Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovicska
aktív tag
Nem tudjátok hol lehetne beszerezni új S3 LTE készüléket ? Max 90-95 ezrem lenne rá, T-mobile nem jó mert telenoros vagyok, így max független, vagy Teleneor, de sajnos ők nem forgalmazzák. Pedig október harmadikán lejár a hűségem, így tudnék vásárolni tőlük
[ Szerkesztve ]
Mortui Vivos Docent
-
gameresboy
aktív tag
Hello!
Én ezt néztem:
[link] -
kovicska
aktív tag
-
Jadro
veterán
válasz gameresboy #63757 üzenetére
Muhaha! 146 ezerről leakciózva 65 ezerre. Tuti ilyen telefonra vágyik minden épeszű ember. Most komolyan. Csöppet sem gyanús?
szerk: Vicces a feature lista is. Parasztvakító elemek tömkelege. Mint pl: flight mode van, csengőhang letöltés van, brand galaxy.. Az hogy mekkora az akku, az már persze nem fért bele, csak az, hogy Li-ion. Vicc az egész.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
hacki87
senior tag
válasz mgTerminator #63761 üzenetére
Akkor én emlékszem rosszul. De akkor mutass kérlek egy olyan boltot ahol kapok gyári függetlens3 lte-t és nem olyat mint adamkaaa(arra nem emlékszem ő mit vett de az is átb@szás volt) és társai vettek kamu imei számmal stb.
-
aktív tag
Üdv!
Létezik olyan szervizkód,amivel ki lehet olvasni a készülék hálózati hovatartozását?
Az itteni keresőt használva ezt találtam: [link],de az itt lévő kód nem működött.
A válaszokat előre is köszönöm!Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
mars622
tag
Adott egy rootolt S3, hogyan tudnám elérni hogy a launchert (TW-t) memóriában tartsa a telefon? Régen olvastam hogy lehet ilyet, de most enm találtam sajnos. Köszi!
-
Varszegig
veterán
válasz mgTerminator #63761 üzenetére
Hát pedig ez így van, LTE-t csak a T árul Magyarországon, ergo nem tudsz venni függetlent sem, és nincs független XEH rom sem. Ha függetlennek hirdetnek LTE-t, az vagy függetlenített, vagy szürke-import, és függetlenített
Telenor most teszteli az LTE hálóját telefonokra is, előfordulhat, hogy még idén lesz náluk LTE képes telefon, de szerintem arra ott az S4, amit már most is vehetsz, minek tenné be az S3 LTE-t?[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Szép jó reggelt mindenkinek!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
addikt
-
lord.lakli
őstag
válasz kovicska #63754 üzenetére
Szerintem menj el Von Guldi által "ajánlott" üzletbe, ott tuti találni fogsz egyet, de ha nem is telefonálnak egyet és megoldják
Ha jó T-mobile-os 90e Ft körül, akkor keresd meg Krisz79 fórumtársat. Ő dominóban vette és adja is el, mert mégsem függetlenítette ki.[ Szerkesztve ]
-
kodoboy
tag
válasz lord.lakli #63790 üzenetére
Szerintetek mi lehet a gond? A youtube hd módban sem ad a minőségnek megfelelő képet! A telefonnal lehet a gond vagy YT legutóbbi frissítése okozhat problémát?
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok!
Bocs, hogy ide írok de a galaxy tab 3 fórum kicsit halott.
Galaxy tab 3-ról van szó.
Ma reggel elég furcsát csinált a tabletem. Kicsit neteztem vele, letettem, majd kb öt perc után visszamentem, és használni akartam de feljött egy olyan hiba amiről még nem is nagyon hallottam. Teljesen kikapcsolt, és kb egy ilyen download mód féleség jött elő, csak nem volt választási lehetőség és azt írta ki hogy KERNEL PANIC UPLOAD MODE . Ez vajon mi lehet ?
A segítséget előre is köszönöm!Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy ellopták a telefonom, de pár hónap leforgása alatt meglett, nem is ez a lényeg, inkább az, hogy a rendőrség nagy nehezen visszaadta, csak épp egy átütött IMEI számmal, kellően karcosan, és egy hol működő, hol nem működő jack-dugóval.
Szerintetek mit kéne tennem? Vigyem be a Samsunghoz a rendőrségi papírokkal, vagy próbáljak gyári ROM- ot meg mindent visszaállítaní és bevinni a szervizbe, mintha mi sem történt volna? Vagy tényleg, ilyenkor milyen lehetőségeim vannak? Előre is köszi a segítséget!Üdv,
MarciCsak óvatosan, még nem kávéztam..
-
veterán
Bocsi duplán ment..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv
Melyik az az app,ami alvómódból hamarabb felébreszti a telefont.
Valamilyen lock...... -
NeRo28
aktív tag
Sziasztok!
Valószínűleg vírust kapott a telefonom.Gondolom hard reset az egyetlen megoldás!
Hogyan kell megcsinálni?
A telefonszámaim megmaradnak?
Esetleg más megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest