Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz bgabesz75 #26781 üzenetére
Akkor tiszta vizet öntve a pohárba:
Igo-t nem tudsz venni a telefonra, mert az csak bizonyos készülékekre vele együtt árulva volt elérhető. Azaz az Igo futtatása stb. téma S3-ra valóban warez, azaz tilos.
Ezt leszámítva sok navigáció van droidra, amit legálisan megvehetsz, sygic, tomtom, navigon stb.
Aztán van pár ingyenes is. A waze pl. valóban egy ingyenes, közösségi funkciókkal bővített navi, egy apróságot azért hozzátennék: nem offline, a térképet ugyanúgy letölti, mint a google. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz Moszkvics #26737 üzenetére
udv!
reg nem hallottam feloled!
ha mar romot cserelsz az uj telefonodon, akkor ajanlom a miui kiprobalasat!
szuperul fut rajta es ugye van tapasztalatod rola, hogy mirol is beszelek..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
maxim01
aktív tag
válasz sanyirigo #26757 üzenetére
Voalá: Újdonságok 4.1.2
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
lajki7
senior tag
Hy ! Srácok mi ez a Passcode a Dropboxon??? beállitottam de nem kér kodot amikor belépek a boxba. Akkor mire jo ? köszi
iPhone 11 Pro
-
okoska74
senior tag
Nem tudom, hogy volt -e már fenn, de azért felteszem.
4.2 camera[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
HUTCHDB
nagyúr
-
törölt tag
Sziasztok! Az nem tudjatok, miert van, hogy a kamera, ha hosszan nyomom, mindenkepp sorozatkepet keszit, bar szimplara van allitva (csekkoltam)? Ja, es az remek, hogy kartyara menti az ilyen sorozatkepeket, de miert latja a quickpic (ami qrvajo gallery app amugy) ezt kulon mappakent? Neha eleg furak ezek a 4.1.2 ficsorok, a multiwindow is eleg so-so... Es ujraindul a TW bongeszobol kilepve Mas bajom egyelore nincs, de par honap es ez is eleg lesz a romoashoz, latom mar.
-
-
vagyula
senior tag
Én emlékszem rosszul vagy a lengyel böngészőjénél volt kilépés a böngészőből menüpont?
miui.hu
-
sanyirigo
senior tag
Nézzétek meg légyszi, hogy tudtok-e írni a fájlba!
Pixel 7
-
HUTCHDB
nagyúr
vagyula kollegaval vedd fel a kapcsolatot, o vissza tudja forditani a framework-ot!
piwi!
en az alap samsung fenykepezot hasznalom, alap beallitasokkal, azzal tudom a legjobb kepeket csinalni.
ha hdr-t akarok, akkor camera360 es ennyi....vagyula!
a miui bongeszoben van kilepes![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Frozzy
őstag
Google Now van a gyári ICS rendszerben ? ha igen hogyan tudom elő varázsolni ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
lafaty80
addikt
válasz Caaabi #26703 üzenetére
Nekem van ilyen. A régebbi S2-es mhl kábellel használom, megy frankón. Viszont a 20eFt-os tablet-em tudja, hogy ha hdmi-t dugok rá, akkor felnyög, hogy 480/720/1080-as kimenetet szeretnék.... S3 viszont meg sem nyikkan, és igazából nem tudom, hogy milyen felbontással megy ki a Monitor/TV-re....
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
sanyirigo
senior tag
A TriangleAway programot csak a Play-ről lehet leszedni, vagy van valami alternatív link is hozzá?
Pixel 7
-
-
vagyula
senior tag
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok! gyors segítség kellene. A saját hívó szám elküldését hol lehet beállítani?
megtaláltam!!![ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
válasz Tragger #26824 üzenetére
1920x1080@30Hz
Mondjuk az én tv-m csak HD ReadyiMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest