- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz
nbukta77 #1974 üzenetére
Bocs, vicc lett volna. Nem jött be, van ez így.
A google earth-ben van egy jó játék, ha ráállsz egy pontra a 3D térképen, jobb alul mutatja a magasságot. Nálam az utca szintjéhez képest (első emeleten lakom) 5 méterrel mutat többet.
101 m az utca szintje és 105-106 a szobámban a karomon.Én ezt pontosnak fogom fel...
-
Peti N95
aktív tag
válasz
nbukta77 #1833 üzenetére
Nem is rosszak!
én ezeket vettem, de valahogy az órán nem tetszik, pedig nagyon szépen kidolgozottak. Én inkább maradok a gyárinál... Ha valakit esetleg érdekel, beszerzési áron odaadom őket, (2000ft/db volt) nem kell rájuk egy hónapot várni.
(nem voltak használva)
kép link -
niklebi
senior tag
-
niklebi
senior tag
válasz
nbukta77 #1789 üzenetére
Hát nekem nincs ott.
Hiába írom be a telefonon is meg az órán is nekem nem jelenik meg. Csak ez van: Playlists for Spotify Premium; What's that song?. Mindegyik fizetős, és ez nem az eredeti. Rootolt a telefon, lehet ezért nem látom, de régebben ott volt az alkalmazások között pedig akkor is rootolva volt.
-
válasz
nbukta77 #1661 üzenetére
Az egy picit más, alapból a hivatalos árakat nézve olcsóbb, ha jól tudom. Ugyanúgy 5 ATM, kicsit másabb szenzorok, kisebb is az óra, viszont se lünetta, se hangszóró. A lünetta azért fájó, mert bár így laposabb lett, viszont cserébe ott egy irgalmatlan nagy fekete káva és nem védi semmi a kijelzőt. Asszonynak gondolkodtam egy ilyenen a kisebbik watch helyett, de még nem sikerült magam rávenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest