Hirdetés

Aktív témák

  • ImI87

    őstag

    Hello!

    Nekem mindig fontos volt a zenehallgatási funkció a telefonoknál, mert utazás közben jól jön a rádió és az mp3. Sajnos most csalódott lettem, mert nagyon nem tudtam kiigazodni a Wave zenelejátszójában. :(

    A hétvégén a memkarit telepakoltam mindenféle zenével, gondoltam majd megcsinálom a playlist-eket, meg ilyesmit.

    De vagy nagyon láma vagyok, vagy ez tényleg olyan, hogy nem lehet egszerűen különálló mappákból számokat rendelni egy playlist-hez? :F
    A listázásnál csak haszontalan opciókat találtam, még előadók szerinti rendezés jó lenne, de ott is csomó zene kimarad. Van arra v.mi megoldás, hogy egy mappa tartalmát tudnám hozzáadni egy adott lejátszási listához?

    Illetve olyan alapvető dolgot sem találtam, hogy véletlenszerű lejátszás. Sorrendet ugyqan lehet módosítani, de mindig ugyanabban a sorrendben játsza le őket.

    És hogy lehet úgy kilépni a zenelejátszóból, hogy ne maradjon meg a háttérben? Jelenleg csak úgy tudom bezárni, ha a task manager-ben kilövöm azenelejátszót.

    Van esetleg v.mi külön progi aps-on, ami megfelelne az igényeimnek? Szerintem ez gyárilag úgy túl lett bonyolítva, nekem csak a legegyszerűbb funkciók kellenének.

    Aki jártas a témában az légyszi írjon pár tippet!

    Köszi :R

Aktív témák

Hirdetés