajándék lenne anyukámnak, egyedül él, de gyakran hív vacsoravendégeket, gondolom elég lenne egy olyan modell, ami 2-4 főre elegendő ételt el tud készíteni egy körben.
Zöldségeket, húsokat, rántott dolgokat sütne vele leginkább.
Fontos, hogy minél egyszerűbb legyen a kezelése, mert nem valami nagy tech guru, nem kell hogy okoseszköz legyen, nem kell semmi fakszni, csak tegye a dolgát megbízhatóan és gyorsan.
Árban max 30k körül lenne jó, de ha megéri, hajlandó vagyok feljebb menni kicsit.Köszi előre is, remélem, tudtok segíteni. 😊
-
Jovanny2
őstag
Jaja, 20 perce még annyiért vettem (futárral 24.000). Mostanra felemelték 25-re+posta. Emagon ugyanez 26 akciósan, ott vártam, hogy elkezdődjön a BF. Még jó, hogy nem tegnap vettem 32-ért.
-
tibbike01
őstag
-
kola99
tag
Hali , a Media Markt-ban van 24 .000 ft /sztem megérheti /
HAUSER AF-460 Forrólevegős sütő, 4,6 L ,
Kivehető sütőkosár tapadásmentes felülettel,
Teljesítmény: 1500 W
: [link] -
eagleberg
tag
Nem tudjátok nincs-e forumja itt valahol a multi cookereknek, ekektromos főzőedényeknek (kuktának)? Mi lehet a link?
-
Fifi
őstag
A 4 napja visszavitt Lidl-s SilverCrest után asszony beállított az Aldis Ambiano változattal.
Ez a kettő termék egy posztban.Igaz ez 200,-Ft-tal drágább, de jóval minőségibb terméknek tűnik. A kosara az általunk elvárt:
Gyors felindulásban beugrott egy konyhai eszközöket forgalmazó boltba és vett is hozzá üveg olajspray-t- (Igaz kicsit drágán 2.390,-Ft-ért):
-
Voice24
őstag
Aki esetleg most keresődik: Gorenje
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Milyen forró levegős készüléket ajánlotok 1-2 főre ?
Nem tudom milyen szempontok vannak/lehetnek ezeknél az Air fryer-eknél, így többet nem is tudok írni. ~20k körül mozognék, ha van jól bevált, ajánlható ilyen árban. Köszönöm!
-
Smiro
senior tag
Mint az általad linkelt Philips XXL használó: kissé csalóka értékek, amit linkeltél. Az eszközöm például 7,3 literes. Euronics oldalt nyitva látod. Kosár méret 1,4 l. Szóval ahol nem kosár méretet látsz, az csalóka, és nem fog beleférni fél disznó. Kosár belépő 23 cm széles. Most rendeltem 9"-os papírt bele. Csak hogy jobban lásd a dolgokat
Még ennyi segítség, hogy a Tefal keverős változtattal szemeztem. Oka: üveg kémlelő nyílás, 2 emelet külön hőfok, oldalsó befúvás. Főleg ez utóbbit látom hasznosnak, mert a pára felfelé száll és nem az izzó vason és ventilátoron csapódik le a zsíros pára. Könnyebb lehet tisztán tartani. Viszont a keverő rész elakadhat, és bár hasább. nem kell rázni, mert megoldja, de egy plusz meghibásodási lehetőség, mert kikapcsolni nem lehet, legfeljebb a keverő tárcsát levenni. A két emeletes különböző hőmérsékletű sütés megint mellette szólt. (Volna, de a Philipshez volt kuponom.) Sajnos kipróbálni nem akartam, mármint rendelés, vissza, másik, vissza, döntés. Pedig az áruk indokolta volna...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest