Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34000) Jaki2000 válasza bobace (#33999) üzenetére


Jaki2000
aktív tag

Az az SGM verziója.
Nem tudok képernyőt menteni, mert 24 Bpp-s
Így néz ki:

Android verzió: 2.2.2
Alapsáv: i570EXXJD1
Kernel: 2.6.32.9
Mod: SGM-BETA.2.1 UP.v3.3.5 [HoneycombMod Plus]
Build: YONIP Kernel V.22B 24Bpp

Azt hogy "jópofa" nem a stabilra értettem, hanem hogy Rutyika mindig próbált valami tetszetős megjelenést bele építeni. A "stabilról" meg az a véleményem, hogy olyan Spica-ra nincs. Van akinek ua. rom napokon belül elszáll, van akinek hónapokig semmi baja. És ez nem csak a romtól függ, hanem, hogy ki mennyi és milyen appokat pakol fel. Mert egy tört, vagy béta app, vagy akár valami giga játék ami SG SII-őn megy rendesen, helyrerakhatja a dolgokat. Most ezzel a rommal müxik rendesen, elég gyors. Persze nem veheti fel a versenyt még az ACE-szel sem, de 100x jobb, mintha bármely hasonló kategórijás telonál amit próbáltam. Érzésem szerint még a ZTE-t is veri. De ha játszok pl az AngryBirds-szel, kell egy kis idő, hogy magához térjen, pedig úgy van beállítva, hogy a lunchert és a telefon funkciókat tartsa a memóriába. De a marketről történő telepítés után is pihenget. De ha általános dolgokat nézem teljesen rendben van, egy két widget is megy folyamatosan. Pl ajánlom időjárásnak az új Fancywidget free-t.
Ha van egy jól működő nagyjából belakott rendszered, javaslok recoveryből egy tar backupot, és ha gáz van, odinnal egy vissza lehet állítani. És lehet újra buherálni.
De mindig SD format (előbb mentés), vagy legalább a rendszer backup filék törlése, mert az új rendszer visszatölthet a backupokból.

Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.