Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dokker2
tag
válasz
kislaci
üzenetére
Nekem is megjelennek idokozonkent. De alapbol nem tarolja el az ora. Erre van a vibr image alkalmazas. Ami 8 db kepet eltarol. Igy nem maradsz le rola. Par szaz ft az alkalmazas... Jah es a neve nem eliras.. Vibr.... Mellesleg a keszitoje minden ilyen csevegos alkalmazasra irt egy progit az ilyen problemak megoldasara..... Igen.... A a messengerre is :)
-
dancsuri
veterán
-
niklebi
senior tag
válasz
kislaci
üzenetére
Múlt hét csütörtökön frissült utoljára. Nekem sem indította újra az órát, de mivel nem működött a megszokott módon én újraindítottam. Miután nem látszott a regisztrált kártya ekkor olvastam utána, és akkor derült ki, hogy ilyenkor törlődik a kártya. Késő bánat, előbb kellett volna utána nézni.
-
kdennis
aktív tag
-
doongoo
addikt
válasz
kislaci
üzenetére
meg is léptem tegnap a váltás 20%-os töltöttségnél. szinte félelmetesen egyszerűen ment minden. Letöltéssel, kitömörítésekkel, bizt. mentéssel, parancssorozással és visszaállítással együtt megvolt az egész kb. 15 perc alatt. Most már csak a Curve kártyát kell majd hozzárendelnem...
-
niklebi
senior tag
válasz
kislaci
üzenetére
Ma fizettem az interneten keresztül és megszokásból az Erste kártya számát írtam be fejből. A bank küldte a megszokott 8 számjegyű kódot, beírtam majd az oldal azt írta érvénytelen fizetés. Megadtam a Curve kártya számát, semmi kód a fizetés sikeres. Értesítés SMS-ben Curve-től és az Erste banktól is jött. Ezért kérdeztem.
-
mati12
senior tag
válasz
kislaci
üzenetére
Természetesen hozzárendelten már az egyik bankártyámat a wallet fül alatt de egyfolytában csak a kártya ellenőrzését kéri. Rányomok,hogy mehet erre átdob egy másik oldalra ahol a tranzakciós kódot kellene megadnom. Tegnap kétszer is megnéztem a netbankomat de semmiféle tranzakció nem érkezett a Curve részéről,így sajnos tranzakciós kódom sincs amit betudnék írni.
-
niklebi
senior tag
válasz
kislaci
üzenetére
Nekem is ma jött meg, és simán aktiváltam az alkalmazásban. Amit megadtál kártyát (v. kártyákat) azt (v. azokat) már aktiváltad a 6 karakteres kóddal(kódokkal). Nekem csak az utolsó négy számot, és a Pin kódot kellett megadni. Nem engedte, hogy mást adjak meg Pin kódnak, csak azt amit az App belépéshez adtam meg a telefonon.
Aktiváláskor azt írd be ami a Curve kártyán van. Én XY-nak adtam meg a kártyámat ahogy magyar honban van, de a Curve YX-ben küldte. -
szilasz007
aktív tag
válasz
kislaci
üzenetére
Ha kartyaval vasarolsz fizikailag, akkor kb mint egy itthoni bankkartya.
Elotte aktivalod kell az appba. A kartyanak lesz egy alap pinje, ezt az alkalmazasbol tudod lekerdezni. Ezt kesobb ATM-be meg tudod valtoztatni.
Az oras regisztralasnal a kartya adatai es a CVV kell. Ezt meg ugye mindig csak a kartyan talalod. Ergo kell a kesz kartya.
Az oran majd a Pay eleresehez be kell allitani egy kulon PIN-t. Elmeletileg ezutan mar nem fog semmit kerni fizetesnel. Mondjuk nagyobb erteku tetelt meg nem vasaroltam, de ahogy a kihirdetest neztem, igy ertelmeztem. -
szilasz007
aktív tag
válasz
kislaci
üzenetére
Mondjuk meg annyit tudok ehhez max hozzatenni, hogy az SDB-vel egesz sokat szorakoztam, mire ratalalt az orara. Nagyon kell figyelni az orat, hogy a parositast el tudd fogadni. Nekem rament vagy egy oram, mire sikerult osszehoznom a kapcsolatot.
A vegen az orara kozvetlenul wifivel csatlakozva (wifi allando be, bluetooth kikapcsolva) sikerult osszehoznom a kapcsolatot. Az SDB szervert egy parszor ujra kellett inditanom, hogy sikeruljon elkapnom az RSA kulcsot az oran, hogy engedelyezzem. Utana mar tudtam futtatni a parancsot.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
kislaci
üzenetére
Szia!
En angolul hasznalom, de gyorsan utana nezve, az ora nyelve a parositott telefon fuggvenye. Forras: [link]
BTU-ra valtast azt barmikor lehet. Az osszes regiora ugyanaz a firmware, csak az elerheto alkalmazasok valtoznak. Magyar XEH-be nincsen Samsung Pay, mert hivatalosan nem tamogatott. Angolba van. Ami mokas, hogy ez tenyleg csak ugy egyszer magatol megjelenik, a Wear appba es az oran is. Az oran meg ujsagolja is, hogy ha hosszan nyomod a felso gombot, bejon a Samsung Pay.
A kartya hozza adast is lehet a Wear appbol kezdeni, de lehet az orabol is. Ez kapasbol atiranyit a telefonra es ott kell befejezni a regisztralast. -
thamasz
senior tag
válasz
kislaci
üzenetére
Most készülök venni rá lünetta védőt én is, mert mindig oda vágom, és 3 hónap alatt már látszik pár nyom. A fém tokon is lett egy kisebb karc, semmivel sem ellenállóbb, mint bármely közép kategóriás karóra. Mondjuk engem zavarnak az ilyen dolgok, ezért a telefonomon is van tok és fólia.
-
Linem
senior tag
válasz
kislaci
üzenetére
Az elején nekem is vörösebb volt egy részen a bőröm alatta, de csak a csukló külső oldalánál.
Akkor én is azt hittem, hogy allergiás reakció, de gondolom akkor mindenhol vörösebb kellett volna, hogy legyen. Idővel már nem tapasztaltam többet.
Arra gondoltam, hogy utána a szíjat már lazábban hordtam, és azért nem látszott később. A pulzusmérő miatt húztam feszesebbre a vásárlás után, de idegesített, mindig igazgattam, mert kényelmetlen volt, így azóta lazább, és nem jött elő többet. -
doongoo
addikt
válasz
kislaci
üzenetére
dehogy, úgyhogy el is küldtem a logot pár képernyőképpel az angol hibaleírással is a fejlesztőnek (Health fejlesztő) és most várom az ő válaszukat.
Azért az érdekes, hogy azonos problémára két tök különböző megoldást próbál a "support" adni..., de legalább egyik sem működik -
zhorvath
aktív tag
-
kdennis
aktív tag
válasz
kislaci
üzenetére
Sőtt a mozi mód is kb ugyanaz.
Nekem ezek a gyors gombok vannak.
Még a bluetoothot kellene valahova beszúrni, mert ha csak éppen megszakad a kapcsolat (mert töltöm a szobába a telót) akkor nem kapcsol azonnal wifire, és ha abban az üresjáratban jön egy üzenet akkor nem kapom meg az órán ami elég bosszantó.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
kislaci
üzenetére
Galaxy Wearable / Értesítések / Értesítések kezelése / Jelzés app engedélyezve van?
Igen, félálomba meg nem mondom melyik csipog de rezeg az biztos
ui.: teszteltem, a telefon zenél az óra rezeg. Sima push értesítés mint egy telefonhívás. Mondjuk sztem nálam be van állítva h az óra nem adjon ki hangot, lehet ezért rezeg csak

-
GeoJoe
senior tag
válasz
kislaci
üzenetére
A mobilról nyeri az adatokat, ott be lehet állítani a szundi idejét.
Nem próbáltam a Ne zavarj módot de pl a Jó éjszakát lekapcsolja a kijelzőt így nem nagyon fogyaszt esténként.BTW előző héten akku gondokkal küszködtem, naponta kellett tölteni. Úgy néz ki a hétvégén helyreállt, nem tudom mi lehetett a baja.
-
Levente75
aktív tag
-
Sogi74
tag
válasz
kislaci
üzenetére
Nekem 46-os van, de azt be lehet állítani, hogy a telefon vagy az óra vagy mindkettő jelezzen hanggal ha hívás vagy értesítés van. A konditermes dolgokra nem tudok reagálni mert nem járok ilyen helyekre.
Én már nagyon sok szíjat rendeltem az aliexpress-ről és igazából egyikben sem csalódtam (korábbi óráimhoz), akár olcsó akár drága volt. Most is úton van pár darab, például nagyon kíváncsi vagyok arra aminek a külseje bőr a belseje pedig szilikon/gumi. Ha megérkezik majd írok róla és/vagy rakok fel képet. Csak az a baj, hogy sokat kell várni rájuk! -
kdennis
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és még olcsó is
Nem működik a barométer, de hát annak mi köze az alváshoz? Na mindegy, viszem szervízve, tök jó lesz új órám legalább!
Csak fura volt hogy nagy frissítés után lett ilyen. Fura is volt hogy sokszor jelzett hogy rossz idő jöhet azt nem is jött!