Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
surgery
senior tag
Sziasztok valami jó tokot keresek hozzá ami jól is mutat rajta! Tud valaki segíteni és persze a védelmen kívül az is fontos hogy ha elejtem akkor is valamennyire védve legyen. Egyébként 2-3 óra és a kezembe lesz a telefon a futár már úton van!
Edenyke: Hát elég gáz én is jártam már így ezért kell megválogatni kivel üzletel az ember persze utólag már cseszhati az ember remélem megtalálod az eladót!
-
Piwi
veterán
szerintem mindegy ki miért tilt,a lényegen nem változtat hogy nem lehet használni a telefont telefonálásra
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Zirowe
nagyúr
válasz pcsabat #32547 üzenetére
Gondolom aki eredetileg vette, vmi csomaghoz vette, amit nem fizet tovább.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
fuximaxi
senior tag
A Vodafone a saját készülékeit már évek óta tiltja, sőt amit külföldön vettek és nem fizetnek azt is tiltja itthon is. Ezért is veszélyes a szürke-importos készülékek vásárlása.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
törölt tag
válasz Zirowe #32561 üzenetére
Attól tartok ez egy okosan kigondolt üzlet volt az eladó részéről,tökéletesen tisztában volt vele,hogy ez fog történni,a kérdés már csak az,hogy mennyire lesz toleráns a fickó, mindenesetre nem árt egy kis nyomatékot adni a jobb belátás érdekében.
Én a magam részéről egy megoldást tartanék kizárólag járhatónak,mégpedig azonnal adja vissza a pénzt,és felejtsük el egymást,semmi más nem érdekelne! -
pcsabat
őstag
egyébként mi alapján tiltanak? IMEI? Mert akkor az kijátszható, ha már valaki erre vetemedik, gondolom nem érdekli, ha elszáll az IMEI száma. Vagy ez ennél bonyolultabb? Nem értek hozzá, csak kérdezősködöm! Szerencsére ilyen veszély nem fenyeget (újonnan boltból kihozott telefonom, mi magamnak fizetek )
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Sokan ebből élnek sajnos, megvetetik valakivel a készüléket, mert a szolgáltató is örül az új előfizetőnek, aztán meg eladják rögtön ahogy kihozzák, gondolom valami hajléktalan nevén van biztos nem azén aki eladta.
(#32565) pcsabat: imei-t tiltják, de azzal nem tudsz semmit kezdeni, mert ha egy hálózatra akarsz csatlakozni kell a sim és az érvényes imei, ezt minden szolgáltató mikor bekapcsolod a telefont ellenőrzi, és ha valamelyik nem ok már nem is enged sehová.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz #07400704 #32563 üzenetére
Szerencsére mobilbolt, szóval lehet majd legálisan "ráhatni".
Egyelőre a voda visszajelzését várom, hogy mi a tiltás konkrét oka.
Nem hinném, hogy lopott lenne, mert akkor inkább a rendőrök kerestek volna.
pcsabat: a hálózat imei és imsi alapján ellenőriz, tiltás imeire szokott menni.
Az elszállt imei nem segít, mert a 0ákból álló imei mindenhol tiltva van.
Jtag esetleg, de nem hiszem, hogy erre kerülne sor.Gabi 8906: annak sok köze nincs, max alaplap csere lehet, és nem raktak rá új matricát.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Gabi 8906
senior tag
Van egy Galaxy s3-as. A hátlapon lévő imei nem egyezik a telefonban lévővel. Azt mondták függetlenítés miatt van. Ez igaz lehet? Választ előre is köszönöm. Fontos lenne.
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Zirowe
nagyúr
válasz nggabi #32575 üzenetére
Igen, de sajnos én vodás vagyok, szóval nem sokat segít, ha telenorossal menne.
Pólusból van a teló, arab eladó.
Jó, hát, szabadulok tőle.
-
Zirowe
nagyúr
válasz nggabi #32579 üzenetére
Elvileg jb miatti hálózatvesztés orvoslására, meg efs backupot is tud készíteni-
-
Bagoly81
aktív tag
szerintetek melyik a legjobb tárcsázó program? exdialert ismerem
-
vati182
aktív tag
sziasztok
A telefonra felrakott navigáció, amely ugye a google-nek a fejlesztett gps-hez használt programja, az működik valahogy net nélkül, az a kis kék nyíl ikonnal ellátott programja?
Tehát előre letölteni térképeket neki vagy valami hasonló lehetséges? hogy tényleg mindenképpen wlan nélkül használható legyen? -
surgery
senior tag
Valaki tud segíteni 3 betűsbe privátba?
-
szilasz007
aktív tag
Udv Minendi!
Hosszabb idore kulfoldre megyek es a telefont akarom intenzivebben terkepnek hasznalni. Ezert nezek hozza egy aku kabatot. Koverebb aksi nem johet szoba, mert a telefont azt tovabbra is vedve akarom tartani.
Talaltam is egy megfelelo akukabatot: [link]
Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Valaszokat elore is koszonom.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Muki94 #32585 üzenetére
Az fmh illetéke egy ilyen telefonnál az alap 5k.
-
vati182
aktív tag
válasz Gabi 8906 #32592 üzenetére
Vett egy s3-at olyan bolttól, ahol át lett ütve, az imei-je? o.O vannak ilyen boltok amelyek ezt még mindig meg merik játszani? Ez félelmetes, és idegesítő.
(#32589) tapaizo
nem találtam rá az előző írásodra a fórumon belül, többféle módon is kerestem rá, volt, aki írta hogy létezik már ilyen rá oldalakat átfutottam, de nem jutottam előrébb, beillesztenéd nekem mert amikor meg a neved írtam be a gyors keresőbe, akkor csak amiket neked írtak szövegben azokat dobta be.
[ Szerkesztve ]
-
-
fuximaxi
senior tag
válasz Zirowe #32578 üzenetére
A készülék származhat szürke importból vagy itthonról is. A tiltás oka, a számla nem fizetése. Mindenképp kérd a pénzed és vegyél máshol telót. Valószínűleg megpróbálja majd megoldani annyival, hogy
átírjákaz IMEI-t vagy esetleg panelt cserélnek. Kérd a pénzed és fenyegesd rendőrökkel és fogyasztóvédelemmel. Az lehet a leghatásosabb.[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest