- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tündike25
tag
válasz
Terka0812 #198 üzenetére
Én a Garmin Vivoactive 3-ból és ebből tudnék egy tökéletes órát összegyúrni.
Az előbbiben baromi jó a reflektív kijelző illetve a sport része, a Samsung meg hardverben és szoftverben verhetetlen.
Igazából a Samsung is elég szuper lenne nekem, ha tényleg olyan tervezte volna a sport részét aki valaha már futott legalább 5km-ert vagy használt már egy rendes fitnesz appot...
Az meg különösen bosszantó, hogy mennyire azzal reklámozzák az órát milyen kurva jó sporttámogatás van benne...
-
Terka0812
csendes tag
válasz
Tündike25 #197 üzenetére
Ennyi pénzért azért elvárná az ember, hogy testre szabhatóbb legyen minden téren.
Persze ezek csak szoftveres dolgok, de nem biztos hogy változtatni fognak rajta, főleg ha az elődökben is ugyan így volt.Az Amazfit Pace-em fele ennyibe se került, de a sport részébe nem lehet bele kötni.
Persze az se tökéletes, sőt, annál is vannak szoftveres gondok és a hardver is sokkal-sokkal gyengébb.A két órából majd hogy nem egy tökéletest össze lehetne eszkábálni
Ettől függetlenül nagyon úgy fest, hogy lefogom cserélni a Pace-em egy ilyen Samsung-ra.
Remélem én sem fogom megbánni. -
Tündike25
tag
válasz
Terka0812 #193 üzenetére
Attól függ mire vagy kíváncsi sport közben. Ha csak időre, távra és pulzusra akkor rendben van, de ha komolyabban is érdekel (pl: átlagtempó, átlag pulzus, aktuális tempó, aktuális sebesség, stb), akkor sajnos abban egy nagy kalap kaki a Samsung és a S-health is. Viszont találtam rá egy nagyon jó kis alkalmazást (RUN4GEAR) ami bár az aktuális sebességet szintén rosszul mutatja, de legalább az átlagokat, amiket egyszerű matekkal ki lehet számolni, azt jól.
És automatikusan fel is tölti Endomondo-ba vagy Mapmyrun-ba, úgyhogy így már nem is vagyok annyira nagyon csalódott.
Amúgy nagyon jó az óra, én is imádom, de sport szempontból tényleg össze sem hasonlítható egy Garminnal vagy Polarral és azok edzés részletezőivel...
Igaz, ez a kettő pedig okosóra szinten nem lép a Samsung közelébe (tekerős navigáció, üzenet kezelés, applikációk, hangszóró+mikrofon, stb)...
-
Terka0812
csendes tag
válasz
PeteePeti #194 üzenetére
Köszönöm a választ!
Még két kérdésem lenne.
Ha jól tudom ennél is úgy megy, hogy másolok az órára zenét, majd bluetooth-os fülessel hallgathatom.
Sportolás közben váltogathatom a zeneszámokat?
Illetve ha telefonon elindítok egy zenét, azt vezérelhetem az óráról, szám váltás, hangerő szabályzás, ilyenek? -
PeteePeti
őstag
válasz
Terka0812 #193 üzenetére
42-esre üzemidőt nem tudok mondani neked, mert nekem a 46-os van és ebben azért combosabb az akksi! Az S3 Frontierhez képest érezhetően jobb az üzemidő! Az értesítéseket nagyon jól kezeli, nálam minden app értesítése azonnal ott van órán is! Sport közben sokmindent be lehet állítani, igaz én csak biciklizni szoktam vele, de az is teljesen testreszabható! Azt mutat amit látni akarok! Az egész sporttevékenységet aztán egyből rá szinkronizálás a Healt alkalmazásra, ahol aztán minden adat szerepel majd! Térképen szakaszokra lebontva a teljes távot! Szerintem az egyik legjobb ebben! És elég pontos adatokat is mér az óra!
-
Terka0812
csendes tag
válasz
PeteePeti #191 üzenetére
Köszönöm a választ!
Lenne még pár kérdésem az órával kapcsolatban.
Ugyan olyan jól kezeli az üzeneteket (messenger, outlook, gmail, Viber) mint az Amazfit órák?
Az Amazfit órának szeretem a sportolás közben megjelenített adatokat, a samsung is elegendő információval lát el sportolás közben?
Mondjuk futás közben kijelzi a pillanatnyi pulzust, eltelt időt, megtett távot, 1km-t mennyi idő alatt futok, átlag sebesség, stb?Ha always on-ra állítom a kijelzőt, és nem csak kézmozdulatra kapcsol be a kijelző, a 42mm-es változatnak kb, mekkora az üzemideje? Tudom ez sok mindentől függhet még.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Terka0812 #189 üzenetére
Nekem mindkettő volt! Anno S3 Frontier váltotta őket! Most viszont Galaxy Watch van a kezemen! Teljesen más kategória egy Samsung okosóra! Minden tekintetben jobb, de főleg a szoftveres háttérben! Nekem a Tizen is jobban bejön! Megbánni biztos nem fogod! Egy dolog szól ellene, hogy azért ez sokkal drágább is!
-
Terka0812
csendes tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki Xiaomi Amazfit Pace, vagy Stratos óráról váltott ilyenre?
Én most ezt tervezem.
Kíváncsi vagyok megbánta-e? -
Petyuska111
tag
Sziasztok, lenne néhány kérdésem:
1. Bejövő Skype vagy mobil VOIP hívást fel lehet venni az órán?
2. A pulzusmérés be van állítva 10 percenkénti időre, de az óraszámlapon nem frissül, csak ha kilépek az AOD módból, erre van megoldás?
3. Navigációhoz mi ajánlott? Here appon kívül érdemes mást?
4. Kiránduláshoz van esetleg valamilyen spéci GPS app magyar térképpel, ami mutatja a megtett utat (csiganyál funkció)?
Köszi. -
-
EXA
aktív tag
A Samsung Healthen es a Galaxy Warable kivul kell meg valami appot felraknom majd a telefonra?
-
Jano_023
őstag
Hali, az AOD fényereje állítható ? Vagy magától szabályozza a készülék ?
-
-
_GeTTeR_
csendes tag
Sziasztok! Egy régi Samsung szoftveres hiányosság kiszűrésére kérnék segítséget.
Aki már használja az órát, megtenné, hogy sétál/bringázik/fut vele 2 kört? Max 20 perc az egész. Az lenne a lényeg, hogy mindkétszer ugyan azt az utat kéne megtenni (futópálya, séta a háztömb körül; fontos, hogy ne oda vissza ha nem sík a terep). Első körben csak laza tempóban (pl 10 perc), második körben pedig gyorsabban (5-8 perc). Ha még él a hiba, akkor kevesebb kalóriát fog mutatni a 2. edzésre mivel (szerinte időben) kevesebbet mozogtál, ha viszont javították, akkor több kalóriát fog mutatni a 2. edzésre (valósan), hiszen nagyobb intenzitással mozogtál.
Előre is köszönöm -
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok,
Használja valaki a órát iPhone-nal? Olvastam, hogy kompatibilis, de tudom, hogy a Gear S3-nál voltak gyári IOS alkalmazásoknál elmaradt értesítések, bugok, stb.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy iPhone-nal (nekem i7) működik rendesen? Apple Watchtól kiráz a hideg, nekem az nem óra, bármilyen funkciót is tud.
Tervezek télen / tavasszal váltani S9-re, de addig iPhone-nal szeretném használni.
Köszi a segítséget!
-
Divinity
őstag
Lillafüreden persze, hogy van Miskolctól egy köpésre van csak és felkapott hely.
Viszont én borsodi származazású vagyok és elég sokat járok haza, elég sokat túrázunk. Ezen a környéken pont a 800-as LTE van nagyon kiszorítva. Rengeteg kisebb falu van, főleg a hegyek között ahol nincs még vagy legalábbis nem túl használható a 4G.
De elengedem a témát. Mint írtam NEKED megy de mivel vannak panaszok rá így továbbra sem lehet túl stabil. -
Norbeey90
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül most a glamour napoknál lesz vajon pont akció Sestorban?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, úgy néz ki lesz egy ilyen órám. Az érdekelne ki milyen szijat vásárolt hozzá vagy mivel hordja. Képeket tudnátok berakni és esetleg linket is. Előre is köszönöm.
-
-
Divinity
őstag
Hát borsodban sok helyen 800as LTE sincs.
IX, S9, Note 8, P10 ők biztosan panaszkodtak, Miskolc vagy Debrecen környékén élnek és ugyan azokkal a szindrómákkal panaszkodtak. Sőt van egy értékesítő ismerősöm és ő is mondja, hogy rengetegen mennek panaszkodni. Persze értem én, hogy neked tök jó de nem mindenkinek így pl engem egyből megfogtak vele, hogy várjak még eSim-re váltással. -
Grande Ale
őstag
Nálam megvolt az első lefagyás, bezöldült a kijelző, nem reagált. Újra kellett indítani. Érdekes, mert pont nem is nyomkodtam...
LosBlancosrm: van linked az eBay-es szíjról? Három ezret nekem is megérne.
-
Grande Ale
őstag
Én is vásároltam egy 46-ost a media marktban. Eddig nagyon tettszik, ez az első okos órám. Kár, hogy Simple-el nem lehet vele fizetni, Samsung Pay lesz vajon nálunk a közeljövőben?
Amúgy az android rendszerű okosórákon fut a Simple? -
válasz
Jano_023 #151 üzenetére
Nem lehetne, ha nem a hazai Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott készülékről van szó - amennyiben szürkén hozták be az országba, úgy jellemzően nem -, de nincs is már regisztrációs lehetőség, a GDPR miatt megszüntette azt, illetve minden felhasználói My Samsung fiókot törölt a gyártó 2018. május 25-én.
Divinity: Vidéken külön örültem a jó VolTE kapcsolatnak, amikor egy hétig a szülői házban voltunk például karácsonykor vagy nyáron, mert ott a hegyek között 3G nincs 40 km-es körzetben, így csak 2G-n vagy 4G-n lehet telefonálni.
A fórum adott topikjában is olvashatsz sok pozitív tapasztalatot is, bár jellemzően akkor ír inkább valaki, ha gondja van, sokan csak azért nem szólnak hozzá külön, hogy leírják, náluk rendben van.
Ja, és a telefon típusától is függ a VoLTE, megfelelő hardveres és szoftveres támogatás...stb. kell. (Sima 4G mobilnetezéskor is gyakran kiderül, hogy szidja az előfizető a gyenge 4G lefedettséget, aztán kiderül, hogy nem azzal van a gond, hanem a kintről behozott Xiaomi...stb. telefonja nem kezel minden szükséges frekvenciát/csatornát.)
Ha sok kapcsolódó negatív tapasztalatom lenne az ország bármelyik pontján, amerre sűrűbben megfordulok, pláne nem foglalkoztatna egy ilyen eSIM képes okosóra vásárlása. -
kovacs65
őstag
válasz
Jano_023 #146 üzenetére
Ez volt a válasz:
Tisztelt .....!
A termékre egy év bolti garanciát biztosítunk, a két év gyári garancia sajnos nem lesz érvényesíthető rá.
Üdvözlettel,
https://www.aqua.hu/files/images/facelift/new-aqua-logo.png
Bethlen Dávid | Ügyfélszolgálati munkatárs
Aqua Optima Kft.
1142 Budapest, Komáromi út 39. | +36 1 244 24 24 | www.aqua.huEsetleg még itt írnak 12+12 garit, és kicsit olcsóbb:
[link] -
kovacs65
őstag
válasz
delta1017 #142 üzenetére
Sőt a Samsung magyar honlapján hat hivatalos elérhetőség van felsorolva.
Én az Aqua-t kerestem meg,de kiderült, hogy az is szürke (csak egy év gari).
Reklamáltam a Samunak, hogy ők ilyet ajánlanak. Az volt a válasz, hogy onnan szerzik be ahonnan akarják, de a gari nem lesz két év. -
válasz
LaptopSystem #139 üzenetére
Persze, azok szürke importosak 1év garival
-
kislaci
senior tag
Konditerembe lehet menni az órával? Vagy súlyzós edzéshez nem ajánlott?
-
-
-
-
válasz
Divinity #120 üzenetére
Nagyjából egy éve használom a VoLTE funkciót, leginkább a fővárosban, de sok helyen megfordultam ezen idő alatt az ország több részén is és azon kívül, amikor tavasszal kikapcsolták egy rövid időre - mert integrációkat eszközöltek a rendszerben, 3G HD a hordozott számokra...stb. -, nem tapasztaltam problémát, nem, hogy az általad említett heti, de még havi rendszerességgel sem, a stabilitással meg pláne nincs gond.
Tervezem is ezen pozitív tapasztalatok alapján eSIM képesre cserélni a jelenlegi okosórámat. -
Kront
tag
válasz
LaptopSystem #133 üzenetére
én is filóztam rajta, mielőtt döntöttem.
az értelemszerű előnyön, "tudsz rajta telefonálni és sms-ezni, telefon nélkül, egy erre nem különösebben alkalmas képernyővel és zajszűretlen mikrofonnal"-on kívül az alábbiakat látom.pro:
- kétszer annyi memória (de azt sehol nem találtam, hogy valóban ki tudja-e használni a készülék vagy a többlet terület kizárólag az LTE funkciókra fenntartott);
- időjárás, zene, térkép, egyéb tartalom frissül akkor is, ha nincs nálad a telefon.kontra:
- a gsm kapcsolat többet fogyaszt, mint a bt, a zene, egyéb streaming, ami cachelődik, az óra adatforgalmára megy, ugyanakkora kapacitású akku mellett. azaz biztosan jelentősen rövidebb készenléti idő, mint telefonos kapcsolattal, akkor is, ha nem telefonálsz rajta.az e-sim a megjelenése óta itt, az államokban 120$, nagyon nem változik (csökken). összesen 4 szolgáltatónak van jelenleg ilyenre a samsunggal szerződése (az ötödik maga a samsung.com mobil) ilyenre, így a "nagy konkurencia harc miatt" sem várható, hogy a 3000 forintos havidíj rövid időn belül csökkenni fog.
-
-
Sziasztok LTE-s változatot lehet nálunk kapni?
-
Cultus
tag
Sziasztok! Ma beruháztam a nagyobbikra és még csak ismerkedem vele, de már most meggyőzött!
Persze az üzemidőt még csak hetek múlva fogom látni, de szépségben, tudásban valami fantasztikus.
Méretben, súlyban pedig pont akkora mint az eddig használt szépséges Police karórám. -
Aksi idő akit érdekel, 46mm vatch.
Most lesz vasárnap délelőtt, hogy 100% volt.
Péntek este 13%, eltelt 130 óra (5,5nap).Használat:
-Napi 2x 20perc kerékpározás, lépésszámlálás és benne alszok
-Munkahelyemen nem tudom használni, 8 órán át inaktív
-22:00 - 06:00 ne zavarjanak mód aktív
-Óra ébresztés lünettával -
dannyl
addikt
válasz
#24536576 #117 üzenetére
Kiforratlan? A T-től kérek egy eSIM-et, és megy is. Ezért pl. ha elmegyek wellnessezni, akkor a teló marad a szekrényben, órán keresztül meg elér bárki (sokszor vagyok készenléti szolgálatban). Nekem ezért lenne fontos, és nem a többi fearure miatt.
Viszont honnan az infó, hogy európában nem lesz?
-
dannyl
addikt
Na kicsúsztam, de "óriás kutatómunkával" megtaláltam a külföldi T oldal[link]on már. Szóval tuti lesz itt is.
-
dannyl
addikt
Kérdeztem a telekom-ot, hogy mikor lesz ilyen órájuk, fogalmuk sincs, hogy lesz-e egyáltalán. Azért lenne fontos nekem, mert én csak 4G képes darabot vennék, az meg csak szolgáltatónál kapható (elvileg).
-
törölt tag
Valaki használ 42-es órát? Párom ájfonnal használja, és max 2 napot megy el az óra... Szerintem ez nagyon kevés.
-
Joachim21
őstag
Eddig nagyon elégedett vagyok vele. Teljesen jók a watch face-ek, és az első nap végén 70%-os a töltöttsége. Elég messziről is kapcsolatban marad a telefonnal, és a hívások is tökéletesen érthetőek.
-
logitech1
tag
Köszi a tesztet.Jó kis óra lett,jó áron.
-
EXA
aktív tag
Aki használja az Always on display funkciót és órában alszik, az megtudná mondani, hogy alvás időszaka alatt is megy folyamatosan a kijelző?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest