Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Packersbay

tag

Sziasztok!

Adott egy egy Samsung HM500JI típusú 500GB-os laptop winchester. Aminek a kondíciója 98%-on állt mielőtt tönkrement a laptopban a videokártya. Ezután 2 hónapot állt a szekrényben mielőtt el tudtam vinni itt egy szakihoz aki megcsinálta a vidi kártyát. Otthon kapcsolom be és nagyon lassan akar betölteni a windows. Kiszedtem beraktam 1 külső házba és hozzádugtam az asztali géphez. Ott a kondíció már csak 55%-os volt és jó pár gyenge szektort volt található a lemezen. Ezután lementettem mindent róla és elindítottam a lemez felület újrainicializálását ez szépen is haladt egészen ha jól emlékszem 90,84%ig ahol megállt és hiába vártam fél napot nem történt semmi,nem haladt tovább így leállítottam. Ezután beraktam a laptopba föltelepítettem rá a win 7-et,particionáltam és megnéztem ezután a kondíciót ami 100%-ot jelzett. Itt még örültem. Viszont rá kb 1 hétre nézek 1 filmet és megakad a lejátszás megfagy a windows is,csak bekapcs gombbal tudtam újraindítani. Újraindítás után viszont 52%-ra csökkent a kondíció és 84 gyenge szektort jelez. Az lenne a kérdésem,hogy e miatt lehetséges lenne már a lemez cseréje?? vagy ha nem akkor mit tehetnék??

Új hozzászólás Aktív témák