Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
Adott egy egy Samsung HM500JI típusú 500GB-os laptop winchester. Aminek a kondíciója 98%-on állt mielőtt tönkrement a laptopban a videokártya. Ezután 2 hónapot állt a szekrényben mielőtt el tudtam vinni itt egy szakihoz aki megcsinálta a vidi kártyát. Otthon kapcsolom be és nagyon lassan akar betölteni a windows. Kiszedtem beraktam 1 külső házba és hozzádugtam az asztali géphez. Ott a kondíció már csak 55%-os volt és jó pár gyenge szektort volt található a lemezen. Ezután lementettem mindent róla és elindítottam a lemez felület újrainicializálását ez szépen is haladt egészen ha jól emlékszem 90,84%ig ahol megállt és hiába vártam fél napot nem történt semmi,nem haladt tovább így leállítottam. Ezután beraktam a laptopba föltelepítettem rá a win 7-et,particionáltam és megnéztem ezután a kondíciót ami 100%-ot jelzett. Itt még örültem. Viszont rá kb 1 hétre nézek 1 filmet és megakad a lejátszás megfagy a windows is,csak bekapcs gombbal tudtam újraindítani. Újraindítás után viszont 52%-ra csökkent a kondíció és 84 gyenge szektort jelez. Az lenne a kérdésem,hogy e miatt lehetséges lenne már a lemez cseréje?? vagy ha nem akkor mit tehetnék??
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó egy Pixel 8 újképek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest