Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
ha esetleg hamarosan kijön a 4.2.2. official és odin-al feltolom a rootolt készülékemre akkor visszaáll root mentesre a készülékem? (bocs a láma kérdésért)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
korcsillio
addikt
Az nem baj ha egy töltés 2,5 óra?Nem sok?
-
Gizmo94
veterán
válasz kelzsoca #51346 üzenetére
Én feltételeztem alapból.. Az ellenkező eset erős utópia.. Olyan 30-50k. -ig van a reális különbözet mindkét telefon paramétereitől függően, tehát megelőlegeztem alapból a pótlást..
gyuri81 Amint látod, nem kellene rá bevenned a mérget, lásd fentebb zlatan77 esetét. Elvileg.... megmaradnak, de amint kelzsoca is írta.....
[ Szerkesztve ]
-
gszabyka
csendes tag
vacilalok az s3 es a nexus 4 kozott, miben jobb a samsung?
-
Anulu79
addikt
A halszemoptika effektet tudja a telefon? Vagy valaki tud rá egy jóprogramot?
-
nbukta77
addikt
szilikon tokokrol velemeny?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
kengyel
nagyúr
-
Gizmo94
veterán
válasz nbukta77 #51366 üzenetére
Nekem mindegyik S3-on gyári slim cover volt, egyikről sem pattogott le. Egyet anno sikeresen elejtettem benne kb. derékmagasságból kőre, ami a sarkára esett, de pont annyit tett a slim tok, hogy gyönyörűen megvédte.Aki azt mondja, hogy a toktól lepattogott a keret, annak valószínűleg amúgy is lepattogott volna...
kengyel A legjobb. Erről írtam.
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
nincs valami módszer arra, hogy 60 fps-el lehessen rögzíteni a kamerával? 720p-be nem oldható meg?
-
Dzsimmy
aktív tag
Valaki tudna nekem küldeni egy linket cwm-ből telepíthető note2 keyboard-ra? Egyszerűen nem találom sehol.
-
-
apaszka
veterán
válasz kelzsoca #51385 üzenetére
Te aztán tudsz Nem csak ROM ban
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Gizmo94
veterán
válasz mgTerminator #51382 üzenetére
Fogok, ha érdekel, bár nem egy kiállítási darab és nem is eladó, mert khm.. szóval nem. De egyelőre nem, mert jelenleg éppen a friss S4-et romolom és lakom be. Éppen most fektettem meg egy rom manager akcióval..
kelzsoca Ez a nem csak kijelzőre jó, ez gyógyír minden bajra.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi8719
tag
Üdv!
Kettő kérdésem lenne tapasztaltaktól.
1.minimális de észrevehető notification bar "fakulás" lcd tesztnél csak kéknél számít beégésnek?
2.itt egy csomó ember "kapott" új hátlapot is.
Miért? -
student
őstag
[samu s3 32gb]
ez lehetséges hogy ennyi pénzért odaadja gyári garisan 32gigásan? -
apaszka
veterán
válasz student #51394 üzenetére
Ez egy év készülék,egy év szoft gari! + Magyar nyelv??? Ez azt jelenti,hogy behozott,és EU-s garis ami egy év! Ők adnak hozzá egy hangzatos + 1 évet a szoft ra. De minek?
Persze ettől meglehet venni,mert 32 gigás verza jó !
kelzsoca (#51385)
Ez aztán viszi mindenestül a karcokat! Sőt a ráncokat is a csajokról!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dns86
tag
Nos. A szervíz most ment el. Alaplapcsere, új akksi. Véleményem?
Hatalmas pirospont. Bár minden szervíz így működne. Itt látszik, hogy a telefon megvételével - értem ezalatt a gyártói szervízzel való élés lehetőségét - nemcsak magát a telefont, hanem a tényleges Premium szervízt és felkészültséget kapja a kedves vevő.Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
Nazara
őstag
Sziasztok!
Beköszönök én is, miután tegnap boldog tulaja lettem egy Amber Brown S3-nak. HOX-ról és Note-ról váltok, szóval láttam már néhány dolgot, de ezt nem tudom lemeriteni, nagy piros a Samunak ezért.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája