Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
válasz
bajnokpityu #4063 üzenetére
Szabolcs féle merre található?
Egyébként a fekete számlapok a legtakarékosabbak erre rájöttem én is. -
kislaci
senior tag
Akinek 42-es bluetooth verzió van, annak milyen szoftver van fent? Nekem Csg4, de már elég réginek tűnik.
-
nylacika
aktív tag
Egyszerűen nem értem a Curve ügyfélszolgálatot... Semmire sem reagálnak, csak e-mailben lehet felvenni velük a kapcsolatot, de az olyan, mintha egy vakvágányra küldené az ember... Valakinek sikerült velük érdemben kommunikálni?
-
goop
őstag
-
Lazika
senior tag
Köszi a segítséget, ahogy látom, akkor ez csak sima bluetooth verzió. Viszont a magenta szolgáltató elmehet a búsba, hogy esimesként adták el neki...
-
lucky07
aktív tag
Nekem sem nagyon bír 2napnál többet az óra.
Pedig mindig bt kapcsolat van óra és telefon közt nem használok kacifántos számlapot sem. Nincs állandó pulzus mérés sem. Szóval nem túlzottan vagyok elégedett. Nah mindegy... -
radar
tag
1. [link] <- Innen letölteni az attachment résznél található első filet (SDBstarterKidv1.zip)
2. Kibontani. Ez tartalmazni fogja ay SDB-t a szélrózsa összer operációs rendszerére, ismételten zippelve.
3. Kibontani a nekünk kellő zipet, pl Win 10 esetén: sdb_2.2.60_windows-64.zip feltételezve, hogy 64 bites Windows használsz. Ha bizonytalan vagy, használd a 32 biteset, mennie illene. Vagy egyszerre nyomd meg a windows és a pause gombot, hogy a rendszer információból leolvasd, 32, vagy 64 bites Windowsod van-e. Ezt a zipet javaslom a C:\-be egy új alkönyvtárba kibontani. Pl Alma.
4. shellt nyitni command prompt-ba: futtatásba beírni cmd és enter
5. elnavigálni az "Alma" könyvtárba: cd Alma\data\tools <- az SDB.exe a data\tools alkönyvtárba lesz.
Az óra felkészítése SDB-re:
7. Telefon Wear App: Backup készítés (opcionális... ha nem zavar, hogy újra belakod...)
8. Órán BT kikapcsol. Beállítások/Kapcsolatok/Bluetooth.
9. Ekkor az órának illene wifire fellépnie, ha nem, akkor, közel ugyanott a wifit állandóra állítani.
10. Órán fejlesztői mód engedélyezése. Beállítások / Névjegy (?) / Szoftver / Verzió. Verzió számot kell tapogatni boldogan sokszor, aztán egyszer csak szól az óra, hogy a mód engedélyezve.
11. Ezután debug módot engedélyezni lehet. Beállítások / Névjegy / Hibakeresés (?). Ez elméletileg a legalján jelenik meg.
12. Kellhet egy restart az órának, ha a következő lépéseknél problémák merülnek fel.
Innentől jöhet az SDB-s játék. első indításnál kérhet tűzfal hozzáférést a rendszertől. Ezt javallott megadni.
13. Az órán a Wifi beállításoknál az IP címet leírni valahova.
14. A következő parancsokkal szétbombázni az órát:
15. sdb connect 192.168.1.204 <- csatlakozás az órához. IP címet lecserélni a sajátra :p
Az órát közbe figyelni kell, mert ekkor kell megjelennie a kapcsolat engedélyezésének
16. sdb devices - itt kiírja a felismert eszközöket. Illene látszania az órának.
17. sdb shell launch_app csc-manager.csc-pre-configuration <- ettől az órán meg kell jelennie a 3 betűkódos gördülő listának, BTU kiválasz, óra újraindul, boldogság.
18. sdb kill-server <- ha az órán nem jelenik meg az engedélyezés connect kiadása után.
Ez esetben lehet újra indulni a connect-től. Ilyenkor az SDB ezzel a hibaüzenettel tér vissza:
device unauthorized. Please check the confirmation dialog on your device.
Ezeket a lépéseket ésszel ismételgetve előbb-utóbb sikerülnie kell.
19. Óra újraindulása után, újra párosít és ha volt backup, jöhet a visszaállítás. -
kislaci
senior tag
Nekem Csg4 szoftver van fent, btu régió, 42mm, csak bluetooth. Nem ír újabb frissítést otan. Valakinek jött már?
-
-
Lazika
senior tag
Természetesen telekomos és kapott is qr kódot, de nem tudjuk, hogyan aktiváljuk a telefonján keresztül. Találtam verzionos stb leirást, hogyan kéne de az a mobilszolgáltatós rész nem jöne be... Telekom nem tudott mit mondani neki már volt két üzletben is. Azt nem tudjuk hogyan olvastassuk be a qr kódot. Mert a werable appon nem jön be az az opcio. Se új mobilelőfizetést nem tudunk hozzá adni. Ha meg külsős qr kód olvasóval csinálja, akkor meg bejön valami humbuk link rámegyünk és nem történik semmi. Köszi előre is mindenkinek.
-
radar
tag
Tesztelgettem, btu alatt töröltem a hálózatot, újra hozzáadni nem lehet mivel magyar telekomot az angol régiós nem fogadja el, szóval vissza a TMH régió, hálózat hozzáad, mentés, BTU vissza, mentés vissza. A samsung pay nehezebb dió volt, nem jött meg a menü, teljesen ki kellett lőni az óra alkalmazást, akkor jött csak meg, kártya import se sikerült, mert nem emlékeztem milyen angol címet adtam meg, szóval kártya törlés, és hozzáadtam újra. Így minden tökéletes.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Kolléganőmnek van egy samsung galaxy wach és egy galaxy s10 telefonja. Viszont nem tudjuk akitválni az esimet az óráján. Tudna valaki leirást adni, hogyan. A mobilszolgáltós rész nem jelenik meg neki. Köszi
-
snecizero
senior tag
Sziasztok !
Tegnap vettem egy Huawei watch gt 2 ,,okosórát". Ma úgy döntöttem ,hogy evvel a lendülettel vissza is viszem. Volt nekem S3 frontier órám hát az fény évekkel jobb volt. Leszámítva az üzem időt. Mondjuk itt is az a tapasztalat, hogy 7 nap kb.Nálatok mennyi volt a legtöbb idő (nap) amit a Samsung galaxy watch ból ki tudtatok hozni ?
Ilyen órát fogok venni ez már fix. Ha tetszett az S3 frontier akkor ez is fog. Remélem egy vagy két nappal jobban bírja az aksija ! -
kislaci
senior tag
A Samsung pay mi alapján kér pint? Belépésnél kér néha, néha nem. Egyébként pin kódot nem kér a kártya 5000ft felett sem, múltkor 30e+ért vásároltam vele, és nem kér semmit.
-
gyuri2008
veterán
válasz
bajnokpityu #4069 üzenetére
Az active 2 re gondoltál?
-
bajnokpityu
félisten
Ezek szerint le lehet butitani Apple szintre.
Aztán toltheted melóból hazaerve..Ez ízlés dolga, csak azt akartam, hogy ne a 2 3 nap legyen az általánosan topic szerint elfogadott uzemideje a 46mm gwnek. Az active tud ennyit, fele akkuval. Utalja is párom ezt a tulajdonsagat.
-
Shader
aktív tag
válasz
bajnokpityu #4063 üzenetére
Én Facer párti vagyok. Szeretem, ha több adatot látok az órán. Főként időjárás adatokat. Ez biza meríti az akkut, mert sokszor lekéri a helyadatokat. Ez van, én elfogadom. Múltkor a Galaxy Storeból raktam egyet fel, de kb. 10 óra lett az üzemidő.
le is szedtem...
Szóval sokat számít.
Ui.: ami merít még sokat (LTE ) ha szar a 4G lefedttség. Annyira keresi/póbál csatlakozni LTE-re, hogy jellemzően ilyenkor melegednek is túl (GSM chip). -
bajnokpityu
félisten
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bajnokpityu #4055 üzenetére
Monitorozza valahol az akkuidot az óra?
Kíváncsi lennék, akkor nálam mi a gond.
3 naptól többet nem bír, ez biztos. -
Shader
aktív tag
Végre javították az Altimétert és kézi kalibrálás után nem ugrik vissza az automatikus értékre... (persze egy napon belül elmászik ha a légnyomás változik.) De így már van értelme.
-
Shader
aktív tag
válasz
Nekem az LTE-s 46-os 23 óra.... P:
Foly. pulzusméréssel, kb. 12 órafelszín+ Facer+Mr.Time plattformok.
8-as fényerőn. -
sugarforce
addikt
válasz
Kompromisszumokkal valoban.
-
KZP
őstag
válasz
Azért pl. folyamatos pulzus méréssel nem fog menni 4-5 napot, szerintem.
-
mahoni
tag
Sziasztok,
apple watch 3 helyett ilyent vegyek v. Watch 5?
mennyit bir az aksia ennek?
ebbol mikor varhato a ujabb model? -
Tybike81
őstag
Hogy tudom megnézni milyen csc az óra?
-
goop
őstag
Tesztelgettem, btu alatt töröltem a hálózatot, újra hozzáadni nem lehet mivel magyar telekomot az angol régiós nem fogadja el, szóval vissza a TMH régió, hálózat hozzáad, mentés, BTU vissza, mentés vissza. A samsung pay nehezebb dió volt, nem jött meg a menü, teljesen ki kellett lőni az óra alkalmazást, akkor jött csak meg, kártya import se sikerült, mert nem emlékeztem milyen angol címet adtam meg, szóval kártya törlés, és hozzáadtam újra. Így minden tökéletes.
-
S@c@
őstag
Sziasztok! A vaci utcai szervizben a lumettat mennyi ido alatt tudjak kicserelni? Valamint mekkora koltsege van?
-
hematoma1
senior tag
válasz
PedroPascal #4044 üzenetére
Köszi.
-
hematoma1
senior tag
Sziasztok.Amikor az órán felakarom venni a hívást,nincs másik módszer hogy ne oldalra keljen húzni hanem csak megérintem vagy valami hasonló lehetőség?
-
nylacika
aktív tag
válasz
Impair1980 #4041 üzenetére
Köszi! Akkor biztos megint én nem vagyok szimpatikus nekik... Már több, mint egy napja basznak válaszolni...
-
-
nylacika
aktív tag
Nem tudom, hogy kinek milyen tapasztalata van a Curve ügyfélszolgálatával, de azon kívül, hogy tegnap elküldték a sablon e-mailt arról, hogy hogyan erősítse meg a kártyámat (amit hozzáteszek pár hete már megerősítettem és verified-ként szerepel az app-ban...)hiába írtam, nagy ívben szarnak az emberre..
-
Impair1980
aktív tag
válasz
szilasz007 #4038 üzenetére
Valóban engedi, hiába szürke az ország. Köszönöm!
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Impair1980 #4035 üzenetére
Nekem engedte siman a magyart. Az orszagot anno engedte allitani. Igen szurken volt UK alapba valasztva, de engedte valtoztatni.
Amugy meg, google maps es egy random angol cim, mint a regi szep PSN-es angol account regisztracional
-
Grawens
senior tag
válasz
ngabika92 #4032 üzenetére
Még nincs XEH-re.
https://doc.samsungmobile.com/SM-R800/XEH/doc.html -
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Samsung Pay, Új kártya regisztrációnál a számlázási címnél milyen címet adtok meg, mert csak UK-s címet enged bevinni! -
ngabika92
tag
Sziasztok!
Elméletileg kint van nekünk is az új update, de nekem vakamiért nem jön. Xehhttps://doc.samsungmobile.com/SM-R800/001397180827/hun.html
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Mitől lehet hogy a kijelző monokróm?
Az energiatakarékosságos dolgot megnéztem az akku résznél, de nem az a gond.
Más beállítás esetleg? -
kislaci
senior tag
válasz
szilasz007 #4027 üzenetére
Ugyanez volt nekem is, írj a supportnak, majd kell küldened egy selfiet meg két képet a személyidről vagy jogsiról, vagy útlevélről.
-
nylacika
aktív tag
válasz
szilasz007 #4027 üzenetére
Az a baj, hogy már megvolt az azonosítás, azzal nem is volt gond. 6 jegyű kódot írtam be, ott is a kártyám. A Curve ügyfélszolgálat jótanácsa: Verify your card! Válszoltam, hogy köszönöm, nem ezzel van a gond, az aktiválással... Most ismét várom a válaszukat!
-
nylacika
aktív tag
Megjött ma Curve kártyám. Aktiválnám, de az utolsó négy karakter beírását követően azt írja, hogy "To activate, verify a card that's yours & issued in Europe". Na itt kezdődik a gond. Már aktiváltam az alkalmazásban az itthoni kártyámat, ami látszik is az alkalmazásban... Most akkor mi a fene van???
-
haxiboy
veterán
Ma reggelre az óra visszaállt alap helyzetbe.
Frissítések nincsenek automatizálva.
Valakinek volt már ilyen? -
Casillero
tag
Sziasztok!
Én is rendeltem egy Curve kártyát 15.-én, de még nem érkezett meg. Remélem a jövő hét elején itt lesz. Az 100% ha BTU-ra átállítom a régiót, akkor a telekomos e-simet nem eszi meg csak mentésből? Ez nem túl biztató. Ha a telefonomat (S9+) is átállítom BTU-ra akkor a telefonon is megjelenik a Samsung Pay? Az új óra fw-el nem lehet majd visszaállítani a régiót? Tudom a valamit valamiért, de ha véletlen nem megy a visszaállítás akkor elvesztem a sim funkciót. -
nylacika
aktív tag
Lenne egy kérdésem. Ha meg van mókolva az óra a Samsung Pay miatt, akkor a frissítés után visszaáll minden az eredetibe, vagy marad a fizetési lehetőség?
-
csaba1203
addikt
Lassan majd mi is megkapjuk az 1.5-öt szerintem jövő hónapban.
Addig egy újabb videó az újdonságokról:
- [link] -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csolaca68 #4005 üzenetére
Időközben mind az órát, mind a telefont ujraraktam és jön minden szépen.
Most megnéztem a viberben és ez nálam is be van kapcsolva.
Ami gázos továbbra is a Viber-rel az az, hogyha egy csoportba több üzenet érkezik azokat nem jeleníti meg egyenként, csak annyit jelez, hogy "új üzenetek érkeztek", és hiába nyomkodom nem látok egyetlen egy üzenetet sem. -
Tybike81
őstag
Egy videóban láttam, hogy az Active2-vel lehet a telefon kameráját vezérelni. Ez megoldható a Watch-al esetleg valahogy, vagy meg kapjuk mi is az új softban?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 10 Cellular + GPS 46 mm ezüst, gari: 2027/12 (eSIM képes) + sok új szíjjal
- Apple watch Ultra 2 black edt. ÚJ csak beaktivált 2026.08.11. Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch 7 GPS+ LTE 44MM 12 Hónap Garancia
- Eladó Apple Watch Series 6 GPS 40 mm-es
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest