Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy van beállítva, hogy mobil kommunikációt csak akkor kapcsolja be, ha megszakad a telefonnal a kapcsolat. Tehát nincs folyamatos 4G üzem. Erre írtam, hogy a 3 nap 10 óra időből max. 2-őt volt mobilhálózaton. Többi BT vagy repülő mód.
Továbbá számomra az is érdekes, hogy nekem 16%-kal az óra 'vezet', neked az mindössze 4%, és az értesítésekben is nagy a különbség.
Minden esetre, a következő teljes feltöltés után a mobilhálózatot teljesen kikapcsolva megnézem hogy bírja.
-
niklebi
senior tag
Szerintem ezt annak köszönheted, hogy nem esimes az órád. Csak a BT. használod. Az nem látszik a fogyasztási adatokon, hogy a BT. mennyit fogyaszt, így gondolom a Beállítások mutatja, az meg 1%. Nálam 2 napnál többet nem igen bír az óra. Én persze azért vettem, hogy ne kelljen a telefont magammal cipelni bizonyos helyzetekben. Folyamatos a 4G kapcsolat, és éjjel általában ki is kapcsolom az órát. Így bír ki 2 napot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 GPS 41mm + extra szíj
- Apple Watch Series 10 42mm Silver Al Denim SB S/M GPS, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 7 41mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4478
- Apple Watch 7 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./96%/p4476
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest