Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rosszarcu01
tag
Hello!
Hogy tudom a névjegyeket a gmailbe szinkronizálni?
A gmailben csak e-mail címek vannak és nem akarom, h. azokat lássam a teló névjegyzékében. A gmailben akik benne vannak, azok közül nem mindenki van benne a teló névjegyzékében.
Magyarul nem akarom, h. összebarmolja a névjegyeket. -
kp78
addikt
Ebben az új szoftban még az akkitöltés animációját is kivették? Csak kiírja, hogy töltés (meg kis villám az ikonban), de nem fut az akksi ikonban a jel.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz kengyel #2308 üzenetére
De kikapcsolt állapotban sem futott az akksiban töltéskor a jelzés?
Végülis nem lényeg, csak reggelre nem töltött fel, de vszínű a hosszabbító a ludas, amibe bedugtam.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
freddyadu
senior tag
Valaki nem tudja, hogy vissza tudom varázsolni a fodrozódást downgrade nélkül?
Esetleg van valami program, ami a kezdőképernyőt és a zárképernyőt is fodrozza? -
chiller1
csendes tag
Sziasztok!
Elolvastam az hozzászólások felét, nem találtam sajna választ, így bátorkodom zaklatni titeket, hátha valaki tudja a válaszokat a kérdéseimre.
Az első a pc-vel történő kapcsolat. Vki tudja már, hogy hogyan lehet külső vinyóként csatlakoztatni? (kies nélkül természetesen)
A másik kérdésem valszeg app. specifikus: korábban egy galaxy ace-em volt, főzött rommal. megvettem a powerampot (nagyon szeretem, szuper progi). ez tudott olyat, hogy képernyőzár alatt, ha hosszan nyomtam a hangerő fel/le gombot, akkor ugrott a következő/előző számra. ezt valahogy most a mini nem tudja (vagy én nem talállom ennek beállítási lehetőségét). lehet, hogy a rom-tól függ?
köszi a segítséget előre is! -
retesz147
addikt
válasz kengyel #2317 üzenetére
ezt sose fogom megérteni...... nekem 10-12%-ot zabál le olyan 7-8 óra alatt éjjel az akksiból....
wifi meg szinkron van bekapcsolva...időjárás nincs, csak egyetlen google fiók....meg a következő programok:programlistaha kikapcsolom a wifit meg a mobilnetet meg a szinkront, akkor 1 max 2% eszik ugyan ennyi idő alatt....
reggel, ha megnézem az akksinál az ébrenlétet, akkor 3-4 x valami felébreszti ugyan annyi időközönként egy rövid időre....tehát ilyen 2 óránként.....csak nem bírok rájönni, hogy mi....ha nincs kapcsolat (wifi-mobilnet) akkor nem ébreszti fel semmi....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
kengyel
nagyúr
válasz retesz147 #2318 üzenetére
Pedig nálam 3-4 % max amit egy éjszaka fogyaszt az aksiból ,minden repülő mód nélkül. Minden google szinkron megy ebben ( e-mail, nevek, naptár, google fotók, internet stb.. ) e mellett úgy van beállítva az időjárás hogy 3-óránként frissítsen. Más beállítás nincs. Ébresztőt nem használom. Wifi, sincs sosem bekapcsolva hagyva .
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
-
kengyel
nagyúr
válasz retesz147 #2324 üzenetére
Ebben teljesen osztom a véleményed, mert használat és használó függő az aksi. Én átlagosan használom de a fő profilom a telefonálás. Majd most lesznek események akkor nekem sem fog annyit bírni mert sokat fogok "fotózni" és videót is készíteni. Én is teszteltem "keményebb " felhasználással, na akkor igen alig bírt 1-1.5 napot ( de ez így szerintem teljesen rendben van ) A GPS ről nem is beszélve mennyit eszik
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
nagyúr
válasz chiller1 #2315 üzenetére
Az említett üzemmódhoz root kell, azzal és egy programmal az xda-ról megoldható legjobb tudomásom szerint.
A szám léptetés előre felé megoldott a füles távirányítóján keresztül, a felvevő gombot kell megfelelő ritmusban kétszer megnyomni, ezt gyakorolni kell, nekem még sokadik alkalommal is nehéz eltalálni a ritmust, pedig zenész vagyok. Egy másodpercen belül kell egyenletes tempóban lenyomni-felengedni, kb így: _-_-retesz147: nekem az alarm clock gyanús, mit tud az amit a gyári nem? A leírt tünetek alapján még vmiféle push értesítés lehet, próbálj meg éjszakára kilépni a viberből. A wifi egyébiránt tapasztalatom szerint kevésbé fogyasztja az akksit, de ha messze van a router, akár fordítva is lehet.
Esetleg még valami szóba jöhet, viccesen hangzik, de tedd máshová a telefonod, lehet, hogy cellahatáron laksz/alszol, és pont ahol a telefon van, egy fal miatt folyton váltogatja az adótornyokat álló helyében. Jártam már így.[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
köszi a tippeket, de:
biztos, hogy nem toronyhatáron, mert kikapcsolt wifivel és kikapcsolt mobilnettel max 2% esik az aksi és ilyenkor nincsenek ébrenlét pálcikák....tehát a net kapcsolat lesz a ludas.....szvsz is a wifinek kevesebbet kellene fogyasztania mint a mobilnetnek....de ez majd a napokban kiderül....
alarm clock: szeretem,megszoktam, 3 éve használom, van egy olyan funkció, hogy folyamatosan emelkedik a hangerő és olyan is, hogy csak meg kell ráznom a telót és szundiba vált...nem kell még a szemem se kinyitnom, hogy megnyomjam a kijelzőt(tudom gyerekes, de szeretem)
sajnos a gyári ébresztőt nem ismerem, mert 1x akartam használni, de akkor is belefagyott a dolog és hibaüzenettel leállt.....azóta meg se nyitottam egyébként simán elképzelhető, hogy ő a ludas, de amikor nincs beállítva ébresztő, pl napközbe 4-5 órát nem nyulok a telóhoz, akkor is megjelenik kb 2-3 kis ébrenlét pálcika az aksinál, van amikor ez a pálcika sajnos hosszabb....
a routertől kb 5-6 méterre van majdnem max erősségen (egy faajtó van ebben a távolságban)
ezt a vibert még megpróbálom.....
köszi!!
Xiaomi 13 eu dev...
-
chiller1
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
Esetleg a nevét is tudod az app-nak (már amelyikkel lehet konnektálni)?
A gyári fülest még nem próbáltam (valszeg azzal tényleg mehet), egy jó öreg fülesem van, amit egy SE telefonomból hoztam át most már a sokadik telefonomhoz használom, nagyon szépen szól (HPM-70). -
retesz147
addikt
válasz kengyel #2329 üzenetére
zsugoriságból először egy 1 dollárost-at rendeltem.....lehet, hogy rába...k, de majd kipróbálom.....és ha nem tetszik, akkor megrendelem amit te linkeltél.....
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz kengyel #2333 üzenetére
hát igen....remélem nem lesz olyan híg
ha megjön írok róla...
egyébként tartót is rendeltem:autós tartó
méghozzá majdnem fele annyiért, amennyiért itthon meg lehet venni....ha megjön erről is beszámolok....
Xiaomi 13 eu dev...
-
nagyúr
válasz retesz147 #2327 üzenetére
Próbáld ki a gyárit, hátha ennek is köze van a bajodhoz, nem tudod, frissítették-e a programot jb-hez?
A gyári ébresztő is okos ám, azt pl lefordítva is tudod némítani, plusz én nem a kijelzőt tapogatom, hanem a hangerő, vagy - és emiatt is vettem samsungot - a fizikai home gombot. Én mindenre a beépített gyári programokat használom, ha lehet, nem töltök le 3rd party programot.chiller1: ums vagy usb mass storage néven keresd, pl: http://androidflip.com/how-to-get-usb-mass-storage-in-samsung-galaxy-s3/
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz kengyel #2336 üzenetére
igent tudom, hogy ezt linkelted, csak ha jól emlékszem 2000 fölött picivel...
azért írtam, hogyha megjön és ez az olcsó is ugyan olyan frankó, akkor lehet ezt is majd venni a leendő tulajoknak....
(#2335) aryes
láma kérdés, de hogy kell szundiba tenni a gyári ébresztőt? sose használtam, és most próbálgatom, de home,volume, lefordításra és képernyő tapogatásra megáll az ébresztés örökre......
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Gondolkozom teló vételén és ez is a kiszemeltek között van, minden tetszik benne, csak a kijelzővel az a gondom h nincs rajta Gorilla Glass, és nem nagyon szeretnék egy karcos kijelzőt nézegetni, mennyire karcolódik a kijelzője a telefonnak? Illetve a készülék többi része, vagyis a lakkos felület mennyire időt álló? Android mennyire stabil rajta?
A másik versenyzőm egy HTC One S lenne, de ott meg az aksi idő az ami belerondít a képbeMatthew 24:42
-
retesz147
addikt
válasz @matthew@ #2341 üzenetére
a kijelzőről nem tudok véleményt mondani, mert kb be se kapcsoltam és már rátettem egy fóliát (ha jól tudom nem GG, de valami erősített "edzett" üveg, aryes kolléga talán nem használ rá fóliát)...
a hátlap kb 2 hetes zsebes használat mellet sajnos karcolódott, úgyhogy kapott egy tokot, azóta nem karcolódikaz akksi erős használat mellet 1 napot kihúzza, de elmegy 2 napot is simán(nálam nem), de akár 3-at is (kengyel kollégánál)....
én erősen használtam, akkor volt vele 1-2 dolog, ami furcsa volt (újraindult, nem kapcsolt le a kijelző), de mióta normálisan használom (nem telepítek rá mindenféle sz.rt), azóta semmi nyoma megbolondulásnak....
én ajánlom, bár az említett HTC-vel még nem volt dolgom....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
@matthew@
őstag
válasz retesz147 #2342 üzenetére
Nekem is bírna 3 napot ahogy elnézem mert eddig tesztekben az eddig telóimat mind 1-1,5 napra írták, nálam rendszertől függetlenül elment 3-4, vagy akár 5 napot is
Amúgy még sosem volt Droidos telóm, kicsit félek tőle, őszintén megvallva iPhone 4S-t szerettem volna, de az több lenne és annyit már nem szánnék a dologra
Amúgy Galaxy S4 mikor várható? Hátha nyomja le az árakatMatthew 24:42
-
Rosszarcu01
tag
Hello!
Hogy tudom a névjegyeket a gmailbe szinkronizálni?
A gmailben csak e-mail címek vannak és nem akarom, h. azokat lássam a teló névjegyzékében. A gmailben akik benne vannak, azok közül nem mindenki van benne a teló névjegyzékében.
Magyarul nem akarom, h. összebarmolja a névjegyeket. -
rerebere
tag
válasz Rosszarcu01 #2345 üzenetére
Ha a nevjegyek pl. A telefonba vannak, akkor nyomsz egy exportalast sd kartyara, majd beimportalod onnan gmailbe, utana beallitod, hogy csak a gmailt mutassa es csak azokat amiknel van telefonszam, igy azok amik csak email kontaktok a gmailben, nem fogja mutatni a telo.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz @matthew@ #2343 üzenetére
Szerintem ne félj a droidtól, igaz jobban oda kell rá figyelni, mint az ios-re, de ebből a szempontból ez pont ideális kezdő telefon, hekkelés nélkül is sokat tud és vannak kezdőknek szánt funkciók, súgó, stb. Ha nem teszel rá válogatás nélkül mindent (kezdő droidos betegség ) akkor igazán stabil és az átlaghoz képest jól bírja az akksija, a tesztek és a tapasztalat alapján is.
Gorillás telefont középkategóriában nem fogsz kapni, de mivel én előzőleg gorillás telefont használtam, nem érzek különbséget, se tapintásban, se karcolódásban. Egy hónapja nyúzom rendesen, előtte bőr tokban hordtam, azóta nyitott szilikonban fólia nélkül és nincs rajta látható karc. Azért írom, hogy látható nincs, mert láthatatlan viszont van rajta, bizonyos körülmények közt (bazi erős fényben, egy centiről nagyítóval nézve ) lehet találni rajta hajszál karcokat, ami pont azt jelzi, hogy igen ellenálló az üveg, ugyanis a gorilla pont ugyanígy karcolódik. Ezek normál használat közben egyáltalán nem látszanak, lehet belőlük bármennyi. Na ezt jó bő lére eresztettem. -
rerebere
tag
válasz Rosszarcu01 #2348 üzenetére
Exportálás előtt: Névjegyzék---bal gomb--megjelenítendő névjegyek-beállítod, hogy mit mutasson a telefon, és csak azokat fogod exportálni. Ezt követően névjegyzék-bal gomb-exportálás-importálás-exportálás sd kártyára.
Ha végzett-megint exportálás-importálás--importálás sd kártyáról--kiválasztod a gmail fiókot és oda fogja importálni.
Most beállítod, hogy csak a tel számosokat mutassa: névjegyzék--bal gomb--beállítások--Csak ha van telefonszám belerakod a pipát és készen vagy.
Kuszának tűnik, de holt egyszerű.[ Szerkesztve ]
-
rerebere
tag
válasz Rosszarcu01 #2348 üzenetére
Nem csak biztonsági mentés miatt jó, hanem telefoncserénél, csak belépsz a gmail fiókodba és egyből ott vannak a telszámos kontaktok :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest