Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pow
tag
Az Efs mappát mindenképpen mentened kellene, amihez root kell, ezzel meg ugrik a számláló.
Számláló törléseSamsung Galaxy N10+ S9+ & Watch
-
mondomén
őstag
Boeffla kernel+boeffla sound app. De poweramp is nagyon jó, egyszerűbb először azt kipróbálni...
-
Yeffy
veterán
nincsm it.
ajánlatos, én nagyon szeressem...nem tudom, én csak a siyah-ot használom, itt derült ki számomra, h a perseusban is van stweaks.
állítólag a perseus picit jobb akkuidőt ad... de szerintem annyira nem vészes a siyah-é sem...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
HUTCHDB
nagyúr
igen, az odinba .tar, vagy,.md5 -ot kell betalloznod.
a kerneleket 2 verzioban adjak ki altalaban, az egyik .zip amit cwm-bol, a masik a.tar(md5), amit meg "odinbol" kell flash-elni.
ha van cwm-ed, akkor egyszerubb a .zip-es verzio, ha nincs, marad az odin." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
őstag
1. Ha tartalmazott CSC filet akkor átírta. Márpedig 4 fileosban az egyik az a CSC.
2. Nem állítja vissza, mert 1 fileos. Akármivel állítod is át a product codeot az factory resetet vonz maga után, tehát nem úszod meg.... A rootos megoldás amit leírtam kb 5 percet vesz igénybe. Annál egyszerűbb nincs.Marha jó, hogy mindenki össze-vissza pakolászik mindent (rom, kernel, mod) anélkül, hogy alapvető fogalma lenne arról mégis mit csinál.
#43511: Fogalmam nincs miről beszélsz, de nem láttam még 4 fileos TMH romot. Ha van akkor az a legegyszerűbb nyilvánvalóan.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
ez oké, de jb alatt h nézed meg a prod codeot root nélkül? amikor belép a gyári recoverybe nem írja ki?
am volt valamelyik romhoz még egy csc, de már nincs fent a gépemen sajna.... lehet pont az kéne most neked
mind1, megoldjátok
szánkós kutya: ahelyett h a lábamat dugod ( ) inkább old meg a problémátokat, mert hogy ez a ti bajotok nem az enyém
egyébként a romnak sose volt feladata beváltani a helyes product codeot ez mindig is a visszaállítás első lépése kéne h legyen a usernél.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Gizmo94
veterán
Hát nekem még egyik S3 sem volt foltos a fodrozódás effektustól, ahogy ez sem az, amit itt nézegetek éppen...
kali Jahh, hát amúgy a teszt teljesen szubjektív azzal a felokádott ki tudja hogy és mint lecibált rommal, na meg teljesen elfogult a hangvétel is. Azzal nem kell foglalkozni, majd tesztelik normálisak is.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Szerintem szoftvert fog frissíteni és mit mondhatnál? Hogy ne, mert te már fossá flashelted és nem lett jobb? Ezt nem kéne.. Max mondd azt is, hogy az usb csatlakozással is bajok vannak, olyankor szoktak alaplapot cserélni...
Sógi: Nem istenítem, de én szeretem az i5-öt telefonálni, mert jó telefon nagyon, csak egyrészt procctelefon, égés vele járkálni, másrészt meg unalmas, nem lehet basztatni.. Egyébként aki azt mondja ,hogy az iphone nem fagy az jó nagyot hazudik. Legalábbis nálam már fagyott le nem egyszer.
Nahh, holnap azért is megnézek egy LG-t... melyiket érdemes? Mi most a büszkeségük?[ Szerkesztve ]
-
grievous2011
tag
de háznál javítanak, de ha olyan jó kedvükben vannak, akkor képesek erre, hogy nem megjavítják, hanem csak szimplán felajánlják azt a lehetőséget, hogy cseretelefont adnak...utánna elviszik és szervizeltetik, ami már nem az ő dolguk és idejük...sajnos ez így megy sokszor
Everything happens for the reason.
-
-
senior tag
nálam már cseréltek alaplapot helyszínen és figyeltek,hogy milyent raknak bele.
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Brain75
senior tag
Hivatalosan a garanciának a fődarabra (és az alaplap az fődarab) a garancia újra kell hogy induljon.
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
bobie
tag
Hát igen és ez szerintem azért van mert ugye alaplap cserénél ott felhúzza a rendszert EFS mappát átmásol, ez által IMEI változtatás sem történt. Tehát nem lekövethető.
Még anno a ZTE Blademet cserélgették kb. heti szinten és ott sem élt a gari hosszabbítás csak amennyit a szervizben töltöttNullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
legenda
cserélni csak azonosra lehet - ez régen is így volt -, és azt sem kötelesek 3 javítás után, csak kérhető, bepróbálkozhatsz vele, pláne ha azonos hiba miatt szervizelték többször, és még mindig adott a hiba, hiszen így nagyon csalódtál adott típusban...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
a harmadik szervizelés utáni csere adott volt korábban, de a jogszabály akkor is csak azonosra történő cserére adott lehetőséget!
az más kérdés, hogy a szolgáltató lepapírozta úgy, hogy te elálltál a vásárlástól, majd ott és akkor rögtön vettél a "visszakapott" pénzből más típust, de direktben nem lehet csak azonosra cserélni.
bizonyos esetekben rugalmas a szolgáltató, és mostanság is felkínálja és lepapírozza a cserét más típusra, ha az ügyfél elfogadja, mert nekik az az érdekük, hogy előfizető maradj és ott vásárolj továbbra is, de attól még nem direktben történik a csere más típusra, ráadául már változtak a jogszabályok, szinte bárhányszor javítható egy készülék, neked kell a sokadik után kezdeményezni, hogy azonos típusú újat szeretnél, mert a sokadik javítással sem oldódik meg a hiba, bizonyos esetekben árleszállítás is lehetséges, ha nem tudják teljes értékűen javítani, végszükség esetén pedig elállsz a szerződéstől, ha a korábban leírt módozatok egyik sem hozza a várt megoldást, illetve nem kivitelezhető.
elállás esetén a vásárlás előtti állapotot kell visszaállítani, tehát készülék vissza a szolgáltatónak, általuk vételár vissza, de abból te már ott és akkor vehetsz akár más típust is - ezt sokszor fel is kínálják, és erre mondják sokan - tévesen -, hogy más típusra cserélte a szolgáltató a készüléket, pedig papíron kicsit bonyolultabb volt a dolog, csak sok előfizető el sem olvassa, hogy mit ír alá...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest