Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Ferdzsoo #50096 üzenetére
Pedig ez a 2 widget jó. Nálam fent van mindkettő és jó értékeket/ikonokat mutatnak.
(#50100) Intercreptor attól még le lehet tölteni a programot, csak kell egy új regisztráció a magyar appsra is.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz leslieke #50102 üzenetére
Sajnos itt nem. Otthon nekem is jó értékeket mutatott.
De érdekes mert pl minden napi előrejelzésre azt írja hogy 12 fok lesz,
erre van kint 6 fok. Aztán estére meg átírja hogy a mai hőmérséklet tényleg csak 6 fok volt.
És visszamenőleg mindig átírja az aznapit, meg verőfényes napsütésbe esőt rajzol...
STB.
Osztrákiában nem tudják előre az accuék az időt.
Mert a helyi előrejelzés meg teljesen mást fokokat mutat, és ezek a helyesek.
Szóval érdekes...Más.: Az új kiessel nekem is meggyógyult a Firmware névben lévő számítógépnév.
Szóval ha egyszer kijön a 2.0 registry hack nélkül le tom frissíteni végre...(Persze csak ha addig ki nem jön egy új kies amiben megint elsz@rják... )
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Ferdzsoo #50105 üzenetére
Nos ez valóban érdekes. Eddig három városban használtam több napon keresztül és mindenhol a helyi időjárásnak megfelelőt mutatta. Ezért is volt fent a fenti kettő egyszerre, egyiken a helyi város, másikon Budapest volt beállítva.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
duvi
nagyúr
Mai megjelenésekből két hasznos alkalmazás:
-SpyCam Video 1.0 290 Ft és elég neki a bada 1.0 is.(kíváncsi vagyok, hogy engedték át ezt a progit az ellenőrzésen )
- Simply Map 2.0 ingyenes. Sajnos a hazai appstoreban még nincs fent ez a 2.0 verzió. Viszont azért linkeltem be, mert ez a verzió újra használja már a google térképét! Az olasz appstore alapján jelenleg csak a Wave M(S7250) a támogatott készülék. Remélhetőleg elkészül belőle a többi Wave számára is a megfelelő kiadás.(persze ehhez is kelleni fog a 2.0) -
mrhitoshi
veterán
Hát igen. Mindenki várja már a megváltást.
PS4
-
F-ECT$
titán
válasz mrhitoshi #50108 üzenetére
Innen látszik milyen kispályás a bada. Egy sgs2 custom rom 1 nap alatt több letöltést produkál.
Binyi01: A túllihegéssel is egyetértek, de aki nem próbálta a beta romokat, annak a 2.0 és a vele együtt elérhető néhány új app biztosan okoz majd kellemes perceket. (Emlékezz rá mi volt itt az első 2.0-s romok megjelenésekor.) Aztán majd jönnek a hibák/hiányosságok, és akkor derül majd ki, hogy a Samsung továbbra is szarik-e az egészre, vagy azért legalább havonta kiad majd 1-1 új verziót.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
richies
senior tag
osiznten ,sgs2 jobb a wave 3- nal ?
Rozsomak of Power
-
unrealnoise
senior tag
válasz richies #50115 üzenetére
már miért ne lenne jobb? a kijelzője szebb, és lehet bele venni gyári 2000-es akkut is. a Wave 3 szvsz egy erős-középkategória, a galaxy s II meg felső.
az android ICS meg a bada 2.0 között meg szvsz fényévek vannak. és ha így haladunk előbb lesz ICS galaxy S II-re, mint wave 1-re bada... Bár nekem már ugye mindegy...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
dave182
senior tag
válasz unrealnoise #50117 üzenetére
Már elérhető custom ICS galaxy SII re...
-
doctorur
tag
Ez az cikk sem dobta fel a hangulatom.
Hol van itt a Bada? -
consono
nagyúr
válasz doctorur #50119 üzenetére
Erről beszélt Karma tegnap, hogy a fejlesztők számára nem vonzó a Bada. Annak ellenére, hogy több Badás készüléket értékesítettek a Q3-ban ,mint WP7-eset (jó ez kicsit csalós, mert mindenki a Mango-t várta) és nagyobb is a piaci részesedése (részletek ezen a linken). Kedves Samsung, milyen konzekvenciát is kellene levonni ebből???
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Binyi01
aktív tag
válasz Dhampir #50111 üzenetére
Ne érts félre, nem akarok eltemetni semmit, meghagyom a vállalkozónknak
Annyit akartam ezzel mondani, h elsőre tök jó a 2.0, szép meg használható, csak ettől nem lesz több alkalmazásunk. És ami igazán bosszant, az az, h Én kb. július vége, augusztus eleje használok kölönféle bétákat, de egyikben se lett javítva a legbosszantóbb hiba, a memóriafogyás. Ezt nem is értem. A böngésző nagyon jó lett - az igazság az, hogy erre több, mint 1 évet kellett várni... - , de a pozitívumoknak itt kb vége is. Jó, ide lehet még venni, h kezdőképernyőre kitudsz rakni mindenfélehaszontalandolgot, meg a mappába rendezést. Aki majd a véglegest felteszi, egy darabig biztosan nagyon fog neki tetszeni, de mit érünk a szépséggel, ha a kezdetek óta jelenlévő legidegesítőbb hibát b*sznak kijavítani..?!F-ECT$: erről van szó, sajnos ez van. Bár érkeznek jó hírek Badával kapcsolatban, kíváncsi vagyok Én is, hogy merre tovább...
mrhitoshi: Nem is konkrétan Neked akartam címezni, csak Te írtad be, ezért ment rá a válasz Nekünk, akik próbáltuk, tuti nem lesz megváltás, de másnak tényleg okozhat majd kellemes pillanatokat, egy ideig...[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
spawn21
veterán
helló.
Most akkor mi van a 2.0-val? Van, nincs?
s24U+15p
-
gelbelex
őstag
Ötezer türelmetlen user... Mellé lehet még kábé kétezer WaveII-es.
(Kíváncsi lennék az Apps badás forgalmára...) Kábé nulla.
Ezért xarik ránk és a badára a Samsung.A bada így csak egy
légyfingapróság az Apple-Samsung egyensúlyban.
Ha frissítenek bármit, csak azért csinálják, hogy ne hazudjanak a reklámok.F-ECT$: Havonta egy verzió? Ugyan miért tennék? Meglepne.
Vsz. csak akkor fekszenek majd rá, ha romlik az alku az Almával.Binyi01: Memóriafogyás. Mivel a 2.0 multitaskingja még mindig
képes újraindítani (a nem-rendszer) alkalmazásokat, azt tippelném, hogy ehhez
nem (sem) nyúltak hozzá. (Vö: fejlesztői kedveltség.) -
Binyi01
aktív tag
válasz gelbelex #50126 üzenetére
Azt olvastam erről, h akkor fog működni, ha a fejlesztő az SDK - ban bepipálja a multitasking - nál a pipát. Tehát konkrétan a 2.0 - ra írt alkalmazásoknál fog menni a dolog, meg ha a régi progikat módosítják. Mondjuk erre nagyon kíváncsi leszek, mert 1 nagyobb oldaltól összefossa magát netezés közben, mi lesz, ha mondjuk két - multitaskra képes - játék fog futni egyidőben?
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
consono
nagyúr
válasz Binyi01 #50127 üzenetére
Semmi, nem fog futni kettő egymás mellett. A hardver limitációit nem fogják megugrani, ezért van a Wave 3-ban sokkal több RAM. Gyanítom ott ez már nem lesz probléma.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Nyilván az is belejátszik, bár azért ha őszinték akarunk lenni a 2.0 azért egy kis lépéssel előrébb jár. Valószínűleg egyszerűbb volt több RAM-ot bepakolni mint a kernelt újraírni :/
Meg elég nagy katyvasz az egész telefon felépítése, a 2 féle RAM-mal (256+128), a call processzor külön oprendszerével, stb...[ Szerkesztve ]
-
pumedli
csendes tag
válasz consono #50132 üzenetére
Azért azt se felejtsük el, hogy a Wave az első Bada-s telefon. Ha úgy tekintünk rá, akkor egy prototípus... A Wave II is gyanítom, hogy azért jött csak ki, mert kellett valami frissítés, amivel újra van egy kis figyelem a Bada körül. Ez olyan, mint az autóknál a ráncfelvarrás. Most a harmadik Wave lesz talán egy új koncepció, amihez egy nagyobb hardveres és szoftveres fejlesztés történt.
Nem tudom, hogy más rendszereknél miképpen történt a bevezetés, de valószínűleg azoknál sem egy tökéletes rendszer jött ki elsőnek. A nagy különbség az, hogy valószínűleg a fejlesztések gyorsabban történtek és az újabb készülékek is hamarabb jöttek ki. Ebben kéne nagyon fejlődnie a Samsungnak. -
rObika8802
aktív tag
régebben még azt ígérték ,hogy fel fog jönni a Bada és jobb lesz mint a WP7 hát eddig nem úgy néz ki.. vagy rosszul tudom? :/
kár,hogy itt sok az ígérgetés...
F-ECT$: akkor csak jósolták? :/
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
F-ECT$
titán
válasz rObika8802 #50137 üzenetére
"azt ígérték ,hogy ... a Bada jobb lesz mint a WP7" - Ki és hol ígért ilyet?
Btw darabszámban egyelőre veri
Dive ever, work never.
-
Binyi01
aktív tag
válasz Goldmen75 #50136 üzenetére
Már írtam párszor, de Nekem k*rva nagy csalódás, h a több mint egy éve fennálló memóriaproblémát nem tudják kijavítani. Az új telefont kapunk duma jól hangzik, körülbelül 2 napig. Utána ugyanúgy 'megunod', nem kapsz sokkal többet, mint amit 1 - es verziójú badák tudnak.
-
leslieke
Jómunkásember
Ma mindenki a pesszimista énjével ébredt?
-
Binyi01
aktív tag
válasz leslieke #50140 üzenetére
Ez nem pesszimizmus, csak Én - ellentétben Veled - sokat használom a 2.0 - át, és már tudom, h mit (nem) kapunk. Eddig se szídtam a badát, most se azt tettem, csak megállapítottam tényeket. Titkon reménykedem, h a véglegesből kimaradnak dolgok (vagy éppen bekerülnek).
-
zotosz
tag
Sziasztok
Akksi csere előtt állok, a régi már 1 napig se bírja átlagos használat mellett.
Gyári akksikat néztem, de ebből 2 féle létezik a mobilos boltokban: Csomagolás nélküli és csomagolt.
Melyiket érdemes választani? merthogy a 2 közt 2-3k-s különbség van?
-Isten hozta.... -Meg egy nagy fekete autó....
-
F-ECT$
titán
-
consono
nagyúr
Az OK, de miért kell mondjuk az aksit is a call processzoron keresztül kezelni? Persze, van ennek is értelme, mert végül is telefonról van szó.
Tényleg, Karma, te most milyen mobilt használsz?
-
válasz consono #50146 üzenetére
Csak a Nokia példáját ismerem, ott is minden hardveres dolgot (az akkut, a hálózati interfészeket, a világítást, rezgőmotort, stb.) a Domestic OS kezel, a Symbian csak áthívogat IPC-vel. Szerintem ez nem illogikus, az más kérdés, hogy hogy sikerül implementálni. A Nokia DOS-a szerintem egy jól sikerült rendszer.
Az adatlapom aktuális
“All nothings are not equal.”
-
consono
nagyúr
Nem figyeltem , így van benne logika, én azt nem értem, hogy miért van az, hogy a hívásokat, az aksit, kezeli egyik proci, de a wifit, bluetoothot, kijelzőt meg a másik. Vagy legalább is nekem az Androidos tapasztalatok alapján így tűnik, mert egyik fele teljesen meg, a másik meg teljesen nem. Persze végül is ez mondjuk mindegy felhasználói szempontból.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest