Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronny3
aktív tag
Valaki tudja, hol lehet megnézni a telefon menüjében, hogy a SIM kártyán mennyi férőhej van?
Mert nem találom sehol eztVagy esetleg valami normális alkalmazás, ami azt is mutatja, hogy mennyi helyből mennyi van még hátra stb...
Elvileg 500 férőhelyes, mert új sorozatos Vodás SIM kártya...
megjegyzés: elnézést, előbb KÉK halál volt és azt hittem nem postólta ki amit írtam, mert az OK-nál halt meg a gép
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Intel q8200 #35393 üzenetére
Widgetek közt ott van. Én már régebben megvettem, és ezt használom már nem az első telefonon. mindig jó volt.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
pcsabat
őstag
azt nem tudja valaki, hogy a samsung a helyszíni javítás igénylésre mennyi idő után szokott érdemben reagálni? Már egy hete igényeltem, de felém sem bagóztak még...
-
pcsabat
őstag
válasz Zsolaf #35405 üzenetére
lehetséges, Magyarországhoz képest is világvégén lakom . Mondjuk nem bánnám ha előtte hívnának azért, hogy otthon legyek és vissza állítsam a gyári szoftot/számlálót
spawn21: nem "warezolnék" ha nem lenne 2 ordító hibája egy 120k-s készüléknek 1 hónap használat után...
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
válasz spawn21 #35408 üzenetére
éreztem nyugi
- Az egyik, hogy van kettő darab igen nagy folt a kijelzőn, ami nem csak sötétben és fekete alapon látszik (szürkén és kéken is látható)
- A másik meg, hogy kijelző tetején a fehér az már kvázi sötét sárga/barna, az alján pedig világoskékes árnyalatú (zavaróan). Legalább lenne ugyanolyan
-
derrik
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy adott egy pendrive és otg kábel. Az SGS2 és a tablet felismeri a pendrive-ot, az SGS3 nem!
Mire kell a Pendrive-ot formázni?
Milyen OTG kábel kell? -
-
Varszegig
veterán
válasz Lacko84 #35390 üzenetére
1) Csak és kizárólag gyári garival vegyél (magyar nyelvű samsung garancialevél, kitöltve stb.). Ha igazán becsületes a vevő, akkor a számla is megvan. Óvakodj a részletre vett szolgáltatós telefonoktól, ha nem fizeti tovább az eladó, akkor letiltják.
2) Kijelzőt nézd meg, meg az usb csatit. Ha vannak hibák, akkor ezeket érintik. (USB pl. töltsön )
3) Kijelző elvileg karcmentes, gyakorlatilag egy porszem bármit megkarcol, ami nem zafír. No szóval én egy steinheil curved fóliát tennék rá.Ronny3: A mai világban (pláne android felhasználók) nem tartanak telefonszámokat a simen. Így erre nem igen lesz app-szerintem. Semmi értelme ott tartani, ráadásul töredékét éred el a lehetséges opcióknak.
[ Szerkesztve ]
-
Gameboy77
aktív tag
Volt már visszaállítás.Persze gyári a rendszer.Próbáld ki légyszi azt, hogy mondjuk böngészés közben nyomd meg a home gombot és saccold meg hogy mennyi idő múlva látod a főképernyőt.Naggyából azonnal kéne, de ennél a telónál nem így történik.Még sorolhatnám kogy hol vár indokolatlanul sokat a rendszer, de nem akarok ezen túráztatni senkit, nem is vitatémának írtam, nekem ez így egyszerűen nem felel meg.
-
yetir
tag
Sziasztok!
Azt tudja esetleg valaki, hogy az S tervező (mini ma) 4x2-es widgetje miért nem vált naptári napot? Lefordítva tehát, pl. a mai napon is a tegnapi napot mutatja és nem ugrik át magától az adott valós napra (abban az esetben persze ha én váltok napot kézzel, akkor ok). Lehet ezt állítani valahol?
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz dancsuri #35365 üzenetére
Hát ha ilyen lesz, akkor köszönöm, nem kérem. Ennél még egy LG design is fantáziadúsabb, pedig az aztán...
Gameboy77: Megnéztem, de csak neked. 0.5 mp telik el max, mire a böngészőből a főképernyőre érek. Ez olyan sok, hogy már én is az eladáson gondolkodom
[ Szerkesztve ]
-
Ronny3
aktív tag
válasz Varszegig #35417 üzenetére
Kösz a választ, de kb. 30 féle app van az androidhoz SIM kártya infó stb kezelő alaklmazás, csak még olyat nem találtam, ami a SIM kártya férőhely számát is mutatja!
Egyébként meg nem árt a SIM-re is menteni a telefonszámokat, ha esetleg át kell rakni a SIM-et valamiért másik telóba akár ideiglenesen is!
Ez Vodás és elvileg 500 férőhelyes és helyenként 2 számot lehet rá menteni a SIM-re vagyis 1000 számot!
Csak lesz egy app ami a fennmaradó helyet is mutatja
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Ronny3 #35423 üzenetére
ha kiirja mennyi névjegyzéked van simen akkor már kb tudod copy to sim alkalmazás ilyen
Nektek kb. az aksitok mennyit bir?
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Varszegig
veterán
válasz Ronny3 #35423 üzenetére
Ha átrakom másik telefonba a simemet (mondjuk ilyen nem fordult elő az elmúlt 5-6 évben, de tegyük fel), akkor az is valamilyen okostelefon, gmail szinkron és máris ott vannak a neveim, teljes infótartalommal, nem csak annyi hogy "KISSJOZSI" és egy telefonszám, hanem emailcím stb. Ezért nem látom értelmét bármit is a simen tárolni.
-
addikt
Ha a fél éves S3-am króm kerete kopik, akkor vajon azt tudom gariztatni?
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Krisz0630
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki Belkin Pocket Case bőrtokot? Vagy esetleg gyári bőrtokot?
Előre is köszi!
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Gabeboy74
tag
válasz Gameboy77 #35418 üzenetére
Én is anyáztam miatta, piszkosul csalódott voltam, az SGS1 gyorsabb volt. Majd lecseréltem a motionwiz-t Nova launcherre, és mindenféle buhera nélkül hasít a telefon. Holo-val ugyanez a helyzet, a gyári megoldás szar. Szerintem tegyél egy kísérletet.
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
pcsabat
őstag
válasz Gizmo94 #35446 üzenetére
reméljük, csak zavaró, hogy egy hete igényeltem a szolgáltatást és még mindig semmi és a samsung oldalán új igényként van fenn. Majd látjuk.
Egyébként szerintetek érdemes visszaállítani a gyári ROM-ot és nullázni a számlálót, vagy ebbe nem fognak belekötni kijelző hiba esetén helyszíni javításnál? Nyilván semmi köze nincs ehhez a custom romnak (egyszer root-oltam és egyszer raktam rá rom-ot így 2-n áll a számláló). Ha nem muszáj nem sz......nék vele, se időm, se kedvem hozzá. Ha szervizbe vinném, alap, hogy visszaállítanám, de így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest