Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz zoltan6 #32744 üzenetére
A statisztikához: az enyém 2012. szeptemberi vétel, fehér, 32 Gb-os, online boltos (magyar termékkódos, vadi új készülék, én vágtam fel a dobozt, szedtem le a gyári matricákat és csomagolást a telóról, kiegészítőkről), bolti garanciás. Akkor maga a készülék 125.000,- Ft volt, plusz 2.000,- Ft a futár díja.
-
laci0530
senior tag
válasz conanabarbár #34327 üzenetére
-
laci0530
senior tag
válasz conanabarbár #34334 üzenetére
Nincsmit. Arra figyelj, hogy a rom és a kernel is stimmeljen, nem mindegyik támogatja. Viszont egy Poweramp lejátszóval a Boeffla nagyon nagyot üt.
-
laci0530
senior tag
válasz conanabarbár #34342 üzenetére
Sajnos CM-em utoljára a Defy-n volt, S III-on nem próbáltam még, ezek a gyári rom közeli, letisztult cuccok jobban tetszenek. Hátha valaki viszont vágja fejből, vagy az xda-n keress rá, ott biztosan van infó.
-
laci0530
senior tag
válasz conanabarbár #34342 üzenetére
Utánanéztem azért én is xda-n, CM-mel sajnos nem kompatibilis. .."Do not install it on CM or AOSP based roms!!!"..
(bár ez maga egy kernel, annak még nézz utána, hogy csak az app maga menne-e esetleg mégis valahogy CM-en más kernellel)
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz conanabarbár #34345 üzenetére
Gyári rom nekem is a vásárláskori ICS volt rajta utoljára, azt az állapotot nem lehetett sokáig bírni.
-
laci0530
senior tag
válasz maxim01 #39342 üzenetére
Az ilyen animált widgetek azért nem hagyják érintetlenül a touchwiz smoothságát. Nekem egy olyan óra widgetem volt a főképernyőn, amelyik másodperc számláló kijelzéssel is el volt látva, néha azért meg-megröccent induláskor. Azóta Nova launchert használok mondjuk, a TW-t kukáztam egy időre.
-
laci0530
senior tag
válasz pcsabat #39642 üzenetére
Nekem az AndroidRevolution rom-ok bizonyultak a leginkább testhezállónak. Gyári kinézet, de optimalizáltabb működés, tweakek, yank kernellel is tökéletes szerintem (nekem az a boeffla sound engine miatt fontos). Egy próbát mindenképpen megér, a fogyasztása is megfelelő (éjjel, nem alvó módban, kikapcsolt wifi-vel, de folyamatos adatforgalom rendelkezésre állással 2g-n 8 óra alatt kb. 3%-ot esik csak a töltöttség szintje). Szóval megvagyok vele.
-
laci0530
senior tag
válasz rankesz #40481 üzenetére
Tényleg folyamatos a működése a perseus kernelnek, az előbb feltoltam. Maradt is volna, viszont a Poweramp yank555 kernellel - a boeffla támogatás miatt - érezhetően jobban szól (nekem ez fontos, napi legalább két órát utazással töltök, fülhallgatóval zenét hallgatok, filmet nézek közben, állítgattam perseus alatt az ST tweak audio részén is, de nem vette fel a versenyt). Laggot viszont tényleg nem tapasztaltam, most a yank kernelben is beállítottam a zRam supportot 200 megára, meglátom, hogyan alakít így.
-
laci0530
senior tag
válasz apaszka #40545 üzenetére
Mielőtt rendelsz új töltőt, azért egy hardreset és kernel csere még lehet, hogy megérne egy próbát. Rootolva van a telefon? Akkor egy "battery calibration" [link] is szóba jöhet. Ha esetleg már ajánlották előttem és megcsináltad, akkor nem szóltam semmit, nem olvastam vissza túl messzire ma.
-
laci0530
senior tag
válasz apaszka #40552 üzenetére
Értem, akkor valószínűleg tényleg a gyári töltők hibásodtak meg, csak fura volt, hogy szinte egyszerre. Annyi még a témához, hogy a yank kernelben lehet módosítani a hálózati/usb töltés paramétereit, de látom, benne vagy a témában, meg ez tweakekkel is megy, itt meg gyakorlatilag hardveres a hiba, nem érne semmit.
-
laci0530
senior tag
válasz mgTerminator #46889 üzenetére
Az elég sok.. nekem yank555 kernellel, AndroidRevolution rom-mal, aktív adatkapcsolattal (2g) és gmail szinkronizációval, kikapcsolt wifi-vel és bluetooth-al éjjel 8 óra alatt 3-4%-ot esik csak. Tavaly szeptemberi a telefon (és az akksija is természetesen).
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz mgTerminator #46892 üzenetére
Ha nem csak a CM érdekel, érdemes tenni egy próbát ezzel is, amit én használok, tegnap toltam a gépnek egy full wipe-ot és felraktam a legfrissebb verziót, vajsímán fut a rendszer. :-) Mondjuk csicsa az nincs benne a gyárihoz képest, de én a letisztultabb vizuális élményt preferálom mindig. Ami hiányzott belőle, hogy a stock fényképező engedjen fotózni a hangerőgombokkal, ill. az automatikus hívásrögzítés, de ezt megoldottam az xda-ról cwm-en keresztül települő módosításokkal (külső alkalmazások helyett jobban szeretem ezeket). A Boeffla tweak-kel pedig a Poweramp tényleg brutális hangzásra képes (ezt már többször írtam), szóval ezidáig nekem ez a legjobb konfiguráció.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz laci0530 #46895 üzenetére
ROM: (AHRD v26.0) forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797334
Kernel: (yank555 v3.3k) yank555-lu.net/viewtopic.php?f=1&t=2&sid=aa8d938b2bc6455b09ad328ae35e4e34
Yank kernele egyébként CM-hez is elérhető egy külön verzióban, lehet, hogy az éjszakai (tétlen) túlzott merülésen is segíthetne, egy próbát az is megér.
-
laci0530
senior tag
válasz balazs1022 #47964 üzenetére
Kipróbáltam én is, ugyanez a helyzet. Na, csak kérném kellett a hibát. :-)
-
laci0530
senior tag
Az xda-n azt híresztelik, hogy hamarosan (esetleg már hétfőn) érkezik SGS III-ra a 4.2.2 Jelly Bean verzió. Ennek alapja, hogy a sammobile twitter oldalán megjelent az S4 feloldó képernyőjén is megtalálható "light effect" elnevezésű feloldási módra utaló képernyőmentés (S III-ra), hétfői megjelenésre utalással. Zsír lenne.
https://mobile.twitter.com/SamMobiles/
status/335782090773774336/photo/1[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz Gizmo94 #48093 üzenetére
A rapidshare link halott, a play-es pedig aszongya', hogy " az alkalmazás nem kompatibilis a(z) Samsung GT-I9300
eszközzel". Amikor feltoltam a mentésemet dropbox felhő backup-ba, semmi gond nem volt, de a Rom Toolbox Pro onnan sem állítja vissza, hiába lefut a backup folyamat (tel. újraindítás megvolt). Valami ötlet? Bár ha jön a 4.2.2, úgyis flashelem fel, addig nem gáz a hiánya.[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz Gizmo94 #48097 üzenetére
Visszament szépen, a jogosultság nem stimmelt a root böngészőben, nem is gondoltam rá, hogy backup menüpontból kimentve nem megy automatikusan a visszaállítás, hanem mókolni kell. Köszi srácok! :-)
*48091 - így már mennie kell ott is, bocsi a figyelmetlenségért.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz zlatan77 #48106 üzenetére
NFC értesítési bug: kipróbáltam, a mostani ROM és kernel mellett nálam nem jelentkezik.
Boot hang (és egyéb jelzőhangok) : ha rootolt a telefonod, root böngészővel ki tudod törölni a felesleges rendszerbeli hangjelzéseket a system/media/audio/ui mappából (korábban pl. a kamera hangok némítására külön alkalmazást használtam, az EnforcedStreamSilencer.apk-t, de innen is eltávolíthatóak).
A fogyasztást megnéztem, nálam az android rendszer és az android operációs rendszer egyaránt 8%-ot evett eddig (most 91%-on áll az akksi, kb. másfél órája vettem le a töltőről, amikor elindultunk a kislányommal a játszótérre, pár perce értünk haza. Ezalatt pár fénykép, egy kis böngészés, meg mail volt., ami fogyasztott.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz balazs1022 #49098 üzenetére
4.2.2-re nincsen custom kernel még, így a Boeffla támogatás sem érhető el. Felraktam a 4.2.2 ROM-ot én is, csak a kíváncsiság kedvéért, de - javarészt - a Boeffla miatt visszatértem a 4.1.2. alapú ARHD 26.0-ra.
-
laci0530
senior tag
válasz balazs1022 #49105 üzenetére
Bocsánat, nem voltam online, azóta már más írt választ az NFC-re. Pendrive-ot nem csatlakoztattam hozzá, inkább a telefont használom annak, EasyUMS programmal.
-
laci0530
senior tag
#53119: Én igen, az aláírásomban lévőt. Kb. két hónapja vettem a hardverapro-ról, hibátlan (persze használat előtt FAT32-re kellett formázni, mert egyébként nem ismerte fel a rendszer, csak "a micro sd kártya biztonságosan eltávolítva" üzenetet dobott.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz sanyirigo #53444 üzenetére
Volt pár eltévedt ember, akinek pont ez kellett itt. Ma már szerintem a kérdés feltevése is ingerületet szül (hülyeség, feleslegesen, és ehhez mérten méltatlanul sokszor hangzott el). Itt valószínűleg kb. senkit nem érdekel, olyan lehet ez, mint egy versenyló nyergére igény egy led-sor iránt, vagy mondjuk angel eye karikák kívánata a szemellenzőjére. :-) A pics@ba vele mostmár tényleg.
-
laci0530
senior tag
Erste és FHB netbankos tapasztalat: sima i9300-zal, ARHD rommal, yank kernellel nem volt gondom eddig átutalással, vagy bármilyen egyéb banki művelettel a telefonon, nem zárta be/töltötte újra az aktuális böngésző ablakot, amíg megnéztem az sms üzenetben kapott hitelesítő kódot. Gyári rommal - emlékeim szerint - még ICS-en sem volt gondom, igaz, általában a bankolás előtt egy ram tisztítást nyomok, nehogy valamilyen külső alkalmazás bezavarjon bankolás közben.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
Aki egy igazán jó - szerény véleményem szerint az eddigi legjobb - kamera/galéria alkalmazást szeretne (szerkesztő funkciókkal), annak ezt ajánlom:
http://db.tt/bLFX7P9fA linkeléstért elnézést, mobilról írok. Az alkalmazásról még annyit, hogy a Quikpic galéria apk-ját (eddig a kedvencem volt) töröltem, amióta fenn van.
4.1.2-n megy, lag=zéró. -
laci0530
senior tag
válasz Anulu79 #53903 üzenetére
Ez már az én fejemben is megfordult. :-D Nokia E66-tal és Nokia E6-00-val is volt rossz tapasztalatom, előbbiben az equalizer hiányzott a frissítés után egy következő upgrade-ig (hiába állítgatta az ember, hatása nem volt, ráadásul Symbian-nál korábbi fw-re nem is lehetett házilag visszatérni), utóbbinál a megvásárolt csipogásmentes telefon beszélgetés rögzítő nem nyomta el egy frissítés után a beépített jelzőhangot (ezt a fejlesztő hálistennek napokon belül algoritmus módosítással orvosolta). Való igaz viszont, hogy a Samsung nem Nokia, ráadásul ha mégis részben valamilyen visszalépés következne be, az xda-n rengeteg ügyes ember van. :-) Vagy vissza a 4.1.2. és kész.
-
laci0530
senior tag
válasz laci0530 #53897 üzenetére
A kamerát -Google Camera App v1.1.40012 a becsületes neve - tesztelgetve tényleg egész príma, egyetlen hiányosságát fedeztem fel: videónál a hang csak mono (mindkét oldali mikrofont használja egyébként, de azonos hangsávra keveri le). A stock kamera app-ben viszont a sztereó sáv fel van cserélve, úgyhogy ez szerintem kevéssé zavaró, mint az a bug.
Ja: halszem optika sincs benne. :-D -
laci0530
senior tag
Nekem éjszaka általában (gmail, facebook szinkronizálva időjárás nem, 2G hálózaton, kikapcsolt wifi-vel 3-4%-ot esik, attól függően, hogy van-e esemény (és a led onnantól folyamatosan jelez-e). Eddig az abszolút rekord nálam éjjel (8 óra, jelzett esemény nem volt) 2% fogyasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest