Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomiii258
tag
válasz
MrBazsi
üzenetére
Én Minu ingyenes "Black edition" témáját használom, hibákat minimálisakat találni benne (messze nem ekkorát), de persze mint téma, sajna a Samu rendszer szintű sötét módjával nem kompatibilis.
Számomra a legjobb megoldás az lenne, ha külön le tudnám tölteni a téma ikon-készletét, de azt meg én nem találtam sehol.
-
viktorhu
veterán
válasz
MrBazsi
üzenetére
"máshogy jelennek meg az értesítések, máshol van az óra"
Pontosan erről van szó. Van, akit az ilyen dolgok bosszantanak, nekem meg pont mindegy, melyik oldalon van az óra, és szívesen megszokom az új felületet. Na pl. a réginek az értesítéskezelése borzasztó volt, bekeverte az újakat a régiek közé, így sokszor nem vettem észre, hogy nem fogadott hívásom meg olvasatlan emailem volt, de nyilván van aki ha megszokta, és fél a változásoktól, az már minden áron ragaszkodna hozzá. Nyilván a lagot is meg lehet szokni, és gyorsnak érezni, de ha egy fluidabb rendszerről érkezel, akkor azért kényelmetlen, ahogy a 4 giga ram ellenére a rendszeres újratöltődések is bosszantóak voltak, mert ahhoz sem voltam hozzászokva. Ez a rengeteg kiforratlanság így pár nap tapasztala alapján mind sokat javult.
Igen, viszont másik oldalra került óra. Tragikus
Körülbelül 3 másodperc volt megtanulni, hogy a szemem ne a régi helyen keresse. -
viktorhu
veterán
válasz
MrBazsi
üzenetére
A pie előnye a sebesség meg az akku. Oreoval nekem egy 140 dolláros kínai telefonról átállva csalódás volt az S8 a lagekkel, az öntörvényűségével, a nem létező akkuélettartammal. Most úgy érzem, hogy új telefonom van - és nyilván nem mindenki szeret újat megszokni meg megtanulni, de végül az oreoval is sikerült mindenkinek.
Aki viszont most kezd s8-azni, ott nincs meg úgysem a megszokás rabsága, nincs értelme régivel kezdeni.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
MrBazsi
üzenetére
odin előtt wifi ki értelem szerint, valamint az auto frissítést is. Továbbá a manuális frissítésre ne nyomj soha. De így is egy idő után elképzelhető hogy fel fogja dobni hogy talált frissítést, ha máshol nem a beállítások menü tetején.
Azt pedig PDP Pro-val a megfelelő csomagok tiltásával lehet "kinyírni". -
-
sebgutkopf
őstag
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
MrBazsi
üzenetére
"(...) a másik ok h nem váci út, mert azt a tájékoztatást kaptam h s8 s9 note kijelzőcsere csakis telemaxban történik ergó tökmindegy hova vittem volna."
Ilyenről én nem tudok, szerintem innen is volt már olyan fórumtárs, aki cseréltetett ott S8 kijelzőt, de ha tévednék, majd a többiek kijavítanak.
-
patow
senior tag
válasz
MrBazsi
üzenetére
A telemax egy tróger cég ,nekem anno egy Galaxy S Advance-et egymás után 5 alkalommal javítottak kamu mindig azt írták hogy bevizsgálták tesztprogrammal a telefont és náluk nem tapasztalták a jelzett hibát, közbe meg a munkalapra hol ezt meg hol azt ráírták hogy cseréltek, A végén hosszas huzakodás után a samsung úgy adott csere utalványt hogy, nekem kellett küldenem egy videót a samsungnak a hibáról.
Három hónapból a telefon két hónapot a telemaxnál volt 5 alkalommal 
-
Csabee80
csendes újonc
válasz
MrBazsi
üzenetére
Az én kollégám úgy járt h volt 1 lg g5 telója ,vásárlást követően kb 2 hónappal se kép se hang ,hozzá teszem karcmentes volt.
Javasoltam neki h vigye be a telenorba hiszen garanciás(tmx -el javítattnak)
Be vitte a telót fel vették a munkalapot és el küdték.
Kb két hét utan vissza jött a teló betört képernyővel 😲😲😲😲 papirra az volt irva h nem cserelik garanciába csak saját költségére😲😲😲
Mondom a kollégának ezek hülyét csinálnak belőled ,menj be a ott a munka lap,h milyen állapotban es milyen hibával adtad le!
A javitas valami 56 ezerért csinálták meg úgy a kollega állta a felét igy eggyeztek meg .
Én nem mentem volna bele reklamáltam volna kő keményen!!
Jah és ezek után 1 hónapba telt még a javítás (rendelni kellet a kijelzőt mucsaröcsögéről)
Szal én nem hagynám -
tuki2200
senior tag
-
sgeza
veterán
válasz
MrBazsi
üzenetére
Szerencsére nekem ilyen még nem fordult elő, így nem nagyon van ötletem. Mindenképp legyen nyoma, hogy te most így kapod vissza! Nehogy a következő az legyen, hogy ők nem is csináltak vele semmit, neked meg a kezedben van egy piszkált készülék. De az ne legyen benne, hogy így adtad le!
Nézz bele a nemrég linkelt telemaxos topikba, hátha ott több ötletet kapsz! Vagy esetleg valamilyen egyéb szervizes fórumba. -
sgeza
veterán
válasz
MrBazsi
üzenetére
Én nem a helyszíni szervizre gondolok, hanem a Váci útira. Az is egy hivatalos prémium szerviz, csak nem a sokak által kevésbé kedvelt Telemax. Most nem akarom nagyon részletezni, hogy miket hallottam, tapasztaltam, de nekem ők sokkal szimpatikusabbak és szebben dolgoznak.
-
válasz
MrBazsi
üzenetére
Na igen a régi szép idők.
S4-et még nekem is a meló helyen cserélte a szervizes az alaplapot, kijelzőt, akksit...
Mióta a vízálló telefonok vannak, ez ügye nem lehetséges, csak a szervizben.
Viszont, hogy a szervizfutárt is megszüntették, arra nincs mentségük.
Bezzeg a Huawei megtartotta a prémium szervizüket is.Sajnos egyre rosszabb a szerviz szolgáltatása (is) a Samsungnak.

-
bufi01
tag
válasz
MrBazsi
üzenetére
Nekem akku baja van a teloknak általában bár s7-nél a kijelzőn kivűl mindent cseréltek (ilyenkor miért nem selejteznek?...) s3,s5,s7 most az s8 is haldoklik már 9 hónapos... Bár már télen 2 hónaposan is volt hirtelen halál -10ben,de akkor azt mondták ne cseréljük,mert ez előfordulhat ilyen hidegben.De a többi gyártó sem jobb először egy LG-nek vették el a gariját,mondván hogy beázott,mert elkezdett oxidálódni a csatinál(másodjára is) ami nem volt igaz,mert nem volt még víz közelében sem sosem...
utána Sony-nál 23-ik hónapban volt teljes felújítás mindent cseréltek szó szerint ,de itt sem selejtezték(ez is vicc volt szerintem).tesom Huawei-jének képtelenek voltak megcsinálni a hanghibáját,azóta is szarakszik .Ez mind prémium telefon volt.
Arra akartam végül is kilyukadni,hogy mindegy melyik gyártótól veszel mind széthullik idő előtt legalább is személyes tapasztalat...
És közben eszembe jutott szupersztár LG G5 az annyira szar volt ,hogy el kellett állnom a vásárlástól is (1 hónap alatt sikerült a T-nek visszaírni a hűségszerződéseket lassú víz...)
dupla kamera minden 4. kép homályos ,akku hiba stbstb.... -
sebgutkopf
őstag
válasz
MrBazsi
üzenetére
IGO-ból vannak az újabb generációs változatok, amik mennek oreo alatt gond nélkül forgalmi infót is tudnak szedni. Tény azoknak bonyolultabb a menüjük, meg sokat kell szórakozni sajnos a figyelmeztetések és események beállításával, hogy ne zenéljen egész úton. Viszont funkcionálisan azonos szintre hozható a primo-val csak hát sok meló.
Hozzáteszem én is nehezen eresztettem el a primo-t, de végül már az s6-nál félretettem és inkább waze-zok, ha meg eu-n kívül kell offline navi akkor feltolok egy már korábban előre beállított igo-t. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
MrBazsi
üzenetére
Nálam ez a helyzet érzésre. A phoneinfoban nem bízom, így inkább saccra mondom, de nem is kíméltem a telefont soha: mindig gyorstöltéssel töltöm, akár a padon, akár kábelesen történik az etetés, ráadásul egész éjszaka a töltőn pihen a telefon, ha olyan van, akkor napközben vissza-visszateszem tölteni a készüléket, plusz kihasználom nagyjából minden funkcióját, amire képes.
-
-
moco22
aktív tag
válasz
MrBazsi
üzenetére
Szia. Én is nemrég váltottam. Igaz sokan mondták , hogy nem éri meg lecserélni , de szerintem nagyon is megérte. Én egy módosított Google tárcsázót használok, teljes képernyős hívóképeim vannak, jó minőségben. Be lehet állítani, hogy minden maradjon az eredeti Samu tárcsázó, csak a képek lesznek teljes kijelzőn, a többi dolog változatlan. Ha kell, adok linket. Az AOD-ben nincs Oreo óta az óra háttérszín választásának lehetősége, ez hiányzik, de megoldottam az áruházból a Custom AOD progival.Detto sajnálom az iGO-t, hogy nem szimpatizál az Oreoval. Msn-t az eredetit használom, ehhez nincs ötletem.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
MrBazsi
üzenetére
Szia!
Elég hosszan akartam neked válaszolni, de sikeresen kitöröltem a kommentet a "beküldése" előtt (
), így röviden, saját tapasztalatból, a megfogalmazott igényeid alapján:Tok: Nillkin Super Frosted Shield v. Clear Cover v. Cafele
SoT: Wi-Fi-n 5-7 óra, 4G-n 4-5 (S8+)
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Körülbelül 3 másodperc volt megtanulni, hogy a szemem ne a régi helyen keresse.

Meg kell érteni, hogy ilyen a technológia. Még mindig messze fejlettebb a többinél. Persze ízlés kérdése is.

), így röviden, saját tapasztalatból, a megfogalmazott igényeid alapján: