Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Itt is megkérdezem, hátha.
Hogy lehet visszatenni a samsung internetből egy korábbi verziót?
Hiába törlöm le és installálom play-ből vagy galaxy apps-ból, azt teszi vissza, amit én kézzel, apk-ből telepítettem.
És hiába telepíteném az előzőt apk-ból, arra azt írja, hogy nem lehet. -
dionaea
őstag
Ez a 2 másodperces lassított felvétel elég rossz lett. Nem értem miért nincs opció hogy választhassunk a gyengébb fps de hosszabb idő között. Na ez az első bosszantó dolog az s8 nál
-
válasz
Ringman #47188 üzenetére
Nagyon gyenge ötlet, de...
A régi mobiloknál akkor szokott elhalkulni a hangszóró, amikor mágnesezhető fémpor került a közelébe, mondjuk a hangszórónyílásba. Lehet, hogy hülyeség, nem tudom, hogy ez a mai IP, vízálló, atomcsapást is túlélő cuccoknál előfordulhat-e, de hátha.
-
dnelb
veterán
fb messenger nem jelez a leddel kb 3 hete.. Nálatok jó?
-
Ringman
félisten
köszi a válaszokat.
ha másképp nem megy, akkor megpróbálok egy gyári visszaállítást, de azt nem hétköznap, az tuti
ha az sem segít, akkor szerviz. -
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #47185 üzenetére
Oksa, köszi. Akkor nincs ötletem a kolléga bajára.
-
-
Szajo
őstag
Valaki használ USB - HDMI adaptert?
12ezer a gyári...
Tudtok vmi jó utángyártottat?
Ezt csak radugom es tükrözi is a képet? -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg android 7et használok(s8), de gondolkozom a frissítésen.
Voltak hibák, azt olvastam... mind javítva lett? 4g-n mennyit bír a készülék automata fényerőn? Tudtok pár előnyt és hátrányt írni ami normál felhasználóként érint? Köszi
-
Ringman
félisten
sziasztok!
az utóbbi időben (de lehet az eggyel régebbi frissítés óta) mintha halkabb lenne a max hangereje a telefonnak, utcán kb semmit sem hallok telefonálás közben. telekomos s8+, tegnap óta a legújabb - szeptember elsejei update-tel.
erre van valami megoldás?
-
Uuser
tag
Létezik olyan aod display ami megjeleníti az időjárás adatot?
-
gery14
senior tag
Persze én vékony damilal szoktam alá nyulni és elvágom a ragasztást aztán 100%os alkoholal letakaritom és mintha semmisem lett volna a kijelzőn
! Nekem ami csak ragasztos volt hiába teljsen felület alá ment a por és szétkarcolta alata a kijelzömet uttána szántam rá magam az uv-s kiprobálására teljesen patent !
-
patow
senior tag
Sziasztok
Nillkin Tempered 3D CP+ MAX -t használ valaki ,megköszönném a véleményét róla ,vagy konkrétan ajánlott valamelyik gyártó? Nillkin Super Frosted tokot használok. -
söncö
tag
Hát így elsőre pont azt ,hogy az jelentse le akinek a nevén van.
Te nem tudod lejelenteni.
Ha cardiff akkor bocs a kifejezésért de az eredeti tulaj nélkül akinek a neven van b@szhatod.De ,hogy építő jellege legyen a dolognak.
1. A panel ajtó csapta ki a kezedből. Az hirtelen és gyakorlatilag nem a te hibád2. Tokban volt a telefon. Ha a teló számláján van egy tok akkor kb azzal tudod is igazolni. Bizti bácsi szereti ha próbáltál elébe menni a dolgoknak és gondoskodtál megfelelő védelemről ,látják a tenni akarást.
3. Ne mi tanítsunk biztosítási csalásra.
Ember kaptatok egy kis piros Garanciás füzetet mikor kötöttétek a garanciát. Márha te ott voltál.
Vedd a fáradtságot aztán lapozd fel mert a százezres javításod ára nem fog a saját eszétől odasétálni hozzád. -
bigdigit
addikt
Nos most tenném asszony s8-ra a XEH szoftvert mert DBT-ről nem jött rá még sose frissítés.Odin meg van és az 5 file-s rom is.Mind az 5 file-t be kell tallózni és mehet a start?Semmi más állítás?Jó lenne ha nem kellene mindent újra beállítani...
Vagy keressek 1 file-s romot? -
eliterob
tag
Üdv fórumtársak! Az alábbi problémával küzdöttem tegnap. Adott egy s8+. A tulaja alapfelbontason használja ugyanis számára csak úgy olvasható pl. a Facebook. Amint attettem neki közepes vagy max felbontasra olyan kicsi betűket kaptam hogy én nem láttam. Nekem sima s8van és nálam fullon tökéletes. Hiába állítottam betumeretet vagy bármit egyszerűen kicsi maradt. Végigturtam minden menüt állítottam már szinte mindent de semmi. A kérdésem hogy ez így lenne a normális? Vagy csak én vagyok a paraszt aki nem tudja beallitani?
-
LoGeN90
aktív tag
Messenger nektek is kuzd a kapcsolodassal? Minden mas okes.
-
balintka
addikt
Köszi az infót, én is frissítettem az S8+t.
-
nagyj74
senior tag
XEH-re megjött az októberi frissítés.
-
Beri
addikt
válasz
gyantaszuz #47123 üzenetére
Az még a szeptemberi.
-
dkovizoli
addikt
Nekem fura, hogy most előbb jött az XEH mint a német. Ráadásul megint van benne XXS az XXU helyett. Nem csak valami hibajavítás lehet a magyar romban? Ezeket a funkciókat írta a szeptemberi is.
-
Mister X
tag
válasz
Mr.Silkó #47094 üzenetére
Köszi a válaszokat ! A gyári fólia mennyire ér ki a széléig? Nekem megfelelne az is akár nem ragaszkodok az üveghez. De valamit rakni fogok rá az biztos. Most néztem a kollégám note 3-át ami lassan négy éves,egész tűrhető állapotban van. Sose volt rajta fólia és valószínűleg csak 3-as gorilla glass van rajta..
-
kasata91
tag
válasz
Core2duo6600 #47113 üzenetére
Abból a szempontból hogy a telefon IMEI számából kiolvasható hogy a telefont melyik régióba szánta a gyártó én S8 DS-em et az Arab Emírségekbe pl. És ha így beviszed gariztatni a hivatalos samsung üzletbe akkor erre hivatkozva nem foglalkoznak vele.
Kizárólag a bolt általi garanciád van rá. én már a harmadik nem magyar régióba szánt telómat veszem a b-telnél. Ha jól tudom ők ugyanúgy a telemax-szal javíttatnak mint a szolgáltatók. De eddig még nem volt garanciális ügyem velük. -
ZüD
tag
válasz
gyantaszuz #47014 üzenetére
Sziasztok,
nekem Media Marktnál vett törésbiztosításos s8+-om van. (BNP Cardif a biztosító)
Felhívtam őket, hogy összetört, leesett. Kicsúszott a kezemből. (ami így is volt)Aszongya a csávó, uhum jó... vár 3 másodpercet majd ilyet szól "el kell utasítsuk a kárigényt, mert nem egy hirtelen esemény kapcsán történt a kár" szó szót követ menjek panaszbejentést tegyek stb...
Még az volt a szerencse, hogy nem is az én nevemen van a bizti, így sokadik írásbeli hepciáskodásomra, most leírták, hogy az a beszélgetés nem volt kárbejelentés.
Így van most egy ujabb lehetőségem bejelenteni a dolgot, de nem akarok hibázni.
Tud valaki ehhez hozzátenni? Ki, mit mondott és mit fogadnak el?
Előre is köszi, ha valaki hozzá(m) szól -
-
hunluigi
senior tag
S8+ XEH OTA 410mb okt. 1
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Core2duo6600 #47097 üzenetére
Az S8-ból idehaza, hivatalos forgalmazótól nemigen fogsz találni dual SIM-es verziót.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Core2duo6600 #47097 üzenetére
Beütöd a Google keresőbe, hogy s8 dual SIM és kapsz egy rakat találatot.
-
kasata91
tag
Üdvözlök mindenkit!
Tegnap óta vagyok tulajdonosa egy S8 dualSIM-nek. A5 2017 DualSIM-et váltott. akkumulátor teljesítményben eddig elég nagy visszaesést érzek.
-
marquuard
veterán
válasz
Mister X #47089 üzenetére
Ha alapvetően vigyázol a telefonodra, akkor kijelző fólia nélkül sem lesz semmi gond vele.
Persze nem lobbizok a csupasz kijelző mellett, ha gondolod megér(het) egy próbát, de tartósan, hosszú távra nem biztos, hogy ép marad a ragasztás.
Egyébként fóliát én sem használok, 0-day csupasz a kijelző egy éve és nem jelent meg még olyan a kijelzőn, ami gyárilag nem volt rajta.
Azért azt tegyük hozzá, hogy a telefon van értem, és nem én ő érte. Ettől még lehet rá vigyázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest