- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Melóhelyen a hűtő tetején van a mikró, és azon tároljuk a sütőt. Levételkor egy kicsit talán magasabbra emeltem az átlagnál, hogy az amúgy feltekert kábele ne akadjon bele semmibe, és magam felé döntve megindult a tálca. Kb 2 méter magasból csattant, farmeren keresztül minimálisan felsértette a bürkém, szóval rajtam veszített lendületet, de így is sérült annyira a fogantyú, hogy ne tartsam biztonságosnak. 3 műanyag rögzítési pont van a fogantyú és a kosár rögzítés között, mindegyik eltört, de szétszedve a kosarat megtartja a belső fém rész.
-
törölt tag
-
törölt tag
Sikerült melóhelyen eltörni a fogantyúját egy HD9640 Airfryer-nek, létezhet ehhez "pótalkatrész"?
Nézegettem tartozékokat, de csak sütőformák és egyéb dolgokat találtam.A gyártó honlapján van külön airfryer tartozék részleg, még kereső is van alul típusszám alapján, de nincs találat a saját termékükre...
-
No az asszony oda meg vissza van az airfryertől!
A sütésnél nem volt egyátalán fura szaga, sem a lakásnak sem a kajának. Azt mondja hogy a sütőben hiába sütött szárazon mégis voltak mellékizek.
Most meséli, hogy egy barátnője már el is ajándékozta a ő airfryerjüket, de már nagyon megbánta.. csak nem meri mondani a férjének, mert biztos megölné -
Smiro
senior tag
No de így, vagy úgy, túl is vagyunk rajta. Nekem inkább kérdés, hogy a Philips XXL rendelkezik-e valamilyen szagszűrővel, mert olyat nem látok. Ennek ellenére nincs is szag, csak mondjuk friss péksütemény illat, ha már a vége felé jár a sütés. Régi De'Longhi olajsütőmben, ami forgó kosaras volt, volt 2 féle szűrő is, egy aktív szenes szivacs és egy zsírszűrő. Ezekben nincs?
-
nagysz
tag
Az egyéb (villany) sütők használati utasításában benne van, hogy első alkalommal ki kell égetni, erre a bekötéskor fel szokták hívni a figyelmet. Pld. itt is. De ha nincs szaga, akkor nincs szaga..
-
Acheron
őstag
-
Smiro
senior tag
De látod, hogy 10 perc után is szagot éreznek... Én ezt kihagytam. Életem során számtalan sütőm volt, kezdve az NDK-s melegszenya sütőtől több mikroig és egyéb sütőkig. Soha nem gondoltam kiégetésre. És még vagyok. Gondolom, mérgező anyaggal csak nem kezelik. Oké, összerakják, na ezért mostam el. És ennyi. Bár az éttermek lennének ennyire tiszták, na ott nem tudni, mit raknak és miből elénk. De ki hogy gondolja. Abban is van ratio, amit te írsz.
-
Na akkor kb jól csináltam.
reggel kap 2 fagyasztott zsemlét, majd meglátjuk mennyire szagít.
-
Sziasztok,
vettünk mi is egy philips xxl-es masinát. Ezt a kiégetést, hogy kell csinálni?
Üresen bekapcsoltam, 1x 180fokon ment 10 percet. Aztán benyomtam 200 fokra is.
De még mindig műanyag szaga van. -
lamazonia
tag
mi egy xiaomi airfryert vettünk, csaptam bele már bordát, szalonnát, és grillkolbit is.
először 120 forka rakom 12 percig, aztán a végén 180 fokra, pár percre, attól függően mennyire jött ki a zsírja.
nekünk még sose hányt füstöt. -
Ajándékok
aktív tag
Miután olajat öntött ki a kolbász alól szerinted 100% volt, hogy csak elírás?
A "Philips"-et máshol gyártják? Más technológiával? Gyártás után nem csomagolják, hanem előbb kimossák? Ha bármelyik kérdésre nem a válasz, én kiégetném használat előtt.DefJamHUN: A füstölés esetleg a túl magas hőmérséklet eredménye is lehet.
-
DefJamHUN
aktív tag
erdey_a: kiprobálom, ha legközelebb ilyet sütnék!
Ajándékok: olaj ugyan nincs, de zsír igen....
Madrac: igen, tűnhet így, de ez igazából véletlen, hogy ilyen zsírosabb ételek kerültek bele. ( Hozzáteszem a sütőben soha nem tudtam ilyen király kolbászt sütni, mint ebben függetlenül attól, hogy füstölt )
-
DefJamHUN
aktív tag
Tudom, megint hülyének leszek nézve, de ez a Philips gép nem túl biztató. Tegnap a szalonna, oké lehet nem kellett volna. Ma mondom sütök kolbászt láttam többen is használták erre. Ez megint úgy okadta magából a füstöt mintha muszáj lett volna úgy, hogy legalább 3x kiöntöttem az olajat alóla...
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap mi is vásároltunk egy Philips XL gépet. A feleségem pont túrós tésztát készített és ahogy az interneten kutakodtam a fryerek közt láttam, hogy valaki a szalonnát is ebben készítette el. Mondtam is neki, hogy várja meg, hogy haza kerüljön a gép és a szalonna abban lesz kisütve tesztből. :D beüzemeltem a gépet beledobtam a szalonnát 180fokra és kb 3 perc múlva még a szomszéd is füstbe úszott...kivettem a tartályt és látom, hogy az alján kb 4deci zsír van már a szalonnából. Jól gondolom, hogy ez miatt kezdte el égetni a zsírt?
-
Siriusb
veterán
Csak szólok: https://edigital.hu/olajsuto/philips-airfryer-xxl-premium-hd965090-forrolevegos-suto-p793122
3 490 Ft89 290 Ft(96%)Hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest