Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
klampfer #47397 üzenetére
Ha jól tudom, van teamviewer androidra (mármint abba az irányba is), megpróbálhatsz azon keresztül segíteni neki. Vagy felrakja pc-re a Samsung SideSync alkalmazást, és pc-n teamviewerezel. Ott láthatod tükrözve a készülék képernyőjét.
Csak azért írom hátha így könnyebb megtalálni a megoldást, mert a választ nem tudom a kérdésedre. -
bigdady
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #47395 üzenetére
Ha nézed a képernyőt minek villogna?
-
klampfer
tag
Sziasztok,
Egy ismerősömnek DUAL SIM Note8-a van, és pár napja nincs mobilnete....Sajna a telefont nem tudom megnézni 1-2 hétig még személyesen nem, csak mailben tudok/próbálok táv-segíteni. (ország másik felén lakik).
A kérdésem a DUAL SIM Note8-nak van a BEALLÍTÁSOK/KAPCSOLATOK/ADATHASZÁLAT alatti MOBIL ADATOK kapcsolón (be van kapcsolva a mobil adat) kívül másik menü, ahol le lehet tiltva a mobil adat?
A két SIM gyanus nekem, hogy kell egy saját menüpontjának még lennie... (nekem sajna 1SIM S8+ van, nálam nincs más..
)
Előre is köszönöm segítségeteket!
-
zola96
senior tag
válasz
Core2duo6600 #47395 üzenetére
Igen kikapcsoltnál.
-
zola96
senior tag
válasz
Core2duo6600 #47393 üzenetére
Automatikusan változik. Messenger zöld, viber lila. De beállításokon belül te nem tudod változtatni. Max egy 3rd party appal.
-
Core2duo6600
veterán
Hello,
Nem rég lettem használója egy s8 asnak
Telenoros
A kéredésem, lehet-e beállítani az értesítő led szinét különböző alkalmazásokhoz? -
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Feleségemnek van egy S8+a.
Még garis a teló. Sajnos a kijelző jobb alsó sarkában észrevettük,hogy beégett.
Ezzel nem is lenne gond,mert gariba cserélik.
A gond az,hogy a télen dobtam egy hátast a jégen a telóval a zsebemben és mind a 4 sarkánál kb 1 centis repedések lettek az üvegen.
Mennyire kukacoskodnak a szervízesek?
Esetleg van még olyan,hogy háznál javítják a készüléket?
Köszi a válaszokat előre is -
<Lacy85>
addikt
Ezzel igazából csak akkor éri meg szórakozni, ha hosszabb távon tervezel a telefonnal. Ha csak 1-2 évig van nálad, akkor gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy töltöd.
Én pl. mindig 20-30-40%-ot töltök csak a telefonon, de párom folyamatosan kb. nullára meríti az S7 Edge-et. Néha naponta többször is.
Decemberben lesz 2 éves a telefonja, és az ég világon semmi baja az akksinak. Pedig Ő aztán abszolút lesz@rta eddig is, hogy tölti.
Általában pár százaléknál teszi fel, meg egész éjszaka fent is marad töltőn. -
törölt tag
Ok,köszi részletes választ...Nem fontos gyorstöltés napi 11órát vagyok távol munka miatt átlag,többi idő itthon tehát tölthet lassan is.Melegedésre figyelek más téren pl nem megy kijelző max fényerőn,akkor is át tud forrósodni ill beégést sem szeretnék.
Még 1dolog amibe jól jönne tanács:Üvegfólián 1vékony csíkba megrepedt(kell képet töltök fel)fizikor cserélünk rajta,kérdés annyi kijelzőt nem bántja,nem sérti így igaz?Mobilboltba azt mondta srác nem,nem okoz gondot.Nem tudom mi történt,Párom mobilja. -
sgeza
veterán
válasz
#37254912 #47374 üzenetére
Ha éjszakára fent hagyod, semmi baja nem lesz. Nem tölti tovább, ha már feltöltött.
Valójában a legjobbat akkor teszed vele (mint minden elektronikai eszközzel), ha a melegedését minimalizálod. Minél nagyobb a teljesítményfelvétele, annál jobban fog melegedni, tehát minél lassabban tölt, annál jobb (nyilván épeszű keretek között). Ezt nagyon nem tudod befolyásolni, maximum annyival, hogy kikapcsolod a gyorstöltést (vagy kisebb teljesítményű töltőt használsz). Más kérdés persze, hogy érdemes-e, illetve érdekel-e. Én, ha szükségem van rá, minden további nélkül gyorstöltöm, annyit nem fog romlani 1-2 év alatt, hogy ezzel bajlódjon az ember. Bár általában ki van kapcsolva, mert ritka az az eset, amikor szükségem van arra, hogy hamarabb feltöltsön. -
törölt tag
válasz
AliasB #47378 üzenetére
Hello.
Igen,köszi.Segítőkész fórum!hunluigi is kösz,Páromnak szokása rajta hagyni sokáig,Én szoktam szólni,pl éjjelre ne hagyja rajta hamar feltölt amúgy is.Igazán a lényeg ne hagyjam full lemerülni,mert azzal ártok.S8,S9 se volt olcsó amit tudunk megteszünk,hogy sokáig bírják minden téren.Tok,fólia mindkettőn,átlag hetente eszköz karbantartása stb.... -
hunluigi
senior tag
válasz
#37254912 #47374 üzenetére
Hosszú évek óta, teljes éjszakát töltőn pihennek a telefonjaim, napközben amikor csak lehet töltőn vannak (pad, autós töltő). A gyorstöltés az első amit letiltok. Töltő padból is kifejezetten lassú 3party töltőket használok. 10% alá soha nem merítem, 25% alá is havonta egyszer néz be.
Semmi problémám nem volt még aksikkal. 3 éveket így nálam az akkuk simán kihúznak, annélkül, hogy bármi számottevő kapacitás csökkenést, vagy anomáliát tapasztalnék.
Nem azt mondom, hogy ez a 100%-os recept (de 3 év a samsungnál, +rengeteg utánaolvasás) ellenben ha így csinálod, nagyon nem árthatsz.
A szolgáltatóknál ellenben sok helyen még mindig a formázásra figyelmeztetnek... 😆
-
-
törölt tag
Értem,köszi s ìgy teszek igazán jót vele majd.Eddig fordìtva gondoltam max akkor töltöttem rá előbb,ha munkába indultam s bìrja azt a 11órát.Még arra figyelek,ha feltölt teljesen leveszem szinte rögtön,pl nincs potyára fenn egész éjjel töltésen minden igaz az is rontana rajta.
-
marquuard
veterán
Az Adhell 3 filterlistáját már egy jó ideje nem frissítik, aminek a lényege az volt, hogy 9 különböző filter forrásból lesz 1db fetchelt lista, amiben szűrve vannak a duplikátumok és a KNOX tűzfalra optimalizáltak.
Elkészítettem ugyanezzel a felépítő scripttel egy jelenleg friss filterlistát, aki esetleg használ Adhell-t, adja hozzá az újat és deaktiválja a régit: [link]
Ahogy időm engedi, rendszeresen fogom frissíteni, így a hozzáadást követően nincs más teendő Adhell-ben, csak ráfrissíteni egyet a Domains oldalon.
Github: [link]
-
marquuard
veterán
válasz
konwktor #47361 üzenetére
Display Tester nevű alkalmazással nézd végig a színeket max. fényerőn, kéken és szürkén rendesen ki fog jönni a burn-in, abból már meg tudod határozni, hogy mi okozhatta a beégést.
-
dkovizoli
addikt
válasz
nefertiti95 #47367 üzenetére
Ennek a fényében tuti fizetős és számolj hozzá egy hátlapot is mindjárt, mert a hivatalos szervíz szerintem ezt alap csereként fogja venni. Anélkül össze sem tudja rakni.
-
válasz
nefertiti95 #47367 üzenetére
De valószínűleg fizetős lesz a javítás mert az akksira sajna csak 1 év gari van. Kb 20 ezerre szamíts.
-
nefertiti95
csendes tag
Áh, na ebben nem is mertem reménykedni, de akkor ez szuper. Másmilyen szervizbe egyébként se vinném. Legutóbb mikor valami random szervizbe vittem telefont, teljesen szétbarmolták. Egy felső hangszóró csere miatt vittem be, mert csak kihangosítva lehetett telefonálni. Az eredmény: nem működnek a kamerák, a hátlapot pedig ripityára törték. Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
-
MM
őstag
válasz
nefertiti95 #47364 üzenetére
Hivatalos szervíz után megmarad a vízállóság.
-
sgeza
veterán
válasz
nefertiti95 #47364 üzenetére
Ha hivatalos szervizben csináltatod, akkor minden marad a gyári állapotnak megfelelően. Azaz vízálló is marad. Tesztelik is.
-
nefertiti95
csendes tag
Egyébként valakinek szerviz után van tapasztalata, hogy mennyire maradt víz vagy cseppálló a telefon? Gondolom az ilyesmire egyáltalán nem vállalnak garanciát ilyen mókolások után.
-
nefertiti95
csendes tag
válasz
AliasB #47362 üzenetére
Igen, ügyeltem rá. Persze egy év alatt pár alkalommal előfordult már, meg mióta elkezdett bedzsihádozni és 15%nál lekapcsolni. De egyébként próbáltam a legoptimálisabban töltögetni, meg nem "bántani" és mégis. Nem is hagytam töltőn full töltöttségen meg semmi ilyesmi. Kicsit csalódott vagyok, hogy ennyi odafigyelés mellett is ilyen hamar tönkremegy...
-
AliasB
senior tag
válasz
nefertiti95 #47358 üzenetére
Üdv.
Az a baj tudod, hogy ezek az akkuk nem szeretik ha mindig annyira le vannak merítve mert elkezdenek gázosodni és felpuposodnak. Jobb ha mindig rá van töltve és nem lemerítve. -
konwktor
tag
Sziasztok, most vettem észre hogy homogén felületen pl Facebook boot képernyő egy karika van lent a kijelző alján gondolom beégés, a home gomb pozicijánál, de azt nem tudom mitől lehet semmilyen alkalmazasban nem látok ezen a ponton ilyen alakot, max a fényképező exponaloja de az feljebb van és nagyobb, a home gomb meg ugye nem karika és kissebb sokkal.
-
Astery
senior tag
válasz
nefertiti95 #47358 üzenetére
Szerviz - aksi csere ...
-
nefertiti95
csendes tag
Sziasztok, nem tudom mennyire járok jó helyen ezzel a kérdéssel, de gondoltam megpróbálom. Vettem tavaly augusztusban egy Samsung Galaxy S8-at és azóta használom. Szóval bő egy éve. Az utóbbi egy két hónapban viszont elkezdte azt művelni, hogy először 5% alatti akkuval instant hal és lemeríti magát amint lekapcsolom a kijelzőt. Aztán már 10%nál is csinálta, most meg már 15%-nál tartunk. Lezárom a telefont, és többet meg se nyikkan. Totál 0-ra meríti magát. Nem igazán értem, meghalt volna az akksi, vagy ez valami bug? Járt már így valaki? (Megnéztem ilyen olyan akkutesztelő appokkal a telót, hátha mond valami okosat. De többnyire az ezek által írt adatok alapján indokolatlannak tűnik ez a hirtelen meghalás) (Ja és plusz infó, ezalatt is végig powersaving módban van. Ha nem abban van is csinálja..)
Ha valaki, tud bármi segítséget mondani, azt megköszönöm!
-
<Lacy85>
addikt
-
XboxGamePass
senior tag
Használ valaki kamera lencséket? Ebayről esetleg melyiket érdemes megvenni? Köszi.
-
válasz
AliasB #47347 üzenetére
Hanyas évjáratú a TV-d?
Mert ez csak a 2016-os vagy újabbakkal megy sajna.
A listában ha nincs ott a te típusod felejtős.
Nekem is Samu TV-m van, de az régebbi F szériás, persze nem megy vele.Amúgy én a Smart Viewet használom a TV távirányítására, képek átküldésére, stb. Próbáld ki.
-
AliasB
senior tag
Igazából elég sokat nyomkodtam de nem filmet néztem se nem játszottam hanem alkalmazásokat telepítettem és állítottam be mivel még teljesen új és most töltöttem másodszor.
Előtte egy samsung A3asom volt (2015ös) ami nem bírt többet csak 5óra kijelzőidőt de annak 1900as akkuja volt és gondoltam egy 3000es többet fog bírni. De ha ez ilyen akkor oké.
De én nem telefonról szoktam filmet nézni és zenét hallgatni. Inkább az internet és az alkalmazások mennek nálam. Na és a fényképezés mert szeretek telóval fotózni és ahogy néztem egész jó képeket csinál ez. Játék csak a leo's fortune mert az nagyon tetszik. -
AliasB
senior tag
Üdv ismét!
Mik a tapasztalatok az akkuról? Azért kérdem mert 2 nap alatt volt 7:30 kijelzőidő és már kiírta, hogy töltsem fel az akkut (15%) Nem kellene ennek többet bírnia? Igaz sokat nyomkodtam meg nézegettem mert csak most laktam be de akkor is...
Direkt egy sötét témát is állítottam be, hogy ne egyen sokat a kijelző. Na ez meg a másik amit akartam kérdezni. 700ft-ba került a téma ami kész rablás. Nincs erre valami megoldás, hogy ne kelljen egy témát ennyiért megvenni? Nem veszek többet az tuti de jó lenne azért több is. -
marquuard
veterán
válasz
gaznyec #47322 üzenetére
Esetleg filmnézés erejéig (talán) spórolhatsz azzal, hogy a felbontást átállítod FHD-re, bár ezt még nem teszteltem le. Ha beválik, érdemes egy gyorsindítót kihelyezni a főképernyőre tevékenységként. Na multimédiás környezetben már inkább van értelme az FHD-s opciónak.
A továbbiakban ne legyen téma a topikban egy olyan jellegű kérdéskör, ami a fórumszabályzat által is tiltott.
-
bigdigit
addikt
Napokban én is jártam ott. Alkatrész rendelés alatt van most. Ha megjött szólnak és időpontra viszem be és elvileg 1-2 óra alatt meg is várhatom. Szintén beégés meg hátlapot is kapok. De gondolkozom utána egyből beszámíttatom egy s9+-ba. Az s8+-ra 105-öt mondtak. Szerintem aprón se sokkal drágábban menne el. 2 év garis s9-et meg venni se tudnék sokkal olcsóbban.
-
gaznyec
lelkes újonc
Az avi már fent volt a telefonon,se wifi,se 4g plusz a gyári fülesen halgattam,a kolegámnak s9+ van 80% ra merül vissza hasonló körülmények közt,csak neki még 4g is megy,jó tudom az mégis 3500-aksi...
-
joshua7
veterán
Most délelőtt képernyőt osztottam a tv-n. Alacsony volt az akksi szintje, így lemerült idővel a teló (hozzáteszem, hogy az utolsó 5% kb. 1 perc alatt ment le...). Rátettem töltőre és... itt kezdődött a probléma, mert a kijelző nem jött vissza. Most 1 órája töltöm már, a ház meleg, kapnia kell áramot, de semmi gombra nem reagál a készülék, nem tudom bekapcsolni, se kép, se hang. Usb-n a gépre is kötöttem, de szintén semmi.
Tapasztalt ilyet valaki? Mi lehet a gond? Köszi!
Telekomos S8 64GB. -
Yayoh
aktív tag
Na kész lett a telefonom, beégést gariztattam. Egy hét alatt megcsinálták, kaptam új akksit és hátlapot is. Az Árkádban levő ses csinálta, nagyon korrekt.
-
marquuard
veterán
válasz
hyperspace #47313 üzenetére
Beállítások -> Kapcsolatok -> Adathasználat -> Adattakarékos üzemmód.
-
hyperspace
őstag
[kép]
Sziasztok, voltam okos, és bekapcsoltam a bal szélén látható ikonnal a háttér adathasználat korlátozását, de nem tudom hol. Segítsetek, hol találom a beállítást.
-
Quqesz
nagyúr
Az elmúlt 2 napban furcsa dolgokat csinált a teló....roamingon megy, de időnként kiírta, hogy csak segélyhívás. Pedig térerő fullon volt, de akis R betü és a net jele sehol...repülő mód ki/be és azóta nem xarakodott.
Viszont a kamera meg azt játsza, hogy majdnem minden fotónál folyamatosan élesít a végtelen és a macro közt. Pedig mielött megnyomnám az exponáló gombot éles, de a gomb megnyomása után elkezd élesítgetni. Lehet a szürke idő tett be neki, de egész eddig nem tapasztaltam ilyet, pedig sokat fotózok vele..... -
AliasB
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget
megoldódott ez az sms hang is
már minden kerek a telefonnal
Szinte teljesen belaktam már. Pár napig csak itthon hevert szegény mert nem volt rá időm de így a hosszú hétvégén belakom márEsetleg van valami jó tanács mit érdemes kikapcsolni ami használhatja a telefont vagy letölteni rá valamit?
Nagyrészt már beállítottam de sose tudni mit nem találtam még meg
Ja és rootolni meg mélyebben belenyúlni nem szeretnék. A másik samsungomba se nyúltam bele és tökéletesen működik. Csak már 3 éves volt és megérett a cserére (A3 2015ös) -
marquuard
veterán
válasz
gaznyec #47308 üzenetére
Az üzemidő teljesen összhangban van egy flagship készülék üzemidejével. Most ne a kínai gyártókból induljunk ki a 6000mAh-s csodaakkumulátorokkal. Az AVI film nézésénél teljesen normális a 70%-os töltöttség. Gyanítom DivX tömörítéssel készült az AVI filmed (mint az interneten megosztott videoklipek hatalmas hányada), amit a SoC-nak dekódolnia is kell videokodekkel.
A tesztkörnyezet érvényes a te esetedben is, a DivX tömörítés szabályszerűsége azóta sem változott.
-
gaznyec
lelkes újonc
Sziasztok
Vásároltam,egy galaxy s8-at.... azt hallottam,hogy nem túl acélos az üzemidő,de nem gondoltam,hogy ennyire...szerintetek normális,hogy egy két órás avi film nézésnél fülessel,se wifi,se 4g, a film is előre letöltve és 2 óra folyamatos nézésnél(még félig sincs a fényerő) lemegy az aksi 100%-ról 70%-ra?(8 hónapos telefon,de a váci úti szervizben nem rég cseréltek aksit)
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest