Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
nem, nem hülyültem, tényleg nem tudom mi az, de most m ár igen.
más: milyen progival tudom rögzíteni videóként azt, amit a képernyőn csinálok?
-
balazs1022
őstag
Arra van már megoldás h ha videot veszek fel ,akkor a mikrofon ne cserélje fel a jobb és bal oldalt?
-
veterán
válasz balazs1022 #35655 üzenetére
igen, van! fordítsd el a telefont
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
addikt
Tegnap igényeltem helyszíni szervizt és holnap reggel már jönnek is. Király a gyorsaság. Remélem a lepattogzott festék most is hibának minősítik, mint ahogy írtátok. Hátlapot is beleírtam az igénylésbe, mert arról is pattogzik a felület, illetve ilyen pókhálósodás jelent meg rajta, mint mikor berepedk egy üveg.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
premete
veterán
Nekem galaxy nexusnál a festéshibára azt írták, hogy azért történt, mert nedvességet kapott, nem cserélték az akkufedelet, sőt a garanciát is megvonták (~3hónapos volt). Mondanom sem kell, hogy azóta eltelt 1 év, hibátlanul működik, csak ronda az akkufedél, amiről a tpu-tok leszedett egy kis festéket.
[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
addikt
válasz premete #35662 üzenetére
Helyszíni javítás volt ott is? Vagy bevitted? FixDirect, vagy Telemax? FixDirectbe, nekem mindig mákom volt. Pl kint maradt a napsütésen egy Nexus S. Megolvadt a káva kicsit és besárgult a kijelző bal felső tetején. Szó nélkül cserélték. Telemax-nál szarakodtak velem egy másik telefonnal. De legutóbb, (mióta a Fixdirect elköltözött) a FixDirect is a Telemaxnak továbbította a telcsimet. Szerintem csak átvételi pontként működnek ők már. Aztán lehet rosszul tudom.
Lehet kell egy kis kenőpénz majd?
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
premete
veterán
Samsunghoz, az Allee-be vittem, de a Telemax "szakértette".
Régebben, amikor az Omniámra azt mondták, hogy buktam a garit, mert a gyári samsung autós töltővel túláramot adtam neki, attól is megvonták a garit, és 108 ezret kértek alaplapcserére, de beküldtem nekik egy csókossal, így 10K baksisból meglett az alaplapcsere.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #35668 üzenetére
Akkor az enyém 10 fillér?
Igaz.kipucoltam a Z4ROOT segítségével!
dancsuri
Nem,,, hanem ez kell az OTG kábelhez,hogy tudjad kezelni,és pendrive,vagy pl egeret, gamepad-ot tudj használni!
ROOT nem kell hozzá![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
dancsuri Ja ha ROOTolt !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adobe Photoshop Touch for phone az új mennyire faxa![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
kentucky
őstag
Gyors kérdés, mert mindjárt rendelek: szürke vagy kék?
-
rento
őstag
Nincs valakinek ismerőse aki a samsungnál, vagyis inkább a telemaxnál dolgozik? gari miatt szeretnék egy kis segítséget kérni, természetesen nem ingyen. aki tud segíteni dobjon nekem egy privit legyen szíves, ott részletezném, hogy mit szeretnék.
-
-
okoska74
senior tag
Valakinek tapasztalata van az Omega V44.1 -el?
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
natë
nagyúr
Én is csatlakozom hozzátok, volt már millió okostelefonom, rootolás, custom romok abszolút nem idegenek, viszont Samsungom még nem volt. Jól tudom, hogy a rootolás ezen a tipuson is egyszerűen visszafordítható?
-
premete
veterán
válasz dancsuri #35688 üzenetére
Nem jobb, mint a többi 4.2.1 leak, sőt, az idióta sétáló robot bootanimáción kívül semmi új nem került bele; az okosságok, amit linkeltem, adnak pár pluszt hozzá. Több leak rom végigpróbálása után a wanam-féle tűnt a legstabilabbnak, bár mindegyikben visszaköszön a rém lassú secgallery megnyitás. Szóval, hiába a nagy "fejlesztői csapat" engem nem győzött meg az omega-rom (sem az ultima, ott a 9.x óta nem sikerült egy alapból működőt összehozniuk: a lightforce, illetve chaostheory sokkal meggyőzőbbek, bár sok különbség nincs, gyakorlatilag bárki össze tud hozni ilyen romot, dsixda kitchen-nel, beletéve a fejlesztői cuccokat, illetve kerneleket (bár a gyári a legstabilabb, azt se felejtsük el.)
-
Laraxior
titán
Nézd meg a számlálót, ha nem 0, akkor kell a Triangle
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Brekecs
aktív tag
válasz premete #35693 üzenetére
Szia !
Az általad említett Chaos TheorY romot használom most, és eddig ez vált be a legjobban szinte tökéletes !
Most van készülőben egy új változat : Chaos HD (β) még béta verzió de biztos ütős lesz !Üdv
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest