Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
ha gyárilag GMK6 van rajta, akkor tökéletes az is.
csak az alkalmazáskezelőkben tilts le 1-2 felesleges cuccot, illetve a play áruházban autó frissítés, értesítést kapcsold ki, valamint a FB-ban a névjegyek szinkronizálását, és érdemes a helymeghatározást is kilőni.
így lesz egy optimális készüléke.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
ak76
senior tag
válasz Grande Ale #81466 üzenetére
Bizony!
A szerelő ma reggel a megbeszélt időpontban itt volt (reggel fél nyolc!),udvarias,köszön,cipő le,fémkoffer kinyit,közben csevej,a teló szétkap,kijelző/alaplap csere (beégés,képernyő vibrálás,keret kopás),beüzemel,ajándék kijelzővédő fólia,majd 25 perccel később távozik,az asztalon hagyva egy szinte új telefont,kellemes napot,adieu'!
Ha nem magam tapasztaltam volna,tán el se hinném,milyen már,itthon,Magyarországon egy ILYEN HOZZÁÁLLÁS???
Na ezért maradok a Samsungnál,a barátom Z1Compactját másodjára viszem vissza a szervizbe,gondolom megint ráülnek egy hétre,és még kocsikázhatok is vele a város másik oldalára... -
Grecky
senior tag
Sziasztok!
Sorry az offért, de ha valakinek szüksége lenne egy hibátlan, független, 16GB-os, fekete S3-ra bátran keressen meg.
Elnézést az offért, ígérem többször nem írok ide emiatt.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Garsza
veterán
XXUVMK6 softwer van a teló mon mit tegyek hogy müködjön rajta több alkalkalmazás futtatatása egyszere (vagy minek nevezzem pontosan nem tudom). Olyasmire gondolok hogy bogy ha facebookot nézegetem közben megnyitok egy internet oldalat akkor ha vissza lépek facebookba ne töltsön be újra a progi hanem folytatódjon onnan ahol volt. Remélem érthetően mondtam el a gondom
-
Grande Ale
őstag
Tegnapi szerviz óta a Google+ helyek nem osztja meg a helyzetet. 23 órája nem frissül, bármit csinálok. Lehet, hogy rossz valami szenzor az új alaplapon? Minden be van állítva és engedélyezve, mégsem. A programot már újra raktam, mégsem megy. Reset volt a belakás előtt. Mi lehet a gond? Kezdem eldobni az agyam már ettől a telefontól...
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
Akkor én is most szeretnék ebbe a samsungos, házhozjövős, garis dologba..
Csak szeretnék tanácsot kérni.
Szóval a mysamsung regelés közben ugye kérte az adatokat a telefonról.
Minden rendben, addig, amíg el nem értem, a hol vásárolta részhez..
Beírtam, magánszemély..
Nem engedett tovább, csak cím, időpont beírás után. (barátom munkahelye )
Ugye hozzá dobott 2 évet, és közölte, mennyi a gari hozzá, plusz e-mail-ban kaptam hírt róla, hogy megtoldották +2 hónappal..Nos, a telefon amúgy biztosan nem garis, az előéletéről semmit nem tudok, csak egy házilagos kijelzőcserét (ami már buktatja a garit), és egy belső memória modul cserét..
Ezért szeretném kérdezni, van olyan hely, ahol megtudhatom, kiféle-miféle a drágaság a kezemben?
Abban persze nem is reménykedem, hogy garit még 5 percet is adnának rá..
Nem beszélve a counterről.. pár főzött rom utánKöszi a segítséget, és bocs, ha volt már..
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
perempe
addikt
tud .flac-ot is lejátszani, de a .cue miért nem megy???
* Brahms: 4. szimfónia *
-
wdx
őstag
válasz Garsza #81506 üzenetére
igen, az 1GB ram valóban szűk keresztmetszet (de nem kéne annak lennie).
van rá több megoldás is a problémára.
fel kell szabadítani a ramot a sok felesleges apptól.
vagy olyan romot teszel fel, ami a bloatware progiktól mentesek, vagy root, és greenify segítségével fagyasztasz mindent.
vagy mindig üríted a ramot egy ilyen művelet előtt (home hosszan, x), és aztán FB, stb... megnyitásaAz egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Formaster
addikt
Sziasztok, töltés gonddal szenvedek. Uj akksival, töltő cserével sem boldogultam. Szoftveres hibának néz ki, néha magától leáll a töltés. Rákerestem állítólag frissítéssel szállhatott el. Milyen romra frissítsek és hol találok stepbystep tutort hozzá? Aki csuklóból tudja dobjon már meg az infoval pliiiz. Thx!!!!
-
Gizmo94
veterán
válasz zho-lee #81508 üzenetére
A counter számít a legkevesebbet, mert az nullázható, de az ilyen összetákmányolt telefonnal tényleg jobb, ha nem kísérletezel gariügyben. Az előéletéről túl sokat nem fogsz megtudni, imei alapján van egy oldal ami valami kevés infot ad, majd belinkeli neked valaki, én már nem emlékszem a linkjére..
-
szunyi777
őstag
Adott egy s3, Svájci mk6 al szerelve. Imei van, és a szolgáltató Ro Orange.
Csak segelyhivas indítható sajna.. Factory reset is volt, a készülék offical.. Vpn eknel hozzáférési pontok minden stimmel, látja a ro Orange hálózatot.. Mi a bánat lehet?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
zho-lee
addikt
válasz ittakary #81511 üzenetére
Nem szabad..
Nem gariztatni akartam, ugye írtam is, hogy ez kizárt szerintem.
Csak azthittem valahol utána nézhetek, mikor vásárolták, esetleg milyen függőséggel..
Meg esetleg azt is megtudni, mit gányoltak még rajta.Csak azért, mert ez az én telefonom most..
Egyébként ma lesz újra cserélve a kijelző, ha minden igaz..
Persze nincs 26 ezer kiszállási díj, de nem olcsó így sem..Azért mert pár napja megírtam, hogy volt utángyártott akkum, ami jobban vitte a htc-t, mint a gyári, meg most ez is.. nem is tudom.
Merjek kérdezni valamit még?
Az a baj, én úgy tudom, a tudás megszerezhető, és az ember ebben az esetben az okosabbat kérdi meg.
Ha ebből az elgondolásból indulsz el, akkor most én itt mindenkit megtiszteltem.
Ennek a felhőtlen öröme, nem jött át maradéktalanul a válaszodbólMég annyit, hogy pont az a marha tipusú user vagyok, aki ugyan a rom tipusában nem, de minden másban szeretem a gyári állapotot.
A kijelző porosodik belül, mert házilag rakták össze, ugyan más baja nincs, kifogástalan lenne, de azért kicseréltetem mert idegesít.
A memória modulra is lesz egy kukk, ha jól írom a nevét. Azt megnézettem, bár a barátomtól vettem, hogy a telefon nem lopott-e.. A hátlap meg van az új, van rá vagy 3 féle tokom, gyári autóstartó, és egy 8x optika is mellé még
Láthatod, ha gányolt is, nem én csináltam..Bocs, ha hosszú lett
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
szunyi777
őstag
Nincs tiltva, független...
Mokolt rom volt fent, és a Svájci lett feltéve helyette..
Elvileg minden frankó, és mégsem csatlakozik...
Ro Orange romot meg sajna nem tudom csc és egyéb hiánya miatt megtalálni a sammobile oldalon..Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
wdx
őstag
hát ez az S5 nem valami nagy durranás...
ami hirtelen szembeötlő, az a hátlap. végre gumiborítású.
ezt már megléphették volna az első S szériánál is.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
wdx
őstag
válasz Gizmo94 #81532 üzenetére
de nem a tapintásával van baj, az végre jó (eléggé száraz a kezem, tehát a sima műanyag simán kicsúszik a kezemből)...
hanem a kinézetével.
ami nekem tetszett, az az lg 4x hd hátlapja. verhetetlen.
a kinézete is az. de ezerszer kényelmesebb ez az s3.
valahogy prémium érzetet ad.
nekem.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
migabi24
nagyúr
Rootolni mivel lehet a friss telekomos romot?
-
wdx
őstag
válasz Garsza #81521 üzenetére
A lista, amit gond nélkül tiltani lehet (ha nem használod, és/vagy ha van helyette más):
ChatON
Chrome
Felhasználói kézikönyv
Game Hub
Google Keresés
Google Play Könyvek
Google Play Magazinok
Google Play Zene
Google+
Group Play
Hangouts
Hangrögzítő
Internet
Óra (funky)
Paper Artist
Play Játékok
S jegyzet (2db)
S Suggest
S Voice
Samsung account
Samsung Apps
Samsung AppUna2
Samsung Backup provider
Samsung Push Service
Samsung Link
SNS
Súgó
További szolgálatások
Térkép
Videó
Zenékezeket nézd végig, hogy melyiket használod ténylegesen, azokat hagyd ki, a többit dementorizáld
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
jimmedly
senior tag
válasz szunyi777 #81530 üzenetére
Akkor passz...
Azon gondolkodom h csak köllene rootolnom a gyári rendszeremet. Nem nagyon akar jönni a Kitkat, ráadásul ha tele lesz a kollégák által leírt bugokkal, nem fogok neki örülni. Tehát lehet jobb ha akkor frissül ha én majd akarom, ha rootolt biztos h nem fog automatikusan. De ha rootolom és lomtalanítok, akkor kéne csinálni egy nandroid mentést róla,ezért kéne cwm. Nem vagyok képben melyiket érdemes most feltenni. Kérhetnék ajánlatot tőled mint tapasztaltabb kollégától?[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz jimmedly #81540 üzenetére
akkor se frissül, ha kikapcsolod az automatikus frissítést.
de azt hozzáteszem, semmi köze az s4 4.4-es androidnak az s3-as leendőjéhez.
ez minden készülékre igaz.
ez csak attól függ, mennyire végeznek jó munkát vele.
például a párom Galaxy Fame telefonján lévő 4.1.2 totál másképp viselkedik, mint bármelyik másik telefon 4.1.2-je.
sőt, mint bármelyik másik telefon, bármely másik rendszerével.
tehát teljesen felesleges összehasonlítani más-más készülék ugyanazon android verziószámával, mert totál más.
más a hardver, így más a kernel, stb...
párom telefonja azonnal reagál mindenre szinte, de annak is vannak korlátai... erőteljes korlátai.
ahogy az s3 is tökéletesen megy, de bizony itt-ott vannak hibák.
pl a színek sávosodása.
erre mindjárt mutatok példát.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz jimmedly #81540 üzenetére
Én a legújabb Philz touch használom, eddig minden 4.4.2-es rom felment vele, és csinositani is lehet...
Direct link : philz_touch_6.25.0-i9300Más valakinek ötlete ERRE ?!
Kössz előre is.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
wdx
őstag
Ha ezt a képet a telefonon megnézed... borzasztó
De máshol (akár másik rendszerrel, vagy más gyártmányú telefonon, vagy számítógépen)
teljesen jónak látszik.
Ezt hívják sávosodásnak.
Bitkülönbség.
Ez kizárólag szoftveres hiba...elb@szták...de már s2-nél.
És ott is, ha cserélted a romot nem gyárira, teljesen jó volt a szín.Sajnos nem "csak" ennyit rontanak el a legtöbb esetben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest