Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
szimike79
őstag
-
XeeN
senior tag
válasz Willie #30330 üzenetére
Ez a hiba nálam is jelentkezett, ezért vettem lejjebb az alap hangerejét a médialejátszónak a szervízmenüben. ( Itt írtam le hogyan kell )
[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
válasz Willie #30335 üzenetére
Persze, Én 100 db - re írtam át, és semmi nem történt.
Viszont ahogy olvasom a topikot, óriási mákom van a telóval, se kamerahiba, se ilyen mellékzaj, se más hiba. Egyedül a GPS vevő, ami kicsit lassan éled, dehát ez legyen a legnagyobb baj."Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
szimike79
őstag
válasz Willie #30334 üzenetére
A FLAC, mp3 kérdés vezetett itt már kisebb vallási háborúhoz.
Mint írtam minőségi tényezők döntenek szerintem. Ha jó minőségű anyagból csinálták a FLAC-et, akkor az abból konvertált mp3 is jó lesz, ez mondjuk egyértelmű. Szerintem hallgasd meg FLAC-ban amit letöltöttél és ha megfelel akkor konvertáld át.
Kíváncsiságból audio cd-ről konvertáltam 4db mp3-at különböző bitrátával meg egy WAV-ot ami elméletileg sávveszteség nélküli. Hallgattam őket különböző hangerőn, effektekkel, normálban, de igazából nagy különbséget nem tapasztaltam. Max. a WAV-os mintha teltebb hangzást adott volna a 128-as bitrátájú mp3-hoz képest, de ennyi. Ezeknél súgást nem tapasztaltam.De az is lehet hogy süket vagyok mint a mozsár ágyú!
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Willie #40869 üzenetére
A térképeket, navigációs hangokat ingyen letöltheted, de ahhoz, hogy vezetés közben legyen is hangos navigáció, már fizetni kell. Most egyszeri vásárlással t teljes élettartamra szóló navigációs licence-t vehetsz: [link]
Csak bankkártyás vásárlásra van lehetőség.[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
bokrosolajos
őstag
válasz Willie #41752 üzenetére
Az "állóban készült" video alatt azt érted, hogy állítva tartottad a telefont, amikor rögzítetted? Azt akkor buktad. Ez minden videokameránál, fényképezőgépnél, telefonnál így van
Utólag video szerkesztő programmal elforgathatod 90 fokkal, de akkor lesz egy olyan felvételed, ami nagyon keskeny, két oldalán nagyon széles fekete csíkkal
Más. Wave II-re is azt hittük, mekkora dobás lesz, aztán kiderült hogy csak egy nagyobb méretű, de olcsóbb kijelző került bele.
Gyanítom a Wave III-at most már rutinból szégyellik, azért dugdossák,nehogy kiderüljön, hogy megint semmi újítás3D Anime Viewer-t láttátok?
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz Willie #41760 üzenetére
Az eddig látottak alapján szerintem a 2.0-a összeségében is nagyon jó lesz. Ha ügyesen kijavítják a bug-okat, és nem lesz lagg a rendszerben, új alapokra helyezik a badát. És tényleg azt érezhetjük hogy új telefonunk lesz. Ha eltünnek az eddigi gondok, már kezd felnőni a konkurenciához. Az alkalmazás kínálat valószínű hogy le lesz maradva a többi platformhoz képest, de majd kiderül, hogy mit villanat a Samu. Reméljük hogy rejteget majd még pár kellemes meglepetést a 2.0-a jövője. Én legalább is próbálok optimistán tekinteni az elkövetkezendő pár hónapra.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
atala
addikt
válasz Willie #42218 üzenetére
Szerintem tök mindegy, hogy a mobilon, vagy a számítógépen használod a netet.
Nekem is ilyen csomagom van. Igaz, még nem léptem túl egyszer sem az 50 megát, de nem fognak semmilyen költséget felszámolni, csak a sávszélességet csökkentik!
Priviben leírhatnád, hogyan sikerült a csatlakozás, mert ha elutazom, akkor laptopról jól jönne néha az internet, ha nincs wifi a közelben. -
JMC
tag
válasz Willie #43700 üzenetére
3g, wifi, bluetooth, push-sync kikapcs.
Telefon lehetőleg végig legyen egyhelyben, nehogy az adótorony keresése miatt felszökjön a fogyasztás. Természetesen telefonálni még véletlenül sem szabad vele. Az sem baj, ha a kijelző sosem kapcsol be. Ja igen, egy widget se menjen. Még a statikusak sem. Így még akár egy hétig is elhúzza.Van egy cordless panasonicom. Sima vezetékes szolgáltatáshoz való. 2 cmˇ2 mono kijelző, mono csengőhang. Még sms-re sem képes, viszont 3 hétig bírja, pedig még telefonálok is vele néha. Ha a fogyasztás a fő szempont a Wave sem lesz jobb vagy több a panámnál...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Willie #48278 üzenetére
Itt van leírás GPS gyorsítására: Megoldás a GPS problémára
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Dhampir
félisten
válasz Willie #48482 üzenetére
Az lehet, a Bladet nem ismerem, bár szimpatikus ketyere (a kamerája kivételével).
#48483 rizso
Ez a lemaradás érthetetlen.
Fruit Ninja érzékenyebb ezen a kijelzőn, nyáron egy csomó HD-játék ingyenesen letölthető volt (és még most is); GT Racing Motor Academy HD, Rally Master Pro, Assasin's Creed, Avatar stb., Skype is van.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Minden ami hőszivattyú
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- iPhone topik