Hirdetés
- Szólánc.
- A fénynél gyorsabban
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
Új hozzászólás Aktív témák
-
surgery
senior tag
Srácok hallottam valakitől hogy a fehéreknek a feszülés miatt törik a kijelzője? van ennek valóság alapja? olyan mondta aki eladott párat!!
-
surgery
senior tag
Ez a festék kopás és hátlap repedés dolog engem is érdekelne mert készülök venni s3 at. Szóval ki tapasztalta a hibákat?
-
surgery
senior tag
Szerintetek a kék vagy a fehér színű a nyerő mert nehéz eldönteni melyik a szebb??
-
surgery
senior tag
Ilyen gyakori a képernyő színeződés? ahogy olvasom elég gyakran fordul elő Elég gáz ilyen árkategóriába!!!
-
surgery
senior tag
válasz FragMaster #9086 üzenetére
Innen a fórumról idézem a kollégát "sziasztok!
vettem egy s3at es eddig nagyon szeretem. viszont a kijelzője "tint"-es: alul sárgás zöldes kékes (hidegebb) egy ujjnyi sávban, a közepétől felfelé pedig rózsaszínesebb. sokan nem látják, de amióta észrevettem (fehéren, szürkén látszik leginkább) már nem is tudok mást nézni.
beszélek a samsunggal (gyári gari). van hasonló tapasztalatotok esetleg? ill. melyik szervizt érdemes szerintetek keresni? (a samsung.hu többet is felkínál).
gondolom, nem cserélik automatikusan a készüléket...ha egyáltalán foglalkoznak velem." -
surgery
senior tag
Sziasztok a marketbe van egy sgs unlock progi müködik rendesen? próbálta már valaki mert akkor jövő héten én is beruházok egy T s galaxy s3 ra ha rendesen teszi a dolgát azt olvastam hogy root kell hozzá ami persze nem gond! Illetve ha valami gond van a telóval gondolom a samsung prémium futár nem nagyon nézi mi van a telefonnal ilyen téren?
-
surgery
senior tag
Sziasztok valami jó tokot keresek hozzá ami jól is mutat rajta! Tud valaki segíteni és persze a védelmen kívül az is fontos hogy ha elejtem akkor is valamennyire védve legyen. Egyébként 2-3 óra és a kezembe lesz a telefon a futár már úton van!
Edenyke: Hát elég gáz én is jártam már így ezért kell megválogatni kivel üzletel az ember persze utólag már cseszhati az ember remélem megtalálod az eladót!
-
surgery
senior tag
Valaki tud segíteni 3 betűsbe privátba?
-
surgery
senior tag
Nos a következő van elmentem a galaxy s3 ért a boltba ahova rendeltem a srác előttem bontotta fel original doboz magyar piacra szánt készülék tényleg előttem nyitotta ki garancia jegyet lepecsételte minden stimmel haza megyek regisztrálni akarom és azt írja hogy ezzel a sorozat számmal regisztráltak. Ilyenkor mi van hiszen a gyerek tényleg előttem bontotta ki a matricát is akkor vágta fel. Felhítam őket és mondták már más is jelezte a problémát. Ilyenkor mi a teendő? gondolom írni kéne a samunak egy levelet.?
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
Megnéztem valóban magyar piacra szánt nem szolgáltatós a telefon minden magyar benne a leírások is!
-
surgery
senior tag
Melyik a legfrissebb hivatalos gyári rom független telefonra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest