- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
Csütörtöktől az Aldiban és a Lidlben is lesz forrólevegős fritőz.
-
Smiro
senior tag
Olajos sütéstől teljesen más ízvilág. Én már a kenyerem javát bőven megettem, de nem bántam meg. Már ami a beruházást illeti. Azt, hogy milyet veszel, rugalmas vagy-e az olaj és zsírban sült dolgokat másként megszokni, csak rajtad múlik. A kiegészítőt is kalkuláld bele szerintem, nekem hamarabb meg volt Aliról, mint maga az airfryer. A lányomnak az általad kinézett típus van - napi használatos lett, mióta kb egy hónapja megvette.
-
kola99
tag
Hali , a Philips HD9260/90 Essential Airfryer XL Forrólevegős sütő
péntek óta a Black Friday alkalommal 54. 900 ft ...megérné megrendelni ?
/ a Media markt-ban már elfogyott , de az Euronics-ban még van / -
Voice24
őstag
Kipróbáltuk mi is a csirkecombokat, tényleg nagyon jól megsüti (8 alsócomb éppen belefért). Krumplival kipróbáltam egy olyan változatot, amit hagyományos sütőben szoktam eddig csinálni, és nagyon szereti a család: kisebb krumplikat megmosok, héjastól felcikkezek, majd sós vízben 5-6 percig főzöm. Ezután leöntöm a vizet, kap egy kis olajat, tetszés szerint fűszereket, sót, összerázom a főzőedényben, majd mehet a sütőbe. Próbaképpen 20 percig 180 C fokon sütöttem az airfryerben (sültkrumpli program), de látványra nem volt elég, ezért még adtam neki 5 percet 190 C fokon. Tökéletes lett, kívül ropogós kéreg, belül puha, utolsó szemig elfogyott.
-
fradi81
veterán
Ebből a képből nekem légkeverésesnek tűnik, mondjuk nem sok infó van róla.link
-
Voice24
őstag
Na, megjött egy hét alatt lengyel raktárból a kiegészítő készlet. A 8"-os méret pont jó az XXL-es Silvercresthez, minden darab passzol bele. Egész korrekt kis készlet, igényes dobozban, benne szinte minden darab külön nylonban. Most már kicsit drágább, mint múlt héten, 5300-ért szerintem bőven megérte (ingyen szállítással, most már nem az). Most már tényleg csak bele kell vetnem magam a sütésbe.
[kép] -
Gr3nade
csendes tag
Szintén Silvercrestes első sütés:
Először fűszeres csirkecombot sütöttem benne a használtai útmutató receptje szerint (200C 10perc majd 140C további 10percre) és azt hiszem függő lettem
. Készült mellé még krumpli, de az sajnos nem lett ropogós, azzal még kísérletezni kell majd. Sajnos nálam a tisztítás egy rémálom, mert nem fér bele a mosogató alá, mosogatógép meg végképp nincs
[kép] -
ernyo15
csendes tag
Nyáron az újburgonyát kezdtem így sütni és azóta is így csinálom hogy egy masszívabb zacskó aljába öntök 1-1,5 evőkanálnyi olajat beleszórok olyan fűszert ami éppen szimpatikus, a kisebb krumplit negyedelve a nagyobbakat többfelé cikkezve beleteszem a zacskóba, összekötöm a végét és a tartalmát jól összerázom azután beleöntöm a sütőkosárba és mint a [hasselback burgonyát] először 190°C-on 20 percig (egyszer közben átforgatom) majd 5 percig 200°C-on sütöm.
[nyers]
Bár jól néz ki de a külseje nem mondható nagyon ropogósnak, de mostanában csináltam azt hogy a krumpli után sütöttem húst az airfryerben majd visszatettem pár percre a krumplit hogy melegebb legyen, úgy vettem észre hogy kb. 5 perc második sütés után egész ropogós lesz a külseje (de a belseje puha krémes). -
Pro tip sültkrumplihoz, ha fagyasztott hasábburgonyát süttök. Cikkcakkosra vágott krumplit vegyetek, mert azoknál több rés van a krumpliszeletek között, így jobban áramlik a levegő és jobban átsül az egész. AirFryernél nem is kell az ilyet megráznom, az egész átsül rendesen.
Ja, és a sültkrumplit ne süssétek 180 fok felett, mert több károsanyag keletkezik benne!
-
törölt tag
Az olajgőz hiánya az egyik legjobb dolog a történetben, de ha sok olajat raksz a krumplira/húsra, és az lecsöpög az tálcába, akkor "fehér füst" lesz a végeredmény. Szóval ha sokáig sütsz benne valamit, akkor érdemes ránézni a tálcára és pár réteg papírtörlővel kitörölni.
De még mindig várom a mirelit krumplis élménybeszámolót, másik dimenzió lesz. -
Voice24
őstag
Hali!
Megvolt az első használata a Silvercrestnek, a tegnapi ebéd készült benne. Afrikai harcsa szeletek és természetesen sültkrumpli (nem fagyasztott). A hal szépen megsült benne, a krumpli sütését még ki kell tapasztalni, szerintem én túl kevés olajat tettem hozzá, párat spricceltem csak a sprével. De az is elfogyott, jó volt, és pozitív, hogy tényleg nem terjengett olajszag a lakásban, és egy-egy sütéssel megvolt 4 felnőtt ebédje. A gép nem hangos, a két kosár ment a mosogatógépbe és kész.
Sültkrumplival kinek mi vált be jobban? A gép 180 C fokot ír, de több videóban is 200 C fokon sütik. Melyik ad jobb végeredményt? -
Siriusb
veterán
Jól lemaradtam a Lidl-s sütőről, két helyen is néztem, kicsi és nagy üzletbe is, sehol nincs.
Már ezek is fals akciók vagy ilyen népszerű a termék?
-
Smiro
senior tag
Igen, én is vettem a Philips XXL-hez Alin a nagyobbat. A papírt például péksütemény alá rakom. Kakaós csiga, lekváros túrós táska, stb. Nem a rácsba tapad, de az sem katasztrófa, csak több macera. Minőségi és jó kiegészítők, mindent használunk is. Azt sajnálom, hogy papírt külön nem lehet kapni. A szettben 100 darab van.
-
ernyo15
csendes tag
Pont ma olvastam ezt [tudatos vásárló teszt] , sajnos a teszt eredményéért fizetni kell legörgetve látszik miket teszteltek [link] , a tesztelt készülékek között vannak Tefal-ok is de sajna azt nem tudni amíg nem fizetsz melyik típus került be közülük az első tízbe.
-
Gr3nade
csendes tag
válasz
syler123 #708 üzenetére
Jelenleg én is hasonló cipőben járok.
Xiaomi, Lidl-s és a 30ezres Tefal között vacilálok, de nekem 1-2főre kellene csak és viszonylag kis hely áll rendelkezésre ezért a Xiaomi felé hajlok, de túl sokat nem hallottam róla sehol, szóval a fentiek közül bármelyikhez szívesen fogadnék infókat. -
Voice24
őstag
Hali!
Én ma lecsaptam egy ilyenre, ez az első air fryer-ünk, úgyhogy nincs mihez hasonlítani. Kibontva nem egy kis darab, de mivel négyen vagyunk, kisebb űrméretű szerintem nem nagyon érné meg. Úgy néztem, eléggé vitték az emberek, 9 körül voltam a boltban, és a raklapon már csak 5 db volt, az üres helyeket nézve 4 oszlopban lehetett kirakva.
Korábban a Blitzwolf AF1-es és AF2-es sütőit nézegettem, de aztán megláttam ezt a ma kezdődő Lidl akciót, így döntöttem, 3 év garival és 3-4 ezerrel olcsóbban egyértelmű volt a döntés.
Remélem, hamarosan tapasztalatokat is tudok majd írni. De addig is kérdeznék: az ilyen sütőkhöz kapható 8-10-12 részes kiegészítő szettek mennyire jól kihasználhatók? Továbbá lehet kapni a kosár aljába rakható lukacsos sütőpapírt (van eldobható és szilikonos is), ezeknek van valami értelmük, használ valaki ilyet? -
törölt tag
válasz
syler123 #708 üzenetére
Egy próbát mindenképpen megér, de itteni tapasztalatok alapján az elősütött/mirelit burgonyát érdemes ezekbe pakolni. Nekem a spar-os jött be a legjobban, valakinek az aldis tetszik, az aviko-t alapból túlsütik.
Szóval vegyél egy csomag mirelit krumplit is a gép mellé, és tesztelj olyat is. -
syler123
veterán
válasz
#95712068 #707 üzenetére
Akkor nálam a Philips kilőve.
A mirelit krumplival az a baj, hogy mirelit. Ahhoz nekem nem kell forró levegős sütő, mert az a sütőben is gyorsan és szépre sül és elfér mellette a hal stb...
Mindenképpen a friss krumpli lenne a lényeg, azt én jobban szeretem. Nekem az sem lényeges, hogy olajmentes legyen, csak egyszerű legyen, beleöntöm a krumplit, befújom olajjal, összerázom és süljön.
Szerintem az a biztos, ha kipróbálom és ha nem jön be, akkor visszaviszem, de persze nem ez a cél. -
törölt tag
válasz
syler123 #705 üzenetére
45-ért vettem az XL darabját, a kisebbiket 30000-ért sikerül akcióban kifogni.
Ehhez képest az XL jelenleg 63000-től indul, a kisebbik verziónál már csak egy beragadt 80e+ ár látható, ami nem reális.Amúgy ott "rontottad el" a dolgot, hogy mirelit krumpli kell bele, az elősütés miatt minimálisan olajos, így mondatni saját "zsírjában" sül.
Mostanában szinte csak panírozott csirkemelleket sütök krumplival:
6 percre berakom a húsokat 160 fokon, hogy ne égjen meg a széle,
utána kiveszem a húsokat, rakok egy réteg krumplit az aljába, erre jönnek rá a húsok, és hagymakarikákkal fedem le a húsokat úgy, hogy a széleit takarja. 10 perc után megfordítom a hagymákat, és adok még 5 percet. Szóval 21 perc sütéssel (+pár perc pakolgatással) elég korrekt ebédet lehet összehozni.Azt szokni kell egy ideig, hogy a hasábburgonyának nem olaj íze van, hanem krumpli íze van, a csirkének csirke íze van, stb.
-
erdey_a
addikt
válasz
syler123 #705 üzenetére
a philips kuponnal is 2-2,5x annyiba fáj, mint a lidlis.
a lidlis / aldis gépek nagyon jó ár-érték aránnyal bírnak.
mivel mi nagyon sokat használjuk a sütőt (nekünk princess van) - szinte minden nap - már látszik, hogy nem örökéletű gépek ezek. De a következő biztosan egy aldi / lidl sütő lesz. -
syler123
veterán
válasz
#95712068 #704 üzenetére
Köszi!
A Philips mennyi szokott lenni kuponozva? A Lidl-ös az ma van, ha sokkal drágább a Philips, akkor elugrok érte.
Megmondom őszintén egyszer tettem egy próbát egy 80eFt-os készülékkel. Az mindent is tudott, forgó kosár, alsó felső sütés, volt ott minden. Delonghi márkájú volt. Megsütöttem benne 1 adag krumplit (nem fagyasztott), hát ugye más íze volt, nem ízlett a családnak (lehet az is, hogy túl kevés olajat tettem rá), akkor az a gép vissza lett küldve, de nekem különösen nagyobb bajom nem volt vele, krumpli ízűbb volt a krumpli... De 1 magamra, mert kb csak én fogom megenni a krumplit, ha ebben sütöm, arra nem veszek 80eFt-os készüléket, de a 20-30eFt belefér. -
törölt tag
válasz
syler123 #703 üzenetére
A képek alapján egyáltalán nem kap levegőt alulról, inkább az "edény" melegszik fel annyira, hogy süljön a hozzáérő étel. Talán itt látszik a legjobban.
Voltak régebben nálunk nem philips gépek, amelyik nem hálós volt alul, az konkrétan főtt krumplit csinált a mirelit burgonyából, ha külön nem olajoztam be egy tálban (+rázogatni kellett).
De ezeket vakon írom 4 féle gép ismeretében, és még valami csodával határos módon az oldalsó bevágásokon keresztül juthat oda valamennyi levegő. Pl.: a végeredmény jól néz ki, de a fene sem tudja, hogy mennyit rázogatta, mert ugye a videó egy fizetett hirdetés valójában.Inkább a lidl verziót venném, ha csak ezekből lehetne vakon válogatni. Összesen 5 db philips-et vettem, azokkal nem lehet mellé lőni, de csak akcióban lekuponozva szabad megvenni.
-
syler123
veterán
válasz
#95712068 #702 üzenetére
Ennyiért akkor már nem jobb a Xiaomi Air Fryer? Agyalok ezen a kettőn, még keresem a Xiaomi méreteit, mert a Lidl-ös eléggé batár méretekkel rendelkezik. Elsősorban sültkrumpli sütésre használnám, szoktam sütőben sütni, befűszerezve, olajspay-vel befújva egész finom szokott lenni, de talán ezzel egyszerűbb lenne.
-
törölt tag
Ez a fellelhető legjobb kép róla.
Szemre kicsi a rés a kivehető kosár és a tálca között, így nem süt annyira jól alulról. Illetve a kosár aljának kialakítása sem látszik, macerás eltakarítani a "hálósat", de több levegőt kap alulról.De ettől függetlenül ha nem lenne airfryer xl-em (amire amúgy kísértetiesen hasonlít), akkor ennyiért simám venném. Az ár és a 3 év garancia jól néz ki.
-
updog
őstag
Sziasztok!
LIDL-s XXL forrólevegős frituról van vélemény? Keresgéltem itt de ahogy látom tavasszal másik típus volt akcióban, youtubeon se találtam még pont erről a típusról semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest