Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

Hozzászólások

(#12939) Kis@ válasza ImI87 (#12938) üzenetére


Kis@
tag

Én sem tudom, hogy hogyan kell listákat csinálni, de ami nekem hasznos az az előadók szerinti csoportosítás, az album szerinti csoportosítás és a "kedvencek".

Véletlenszerű lejátszás:
Ha elindítasz egy számot, akkor tapizz a képernyőre ott, ahol a lejátszó kijelzője van. (a szám címe fölött). Ekkor megjelenik egy felső menüsor és ott asszem az utolsó előtti ikonnal lehet beállítani a véletlen lejátszást. Ami annyira véletlen, hogy ha nyomsz egyet előre, és egyet vissza, akkor nem az imént játszottat adja le, hanem visszafelé is véletlenszerűen lépked. Magyarul nem jegyzi meg, hogy mi volt. (Ez szerintem nagyon béna).
/A felső menüsorban van egy "i" betű is, ahol a fájl-infót találod, de sokkal menőbb, ha dupla tapizol a szám címén. :)/

Egy csomó alkalmazásból így kell kilépni. Mivel a zenénél (meg a rádiónál) default a háttérben futtatás, gondolom ezért maradt le a bezáró gomb. Egyébként, ha leállítod a zenét és háttérben hagyod, akkor gyakorlatilag nulla erőforrásigénye van szóval ne zavarjon. Röviden: Taskmanager-ből lehet csak kilőni.

Nem tudok más lejátszó progit egyelőre.

Kis@

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.