Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Én is így gondolom, csak hát az én kezemen kicsi lenne a 42-es.
Még a 46-osnál is nagyobb a repülős Citizenem, amit mellette szoktam hordani...Ha feketében lett volna 46-os, egészen biztos vagyok benne, hogy majdnem mindenki azt venné.
Rendeltem hozzá egy Spigen Air Bumpert, na AZZAL van igazi kinézete számomra, ma érkezett meg.
Kár, hogy pont most kell szervizbe adnom, így az élvezkedés kicsit csúszik...
-
-
niklebi
senior tag
Jó neked
Nálam a wear programban csuszka elhúzva, alkalmazások kijelölve. Az órán ha elhúzom jobbra az értesítésekhez ez van kiírva---> alkalmazás értesítések beállítása, ha rányomok kiírja ---> állítsa be a telefonon. Na és akkor mit állítsak be. Minden engedély meg van adva.
Szeretném ha megnéznéd a telefonon mondjuk a Telepített alkalmazások ---> Üzeneteknél, hogy az alkalmazás engedélyeknél szerepel a Galaxy Plugin vagy a Wear progi, ugyanott az Értesítéseknél szerepel valamelyik. A beállítások---> Szinkrozinálásnál van Samsung fiók vagy Account.
A többieknek köszönöm, hogy elmondták nekik jó minden. -
Jano_023
őstag
-
Ezekiel Ston
senior tag
Igazából asszonynak kell eldöntenie hogy mit is akar pontosan, mert ő igaz naponta feltölti, nincs vele baja, szereti, és tetszik neki...Enyém szintén 46-os ...én elégedett vagyok vele teljesen. Majd hétvégén max elugrunk egy sestore-ba és megkérdezzük hogy ugyanmár mit tudnak erről mondani mert nem ezt mondták múlt héten mikor vettük...
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra - garis 2026.01.17-ig
- Új AGM Legion Pro sportóra fitnesz okosóra
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- Bontatlan Series 11 - 46mm Jet Black Aluminium GPS S/M - 1 Év Apple Garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest