Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz TechData #2699 üzenetére
A gyári programokat a beállítások/alkalmazások menüpontban le lehet tiltani, akkor se el nem indulnak a háttérben, se nem látszanak a menüben.
A home hosszú nyomás után látható programok nem feltétlenül futnak, ha a vissza gombbal rendesen kilépsz belőlük, de ugyanitt a bal alsó sarokban arra a tortára nyomva pontos képet kaphatsz a ramban zajló dolgokról, nézegesd meg!fabula: nem kell resetelni, de ajánlott, mert a régi rom maradék beállításai sokszor összevesznek az új rommal. Ha nem érzel zavart, nem feltétlenül fontos resetelni.
[ Szerkesztve ]
-
peterfon
csendes tag
"100 ezerért nem jó vétel"
Nem, az biztos.
1 hónapja használok egy ilyet, teljes elégedettséggel.55 ezerért vettem Tmobile pontok + hűség + 20% kedvezmény akció.
Ennyiért viszont határozottan jó vétel.
Kímélve használva 3-4 napig bírja, a kijelző nagyon jó, gyors, a zenelejátszó és a kamera meglepően jó. Semmi bajom vele. -
nagyúr
válasz kengyel #2689 üzenetére
Szerintem a beltéri képek teljesen vállalhatóak, lehet javult valamit a képminőség, de inkább ez amolyan placebo-hatás.
csiporgo: engem nem mozgat meg az s4 mini, ha tényleg ez lesz, amit leírtak. A kijelző 0,3"-al nagyobb, mint amit megvettem volna (ezt már tényleg röhelyes mini-nek titulálni, remélem jön egy s4 micro is 3,9"-os kijelzővel... ), ha a kamerája nem jobb, mint az s3 mininek, akkor nem sajnálom, hogy nem vártam meg.
-
fabula
őstag
válasz Tarantula33 #2700 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Erre a frissített 4.1.2-re van már rootolt PDA, vagy ami a fórum elején van leírás és letölthető PDA, az csak a 4.1.1-re jó? -
Szlopa
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan lehet beállítani, hogy a főképernyő háttérképe is lapozódjon?
-
törölt tag
találkozott már valaki azzal a problémával hogy amint hívást kezdeményez rezgőre állítódik autómatikusan a teló? elég zavaró hogy utána mindig vissza kell állítgatni, nem tud erre valaki valami megoldást?
-
boken
senior tag
Link a 4.1.2 Rootolt verzióhoz:
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
golyós
addikt
válasz kengyel #2689 üzenetére
Szerintem teljesen rendben vannak a képek.A beltéri is jó szerintem.Azért ez csak telefon.
Gyári programmal csináltad?
Én a Camera Fv5-t használom, még az én telefonom gyenge fényképező képességeit is elég jól javítja.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
_voodoo_
tag
Akinek még a 4.1.1 van fenn nézze meg nekem a gyári böngésző verziószámát legyen szíves!
Thx
-
martig57
csendes tag
válasz kengyel #2668 üzenetére
Sziasztok !
Téma a fényképező képességei. Én sajnos el vagyok keseredve, mert a Galaxy S-em sokkal jobb fotókat készített. Azt tapasztalom, hogy foltokban homályos a kép. Már azon vagyok, hogy beviszem a T-hez garanciában, de sajnos előre tudom, hogy el fognak hajtani azzal, hogy ez csak egy telefon, nem fényképezőgép.
Teszek fel két képet, és kíváncsi vagyok a véleményetekre. Mindkettő optimális fényviszonyok mellett készült.http://kepfeltoltes.hu/view/130324/20130303_101947_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Teljes méretben nézzétek, a középen álló figura, és tőle balra lévő lány arcát a többihez képest..
Vagy ezt:
http://kepfeltoltes.hu/view/130324/20130322_161654_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Itt szintén kb azonos helyen a bejárat feletti ablakok melletti ablakok, valamint a zászló homályos. A másik oldali zászló szintén. Fennt az eresz alatti kőcsipke pedig a jobb oldalon homályos..
Szerintetek ?
(Elnézést, úgy tűnik nem tudom belinkelni )[ Szerkesztve ]
-
martig57
csendes tag
válasz kengyel #2720 üzenetére
Ezek olyan átlagos videók. Ilyen fényviszonyok mellett sokkal jobbra nincs esély szerintem..
Aranyos a "kajlafülű"A tegnapi fotók szerintem rendben vannak. Elég éles, nem látom, hogy fedett lenne, de nincs rajta egy színorgia.. Persze majd nyáron, zöld mező, kék ég, ragyogó napsüés - az más. Mindenesetre elmondható, hogy a dinamika tartomány nem túl fényes, mert az ég mindenütt fehér, túlexponálódott..
A beltéri sem rossz..Ennél többet nem várhatunk tőle..Az enyémre vissza térve. Láttok arra esélyt, hogy a szervíz elismerje azt, hogy valóban rossz az optikája a telefonnak ?
-
kengyel
nagyúr
válasz martig57 #2721 üzenetére
Köszi az elemzést ,ez a telefon ilyen időben és évszakban ennyire képes. Azért nem olyan vészesen rossz. Nem tudom hogy fog a szerviz hozzáállni . Az a gond hogy telefonban nézve minden tökéletes, de már monitoron közel sem . Ezért hogy tudod bizonyítani a szervizben a képek minőségét ? Vagy telefonban is így néznek ki ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
_voodoo_
tag
válasz kengyel #2724 üzenetére
A Te képeid kifejezetten élesek, én egyszerűen nem tudok ilyet kihozni belőle, az előbb már próbáltam időzítővel, asztalra letéve, hátha a bemozdulás végett ilyen, de akkor is mosott lett a kép.
A röhej az hogy munkatársam minije is ugyanilyen mosást produkál, még kipróbálom majd napsütésben esetleg, bár a rövidebb záridővel se lesz jobb sztem, ha asztalra letéve is tök homály... -
boken
senior tag
válasz kengyel #2724 üzenetére
Valószínűleg nem,hacsak nincs éppen kéznél egy ugyanilyen készülék,azért mondom hogy kevés esély van rá hogy azt mondják hogy gyári hiba és neki esnek javítani.Vagy átveszik és kb 2 hét alatt tesztelik és vagy javítják vagy nem,de akkor 2 hétig nincs teló.
Bár ha regelt a Samu oldalán akkor a szuper szerviz lehet hogy gyorsan megnézi.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
kengyel
nagyúr
válasz _voodoo_ #2725 üzenetére
Én a kültéri képekkel meg is vagyok békülve a magam módján A beltéri képek viszont már annyira nem nyerték el a tetszéseimet. Oké hogy nem volt sok fényviszony. A vaku meg nagyon villan mert a táblán lévő szöveget nem lehet elolvasni a fénye miatt. Na majd egy "pár" hónap itt a jó idő és lehet vele fotózgatni Dobj már fel néhány képet hagy nézzem meg
(#2726) boken Azt hiszem igazad van ,mert egy darabig ha beadja lőttek a telefonnak. A szuper szerviz nem rossz ötlet. Egy regisztráció meg nem tart sokáig
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
_voodoo_
tag
válasz kengyel #2727 üzenetére
Dobok fel majd ha lesz napsütés, plusz kollega miniével is ugyanarról a témáról csinálok majd...
Bosszantó, mert nokia c7-ről váltottam, egyebek közt az auto focus miatt, és hát nem vagyok hanyatt esve tőle, bár a Te képeid sokkal élesebbek az enyémnél.
Viszont makróban nagyon ott van a c7-hez képest, azzal nem nagyon kellett makrózni, de pl. videó terén köszönőviszonyban nincsenek egymással, a c7 abban nagyon ott volt... -
TechData
tag
Tarantula33 - Köszönöm a segitséget!
aryes - Ez nagyon hasznos hozzászolás volt! Köszönöm a segitséget!
Lenne még valami,aki tud segitsen.
Letöltöttem egy élö hátteret (Live Wallpapers),ami nem kompatibilis a telefonnal.
Elszeretném távolitani a rendszerböl ,de eddig még nem jöttem rá hogyan tudnám...
Aki tud segitsen nekem.Köszben rájöttem,hogy az Beállitások/Alkalmazáskezelöböl eltudom távolitani,vagyis a kérdés már nem aktuális!
[ Szerkesztve ]
LG G Flex 2 (Titan Silver)
-
kengyel
nagyúr
A beltériről nekem is ez a véleményem. És még nálad volt is fény rendesen . De majd próbáld ki kinti viszonylatban is, akkor már más arculatot fog mutatni a gépen nézett kép Ez kinti használatos telefon a képek készítésében Persze nem is fotóbajnokságot akarok nyerni ezzel a telefonnal
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
martig57
csendes tag
Sziasztok !
Hát ezek sem jó képek , szerintem sem...
Mosodottak, életlenek, nincs bennük szín, dinamika.. Ahol világos a háttér ott az kifakul, beég..
Mint írtam , a galaxy S -hez viszonyítva is visszafejlődés ez a kamera.
Ráadásul az enyém a kép bizonyos részein éles, másutt életlen.. Szerintem ez simán optikai (lencse) hiba.
A szuperszervizet automatikusan kapom, ha regisztrált a teló ?
Vállalnám a 2 hétet teló nélkül, ha kapnék egy másikat, ami jó ( mert szerintem ezt nem lehet javítani - ez ilyen) -
kengyel
nagyúr
-
martig57
csendes tag
válasz Tarantula33 #2741 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy rosszabb.
A kamerája visszalépés a képek minőségét illetően - bár az enyám egyedi hiba meggyőrődésem..
Hiányzik a kijelző automata fényerő szabályozás ..
Nekem a 9000i sem tűnt lassúnak.
A többi tekinteteben jobb, vagy ugyan az.. Pl a GPS vevő ezerszer jobb !! -
Tarantula33
tag
Úgy látom elkészült a cm10.1
Huawei P30 pro
-
nagyúr
válasz martig57 #2743 üzenetére
A galaxy S egy felső kategóriás telefon, az s3 mini pedig közép. Én wave-ről váltottam, az a galaxy S édes testvére hardver terén, és igazad van, a kamerájuk egy lapon se említhető.
Ne vedd trollkodásnak, de ugye a fóliát levetted a kameráról? Nem esett le a teló? Ha az ujjad hegyével keményen megkopogtatod (nem a körmöddel!) a kijelzőt, hallasz vagy érzel-e benne vmi rezgést? Mert mintha a kamera lencséje elmozdult volna, a kép alja is életlennek tűnik nekem. -
kengyel
nagyúr
válasz Atish19 #2745 üzenetére
Ha megvan a Samsung regisztrációt akkor felmész Erre az oldalra és szépen beállítasz mindent. Teljesen magyar útmutatóval. Nem mindig találja meg elsőre a telefont de itt Pesten simán De beállításokat kell végezni a készülékben is. Szépen tudom nézni a 17-éves lányom mozgási területeit
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz martig57 #2743 üzenetére
De szerintem ha a te készüléked is javítani fogják a kamera terén, akkor nem biztos hogy a visszalépés szót fogod használni. Reméljük hogy csinálnak vele valamit. A gps az nagyon tuti a gépben ,egyből talál jelet ,és tartja is. Még ilyen jó gps-el egy telefonomban sem találkoztam. Pedig volt néhány Bár a Galaxy S annyira nem ismerem. Nem tudom milyen képeket készít . De anno jó telefon hírnévre tett szert.
[ Szerkesztve ]
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest