Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Én is így gondolom, csak hát az én kezemen kicsi lenne a 42-es.
Még a 46-osnál is nagyobb a repülős Citizenem, amit mellette szoktam hordani...Ha feketében lett volna 46-os, egészen biztos vagyok benne, hogy majdnem mindenki azt venné.
Rendeltem hozzá egy Spigen Air Bumpert, na AZZAL van igazi kinézete számomra, ma érkezett meg.
Kár, hogy pont most kell szervizbe adnom, így az élvezkedés kicsit csúszik...
-
-
niklebi
senior tag
Jó neked
Nálam a wear programban csuszka elhúzva, alkalmazások kijelölve. Az órán ha elhúzom jobbra az értesítésekhez ez van kiírva---> alkalmazás értesítések beállítása, ha rányomok kiírja ---> állítsa be a telefonon. Na és akkor mit állítsak be. Minden engedély meg van adva.
Szeretném ha megnéznéd a telefonon mondjuk a Telepített alkalmazások ---> Üzeneteknél, hogy az alkalmazás engedélyeknél szerepel a Galaxy Plugin vagy a Wear progi, ugyanott az Értesítéseknél szerepel valamelyik. A beállítások---> Szinkrozinálásnál van Samsung fiók vagy Account.
A többieknek köszönöm, hogy elmondták nekik jó minden.

-
Jano_023
őstag
-
Ezekiel Ston
senior tag
Igazából asszonynak kell eldöntenie hogy mit is akar pontosan, mert ő igaz naponta feltölti, nincs vele baja, szereti, és tetszik neki...Enyém szintén 46-os ...én elégedett vagyok vele teljesen. Majd hétvégén max elugrunk egy sestore-ba és megkérdezzük hogy ugyanmár mit tudnak erről mondani mert nem ezt mondták múlt héten mikor vettük...
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch SE 2022 2Gen. Cellular/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4600/
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Apple Watch 9 45mm Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4608
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mindig tanulok valami újat, vagy inkább eszembe jut, hogy tudtam csak még soha nem használtam. A Galaxy Watch Plugin és a Samsung Accessory Service nem nyitható így azokat nem tudom zárolni pedig ezek lennének a fontosabbak. Szerintem 
)
Most kipróbálom Global Developerrel. Hátha
Nálam a wear programban csuszka elhúzva, alkalmazások kijelölve. Az órán ha elhúzom jobbra az értesítésekhez ez van kiírva---> alkalmazás értesítések beállítása, ha rányomok kiírja ---> állítsa be a telefonon. Na és akkor mit állítsak be. Minden engedély meg van adva.