Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
van bizony... Note 2-t helyette
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Brain75
senior tag
Köszönöm a választ. Download módban minden rendben és minden official, a számláló is nulla.
Nekem az nem volt tiszta hogy a telefon állapotban miért ír módosítva szöveget. De most már tudom és nagyon köszönöm a felvilágosítást.Ha erre most felteszek egy gyári XELL4-et ODIN-al akkor a root eltűnik ugye és az állapot visszaváltozik eredetire ?!
bencze: Köszönöm neked is. Azt hiszem így marad és csak akkor fogok vele foglalkozni legközelebb ha jön valami update, vagy pedig ne adj isten gariztatni kell.
szerk: azt nem tudom hogyan csináltad, én bármit csinálok módosítva marad az eszköz állapota.[ Szerkesztve ]
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Zsolaf
addikt
Köszönöm, de ez szerintem más mert ez médiaszervert ír nekem és fagyás az nincs csak merült éjjel ez miatt.
(#34795) gyuri81: a gyanúm nekem a youtube mert az frissült tegnap és mást nem is használtam sőt azt se csak frissítettem, ja meg a viber is tegnap frissült.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Köszönöm, de alapból úgy van, de pont nem látszanak a gombok ha legfelül van az ablak.
600 sor...Megoldottam másik gépről, holnap kiderül, hogy megszünteti-e ez az új ROM a hibát.
Egyébként nagyon furcsállom, hogy itt alig ütötte fel ez a fagyásos hiba.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Gameboy77
aktív tag
Volt már visszaállítás.Persze gyári a rendszer.Próbáld ki légyszi azt, hogy mondjuk böngészés közben nyomd meg a home gombot és saccold meg hogy mennyi idő múlva látod a főképernyőt.Naggyából azonnal kéne, de ennél a telónál nem így történik.Még sorolhatnám kogy hol vár indokolatlanul sokat a rendszer, de nem akarok ezen túráztatni senkit, nem is vitatémának írtam, nekem ez így egyszerűen nem felel meg.
-
AndrewTdi
addikt
-
apaszka
veterán
Szerk:
AndrewTdi Természetesen![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Rupa20
csendes tag
youtubrol néztem videot.sd kártyára felrakva egy i9300 zip fáljt és a telo bekapcsolásnál hangerő+ gomb és ot a update.le is futott a telepités,kérte a system now ot deonanstol kezdbe csak bevillan a kép és nem jön be a samsung logo.
Rupa20 felhasználónak 5 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!Vaterán ezzel a nével megtalálsz.
-
zozyk
addikt
Én sem veszek soha többet mercit...valaminek nekimegyek és összetörik...rohadt mercedes...
Itt egy nektek való törhetetlen telefon : http://www.sonimtech.com/
[ Szerkesztve ]
-
nordican
tag
Végülis Muton 39456 hozzászólásának lényeges része csak arra vonatkozott, hogy elég g..i dolog, hogy kompletten cserélni kell az egész teló elejét, amiben lássuk be, van valami. Valószínűleg én is hasonlóan reagálnék, múltkor nekem is zsebből esett a sarkára, valahogy megúsztam egy mikrohorpadással, most rettegek, hogy nehogy elkezdjen repedni a keret, ahogyan arról itt néhányan beszámoltak.
Sajnos azóta is nehezen veszem rá magamat, hogy a szaros szilikon (koton) tokot ráhúzzam, nekem nagyon bejön a dizájnja a telefonnak.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Ez nem igaz XELLA+CF autorot kombóra úgy ment fel az OTA, hogy egy rossz szava nem volt, 1 perc alatt végzett.
A T-sek mellesleg azt XEMC2 romot kapták meg, amit a függetlenek, telenorosok, vodások 2 hete. Ajánlott feltenni, mondjuk én előtte takarítottam, de sokat gyorsult a rendszer. A XELLA-t mérföldekkel veri a felhasználói élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest