- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem egészen, de mivel philips tulaj (is) vagyok, így könnyen elfogultsággal "vádolható" vagyok. Volt aldi/lidl verzió is évekkel korábban (németből ajándék), a philips egy másik dimenzió ilyen téren. Princess nem járt nálam.
Ezt ne almás bemagyarázós dolognak véld, amikor a 10x túlárazott szemetet be kell magyarázni saját magának, hogy mekkora vétel volt, és tényleg én fogom rosszul szériahiba helyett, csak és kizárólag az én felhasználói élményem miatt vettek vissza a teljesítményéből, nem a gyenge minőségű akku és pszichoterror része (a szándékos visszalassítás után az új gyorsabb lesz).
Szóval nem vagyok képben a pszichomókus kifejezéssel, de létezik ez a dolog.Amúgy szerintem a legfontosabb, hogy hálós legyen az alja, és pár centi legyen a szélén az edény és a kosár között.
-
erdey_a
addikt
nekem egyik gép sincs, de szerintem a márkanév nem ér meg ekkora felárat, ha egyebekben (méret, teljesítmény, használhatóság) a két készülék megegyezik.
én - ha nem vettük volna meg pár héttel korábban a princesst - az aldis xxl-t vettem volna fele áron.
neked kell tudni, hogy mennyiét ér meg számodra a márka, vagy valamelyik tulajdonság, funkció
-
ernyo15
csendes tag
Philips XXL tulajdonosokhoz lenne egy kérésem, lemérné nekem valaki hogy ennek a kiegészítőnek mekkora a (belső) mérete [link] , az oldalon 220 x 208 x 73 mm-nek írják de nekem egyforma oldalúnak tűnik. Nem tudom érdemes lenne-e megvennem mert van egy 21-cm-es kerek Luminarcom ami elfér a sütőben és működik is. Nyúl lapocka sütésével próbáltam ki, mivel az hosszúkás alakú jobb lett volna hozzá egy szögletes edény.
Aki szereti a nyulat a készítése:
- az edény aljára hagymakarikákat teríteni
- a nyúl lapockákat sózni és megszórni fehér borssal és szerecsendióval, majd rátenni a hagyma karikákra
- a nyúl tetejére fokhagyma lapokat teríteni
- leönteni sózott 1-2 kanál olajjal elkevert tejföllel
Az eredeti recept sütőben készítős fólia alatt közepesen forró sütőben 45-50 perc plusz pirítás. Az Airfryerben 180°C-on 30 percig sütöttem lefedés nélkül 1/2 kilót, a húsa puha lett de a "forgóknál" elkelt volna kicsit több sütési idő, a hagyma jól megpárolódott alatta lehetett tunkolni. Kép nem készült mert már nagyon kiéheztünk rá. -
Cabrio
aktív tag
válasz
evitiguF #422 üzenetére
Egy Philips XXL ma jön nekem is, pár hónapja belekóstoltam a forró levegős fritőzök világába egy aldis készülékkel és úgy gondoltam szintet lépek, mert bejött ez a fajta sütögetés, mivel én sem szeretem ha olajszagban úszik a lakás és az étel is tocsog az olajban. Így most mennie kell a másik fritőznek, pedig nagyon szerettem én is és a család is. Kiegészítőket is rendelek majd hozzá, mert maximálisan ki szeretném használni a gép tulajdonságait.
-
Acheron
őstag
Nagyon köszönöm a tippeket, szerintem ezekre én is beruházok (a grill készletet már kinéztem). Várom, hogy kipróbálhassam ezt a csodát - bár nagyon szeretem a hagyományos főzés minden módját, de biztos vagyok benne, hogy ő is érdekesen fogja tarkítani a hétköznapok kulináris élvezeteit. A "kétzónás" sütés külön plusz, így teljes menüt is lehet készíteni gyorsan - ez hétköznap ajándék, főleg, ha nincs utána két napig olajszag (nappali -konyha egyterű, így ha odacsapok a főzési tudománynak, azért azt érezni mindenhol
).
-
Mi 2 kiegészítőt vettünk:
Grillezős készlet: [link] (ehhez vannak nyársak is, melyekhez a másik kiegészítő kell)
Rács: [link]A rácson vannak bemélyedések a tetején, amibe beleillenek a nyársak. A rács alatt közben mást is süthetsz, mi pl ott sütöttünk sűltkrumplit (friss krumpliból), közben felette disznótoros kolbászt. A kolbásznak kevesebb idő kell, szóval hamarabb ki kell venni, de az eredmény fenséges volt, mert ugye a krumplira rácsöpög a kisült zsír, így nem is kell külön olajozni a krumplit.
De használtuk a rácsot arra is, hogy 2 rétegben tudjunk rántott dolgokat sütni (pl alul volt rántott csirkemell, felül meg rántott gomba).
Szóval maga a rács is nagyon hasznos, mert sok esetben majdnem dupla mennyiségű kaját tudsz sütni vele.Most hétvégén amúgy a menü ez volt:
Sült krumpli, friss krumpliból, kb 2-3 mm-es szeletekre vágva.
Felül nyárson paprika felszeletelve, hagymakarikák (nem panírozott, csak simán felszeletelve), meg némi szalonna.
Alulra kerül a felvágott krumpli, felülre a nyársalt cucc, kb 10-12 percnyi sütés után a felső nyársak készek, ekkor a krumplit meg kell rázni. Ez után kolbászszeleteket tettem a krumplira, felülre meg újabb nyársadagot, és vissza a sütőbe. Szóval amíg a krumpli megsül, felül 2 adag nyárs is elkészül. A végén meg mindent egybeöntöttem (a nyárson ugye sült paprika, hagyma és szalonna volt, a krumpli meg kolbászszeletekkel volt keverve).Hihetetlenül finom!
-
Acheron
őstag
Sikerült rá megoldást találni, ha nem is ilyen mértékűt, de 60k -t (nekem) nagyon megért, behúztam.
Kíváncsian várom az első "találkozót". Az eddig olvasottak alapján remek kiegészítő gyors fogásokhoz, főleg panírozott ételekhez, amit az olajszag miatt eddig inkább hanyagoltam, pedig nagyon szeretem ezeket.
Van esetleg olyan kiegészítő, ami a hétköznapokban is hasznos, és érdemes beszerezni hozzá? -
erdey_a
addikt
ez nem aldis sütő kérdése, hanem krumplié és mennyiségé.
én az aldis vékony hasábot szoktam venni, abból olyan 500g 200 fokon 12-15 perc. 5 percenként ràzva. a végén figyelem, kóstolom.
ha 7-800 grammot sütők, akkor inkább 18 perc.ha megég a széle, akkor az a gyanúm, hogy nem rázod át. vagy tévedek?
-
fess
őstag
Aldis sütővel ki mennyi krumplit, mennyi ideig, milyen hőmérsékleten süt? Nekem vagy megég a széle vagy nagyon sokáig kell sütni, hogy jó legyen, valahogy még nem tapasztaltam ki az ideális gyors és finom kombót.
-
Ajándékok
aktív tag
Nekem inkább ez tetszene.
Kerámia bevonat, a sütés mellett, főz, gőzöl, szárít... -
nagysz
tag
válasz
evitiguF #426 üzenetére
igazából egy nagyobb, szögletesebb darabot el tudtam volna képzelni..de nem nagyon volt sokkal nagyobb-szimpatikusabb. másfelől már ez is alig fér el a konyhában sajnos...majd hátha lesz sütő cserekor olyan lehetőség, hogy bele van intergrálva a sütőbe!
az jó lenne nagyon. Már vannak ígéretes darabok
-
erdey_a
addikt
én nem... ha kevesebb kaját csinálok, akkor elfér a krumpli meg az aldis csirkemell egymás mellett. ha meg sokat, akkor a krumpli is annyi, hogy arra rá már nem tudnék tenni semmit, olyankor 2x sütök. nincs nagyon ideje a krumplinak kihűlni, de ha mégis, akkor visszateszem 1 percre.
-
evitiguF
senior tag
[link]
"Philips Airfryer XXL HD9650/90 ~100e Ft helyett 81.215Ft lett Philipsen, de eszi a 30%-os szülinapi kupont is, így a vége 56851Ft lett. Ilyen jó áron nem mostanában volt." -
-
erdey_a
addikt
válasz
#95712068 #417 üzenetére
a kis philips airfryer is pici...
amiket xl-nek meg xxl-nek hívnak különböző gyártók, szerintem az tekinthető normál méretűnek.
oké, krumpli kétszemélyre belefér, de azért 4 csirkecombot ketten csak megesznek a népek és az már kihívás a kisebbeknek.
mi lassan a princess xxl-t is kinőjük, ahogy a gyerekek egyre nagyobbak.szerk: 7 percnél a videóban: 2 csirkemell alig fér bele [link]
-
törölt tag
-
törölt tag
BB témába dobtak be egy tefalt, kuponnal 33000 alatt jön ki szállítási költség nélkül.
Centi alapján a "30000" forintos philips és az XL között lehet.
Rácsos az alja, így alulról is "jól" süthet.
szerk.: itt a pontos link. -
solti
senior tag
-
totron
addikt
Üdvözöllek.
meleg találkozik a tárolóedénnyel mint bármilyen egyéb főzés sütésnél.
Az egyebeknek olvass utána. Nem feltétlenül káros hatások után kutatva, de úgy általában, a témában olvass! Mielőtt kicsinyes érzelmieket vetsz a képernyőre (nem nyerő).nagysz, jó logika (nem). A legyintéssel-menj márral hamarabb ott vagy a gyíkoknál, de ezen nem is vitáznék. Egészen elkeserítőek vagytok ezzel a véleménnyel.
-
nagysz
tag
menj már.. a közértben vásárolt parizerről/téliszalámiról sincsen "kutatási eredmény" a kezedben, de a zöldségesnél megvásárolt uborkáról sincsen! amit írsz, minden témára ráhúzható. nagyon hamar el lehet jutni innen a gyíkemberekig meg a felsőbb hatalomig, ugye tudod ? ez csak egy sütő.. ugyanúgy, mint a rendes elektromos sütő, amit szintén ki kell égetni és abban is van műanyag! nem tudod ezt kikerülni sehogysem.
-
solti
senior tag
Bármiben is főzöl vagy sütsz ezek a veszélyek megvannak. A megoldás számodra a nyers étel amit kézből eszel, nehogy beleoldódjon bármi is a tányérból/edényből. A kezedet is jó erősen mosd meg előtte, nehogy arról is valami belemásszon az ételbe.
ui: az airfryer amúgy egy kvázi átlagos anyagú tálba fúj levegőt egy fűtőszálon keresztül. Tehát ugyanúgy meleg találkozik a tárolóedénnyel mint bármilyen egyéb főzés sütésnél.
Egyébként ha nem hiszel ebben akkor mi a francot keresel ebben a csoportban? -
totron
addikt
Én lennék a csávó? Amellett, hogy nem tetszik a nekiindulásod és a hangnem, gondolkodjunk egy kicsit: Huzamos használatra kiterjedő hatásokra értettem-kérdeztem. Az érzékszervvel észlelhető kimenet csak a jéghegy csúcsa. A többit meg nem tudjuk. Mert ugye se a te, se az én kezemben nincs kutatási eredmény erre nézve. Jó volna minimalizálni az esélyét az önsorsrontásnak. Most bagatelnek, meg hülyeségnek tűnhet, de mikor ott ülsz a gyomor- vagy bármilyen más rákról szóló sajtpapírral a kezedben, akkor elég kellemetlen, ha sokelemű a lista, amiből sakkoznod kell, hogy hogyan is jött ez össze. Megelőzésen gondolkodni sosem hülyeség, sosem felesleges. Rengeteg szemetet lenyom az élelmiszeripar is a torkokon, fentebb írták az összeszerelési környezetet is, mondjuk, hogy az kiég, de az anyagszerkezettel nem tudsz mit kezdeni, nem jó megfejelni pluszban a bejövőket. Teflon teflon hátán, ha nem, az is idővel töredező felület lesz (fehér kerámia és különféle permutációi). Tulajdonképpen nem tudjuk mivel, mikkel van fedve a bili - ennyi. Ijesztően sok a kérdőjel a történetben, ahhoz képest, hogy egyenesen a testedbe teszed a végeredményt. Dícséretes az olaj- és zsírnélküliség, de jó eséllyel törpül el egyéb károsságok mellett. Nem sütők ellen kampányolok, hiszen én is keresem a megoldásokat, de nehéz vakon hinni a biztonságos termék eszméjében.
Akinek meg annyi jön le ebből, hogy ne károgjon már ez itt és öljük meg a rossz hír hozóját, na azt is üdvözlöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest