Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2351) retesz147


retesz147
addikt

na ezt se hittem volna, hogy megérem....11,5 óra 0% fogyasztással:D:D az az 1 % épp akkor billent be, amikor fotóztam a képernyőt....

fogyasztás1
fogyasztás 2

ebben volt végig mobilnet(2G-n), kb 10 perc Opera böngészés, 2 perc telefon egy kis böködés és 6 óra éjszakai alvás (az alarmclock nem ébresztgeti, mert az volt beállítva ébresztőnek)....

azt hittem megakadt az akksikijelzés, de nem:D:D

aryes kösz a tippet, hogy lépjek ki viberből....azt hiszem ez volt a ludas....!!

Xiaomi 13 eu dev...

(#2352) kengyel válasza retesz147 (#2351) üzenetére


kengyel
nagyúr

Látod mennyivel barátságosabb aksi időt kaptál :D Lehet vele spórolni csak így szinte nincs használva.

[ Szerkesztve ]

kengyel

(#2353) @matthew@ válasza Aryes (#2347) üzenetére


@matthew@
őstag

Ma megnéztem MM-ben a Galaxy S3 minit és nem vmi nagy készülék, azt hittem ennyire nem "mini" de kb. 99% h One S lesz belőle, anyaghasználata miatt, meg HTC-m még nem volt :D de még tájékozódom neten h mik a pro/kontra érvek, köszimaz infókat

Matthew 24:42

(#2354) Mzombi válasza @matthew@ (#2353) üzenetére


Mzombi
aktív tag

én HTC-ről váltottam Samura és életem legjobb döntése volt...

(#2355) kengyel válasza Mzombi (#2354) üzenetére


kengyel
nagyúr

Nekem is volt HTC.. Többet nem is kellene az biztos :)

kengyel

(#2356) @matthew@ válasza Mzombi (#2354) üzenetére


@matthew@
őstag

Mik voltak a negatívumok?

Matthew 24:42

(#2357) Mzombi válasza @matthew@ (#2356) üzenetére


Mzombi
aktív tag

nekem ott szakadt el a cérna, amikor tologatták a GB frissítést..., majd 3-4 hónappal később bejelentették, hogy nem adják ki rá..., és odadobtak egy fos, félig kész GB-t, amit zip formátumban letölthettél egy weboldalról és feltehetted, de nem vállaltak érte felelősséget... Az aksi 1 év alatt kb használhatatlanná vált, elsőre így ennyi...

(#2358) tonnni1


tonnni1
tag

Sziasztok!

Az miért van, hogyha hívok valakit van amikor azonnal kapcsol, de sajnos rengetegszer csak vár csak vár majd kiírja, hogy hívás vége. Ezt sokszor egymás után háromszor négyszer is megcsinálja.
Ennek mi lehet az oka?

(#2359) Aryes válasza tonnni1 (#2358) üzenetére


Aryes
nagyúr

Leginkább térerő problémára és/vagy a hálózat terheltségére tudnék gyanakodni, de az elején nálam is előfordult ez. Panaszt tettem a telenornál, azóta érdekes módon nem tapasztaltam ezt a hibát. Esetleg megpróbálhatnád te is, ugyanis a hálózatot is fel kell készítenie a szolgáltatónak az új telefonokra.

@matthew@:Még ilyet nem hallottam, hogy vki túl kicsinek talált egy mini nevű telefont. :D
Mi bajod a mini anyaghasználatával? Ha ettől jobb lenne, el kéne rontani. :DDD Nekem pl fém nem kéne többet soha. Télen hideg, kicsapódik rá a pára, nyáron csúszik (ki a kezemből), lefogja a térerőt rendesen...
Hogy miért jobb - nekem - a samsung? Pl fizikai home gomb van rajta, így ha pl a teló az asztalon fexik és meg akarok nézni vmit rajta, nem kell kézbe vettem, csak rányomok egyet a gombra és bekapcsol a kijelző. Ugyanezen okból fontos a bekapcsoló gomb is, hogy jobb oldalt legyen, mert fél kézzel nem tudom ki-bekapcsolni, ha felül van. Apró hülyeségek, de nekem ilyenek miatt esik ki gyakorlatilag az összes többi márka. Az xperia p határeset, mert ott a kikapcsoló gomb jobb oldalt van. :)

[ Szerkesztve ]

(#2360) @matthew@ válasza Aryes (#2359) üzenetére


@matthew@
őstag

Én nagyon fém párti vagyok, és e miatt nem tetszik annyira, de mg barátkozom a dolgokkal

Matthew 24:42

(#2361) tonnni1 válasza Aryes (#2359) üzenetére


tonnni1
tag

Oké, köszönöm.

(#2362) Aryes válasza @matthew@ (#2360) üzenetére


Aryes
nagyúr

Amúgy miben jobb a fém? Mert a mini olyan jól össze van rakva, hogy meg se lehet csavarni, egy ropogást, reccsenést nem éreztem mióta a kezemben van.

(#2363) Aryes


Aryes
nagyúr

A play-en megjelent egy flash player 12 pro nevű app, de nekem nagyon gyanús, hogy átverés, bár néhányan nagyon örülnek neki az értékelés szerint. Ki olyan bátor, hogy felteszi? :DDD

(#2364) @matthew@ válasza Aryes (#2362) üzenetére


@matthew@
őstag

Igazából csak jobb minőségbeli érzetet nyújt számomra egy fém készülék ház, meg a 3,7"-hoz képest nem lenne nagy előrelépés

Matthew 24:42

(#2365) bubinyul


bubinyul
csendes tag

Sziasztok! Jelenleg egy sony xperia mini pro-m van. Egy ideje gondolkozom már a telefonváltáson, kb. minden évben megunom, amim van. Most miért akarok cserélni? Mert lassú, akadozik. Mire használom? Fb, netezés, blogolás, játékok (mérsékelten), edző programok, navigálás hetente kb.
Azért szeretnék váltani, mert a mostanin már nem sok új program fut, felbontásából adódóan és engem is marhára zavar, hogy belassult, ami valószínűleg a 4-es android frissítésnek tudható be. Valamint ott a típushiba, a feketeképernyő.
Szeretném ha nem kéne gondolkoznom, mit tegyek rá és mit ne - okosság határáig, és hogy 1 év után ne essek ebbe bele, hogy nem kompatibilis egy tök alap játékkal. Nem szeretném rootolni, nem vagyok a híve.
Ez a 60 ezres árkategória amit áldozni szoktam egy telóra, noha a sony ION-ról álmodozom :D.
Olvastam elég sokat abból amiket írtatok, elég pozitív véleménnyel vagyok róla, de ez volt a PROval is. Persze nem lehetnek még 1 éves vélemények...
Az lenne a kérdésem, hogy jó ötletnek tartjátok e a mini pro után, hogy erre váltsak? Tetszik, mert 8 gigás, amiből 4.5 elvileg szabadon felhasználható, jobb, mint a mostani kb 120 MB. A billentyűzet miatt nem váltottam eddig, de ez megtetszett első olvasásra, emiatt talán lemondanék a bill.ről.
Valamint mennyire láttok esélyt arra, hogy tovább bírja, mint 1 év, hogy ne unjam meg?

(#2366) Aryes válasza bubinyul (#2365) üzenetére


Aryes
nagyúr

Fogós kérdés. A gépeléssel szenvedni fogsz, az biztos, de ha megtanulod használni a t9-et, akár jól is kijöhetsz a dologból. A kijelző mindenesetre elég nagy a kényelmes gépeléshez.
Ha attól félsz, hogy elavul a rendszer vagy a hardver, akkor ahogy látod, itt mindkettő elég friss, és van tartalék a hardverben is. Játék minden új fut rajta, bár inkább ezzel meg az a gond, hogy a régi programok egy része azért nem kompatibilis, mert túl ÚJ a rendszer. :DDD
Rootolni nemigen kell, sokat tud alapból. Én nagyon szeretem, az biztos.

Aztán ha eddig minden telódat meguntál egy év után, megnyugtatlak: ezt is meg fogod. :D

[ Szerkesztve ]

(#2367) bubinyul válasza Aryes (#2366) üzenetére


bubinyul
csendes tag

Valóban, amikor leírtam, hogy eddig kb mindet meguntam, akkor tudtam, hogy jön majd a válasz, ezt is megfogom :d. Jogos -:D
T9-et mindig utáltam :(
Ha lesz lehetőségem telenorban kipróbálom majd.

(#2368) kengyel válasza @matthew@ (#2364) üzenetére


kengyel
nagyúr

Mondjuk a fém érzettel teljesen egyetértek ! Ez előtt Xperia P volt fém házzal és teljesen korrektebb az egész ház. Strapabíróbb . De azért ennek is jól össze van rakva a külső háza . Sehol nem recseg-ropog :) De ízlések és pofonok. Én azt mondom jól tapogasd meg és aztán dönts .

[ Szerkesztve ]

kengyel

(#2369) Atish19


Atish19
őstag

Valami info nincs arról, hogy a T-sek mikor kapják meg végre a frissítést(4.1.2)? Illetve arról lehet tudni valamit, hogy meddig akarja támogatni ezt a telefont a samsung szoftveresen? :)

[ Szerkesztve ]

(#2370) kengyel válasza Atish19 (#2369) üzenetére


kengyel
nagyúr

A T.s telefonok mindig jó pár hónapos késéssel szoktak frissítést kiadni. Ha a 4.1.2 nem hozott érdemben nagy változást,akkor az nem is biztos hogy kiadják. De ha kijön a 4.2 akkor már azt szerintem jó pár hónapos csúszással ki fogja adni :) De megelőzheted ha felrakod a gyári függetlent, de az gari vesztés :(

[ Szerkesztve ]

kengyel

(#2371) mediumgecso válasza kengyel (#2370) üzenetére


mediumgecso
őstag

De megelőzheted ha felrakod a gyári függetlent, de az gari vesztés

Ez ne tartson vissza, ha ki akarsz próbálni más ROM-ot, gari visszaállítható bármikor!

iPhone 15 Pro Max 256GB Natur Titanium // Garmin Venu 2 // Canyon Grail CF SL + Garmin Edge 840

(#2372) kengyel válasza mediumgecso (#2371) üzenetére


kengyel
nagyúr

Nem is tart vissza csak leírtam hogy ez így van eredetileg. Én nem raktam fel ,mert boken kolléga megint megjárta a 4.1.2 roolt rommal. Én már csak a 4.2 rakom fel :)

kengyel

(#2373) Atish19


Atish19
őstag

Garival nem játszom inkább kívárom :D

(#2374) adrianzen


adrianzen
csendes tag

sziasztok
szerintetek melyik oldalról érdemes kártyafüggetlenül megvásárolni ezt a telót és milyen garival?
megköszönném a segítségeteket

(#2375) kengyel válasza Atish19 (#2373) üzenetére


kengyel
nagyúr

Én sem játszom vele. Nekem is a T.s 4.1.1 van fent. De amúgy ha előtte visszarakod a T. romot akkor azt bent nem veszik észre.

kengyel

(#2376) kengyel válasza adrianzen (#2374) üzenetére


kengyel
nagyúr

Az én részemről első a Samsung ból ugye alapból gyártói garancia, második a Media Markt ott is garancia, Új GSM, és még az xxlgsm. Persze jól szét kell nézni mert az árban igen nagy eltérések vannak :) És mindenképpen itthoni HU garival.

[ Szerkesztve ]

kengyel

(#2377) #77299456


#77299456
törölt tag

Sziasztok!

Lenne egy problémám, leformáztam a memória kártyát a teloba de nem csinált Android mappát pedig az kéne hogy betudjam másolni egy két játék mappáját az Android/obb -be mert a telo belseje eléggé véges, vagy erre kéne a link2sd de ahhoz meg kéne root?

A másik hogy ha nagyobb videót rakok fel, állt HD-nél szokott probléma lenni hogy vagy csak a képet vagy csak a hangot játssza le, ezt egy egyszerű lejátszóval tudom orvosolni vagy konvertálni kell?

Köszönöm előre is a segítséget!

(#2378) Aryes válasza #77299456 (#2377) üzenetére


Aryes
nagyúr

Memóriakártyára nem tudsz programot telepíteni alapból, csak rootolva, azért nincs android mappa. De elég nagy a belső 4,6 giga, nem férsz el rajta?
A filmeket érdemes mp4-re konvertálni, bár alapból elég sok formátumot támogat. Ajánlom az MX player-t, az nekem majdnem mindent lejátszik gond nélkül.

Egy teoretikus kérdés a többiekhez: rootolom a telót, elromlik az usb port vagy a bekapcsoló gomb. Hogy flashelem vissza rá a gyári romot a gariztatáshoz? ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2379) #77299456 válasza Aryes (#2378) üzenetére


#77299456
törölt tag

Rootoltam most a telot sikerült is nincs vele gond, csak a link2sd kapott is super user jogot, de még így sem tudja átmásolni mert a mozgatás az sd-re után hibát ír ki. Lehet újra kéne formázni?

hibaüzenet : pl. az angry bitd mozgatásánál, de mindegyikre ezt írja ki amit szeretnék mozgatni
pkg:/data/app/com.rovio.angrybirdsstarwars.ads.iap-1.apk Failure
[INSTALL_FAILED_INSFFICIENT_STORAGE]

Sajnos már 1 nap alatt megtelt a belső memória, van egy két progi + game ami elég helyigényes nekem.

[ Szerkesztve ]

(#2380) Atish19 válasza Aryes (#2378) üzenetére


Atish19
őstag

Én is itt akadtam fennt és ezért nem kockáztatok még ilyenekkel :)
Más: Csak nálam fordul elő, hogy az ébresztő egyet csippan és abba is hagyja? Már 2x elaludtam emiatt. Valakinek esetleg ötlet?

(#2381) #77299456


#77299456
törölt tag

megvan a megoldás, bocsánat, hogy előbb kérdeztem mint kicsit jobban rákerestem volna a témára, ha esetleg más is érdekel itt van, hogy kell perticionálni az sd-kártyát hogy a link2 sd már tudja oda másolni a dolgokat!

http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=4349.0

(#2382) krisztian7


krisztian7
tag

Barátnőm telefonján nem sikerül bekapcsolni, hogy gépeléskor rezegjen a telefon(haptic feedback)? rákerestem a neten és többen is keresték a megoldást. Tudtok segíteni?

(#2383) Aryes válasza #77299456 (#2379) üzenetére


Aryes
nagyúr

Akartam írni, hogy ext partíció kell hozzá.

Atish19: én úgy tippelek, hogy arccal lefelé volt a telefon és aktiválva van a némítás megfordítással fícsör. Ha nem ez, akkor nincs tippem.

krisztian7: elég bugos a rezgés ezen a telón, én speciel örülök, hogy nem rezeg. :) Más kérdés, hogy miért tüntette el a samsung az összes rezgéssel kapcsolatos beállítást, haptic feedback beállításokat, amik eredetileg amúgy változatlanul benne vannak az alap jb-ben.

[ Szerkesztve ]

(#2384) Atish19 válasza Aryes (#2383) üzenetére


Atish19
őstag

Nincs aktiválva és sosem teszem kijelzővel lefelé. De már több embertől is hallottam hasonló panaszt. Csak senki nem tud megoldást rá :S de azért köszi a választ!

[ Szerkesztve ]

(#2385) retesz147


retesz147
addikt

megjött az e-bay-ről rendelt autós tartóm, cirka 10 nap alatt....

minősége kiváló, sztem amiket itthon árulnak sokkal drágábban, azok is épp pont ezek, merem ajánlani mindenkinek, pontos, masszív, rendesen tartja a telót.....eddig hibátlan!

Xiaomi 13 eu dev...

(#2386) kengyel válasza retesz147 (#2385) üzenetére


kengyel
nagyúr

Még jó hamar megkaptad . Nem is gondoltam volna ,ez turbó szállítás volt :)

kengyel

(#2387) retesz147 válasza kengyel (#2386) üzenetére


retesz147
addikt

hát hidd el ilyen gyorsan még semmit nem kaptam meg, ami Kínából jött....meg is lepődtem...

Xiaomi 13 eu dev...

(#2388) kengyel válasza retesz147 (#2387) üzenetére


kengyel
nagyúr

Elhiszem ,de tényleg gyors volt :) Nagyon megérte jó kis tartó .

kengyel

(#2389) #77299456


#77299456
törölt tag

Jah és igen azt nem írtam de egy jó tanács a többieknek is : Kipróbáltam azt amit itt írtak már egy-két oldallal ezelőtt hogy a facebook alkalmazást töröltem, és jelentősen jobban bírja az aksi így, relatív gyakran használom az fb-t de nekem pl a böngészős bőven elég minimális kompromisszummal jól használható és nekem bő plusz fél napot jelent !

Van valakinek tapasztalata a 3500 mAh akummlátorral kapcsolatban? most tervezem rendelni a köv hónap elején hátha már valaki használta, hmm?

(#2390) retesz147 válasza #77299456 (#2389) üzenetére


retesz147
addikt

ezen felül ajánlott, ha valaki Viber-t használ és nem annyira fontos neki, hogy folyamatosan elérhető legyen, akkor a Viber-nél az Exit-tel kilépni, ez is hatalmas üzemidőt dob az akksihoz....

egyébként, ha kilép valaki Viber-ből Home vagy vissza nyillal és utána a Home gomb hosszan nyomását követően bezárja azt, akkor se kapja meg az üziket és a hívásokat se (legalább is én nem), csak mikor újból belép a progiba, de ennek ellenére, mégis ébresztgeti a telót és szívja az akksit.....

Xiaomi 13 eu dev...

(#2391) kengyel válasza retesz147 (#2390) üzenetére


kengyel
nagyúr

Egy időben én is használtam a Viber.t . Elég is volt belőle aksi+ ram szempontjából :) Most a skype nem tudom milyen androidon. Használható ?

kengyel

(#2392) retesz147 válasza kengyel (#2391) üzenetére


retesz147
addikt

én "használom", de csak akkor ha tudom, hogy fogok rajta beszélni (nagyon ritkán).....mikor nem vagy bejelentkezve, akkor én úgy vettem észre, hogy nem fogyaszt semmit ( gsam se listázza ki, meg semmi) bejelentkezve meg tényleg csak akkor szoktam, ha beszélek rajta, aztán lövöm is ki....

amúgy nálam jól működik...néha ilyen 1 órát is beszélek rajta videóval és nincs vele semmi gond....

Xiaomi 13 eu dev...

(#2393) lyeany


lyeany
csendes tag

Hello. Telefonom cserélném Mini-re, de ahogy olvasgatok, én nagyon rossz progikat használtam az előzőn, konkrétan nem törődve azzal, mennyire szívják az aksit.
Kérdésem az lenne, hogy milyen alapprogikat ajánlotok?
Go Launcher mehet?
Olvastam, hogy FB meg viber szívja rendesen. Akkor ők is felejtősek?
köszönöm a válaszokat+

(#2394) Aryes válasza lyeany (#2393) üzenetére


Aryes
nagyúr

Hát a fb az elég tré, de ahogy kolléga írta a viber meg skype mehet rá, mert ha rendesen kilépsz, nem fogyasztanak (ellentétben a fb klienssel, ami kilépés után is szívja az akksit...).

(#2395) aicon válasza kengyel (#2391) üzenetére


aicon
senior tag

Whatsapp + skype.
Az elsőnek nálam jelentéktelen a fogyasztása, elérnek rajta és vissza is.
Ha meg szövegelni is akarok akkor skype bekapcsol. Whatsapp-on meg lehet írni a partnernek, hogy lépjen be ő is a skype-ba.
Így sokat javít az akkumulátor időn és a mobilnet forgalmon is, ha nem wifin van a készülék.
Skype androidra egyenlőre messze lemarad a PC-s verziótól :(

======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei

(#2396) @matthew@


@matthew@
őstag

Pár napja jártam már itt egy HTC One S és e készülékek között vacilláltam, de ahogy olvasgattam One S fórumon (itthoni és külföldin is) elég sok embernek van vele baja: Home Button issue és olyan telefont szeretnék amit nem kell havonta szervizbe küldenem és ami a legrosszabb h Budaörsre a Telemax-hoz személyesen kéne elvinni, ha nem így teszek akkor kb. 1 hónap ig is elfelejthetem a készüléket.
Úgyhogy nagyon úgy néz ki h ez lesz a jövevény.

Mennyire gyakori a fagyás a készüléken? Még soha sem volt droidom és sokfelől azt hallottam h elég problémás egy sima usernek, aki nem akar ROM-okkal szórakozni, mert én ilyen lennék.
Illetve ki milyen tokot/fóliát használ rá?
Előre is köszi a válaszokat!

Matthew 24:42

(#2397) retesz147 válasza @matthew@ (#2396) üzenetére


retesz147
addikt

fagyást nem tapasztaltam rajta.....előfordulhat, ha valami bugos programot teszel fel rá....akkor kifagyhat, de szerintem erre nagyon kicsi az esély.....gyors, fagyásmentes, megbízható.....ha jól tudom 1 embernek volt eddig olyan, hogy nem töltött a teló, de gariba csinálták....más nem panaszkodott még servizelési hibákra.....
ha 2 év Samus garival veszed, akkor él a prémium garancia....házhoz jönnek és megcsinálják a "furgonban":D

Xiaomi 13 eu dev...

(#2398) @matthew@ válasza retesz147 (#2397) üzenetére


@matthew@
őstag

Köszi a helpet!

Matthew 24:42

(#2399) Tarantula33 válasza @matthew@ (#2396) üzenetére


Tarantula33
tag

Szerintem nem lesz bajod vele, első droidnak meg tökéletes.

Huawei P30 pro

(#2400) @matthew@ válasza Tarantula33 (#2399) üzenetére


@matthew@
őstag

Még Galaxy S2-t néztem, a mellett szól a GG üveg, meg a kamera, haveromnak van egy majd megnyomkodom és eldől mi lesz belőle, nehéz döntés :DDD

Matthew 24:42

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.