Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz formanekzs #50700 üzenetére
Na erre vártam hogy a R66 működjön, de most már akkor is megvárom az official XEH CSC-s verziót. (már csak hónapok kérdése és megjelenik)
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
rObika8802
aktív tag
másnál is lassú a fentről legördülő menü? (wifi,BT,néma mód,Aut. forgatás) mintha akadozna...
.-.-.-.-.-.-.
-
anrab
addikt
-
tonylau53
csendes tag
sziasztok. az ébresztés beállításnál, alarm ill. zene válltás igen hosszú, ellenben kikapcsolt telónál is ébreszt (idáig nem.-jól tudom?
S8500 Wave Nexus XXLA'(Bada2.0), Samsung note 2 LTE
-
atoka1
tag
Nálatok működik a push?
-
ledger
tag
sziasztok!
Valaki megtudná mondani , pl a videa.hu oldalon miért nem tudok egy videót sem lejátszani ?
mármint a waveGT-S8500 készülékkel.
+ a Youtubon is elég sok videóhoz oda írja hogy, telefonnal nem lejátszható,
a barátnőm C7-e pedig , a wave által lejátszhatatlan videókat simán játssza meg persze a videán is visz mindent.
Ennek mi lehet az oka? -
ledger
tag
Mondjuk azt mindjárt gondoltam hogy a telefon az oka
De ha újabb Firm kerülne a telóra akkor ezek a gondok megoldódnának??consono :kösz a választ előbb válaszoltál mint befejeztem volna az írást
Kösz mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Giga összehasonlító videót készítettek a franciák a Wave II és Wave III-ról. Ugyan azok a funkciók, hogy működnek a kétféle rendszeren.(leslieke ez a te oktatófilmed ) Samsung Wave 3 vs. Wave 2
[ Szerkesztve ]
-
pumedli
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy az üzenet írásánál lehet-e több nyelvet beállítani? Nem arra gondolok, hogy a telefonon meglévőket hogy lehet, mert azt tudom, Arra gondolok, hogy a telefonra lehet-e valamilyen módon még nyelveket tenni? Vagy ez firm függő? Amilyen szoftver van rajta, azokat a nyelveket támogatja?
Köszi! -
formanekzs
tag
Bada 1.2-es áradat van a SamFirmware-en Wave I-re Eddig 15 db. körül nyomtak ki a twitter-re.
Samsung Galaxy S 5; Samsung Galaxy S II; Samsung Wave I
-
spawn21
veterán
Látom nagyon húzza a Samu az időt. Ennyire profi verziót akarnak majd kidobni? Mert izgatottan várom, hogy mi lesz belőle. Biztosan írtátok, de ezek szerint a wave 3-on is nem a végleges van fent? Vagy az soha nem is lesz?
s24U+15p
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #50684 üzenetére
Mivel google fordítós volt a lik, ezért már nem találja meg az eredeti oldalt.
ITT található a témával kapcsolatos cikk olaszul. Az eljárás badás készülék váltásakor, ha meg akarjuk tartani az eddig megvásárolt alkalmazásainkat:
------------------------------------------------------------------------------------
Hogyan kommunikálnak az új IMEI számát Samsung AppStore?1.Link az oldalra www.samsungapps.com / login / signInSA.as
2.Adja meg az adatait fiókja Samsung AppStore
3.A jobb felső kattintson a "oldalam"
4.A bal oldali ablaktáblában kattintson a "My kérdések"
5.A megnyíló oldalon, jobb alsó, kattintson a "Kérdés"
6.A "Alkalmazás típusa" válassza a "Bevezetés a Samsung Apps Store", majd a hang "ügyvezető Personal Profile"
7.Töltse ki a többi mezőt az adatokkal az új smartphone-öbölben
8.A "Cím" típusú "Change IMEI kapcsolódó fiókom"
9.A szervezetben a szöveg típusú szeretnénk változtatni IMEI fiókjához, bemutatva az IMEI az új telefon
10.Kattintson a "Submit"
-------------------------------------------------------------------------------------
(a google fordítóval készült, ezért elnézést a fogalmazásért! Ha valaki lefordítja olaszból, akkor kitehetjük normál fordításban is)[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
Na srácok! Most jöttem a Samsung szervízből, beszéltem a szakival, azt mondja január-februárra tudja mondani a 2.0-át, hiába dec-re igérik))))
Jah: Tök jó kis szilikon féle tokot találtam feketébe, fizu után veszek egyet, rápróbáltam, nagyon kényelmes!!!
[ Szerkesztve ]
-
gelbelex
őstag
Wave2, valami történik...
[ Szerkesztve ]
-
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
A KIES nekem is kidobja azt a szöveget, hogy nem támogatja a szoftverfrissítést!
FW verzió előtt van a számítógép neve és nincs mögötte a régió kód, ami XEH-re van
állítva. A régebbi kies-el frissítettem simán, de a legújabb nem engedi.Azt tudni kell, hogy
DBT eredetileg, szóval jó kis német szürke import és használtan vettem már magyar menüvel.Lehet, hogy össze van gubancolódva már valami?
Köszi
-
duvi
nagyúr
Megjelent az első VoIP alkalmazás badára! VideoChat 290FT-ért lehet letölteni és 2.0 kell a futtatásához. Támogatott készülékek Wave Y és Wave M (az Olasz appstoreban szerepel az M is a listában)
-
gelbelex
őstag
válasz brendoncsopi #50727 üzenetére
A csúcs (kétmagos) hardvereken is...?
-
-
-
gelbelex
őstag
válasz brendoncsopi #50732 üzenetére
Egyetértek, pont ezért kérdeztem. Árnyalódik a robot mítosza...
-
F-ECT$
titán
válasz brendoncsopi #50732 üzenetére
Én meg már láttam a badat és az iost is laggolni...
Dive ever, work never.
-
duvi
nagyúr
válasz F-ECT$ #50738 üzenetére
Nem írnak kompatibilitásról más VoIP rendszerekkel.(viszont azt írják, hogy platform független!) Ebből gondolom, hogy a másik félnél is fent kell hogy legyen a Video Chat. Amíg nem jön ki badára más megoldás, addig ez is megteszi Egyszerűen használható, működik Wi-Fi és 3G/4G hálózaton is.
-
gelbelex
őstag
ez a tegnapi Wave I-re kijött (S8500XXKK5) szoftver Wave II-es(S8530XXKK5) tesója
Igen, az, és fut is tűrhetően.
+ Az októberi bétával ellentétben fut a SamsApps mobilnet nélkül, csak wifin.
- Említett bétánál lassabbnak tűnik a menügörgetés, és a menü/készenléti képernyő(kö)n lassabban jön le a felső menü... (De a SamsApps-ban villámgyors. Fene se érti... )
Ráfér még az optimalizálás, remélem, nem ez lesz a végleges.
További tapasztalatokról később. -
kasee
aktív tag
Felraktam Én is a S8500XXKK5 türkye -t, hát Nekem Én kipróbáltam anno az 1. bétát...ég és föld. Jó lesz ez:-)
Egy kérdés, nem lehet beállítani hogy ne csak a képernyőfeloldó/lezáró gombra éledjen a képernyő? 1.2 ben lehetett barmelyik gombra tenni
?
köszi
-
Goldmen75
őstag
Akkor most már jöhetne a HUN verzió is ha már van végleges.....
-
Fred23
nagyúr
1. Gondolom nincs, de azért megkérdezem: van .ape támogatás a 2.0-ban? Mert a flac ugye már korábban is volt... -viszont nekem a zenéim harmada .ape formátumú.
2. VLC player lesz badára a közeljövőben?
3. Működik 2.0 alatt a folyamatos AF videózás alatt? Esetleg a kamera drivere is változott / jobb lett?
-
Paca2
senior tag
üdv
csak nekem nem enged semmilyen képet feltölteni? (pl.: 480x400/180k/jpg), azt írja a kép nem megfelelő
"A megadott kép nem megfelelő (max. 1920x1200 px, 1 MB; GIF/JPG/PNG)!"
ötlet?
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
consono
nagyúr
válasz Fred23 #50746 üzenetére
-.ape-t nem próbáltam
- vlc szerintem nem lesz, nincsenek a szükséges library-k Badára
- folyamatos autofókusz nincs, touch to focus van: oda fókuszál felvétel közben, ahol megérinted a kijelzőt
- feloldani csak a képernyőzár gomb old fel, engem ez bosszant a legjobban...Goldmen75: még ez sem végleges verzió, szolgáltatói tesztverzió...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Paca2
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest