Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atla
senior tag
válasz balazs1022 #64263 üzenetére
Hali! Miui Rom alatt müködik az Xbox controller támogatás.Csak rádugod és már a menü is megy vele,viszont most visszatértem gyárira a HD hang miatt,de itt nem müködik,csak villog a controller. Pedig pont a GTA vice city-t akartam tolni.
-
voyi
aktív tag
Kelzsoca 4.2.2es romjára milyen modemet érdemes feltenni? mi ennek a menete?
Ami van nekem az XXEMA5. Nemtudom hogy a szolgáltatóm-e a ludas(giffgaff,o2 hálózatát haszálja, UK) vagy a modem, de mobilnetemnél a letöltési sebesség kb 350 kbit/sec , pedig HSPA+ os a kapcsolat.[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
Atla
senior tag
Picit utána jártam és két dolog kell az Xbox,vagy Xinputos controllerek támogatásához.
ff-memless.ko
xpad.koEzt a két fájlt kell terminál emulátorral hozzáadni a rendszerhez,és már kész is.
Persze Root szükséges hozzá.A két fájl ami kell hozzá. :
joystickmodules.zipKelzsoca nem akarod belerakni a ROM-odba?Többen örülnénk neki sztem.
[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
Sajnos lejárt a szerkesztési idő.Ne töltsétek le az utólsó linket,mert az galaxy tab-ra van.
S3-hoz elég az xpad.ko fájl.
A harmadik olvasmány ban lehet letölteni az i9300 hoz valót. vagy innen i9300 xpad.ko
Viszont nem mindegyik kernel támogatja. -
Dinamiq
tag
válasz galaxytab #64392 üzenetére
De nem mind naviteles! Az általad linkelt oldalon felülről a másodikat szedtem le. Azt telepítve beépül a BaseCamp-be, vagy ha MapSource progit használsz, akkor abba. Innen kiválasztom az a részt ami kell, majd küldés a készülékre.
Ha nem akarsz külső programot használni, akkor meg az alulról a harmadik térkép. Az azért zip, mert bele van csomagolva az img kiterjesztésű térkép. Igaz ez több img, mert több szelvényből áll ez a közép európai rész. Lényegében arra jó a külső program, hogy ezt összerakja egy imgbe és így nem kell kapcsolgatni a programon belül.
-
havri1
félisten
Áttetsző státuszbár Samsung mobilokra
Csak nekem nincs link az "innen" -re?
Tök jó a cikk, csak éppen nem lehet a tweaket letölteni..havri
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Romot akartam cserélni erre semmi. Elfogad szinte mindent de a logónál megáll.Sikerült nagy nehezen a 4.0.4 feltenni el is indul de most meg el ment az imei.Hol tudok utána nézni,hogy vissza hozzam vagy mit csináljak? Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
kabalababa
tag
-
havri1
félisten
válasz kabalababa #64416 üzenetére
Köszi
(#64417) SteveJobs: Az nem jó, mert nem tudod visszaállítani az imeidet otthon.
[ Szerkesztve ]
havri
-
-
apaszka
veterán
válasz Black&White #64397 üzenetére
Köszi, már rágom is át rajta magamat.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
prono
csendes tag
Sziasztok,
egy olyan kérdéssel/problémával fordulok felétek, hogy bizonyos alkalmazásokból kilépve Menü/vissza gombban a főoldalon lévő widget-ek nem jelennek meg egyből, hanem üres a helye és egy pár másodperc után betöltődik. Azt vettem még észre, hogy ez tud romlani/javulni bizonyos alkalmazások telepítésével/felrakásával. Persze lehet placebo hatás is. A kérdésem az lenne, hogy ha maradni akarok a TW-nél akkor tanuljak meg vele együtt élni vagy van valami megoldás rá?! Egyik külföldön élő ismerősöm esküszik, hogy neki ilyen gondja nincs .
Köszi előre is!
-
apaszka
veterán
válasz ittakary #64428 üzenetére
Ha kelzsoca féle win es progival mented tuti 20 mega lesz! Egyszerű,és nagyszerű! Bár én mással is mentettem annó! EFS backup pro val is....
Kelzsoca félePár kb-ba nem sok fér !
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
prono
csendes tag
-
apaszka
veterán
Nem tagadás!
Itt szerintem senkinek nem ilyen.
Root - kipucolás,és "jobb" launcher. Ennyi. Az enyém sem csinálja!Különböző launcherek a telómon-
1
2
És a tárcsázó megnyitásra sem kell várni 5 másodpercet[ Szerkesztve ]
-
prono
csendes tag
válasz apaszka #64432 üzenetére
Köszi a tippeket . Már én is egyre nyitottabb vagyok a root-ra, ill. a nova launcher volt is fent egy ideig. Viszont a fent említett haverom S3-a gyári állapotú mint az enyém és állítólag az övé így sem csinálja a főoldal újratöltést (tény: nekem is napi 1x-2x, de a tudat idegesít).
A tárcsázó mondjuk nekem 2-3 sec alatt betöltődik (tény ha memóban marad akkor meg egyből beugrik). -
apaszka
veterán
Ha nem használsz dolgokat ,és nem akarod jó darabig akkor le tilthatod a képen látható módon. Látod nekem is egy zsáknyi tiltva van.
Most nincs enyém sem ROOTolva egy hete. És semmi gond vele.
Próbáld ki! De csak olyant tilts le mit ismersz,és tudod,hogy nem kell. Persze vissza tudod kapcsolni ha valami miatt kell mégis! Viszont így nem eszi meg a telódat!Így nem fontos a ROOT. Az csak annyi,hogy jogot kapsz a rendszer felett,így írhatod,vagy kipucolhatod. Attól nem lesz még jobb a telefon. Mindennapi használatra simán is jó,és nem fontos piszkálni a rendszert sem.
Megúszol nélküle pár dolgot. Pl sokan ROOTolják,és már rántják is fel az új ROM ot. EFS mentés nincs persze,mert csak felületesen olvassák el az első oldalt.
Aztán meg jönnek a kérdések,hogy mit lehet csinálni?....Tehát szerintem olvasd el az első oldalon írtakat vagy 3x,és csak utána fogj bele bár mibe.
Persze vannak itt segítő kész emberek,és olcsón szervizelők is mint !
DE OLVASNI ÖRÖM! ,és persze kifizetődő!
[ Szerkesztve ]
-
galaxytab
csendes tag
válasz Dinamiq #64408 üzenetére
Értem már! Fene gondolta, hogy telepíteni kell, és beépül a BaseCampbe. A Garminos alkalmazások/logika eddig kimaradt az életemből. Na szóval, megnyitottam a BaseCampben, de hogy lehet kijelölni/kiválasztani egy részt? Akár az egészet - mert gondoltam, küldöm az egészet. De nem megy, mert bizonyára a kiválasztás hiányzik neki. A "Választás" eszközzel pedig ki lehet ugyan jelölni egy részt, de nem történik semmi, a Szerkesztés menü inaktív marad. Kösz a türelmedet, üdv!
-
prono
csendes tag
válasz apaszka #64434 üzenetére
jogos és köszi a tippeket
A letiltást és is elkezdtem megcsinálni, meg korábban volt itt egy doksi, hogy mit szabad és mit nem, meg a a figyelmeztetés is, hogy csak azt tiltsam amiről tudom pontosan, hogy mi is az ...
Itt azért vannak hiányosságaim, mert azért jó néhány dologról lövésem sincs, hogy vajon mi lehet, meg hogy áttételesen használom-e?!
Itt google a jóbarátom a megfelelő megközelítés vagy esetleg van valahol erről egy gyűjtemény?
Első hsz-t olvastam, meg ha aktuális lesz akkor még néhányszor megteszem, mert pár hét alatt itt a fórumon olvastam elég sok kollégáról aki pórul jár ennek elmulasztása miatt -
Von Guldi
csendes tag
válasz Von Guldi #64441 üzenetére
Izé, elnézést, a szöveg lemaradt....a kép a második kérdésemhez kapcsolódik....
Sziasztok Hölgyek, Urak !
Örömmel jelenthetem, múlt7 péntek óta ismét egy új Pebble Blue S3 tulaja vagyok...tudjátok, én volnék az a jóember, akinek a telefon megvétele után esett le, hogy mókolt, átütött IMEI számú, használt telefont sóztak rá...de másnap visszakaptam a manit.
Nos, tuttira mentem : az *digital-nál rendeltem egy újat, 2 év prémium garival.
Öröm, bódogság... és plusz 15e Ft.
Viszont első androidos telóm, úgyhogy kérdeznék :
1.Ha nincs elérhető közelségben Wi-Fi, s az adatcsomagomat tökre lenulláztam (előző S3-ra app.letöltögetéssel ), az jó megoldás, ha teló pc-re feldug, böngészőben elnavigálok a https://play.google.com/store/apps -ra, és onnan letöltöm a megfelelő appokat a telefonra, majd direktben onnan indítom ?
2.A Térkép ill. a Navigáció funkció nagyon bicebócán dolgozik : ugyan a pozíciómat megtalálja kb (5 perc), de a térkép felbontása csapnivaló, pedig bekapcsoltam az utcaszintű megjelenítést is vagy mit.
Most pl. a tartózkodási helyem körül kb. 10 km környezetben részletesen ábrázolja a térképet, de ha arrébb húzom a térképet kb. 20 km. el, ott már elnagyolt, a térképrajzolás (értékelhetetlen) Ez miért van ?
Illetve egy tesztben láttam az alábbi térkép megjelenítést : ezt hogy sikerült az illetőnek ?
Előre is köszönöm az okosságokat !
-
FrankMonzano
őstag
helohalo. az vajon miert lehet,hogy a 10.2 cm romban az akkuhasznalatnal a gps-t es a wifi-t folyamatosan ugy jelzi mintha bekapcsolva lenne(kek csik a wifi es gpsnel),holott ki vannak kapcsolva ? johir viszont,hogy a tegnapi frissites utan nem csavarja a mediaszervert.
-
adise
őstag
válasz Von Guldi #64442 üzenetére
A képen látható program a "Sygic" nevű navigáció.
GPS be van kapcsolva? Nem lenne szabad 5percig tartania, amig jelet talál.Illetve hol laksz, ahol nem "részletes" a google térkép, ha elhuzod? Ha van internet a telefonon, akkor ha odébb huzod és amint letolti a térképrészletet már nem kéne elnagyzoltnak lennie.
A bongészoben, ha a telepitésre nyomsz, ugy nem fogja telepiteni a telefonra usb-n. Ha internet közelben lesz a telefon, majd letölti magának.
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Elvileg EZ lenne az.
Mivel tiltogatsz?Egyik tag írt le párat, ahogyan visszaolvasgattam:
Yahoo! összes, TalkBack, Súgó, SNS, Polaris Viewer 4.1, Google+, Google Play Zene, Google Könyvjelzők Szinkronizálása, Google Keresés, Google Csevegő, Exchange-szolgáltatások, E-Mail, Dropbox. de nézd meg előtte Te használod-e valamelyiket, és azt ne kapcsold ki
dobobazsy hozzászólása volt![ Szerkesztve ]
-
Von Guldi
csendes tag
Ahaaa.....szóval nem sima google térképpel történt a teszt, hanem rátöltött program/térképpel navigált a teszt írója.
Persze, be van kapcsolva a GPS -be van kapcsolva a mobil netes helymeghatározás is, a GPS- műholdak kapcsolóban az utcaszintű helymeghatározás, illetve a Helyadatok és a Google keresés is.
Most éppen Dunaújvárosban ülök az irodában, itt került kb. 3-5 percébe míg pozicionált. Utána elhúztam a térképet Százhalombatta felé ott már "szétesett" a kép sok 9idelyébe került míg részletesen kirajzolta.
Most ismét próbálkoztam, az M6 vééig BP felé gyorsan kirajzolta a részleteket, továbbhúzva az északi M0 -t már nem, ott megint "szétesik".
Nem az történik hogy ahova pozicionálok a térképen, mivel még nem használtam elkezdi letölteni az a térképrészletet. Mivel épületen belül vagyok, s a mobil netem is lassú (ha azt is használná a teló a pontosabb pizícionáláshoz.) sokiig tart a művelet.
Én pedig egy atom gyors GARMIN-hoz vagyok szokva, a gépsárkányban azt használom default.
-
Dinamiq
tag
válasz galaxytab #64437 üzenetére
Naaa ezzel szívtam én is. A startmenübe a Garmin fül, itt három ikon van. Két program, meg egy help file. Nem tudom mi a program neve, mert nem vagyok gép előtt, de a másik kell neked, nem a BaseCamp ikon. Ott jelölj ki és tölts fel. Ennyi a megoldás. Ha megvan, akkor keresd meg a Garmin mappát, ami lehet az SD-n lesz, de lehet, hogy a telefonon. Az img fájlt tedd az oruaxmaps / mapfiles mappába. A programba válaszd a vektoros térképeket, nyomj egy frissítést, hogy látszódjon az új térkép, majd állítsd be az új térképet és már kész is. Megcsinálni egy perc, csak így bonyolult.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest