- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CartmanLand0 #48596 üzenetére
Nem, csak annyival amennyi időt a szervizben töltött.
Szívesen.
-
kislaci
senior tag
válasz
CartmanLand0 #48596 üzenetére
Persze, egész életed végéig ingyen fogják cserélni az s8-on a kijelzőt, ha mindig beég 2 év alatt.
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Ha egy 7 hónapos Telekomnál vásárolt S8 készüléknél kijelzőcsere történt ( garanciában cserélték beégés miatt ), akkor hosszabodik a garancia ideje ? Egészen pontosan 2 napja történt, akkor most onnan indul ujra a 2 év garancia ?
-
bigdady
nagyúr
válasz
kazsolt #48588 üzenetére
Hivatalos viszonteladó alatt vettem újonnan online két év garanciával, nyugtát kaptam ami adózás rendjének megfelel. Ha nem hiszik bizonyítsák.
Enter is megírta "vagy nyugtát!)":
JÓTÁLLÁSI KÖTELEZETTSÉG ALÁ ESŐ TERMÉK: A fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet szerint a szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot – az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlát vagy nyugtát – a fogyasztó bemutatja. -
marquuard
veterán
válasz
UfoZoli #48591 üzenetére
A 30-40 ezres listák karakterről-karakterre tartalmaznak mindenféle URL-t, még ha csak egy karakter is tér el a címben, az egy újabb bejegyzést jelent. Ellenben a lista amit frissítek, ún. wildcard-okat használ, ami azt jelenti, hogy egy db URL blokkolásával egy teljes hirdetés branchet letilt (*.ad). Gyakorlatilag ugyanott vagy mindkettővel, csak az egyik hatékony, a másik meg leterheli a tűzfalat. Nem véletlen az sem, hogy az adhell-ben 15.000-es korlát van meghatározva.
A KNOX kulcs nem app függő, SABS alatt ugyanúgy megújításra lesz szükség. Ez nem app-specifikus, hanem 3 hónapra kapsz kulcsot.
-
kazsolt
tag
válasz
Ferenczi Áko #48589 üzenetére
Mert nekem sem egyértelmű, nincs sehova leírva. Ezért kérdeztem itt hátha van valakinek tapasztalata /információja.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
marquuard #48590 üzenetére
Tény viszonyítás kérdése. Az általad említett progit nem ismerem. Vannak olyan listák amik 35-45 ezer domaint tartalmaznak. Ehhez képest keveslem a 15 ezres limitet. Illetve jelenleg a SABS-hoz elég az a kulcs ami lifetime. Így nem kell 3 havonta bohóckodni csak mondjuk frissíteni a listát.
Bár lehet hogy új telón az Adhell-nek is adok majd egy esélyt. Egyenlőre a jövő héten a tesztelési fázis lesz.
De legalább rájöttem miért nem akart az Adhell működni.... Igaz ráment a fél napom. -
ZavaBalazs
őstag
sziasztok!
néztem egy ilyen qi töltős autós tartót, jó ez az s8-hoz, tölti rendesen? ha nem, tudtok helyette valamit javasolni?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #48585 üzenetére
Nekem nyugta van, azon összeg van és kész, elég az is
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
UfoZoli #48575 üzenetére
Nos meglett a megoldás. Nemcsak a SABS-tól hanem a Disconnect Pro-tól is el kellett venni az eszközadminisztrációs jogokat.
Így már müxik, bár a 15000-es listát karcsúnak gondolom.
Meg zavar hogy 3 havonta kell új kulcs.
Most a SABS marad 65000+ domain-el s lifetime kulccsal.
Bár nekem eddig sem volt zavaróan sok a reklám, s a package disabler pro-t pedig eddig is használtam.
Azért köszi a segítséget. -
marquuard
veterán
válasz
kazsolt #48577 üzenetére
JÓTÁLLÁSI KÖTELEZETTSÉG ALÁ ESŐ TERMÉK: A fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet szerint a szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot – az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlát vagy nyugtát – a fogyasztó bemutatja.
-
sgeza
veterán
válasz
kazsolt #48577 üzenetére
Miért nem kérdezed meg a Samsungot vagy a szervizt? Az a tuti. Emlékeim szerint a garipapír önmagában elegendő, de, hogy a számla elegendő-e önmagában, azt nem tudom. Viszont ha van egy számlád, akkor szerintem az alapján pedig pótolható egy esetleg elvesztett garipapír. Ez csak tipp persze, de mintha rémlene valami ilyesmi.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #48576 üzenetére
Az autó márkakereskedések is azok mégsem viheted másikhoz az egyiknél vett alkatrészt hogy ingyen szereljék be.
-
marquuard
veterán
válasz
thedarkfox #48572 üzenetére
Generálj inkább egy másikat másik készülékhez, mert azonos a kulcsok token-je, elkaszálhatja a Samsung.
(#48570) UfoZoli: Korábban azt írtad, hogy fent van a SABS is. Ne legyen, deaktiváld és töröld.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #48543 üzenetére
Akkor vedd ott, semmi közük az edigitalhoz.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
marquuard #48568 üzenetére
Egy kérdés csak. Több eszközön is lehet ugyanaz a kulcs, vagy készülékenként másik kell mindenképp?
Note9 re most átvittem az én kulcsomat, s8ra átköltözött asszony, ott még nem csináltam végig mert használja, csak akkor nem szenvedek fölöslegesen új kulcsal.
Amúgy tényleg köszi nagyon hasznos! -
marquuard
veterán
válasz
hunluigi #48564 üzenetére
Neem, nem veszem annak.
A beépítettet október 15-én frissítették újra. Van egy script, amit lefuttatva összerakja egy fájlba a kívánt forrásokat, átalakítja, hogy a KNOX-nak megfeleljen (regex-ek nélkül) és elmenti ezt. Én ehhez a forráslistához hozzáadtam még néhány frekventáltabb szűrőt, amelyek mindegyike knox-kompatibilis és ugyanezzel a módszerrel rakom össze a szűrőt és töltöm fel Githubra. Technikailag tényleg nincs szükség a kikapcsolásra, de akkor két dolog történhet: a régi/gyári szűrőből az összes bejegyzést ignorálja az app (mindig a legutóbb frissített listával kezdi a duplikációkat szűrni), vagy a régi listából betölt olyan URL-t is, ami már nem él, ezzel csak fölösleges helyet foglalva.
-
hunluigi
senior tag
válasz
marquuard #48559 üzenetére
Nem kötekszem mielött félre értenél...
Csak azt mondom, a több listán is szereplő domaint egynek veszi az össz számlálón. Így aztán mind1 is, hogy be van kapcsolva több lista, nem oszt, nem szoroz. Nyilván ha megegyezik a tiéddel (a kiegészítéseiddel megfejelve), és a gyári lista nem frissül akkor haszna sem sok...
Ps: amúgy köszi a munkád, és a frissítéseket!
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
marquuard #48549 üzenetére
Nos a telepítés megvolt. Admin jogokat megadtam, kulcsokat elfogadta. A fentebb linkelt listádat is beraktam. De úgy tűnik a youtube videok alapján hogy valami nem kerek. Nem tudok semmit bekapcsolni. Sem a domain szűrést sem a tűzfalat. Feljön egy popup, lefut benne valami, de a végén mindenre disablet ír. Felraktam a nosabs-ot is ott feljött az ablak hogy bekapcsolom e. A listádat hozzáadtam s log szerint szűr is. Bár mind a youtube mind a facebook app ugyanannyi reklámot hoz be. Tudnál segíteni? 😢😣
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
hroberto #48560 üzenetére
Semmi probléma nincs a felhasználói szokásaimmal, írtam is. Ez az amoled gyengesége, meg tervezési probléma, amit nem oldottak meg, ez van. Te vagy szerencsés, vagy én vagyok kevésbé. Btw a Nexus6 is másfél/két évig bírta, mire zavaró lett. Vagy csak te kevesebbet használod egy nap: nem vagyok 16 éves FB zombi, a készülék nyújtotta funkciókat használom a mindennapokban.
Meghát én vagyok a telefonért, vagy az értem? A Nexusnál még egydolláros appem is volt, ami automatikusan rejtette a navigációs sávot + értesítésit is, mégis elfáradt.
-
hroberto
veterán
válasz
Den Hadnagy #48558 üzenetére
Akkor valószínűleg a felhasználói szokásoddal van a baj ha beégnek a kijelzők a telefonodon. Én már a hatodik amoled kijelzős telefont használom, és egyik sem égett be.
-
-
kazsolt
tag
Hali
Ha csak a számlát találom a gari papírt nem, tudom valahogy gariztatni a telefont ? -
Robbie85
tag
válasz
Den Hadnagy #48552 üzenetére
Emiatt kicsit tartok a telefon megvásárlásától. Nem szívesen löknék ki 80e Ft-ot kijelző cseréért. Már 2 amoledes telóm is volt, de beégés sosem volt. Az S8-ra ez jobban jellemző?
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Robbie85 #48550 üzenetére
Teljesen normális, átlag használattól. Se extrém fényerejű erőltetés, se waze (arra ott az lcd tablet). Elsők között vettem meg tavaly nyáron. Kicsit látni az értesítési sávot. Nem vész, de nyáron gariidő vége előtt kijelzőcsere, mert 2021ig fog szolgálni a készülék.
-
Robbie85
tag
válasz
Den Hadnagy #48543 üzenetére
Mitől kezdett el beégni?
-
dkovizoli
addikt
válasz
bbsofficial #48544 üzenetére
Valószínűleg semmi. Esetleg az eladó.
-
DaveHutt
őstag
válasz
bbsofficial #48544 üzenetére
Semmi, egyik se tapad rendesen.
-
bbsofficial
aktív tag
Mi a különbség a 3 és a 10 dolláros uv üvegfóliák közt? Ránézésre ugyanaz Alin.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #48535 üzenetére
Szerinted?
-
polonic
félisten
Frissült a kezdőképernyő app és azóta hiába van beállítva, hogy csak álló mód, mégis elfordul.
-
marquuard
veterán
válasz
thedarkfox #48532 üzenetére
A kibővített lista tartalmazza ugyanazokat mint a korábbi. Az új további forrásokat tartalmaz, amik telefonra lettek optimalizálva. Csak a bővített listát pipáld ki.
-
hevepapa
senior tag
-
bezz
tag
válasz
thedarkfox #48528 üzenetére
Köszönöm!
Ez sem segített, de közben rájöttem mi a baj.
Mivel a szemem (meg több más testrészem) se a régi már, ezért nagyra vannak állítva a betűméretek. Csak eddig ez még egyik alkalmazásban sem jelentett ekkora problémát valahogy.
-
bezz
tag
Sziasztok!
Telepítettem, egy alkalmazást (talán annak nincs is jelentősége, hogy mit).
Kérdezte, hogy szeretném-e teljes képernyős módban. Én barom, meg igen nyomtam.
Persze egymásba vannak a feliratok meg nem férnek ki, meg ilyenek azóta. sehogy nem tudom visszacsinálni a dolgot. Nem találok olyan beállítást az alkalmazásban, ami ezt lehetővé tenné. Töröltem a gyorsító tárat, az alkalmazás adatokat, ezután újra telepítettem, ezekből semmi nem jött be eddig.
Van erre valami megoldás? -
thamasz
senior tag
Korábban írtam itt, hogy megjártam a ses-ben vagyonért vett xprotectorral. Le is kaptam róla, és simán lejött, mint más nem loca-s üveg fólia, igaz közben több darabra tört. A ragasztó egy külön réteg formájában rajta maradt a kijelzőn, és mint egy fóliát le lehetett húzni róla. Tettem is fel egyből egy olcsó kínait (amazonról). Ez tökéletes lett, pont annyival szélesebb, hogy takarja a kijelző aktív részét, de még mindig tokbarát. Be is rendeltem még olcsóbban aliról az utánpótlást, többet nem lesz fólia, csak üveg. Evidens, hogy jobb hozzá érni, de még felrakni is sokkal könnyebb, mivel az uv fény használata előtt még szabadon lehet igazítani rajta. Az oldalt kifolyt mennyiséget pedig fel kell itatni mielőtt jön az uv.
-
Deck
titán
Jelentem hetekkel később is tökéletes az uv-s üveg
-
Shodan
őstag
Sziasztok!
Lehet valahol még kapni gyári samsung s8 fóliát? Én már nem találok sehol.
Most rendeltem s9 gyári fóliát s8-hoz, gondoltam jó lehet rá, nem nagy az eltérés... -
kelly416
veterán
válasz
dkovizoli #48509 üzenetére
Ilyent én is szoktam, legtöbb telefonnal nem is baj, veszi az akadályt. Az A8 előtt volt Xiaomi Redmi note 4-em, az többször járt garis szervizben közelségérzékelő hibával, és a jelenség pont az volt, amit előttünk írtak. Szerintem a vállal szorításnak nincs sok köze ehhez, ha a szenzor tényleg jól működik. A Xiaomin túl érzékeny volt, amikor kézzel tartottam, akkor sem volt mindegy, hogy a fülem szélét látja ami majdnem hozzá is ért a telefonhoz, vagy bele lát a fülembe, mert akkor azonnal kapcsolt be a kijelző.
-
Miki7712
csendes tag
válasz
dkovizoli #48509 üzenetére
45508 Enter: Nem az enyém csak segiteni probálok de igen a fülénél illetve néha a vállánál.
Dkovizoli: Igen azt is szokta hogy a vállával szoritja oda. Elég sok külföldi fórumot olvastam, úgy látom nem is olyan ritka hiba de megoldást sehol nem láttam nagyon. Itt ott a közelség érzékelö szenzort irták de elvileg az itt jól müködik. Legalabb is a teszt szerint. Ha az ujjaimal letakarom is egyböl elsötétül. Volt rajta nyáron kijelző cserélve. Az vajon bekavarhat?
-
Miki7712
csendes tag
Sziasztok.
Van esetleg ötlete valakinek arra, hogy beszélgetés közben bekapcsol a képernyö és csomó vèletlenszerü dolog történik? Megnyilnak alkalmazások, belép a tárcsázoba a telefon, stb? Köszi előre is.
-
Robbie85
tag
A képernyő feloldása olyan, mint az S9-esé, hogy a home "gomb" megérintésével is fel lehet oldani? Nem dupla koppintásra gondolok, mint az A8 esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Assetto Corsa EVO
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vallás
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest