- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekii
tag
Helló mindenkinek.
Kérdezném azokat a tulajokat akiknek s3 volt előtte. Az üzemidő hogyan viszonyul a régihez? (A 46mm érdekelne) Nekem a mostani s3 4 napot elmegy. Arra lennék kíváncsi a tapasztalatok szerint az új jobb üzemidőt tud e vagy rosszabbat. Lentebb nem akarok menni, akkor jó ez is :-).
Még egyszer nem az érdekelne mennyit megy most, hanem hogyan viszonyul az s3 hoz. Nyílván ez többet mond, mert egy ember kb ugyanúgy használja az órát mígy különböző emberek más és más módon használják. -
Myth
aktív tag
Sziasztok! Galaxy Watch és Xiaomi Stratos okosóra között gondolkozok. Az lenne a kérdésem, hogy a xiaomi okosóra tud olyat, hogy feloldja a kódzárat a telefonon és lehet neki hatótávolságot is állítani. Ezt a funkciót tudja a galaxy watch is vagy nem? Utána olvasva láttam, hogy android rendszer tudja a trusted device elnevezésű dolgot de az bármikor nyitható amikor Bluetooth hatótávon belul van az eszköz, valamint allandóan nyitva tartja. Nekem viszont a mobilfizetés miatt olyan megoldásra van szükségem ami kifejezetten akkor nyit ha a kijelzőt nyitom mert ugye onnantól van néhány perc a mobilfizetesre. Ez a beállítás elérhető a xiaomin kívül más órával is?
-
BudaII
csendes tag
Üdv! Van szerencsém egy 46 mm-es tulajdonolni, de...nem akar wifi-re automatikusan kapcsolódni. Sőt manuálisan is csak akkor, ha törlöm a kívánt hálózatot és újra felveszem és beíróm a jelszót! Van valami ötletetek? Segítsetek kérlek!
-
Macika66
őstag
válasz
Ezekiel Ston #390 üzenetére
Most még egy Amazfit Stratosom van (már meghirdettem az aprón), azzal minden 100%-osan ment.
Köszi a megerősítést!
-
Macika66
őstag
Mondjuk nekem a 46 mm-es feketében tetszene igazán, eddig minden okosórám teljesen fekete volt ,de hát ki kell próbálni mást is...
Mondjuk némi aggodalommal tölt el, hogy Oneplus 6-tal akarom használni. Nem tudom, mennyire működik együtt nem Samsungokkal. De remélem, közelíti a 100%-ot...
-
Macika66
őstag
Hétfőn este én is belépek a táborba...
-
kislaci
senior tag
A 42-es üzemidejére csak egy ember panaszkodott egyébként, nem? Nyilván nem olyan jó mint a nagy de azért két napot csak elmegy.
-
Terka0812
csendes tag
Élőben egy kicsit tényleg nagy, a szíjrögzítő fülek túlnyúlnak picit a csuklómon.
Viszont az üzemidő miatt nem szeretném a 42mm-est megvenni, pedig fekete színben nekem is jobban tetszik.
Szóval marad ez, és majd megbarátkozok vele valahogy... remélem.
Majd gyúrok kicsit alkarra. -
Ezekiel Ston
senior tag
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Don Atosz #376 üzenetére
Igen...láttam...velem külön jól fognak járni...
Fotó a telefonommal a keszülékröl leadaskor minden szögböl gps helykoordinatakkal idővel bejegyezve a kepeken és utana adom be...aztan személyesen veszem vissza és helyben ellenőrzöm...ha nem tetszik akkor fogyasztóvedelem...
Időm van... -
Don Atosz
tag
válasz
Ezekiel Ston #375 üzenetére
Akkor ebből TMX lesz
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Terka0812 #372 üzenetére
Szinte ugyanekkora a kezem nekem is...csak picit vastagabb. Siman vállalható.
No ahogy igertem beszamolo a fejleményekről:
10kor a westend sestoreban kezdtem...
Kérdeztem a kedves hölgyet h mit lehet tenni a rossz üzemidőmmel...valasz:
"Ők ezt nem tudják mert csak eladnak szervizbe kell vinni garilapirral mindennel..."
Öhm...oké.
Hol a szerviz?
"Itt a westendel atellenben bemegyek a samsungba a vaci uton es ott..."
Oké megyek.Átmentem....
Beépek egy marhanagy üzlet szép fények, mindent lehet venni mosogep hütő tévé telefon tablet vibr....izé...azt nem...csak majdnem... na a lényeg...mivel annyian voltak benn h a légy zümmögést is hallani...mondom irany a pult...csajszi már mutogat h á-á húzzá gyíksorsámot....öhm...jó huzok...szerencsére nem kellett sokat varni hívtak is
Mondom a jól képzett szaktudású hölgynek h van ez a két gyönyörű egy hete vásárolt oránk...én még jól isvagyok...asszonyomnak viszont a napi töltögetés szerintem nem kóser mer még a sestoreban is furáb neztek mikor mondfam h ez a helyzet...
Mondom mi a megoldás?
"Servizbe kell küldeni..." jó ok akko itt van tessék...
"Budaörsre..."
MI??? Öhm ako ti mik vagytok itt?
Halkan mondom...nemszerviiiiz...............
Úgyhogy hétfőn majd személyesen próbalkozom budaörsön... -
PeteePeti
őstag
válasz
LaptopSystem #368 üzenetére
Jaj, aztán ebben ki is merül minden! Szoftveres háttér gyalázat! Nekem a Lem7 volt pár napig, ment is eladásra! Samsung órához képest fasorban sincs! Igaz árban sem!
-
válasz
Ezekiel Ston #363 üzenetére
A "tébe" még nincs ilyen óra... De hagyjuk is.
-
kovacs65
őstag
válasz
LaptopSystem #368 üzenetére
Vagy ki tudja....
Azért tesztelhették is volna ezeket, nemcsak felsorolás szerűen írni róluk. -
Nem semmi mekkora aksit pakoltak bele a Lemfo LEMX-be
-
válasz
-
Gedeon31
addikt
Többen használtatok előtte Gear S3 órát. A Watch miben jobb az elődnél ami igazán észrevehető?
-
válasz
Várjuk
-
Ezekiel Ston
senior tag
Akkor ha nem warez, bemész a tébe és megkérded ott egy tőmondatban ahogy itt is...
Más:
Ugy döntöttem ma bemegyek a sesbe és megkérdem h hogyan hozta ki a gyártó az 5-6 napot a készülékből(46mm)
Vagy a 3-4napot a kisebb verziobol....nincs nagy elvárás csak h amit igertek mutassák meg...
Fejleményeket majd délután megirom -
válasz
#45553408 #361 üzenetére
Miért lenne warez? Teljesen legális függetleníteni ma már. Pl. telefont a szolgáltató is függetlenít pénzért, csak gondoltam, hátha felmerült már valakiben az óra is, ezért kérdeztem. De gondolom magamra maradok ezzel
itthoni Telekom nem tudom fogja-e forgalmazni az órát, és, ha igen, akkor LTE-s lesz-e...
-
válasz
#45553408 #359 üzenetére
Jó, lehet igazad van, de azért kikövetkeztethető
Mindegy is, csak meglepődtem ma, mert bementem madridban egy samsung store-ba, és közölték, hogy ők is csak orange függőt tudnak adni, vagy rendelhetek függetlent, de majd' 100 EUR-val többért. Innen jött a kérdés (és akkor vegyük úgy, hogy most kérdezek), hogy ha lehetne függetleníteni, akkor kb. 90párezerből meglenne az LTE verzió.
-
válasz
LaptopSystem #357 üzenetére
Hú, látom szétszaladt a ménes pár embernél. Vannak ugye eSIM-es verziók. Spanyolban csak Orange függőt lehet kapni, tehát otthon T-s eSIM-mel nem menne. Erre gondoltam. De lehet egyből a másikat hülyének nézni gondolkodás nélkül.
-
-
Lehet ezt az órát valahogy függetleníteni?
-
Akkor csak én vagyok ilyen szerencsés
-
kovacs65
őstag
válasz
LaptopSystem #347 üzenetére
Én nem tapasztaltam jelentős változást
-
SharpSA
veterán
válasz
LaptopSystem #347 üzenetére
Nekem meg pont többet megy azóta.
-
Sziasztok
Tegnap lefrissitettem az új szoftvert az órán, de azóta kB felé annyit bír az aksi ugyanazzal a beállításokkal használom -
Ezekiel Ston
senior tag
Igazából asszonynak kell eldöntenie hogy mit is akar pontosan, mert ő igaz naponta feltölti, nincs vele baja, szereti, és tetszik neki...Enyém szintén 46-os ...én elégedett vagyok vele teljesen. Majd hétvégén max elugrunk egy sestore-ba és megkérdezzük hogy ugyanmár mit tudnak erről mondani mert nem ezt mondták múlt héten mikor vettük...
-
NemMo
őstag
válasz
Ezekiel Ston #344 üzenetére
Abszolút megértem a csalódottságodat nem ezt ígérték és nem ezt mondták a tesztekben a 42mm üzemidejére. Nekem jobban tetszett volna a fekete, de a nagyobb akkumulátor miatt a 46 vettem és nem bántam meg. Én a helyedben lehet eladnám.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Ezekiel Ston #342 üzenetére
Azért ne feledjük ám el, hogy a 46-os 472 mAh, míg a 42-es 270! Akárhogy is nézzük a nagy akksijának csak 57%-a a kicsi akkumulátor kapacitása! A kijelzőben, viszont csak 3 mm eltérés van! 46-os 33, míg a 42-es 30 mm! Szal a 46-os egy feltöltéses üzemidejét a kicsi soha nem fogja még csak megközelíteni sem! Kár is ezen agyalni! Ez csak puszta matek!
-
doongoo
addikt
válasz
Ezekiel Ston #325 üzenetére
42-es AOD-vel sosem fog 1 napnál sokkal többet elmenni. AOD-t kikapcsolva meglehet 2-2,5 nap azért
-
Kront
tag
ez tényleg ízlés kérdése, ki kell próbálni. 18.5 a csuklóm, van jó pár órám itthon, csak egy van, ami keskenyebb 45-nél. nem hiszem, hogy a 46-os kinézetre ormótlan lenne egy centivel kisebb csuklón. ellenben simán lehet, hogy zavar a viselésben. ha nincs a közelben Samsung bolt, menj be egy órás boltba és próbálj fel egy bár milyen másik 46-os órát.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Ezekiel Ston #335 üzenetére
Normális férfi csuklóról beszéltem! Természetesen a méretet jellemeztem így, nem degradálni akartam senkit!
-
PeteePeti
őstag
Távol álljon tőlem a sértő szándék! Én csak azt mondom, hogy egy vékonyabb férfi csuklón is jobban néz ki egy nagyobb méretű óra! 46 mm-ről beszélünk és nem Diesel féle 52-55 mm-ről! Az tényleg tud bunfordiúl kinézni még egy vaskosabb csuklón is! De a 46-os Watch nem fog!
-
Drakk
tag
Én kipróbáltam mind a kettőt nekem a 46mm túlzottan ormótlannak tűnt a kezemen. Nagy és vastag volt, ezért a kisebbet választottam.
A véleményem szerint ha igazán fontos az óra menj el és próbáld fel. Az a legbiztosabb. 😀 -
beci
őstag
válasz
Ezekiel Ston #330 üzenetére
Koszi.
Hat az enyem azert joval vekonyabb.😊 -
beci
őstag
válasz
Ezekiel Ston #328 üzenetére
Köszönöm.
Megmérnéd nekem a csuklód kerületét? -
Jano_023
őstag
Nekem is kérdés volt hogy a nagyobb vagy kisebb óta legyen. Én be mentem egy Samsung üzletbe és megnéztem mind a kettőt a csuklómon. Ezt ajánlom neked is.
Más: egy kis update az üzemidővel kapcsolatban. Én szombaton reggel vettem le a töltőről, az AOD kikapcsoltam és szombaton és vasárnap nem volt össze kötve bt a telefonnal de hétfő óta igen. Így tartok most 65 százaléknál. Este nem volt repülő módban mert ebben aludtam próba képpen. Szerintem az üzemidő nagyon állat, ja és nekem a 46mm változat van.
De egyébként normál munkanap én AODvel és Bluetoothal együtt használom és akkor két napot és egy kicsit bír, de második nap este töltőre rakom.
Valakinek amúgy az új frissítés leírása change logja megvan hogy lehessen látni mit javítottak? Köszi. -
Ezekiel Ston
senior tag
NA jó...szerintem valami nagyon nem stimmel a 42-es óránkkal...
Tegnap este óta 50%-ot esett a töltöttsége, pedig éjszakára éjjeli mód is be volt kapcsolva. AOD ennyire sokat eszik?
A 46mm-eres teljesen rendben teszi a dolgát, bár én még többet várok tőle, pláne hogy az előttem szólók szombaton töltötték és 66%-on áll..meg hasonló...
Nekem értesítések bekapcsolva, AOD bekapcsolva (most kikapcsoltam) éjszakára töltőn volt a kicsi.
Most vettem fel reggel.
Valami általános beállítást ilyesmit a 4-5 naposok megoszthatnának hogy mit dobtak a telefonra, melyik verzió vanrajta stb.
Az azonban hogy a 3-5 napot ígérték a 42mm-eresre és alig bír nálunk ki 1 napot az elég tré...Pedig átnéztem már a beállításait...valakinek valami ötlete van? -
beci
őstag
Sziasztok.
Nincs vastag csuklóm, 17,5 cm a kerülete.
42 vagy 46 mm szerintetek?
Van koztetek akinek hasonlo a csuklo merete? -
NemMo
őstag
Köszönöm a válaszokat, akkor holnap felrakom
-
NemMo
őstag
Aki feltette a 46mm változatra az updatet annak hogyan alakul az üzemidő?
-
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, most már kb 2 hete nyomozom, hogy miért nem szinkronizál az Shealth a smasung fiokommla.
Úgy néz ki a Huawei teelefon a hibás (mate 10 pro). Esetleg van aki a ezt az órát Huawei telefonnal használja? És működik a szinkronizálás? -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
LaptopSystem #313 üzenetére
Nekem van a 46mm és asszonyomnak vettük a 42est...szoval elmondhato h mindkettő tìlusból vettünk.
Lassan teljesen samsungosok leszünk a családan...ezen röhögtünk a hétvégén...samsung hűtö, mosogép, tv, telefon....és most a két óra... -
válasz
Ezekiel Ston #312 üzenetére
Erre kíváncsi leszek, majd írd meg, hogy sikerült e mert nekem maximum 3 nap volt 46mm-es órám van nekem is
-
-
xb12x
tag
válasz
Ezekiel Ston #306 üzenetére
A két aksi mérete között azert egy 75% különbség van azonos felbontás mellett, így a tapasztalatod akár lehet teljesen reális is.
A szokásos dolgokat tudod tenni:
Aod ki
Minnél sötétebb/ fekete watchface
Location kikapcs
Wifi kikapcs, főleg ha az óra gyakran van távol a telefontól
Flipboard uninstall
Pulzus mérés max 10 percenként
Stressz mérés - 'mindig' kikapcs
Spotify mindképpen uninstall ha van rajta, az zabál akár állat -
válasz
Ezekiel Ston #308 üzenetére
Az én tapasztalatom az,hogy soha nem fog annyit bírni mint amit a gyártó ígér
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
LaptopSystem #307 üzenetére
Igen azt tudtam h előbb merül de 2-3 napog igertek a cuccra, nem 13-15óra működést
-
válasz
Ezekiel Ston #306 üzenetére
A 42mm-es méret előbb lemerül kisebb az aksi benne
-
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok.
Asszonyommal együtt vettünk egy egy ilyen watchot...enyem a 46mmes assonyé a 42es rosegold...tegnap feltöltöttük mindkettőt.
Én s9 plusszal hasznalom és most járom 52.%nál. Asszonyet azonban ma délutan már feltettem töltőre mer 32%on volt. Ennyire gyenge lenne azbüzemideje? Vagy mit javasoltok mit nézzek meg az órában mert majdnem ugyanazok a beállításai mint az én oramnak de drasztikus az üzemidő különbség.
Azt még emliteném h asszony huawei p10el használja
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct Crossover Okosóra Hibrid Kijelzővel és Kiváló Üzemidővel!
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Eladó Apple Watch Series 4 GPS 40mm Szürke
- Apple watch Series 7 45mm Stainless steel hibátlan akku 91%
- Apple watch Series 8 45mm ÚJ garanciában cserélt
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest