Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Ez van, srácok...
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz
LaptopSystem #368 üzenetére
Jaj, aztán ebben ki is merül minden! Szoftveres háttér gyalázat! Nekem a Lem7 volt pár napig, ment is eladásra! Samsung órához képest fasorban sincs! Igaz árban sem!
-
kovacs65
őstag
válasz
LaptopSystem #368 üzenetére
Vagy ki tudja....
Azért tesztelhették is volna ezeket, nemcsak felsorolás szerűen írni róluk. -
válasz
LaptopSystem #357 üzenetére
Hú, látom szétszaladt a ménes pár embernél. Vannak ugye eSIM-es verziók. Spanyolban csak Orange függőt lehet kapni, tehát otthon T-s eSIM-mel nem menne. Erre gondoltam. De lehet egyből a másikat hülyének nézni gondolkodás nélkül.
-
kovacs65
őstag
válasz
LaptopSystem #347 üzenetére
Én nem tapasztaltam jelentős változást
-
SharpSA
veterán
válasz
LaptopSystem #347 üzenetére
Nekem meg pont többet megy azóta.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
LaptopSystem #313 üzenetére
Nekem van a 46mm és asszonyomnak vettük a 42est...szoval elmondhato h mindkettő tìlusból vettünk.
Lassan teljesen samsungosok leszünk a családan...ezen röhögtünk a hétvégén...samsung hűtö, mosogép, tv, telefon....és most a két óra... -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
LaptopSystem #307 üzenetére
Igen azt tudtam h előbb merül de 2-3 napog igertek a cuccra, nem 13-15óra működést
-
Kront
tag
válasz
LaptopSystem #285 üzenetére
az órákban három üveg van, ami valóban karcálló: flame fusion (elég ritka), zafír és az edzett üveg (hardex). minden más karcosodik. a kristályüveg is, bár még az a legkevésbé az előző három után. a telefonokon és okos órák legtöbbjén (ezen is) plexi származék van. valamennyire a felület keményítik (ilyenkor kapják a különféle gorilla glass marketing neveket), de ettől még egy fémdarab, másik üveg, kemény műanyag meg tudja karcolni.
eléggé süllyesztve van, így nagy eséllyel elkerüli a külső tárgyakkal való kontaktust, inkább a lünetta sérül, de ha valami éles és beletalál, karcolódni fog.
-
válasz
LaptopSystem #139 üzenetére
Persze, azok szürke importosak 1év garival
-
Kront
tag
válasz
LaptopSystem #133 üzenetére
én is filóztam rajta, mielőtt döntöttem.
az értelemszerű előnyön, "tudsz rajta telefonálni és sms-ezni, telefon nélkül, egy erre nem különösebben alkalmas képernyővel és zajszűretlen mikrofonnal"-on kívül az alábbiakat látom.pro:
- kétszer annyi memória (de azt sehol nem találtam, hogy valóban ki tudja-e használni a készülék vagy a többlet terület kizárólag az LTE funkciókra fenntartott);
- időjárás, zene, térkép, egyéb tartalom frissül akkor is, ha nincs nálad a telefon.kontra:
- a gsm kapcsolat többet fogyaszt, mint a bt, a zene, egyéb streaming, ami cachelődik, az óra adatforgalmára megy, ugyanakkora kapacitású akku mellett. azaz biztosan jelentősen rövidebb készenléti idő, mint telefonos kapcsolattal, akkor is, ha nem telefonálsz rajta.az e-sim a megjelenése óta itt, az államokban 120$, nagyon nem változik (csökken). összesen 4 szolgáltatónak van jelenleg ilyenre a samsunggal szerződése (az ötödik maga a samsung.com mobil) ilyenre, így a "nagy konkurencia harc miatt" sem várható, hogy a 3000 forintos havidíj rövid időn belül csökkenni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest