- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dokker2
tag
válasz
kislaci #4952 üzenetére
Nekem is megjelennek idokozonkent. De alapbol nem tarolja el az ora. Erre van a vibr image alkalmazas. Ami 8 db kepet eltarol. Igy nem maradsz le rola. Par szaz ft az alkalmazas... Jah es a neve nem eliras.. Vibr.... Mellesleg a keszitoje minden ilyen csevegos alkalmazasra irt egy progit az ilyen problemak megoldasara..... Igen.... A a messengerre is :)
-
dancsuri
veterán
-
niklebi
senior tag
válasz
kislaci #4391 üzenetére
Múlt hét csütörtökön frissült utoljára. Nekem sem indította újra az órát, de mivel nem működött a megszokott módon én újraindítottam. Miután nem látszott a regisztrált kártya ekkor olvastam utána, és akkor derült ki, hogy ilyenkor törlődik a kártya. Késő bánat, előbb kellett volna utána nézni.
-
kdennis
aktív tag
-
doongoo
addikt
válasz
kislaci #4051 üzenetére
meg is léptem tegnap a váltás 20%-os töltöttségnél. szinte félelmetesen egyszerűen ment minden. Letöltéssel, kitömörítésekkel, bizt. mentéssel, parancssorozással és visszaállítással együtt megvolt az egész kb. 15 perc alatt. Most már csak a Curve kártyát kell majd hozzárendelnem...
-
niklebi
senior tag
válasz
kislaci #3973 üzenetére
Ma fizettem az interneten keresztül és megszokásból az Erste kártya számát írtam be fejből. A bank küldte a megszokott 8 számjegyű kódot, beírtam majd az oldal azt írta érvénytelen fizetés. Megadtam a Curve kártya számát, semmi kód a fizetés sikeres. Értesítés SMS-ben Curve-től és az Erste banktól is jött. Ezért kérdeztem.
-
mati12
senior tag
válasz
kislaci #3954 üzenetére
Természetesen hozzárendelten már az egyik bankártyámat a wallet fül alatt de egyfolytában csak a kártya ellenőrzését kéri. Rányomok,hogy mehet erre átdob egy másik oldalra ahol a tranzakciós kódot kellene megadnom. Tegnap kétszer is megnéztem a netbankomat de semmiféle tranzakció nem érkezett a Curve részéről,így sajnos tranzakciós kódom sincs amit betudnék írni.
-
niklebi
senior tag
válasz
kislaci #3950 üzenetére
Nekem is ma jött meg, és simán aktiváltam az alkalmazásban. Amit megadtál kártyát (v. kártyákat) azt (v. azokat) már aktiváltad a 6 karakteres kóddal(kódokkal). Nekem csak az utolsó négy számot, és a Pin kódot kellett megadni. Nem engedte, hogy mást adjak meg Pin kódnak, csak azt amit az App belépéshez adtam meg a telefonon.
Aktiváláskor azt írd be ami a Curve kártyán van. Én XY-nak adtam meg a kártyámat ahogy magyar honban van, de a Curve YX-ben küldte. -
szilasz007
aktív tag
válasz
kislaci #3855 üzenetére
Ha kartyaval vasarolsz fizikailag, akkor kb mint egy itthoni bankkartya.
Elotte aktivalod kell az appba. A kartyanak lesz egy alap pinje, ezt az alkalmazasbol tudod lekerdezni. Ezt kesobb ATM-be meg tudod valtoztatni.
Az oras regisztralasnal a kartya adatai es a CVV kell. Ezt meg ugye mindig csak a kartyan talalod. Ergo kell a kesz kartya.
Az oran majd a Pay eleresehez be kell allitani egy kulon PIN-t. Elmeletileg ezutan mar nem fog semmit kerni fizetesnel. Mondjuk nagyobb erteku tetelt meg nem vasaroltam, de ahogy a kihirdetest neztem, igy ertelmeztem. -
szilasz007
aktív tag
válasz
kislaci #3852 üzenetére
Mondjuk meg annyit tudok ehhez max hozzatenni, hogy az SDB-vel egesz sokat szorakoztam, mire ratalalt az orara. Nagyon kell figyelni az orat, hogy a parositast el tudd fogadni. Nekem rament vagy egy oram, mire sikerult osszehoznom a kapcsolatot.
A vegen az orara kozvetlenul wifivel csatlakozva (wifi allando be, bluetooth kikapcsolva) sikerult osszehoznom a kapcsolatot. Az SDB szervert egy parszor ujra kellett inditanom, hogy sikeruljon elkapnom az RSA kulcsot az oran, hogy engedelyezzem. Utana mar tudtam futtatni a parancsot.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
kislaci #3852 üzenetére
Szia!
En angolul hasznalom, de gyorsan utana nezve, az ora nyelve a parositott telefon fuggvenye. Forras: [link]
BTU-ra valtast azt barmikor lehet. Az osszes regiora ugyanaz a firmware, csak az elerheto alkalmazasok valtoznak. Magyar XEH-be nincsen Samsung Pay, mert hivatalosan nem tamogatott. Angolba van. Ami mokas, hogy ez tenyleg csak ugy egyszer magatol megjelenik, a Wear appba es az oran is. Az oran meg ujsagolja is, hogy ha hosszan nyomod a felso gombot, bejon a Samsung Pay.
A kartya hozza adast is lehet a Wear appbol kezdeni, de lehet az orabol is. Ez kapasbol atiranyit a telefonra es ott kell befejezni a regisztralast. -
thamasz
senior tag
válasz
kislaci #2853 üzenetére
Most készülök venni rá lünetta védőt én is, mert mindig oda vágom, és 3 hónap alatt már látszik pár nyom. A fém tokon is lett egy kisebb karc, semmivel sem ellenállóbb, mint bármely közép kategóriás karóra. Mondjuk engem zavarnak az ilyen dolgok, ezért a telefonomon is van tok és fólia.
-
Linem
senior tag
válasz
kislaci #2836 üzenetére
Az elején nekem is vörösebb volt egy részen a bőröm alatta, de csak a csukló külső oldalánál.
Akkor én is azt hittem, hogy allergiás reakció, de gondolom akkor mindenhol vörösebb kellett volna, hogy legyen. Idővel már nem tapasztaltam többet.
Arra gondoltam, hogy utána a szíjat már lazábban hordtam, és azért nem látszott később. A pulzusmérő miatt húztam feszesebbre a vásárlás után, de idegesített, mindig igazgattam, mert kényelmetlen volt, így azóta lazább, és nem jött elő többet. -
doongoo
addikt
válasz
kislaci #2590 üzenetére
dehogy, úgyhogy el is küldtem a logot pár képernyőképpel az angol hibaleírással is a fejlesztőnek (Health fejlesztő) és most várom az ő válaszukat.
Azért az érdekes, hogy azonos problémára két tök különböző megoldást próbál a "support" adni..., de legalább egyik sem működik -
zhorvath
aktív tag
-
kdennis
aktív tag
válasz
kislaci #1895 üzenetére
Sőtt a mozi mód is kb ugyanaz.
Nekem ezek a gyors gombok vannak.
Még a bluetoothot kellene valahova beszúrni, mert ha csak éppen megszakad a kapcsolat (mert töltöm a szobába a telót) akkor nem kapcsol azonnal wifire, és ha abban az üresjáratban jön egy üzenet akkor nem kapom meg az órán ami elég bosszantó. -
GeoJoe
senior tag
válasz
kislaci #1890 üzenetére
Galaxy Wearable / Értesítések / Értesítések kezelése / Jelzés app engedélyezve van?
Igen, félálomba meg nem mondom melyik csipog de rezeg az biztos
ui.: teszteltem, a telefon zenél az óra rezeg. Sima push értesítés mint egy telefonhívás. Mondjuk sztem nálam be van állítva h az óra nem adjon ki hangot, lehet ezért rezeg csak
-
GeoJoe
senior tag
válasz
kislaci #1886 üzenetére
A mobilról nyeri az adatokat, ott be lehet állítani a szundi idejét.
Nem próbáltam a Ne zavarj módot de pl a Jó éjszakát lekapcsolja a kijelzőt így nem nagyon fogyaszt esténként.BTW előző héten akku gondokkal küszködtem, naponta kellett tölteni. Úgy néz ki a hétvégén helyreállt, nem tudom mi lehetett a baja.
-
Levente75
aktív tag
-
Sogi74
tag
válasz
kislaci #1869 üzenetére
Nekem 46-os van, de azt be lehet állítani, hogy a telefon vagy az óra vagy mindkettő jelezzen hanggal ha hívás vagy értesítés van. A konditermes dolgokra nem tudok reagálni mert nem járok ilyen helyekre.
Én már nagyon sok szíjat rendeltem az aliexpress-ről és igazából egyikben sem csalódtam (korábbi óráimhoz), akár olcsó akár drága volt. Most is úton van pár darab, például nagyon kíváncsi vagyok arra aminek a külseje bőr a belseje pedig szilikon/gumi. Ha megérkezik majd írok róla és/vagy rakok fel képet. Csak az a baj, hogy sokat kell várni rájuk! -
kdennis
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged