Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tujmos
tag
most jövök a debreceni SES-ből, kaptam új kábelt és megkérdeztem nem tudják esetleg frissíteni a telefont hogy ne telekomos rom legyen rajta, és mondták hogy nem, sőt én se csináljam, mert nem fogják tudni garanciában javítani utána

-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek adott egy S8+ aminek elfelejtette a feloldási mintáját(Samsung fiókja nincs). A telefonon fontos adatok vannak, amikről nem készített biztonsági mentést. Hogyan lehetne ezeket megmenteni? Google fiókkal esetleg fel lehet valahogy oldani a készüléket? -
ToBeY
nagyúr
válasz
LordAxwell
üzenetére
Lehet hogy korábban is jön,február vége március eleje-közepe... :
-
ToBeY
nagyúr
válasz
LordAxwell
üzenetére
De,Április környékén biztos jön majd. - aztán szerintem nem lesz több főverzió.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
LordAxwell
üzenetére
Nem tesz semmit.

-
Mr.Silkó
veterán
válasz
LordAxwell
üzenetére
Gyárilag biztos nincs, esetleg valami alternatív launcher lehet, hogy támogatja ezt a fícsört.
-
LordAxwell
senior tag
Sziasztok!
Van olyan lehetőség a telefonra, hogy gesztusvezérléssel tudjam használni mint pl a Xiaomi Mi 8-at?
-
marquuard
veterán
-
Sicario1
csendes tag
Sziasztok,egy kis segítség kellene.adott egy tmobilos független s8.odinnal a legfrissebb xeh romot próbáltam feltenni,kiirta hogy pass egy 10másodperc után,és mikor ujraindult nem volt hálozat,és az imei szám eltünt.hogyan tudnám megjavitani szerviz nélkül?köszi
-
sgeza
veterán
válasz
xrvman
üzenetére
Az apkmirrorról például le tudod szedni, Magyarországon nem jelenik meg a Playen!
Ez kell neked!
Én ugyanezt használom, nyugodtan felteheted, működik frankón. Azt meg ne kérdezd, hogy nálunk miért nem elérhető, mert lövésem sincs!
Szerk.: most látom, hogy már linkelték más oldalról is. Az nem tudom, hogy melyik verzió, gondolom az is jó.
-
xrvman
őstag
Miért nem megy fel ez?
Azt írja nem kompatibilis a telefonommal. Galaxy S8, Amdroid 8 van rajta.
Android Auto - Google Maps, Media & Messaging
https://www.android.com/auto/
Alul van a play áruházhoz vezető link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.projection.gearhead -
törölt tag
Ok,köszönöm hasznos és jó info!Lehet akkor nem volt,azóta jöhetett ill azt is jó tudni ki profi felrakásban.
-
$atirka
őstag
válasz
üzenetére
Szia.
Üveget kb el lehet felejteni, hacsak nem tok nélkül szeretnéd használni!
Tehát amit írtam, Tesco főbejárattal szembeni mobilos, ott szokott lenni. Pontosabban ott ketten dolgoznak, és kettőjük közül a srác az, aki szépen és jól teszi a dolgát! A csajt kerüld el! A Firstphoneban a copfos kissrác szintén kerülendő.
-
törölt tag
válasz
$atirka
üzenetére
Nyilván minden helyet nem tudhatok.....De 10helyen tuti kérdeztem.....Es tescoba is ami van mobiloat igen ez a másik új lehet de nyilván nem tudtam róla,másik azt mondta nincs s mivel telefonáltam nem mentem ki is belvárosba lakom potyára nem sétálok 20percet.....Megnéztem most neten ez a firstphone új lehet fél éven belüli s van még 1 amit Én hívtam???
-
törölt tag
válasz
$atirka
üzenetére
Nem...Én 2hója hívtam s nem volt nekik.De biró márton v centrumba se volt,plazaba úgy raknák rá rossz ránézni régi tapasztalat más mobil.Gyári samsung fólia.....Üveget biró Mártonon úgy rakták fel 20-30at buktam össz.....Telenornál se kaptam sima fóliát de kossuth út coop mögött ami van még mobilos ott se ....Red Line mindig van s profi felrakás.
-
Anybody
csendes tag
Üdv Uraim!
Ki használja a Bixbyt?
Tök jó. Nekem bejön. Lenne mèg pár nem tiszta beállítás.
Köszönöm!
Ildi -
dkovizoli
addikt
válasz
Leslie1966
üzenetére
Ezzel nincs is semmi problem. Amiről írtam az a hálózati gond. Erről találtam külföldi oldalakon is említést, hogy hardverhiba.
-
truupi
csendes tag
válasz
dkovizoli
üzenetére
Mindegyiket beillesztettem persze. Most újrapróbálom, mert kiderült, hogy okos módon még a júniusi vagy júliusit próbáltam felrakni. Bár alapvetően annak is mennie kellett volna szerintem, olyan hülye voltam, hogy leszedtem az XXU4-et és mégse azt próbáltam feltenni.
Egyébként updato-ról van. -
truupi
csendes tag
Srácok, szükségem lenne egy kis segítségre.
Anno a 8.0 megjelenésekor manuálisan dobtam rá az S8+-omra a CRAP végű firmwaret. Ez ha jól emlékszem egy clean install volt, utána pedig a Telekomos SIM betétele után kapott még egy resetet. Azóta XEH/XEH/TMH verziót mutat a telefon. Az elmúlt cirka fél évben semmi OTA nem jött rá, nem is annyira érdekelt, de most fel szeretném upgradelni a legújabb firmwarre, és az OTA visszajövetelének is örülnék, mindegy, hogy Telekom függően vagy sem. Leszedtem az XEH-s szeptemberi G955FXXS3CRG1 firmwaret, hogy Odinnal feltegyem, meg is próbálom csinálni HOME_CSC-vel, hogy maradjanak az adataim, de a 3,5 gigás fájl telepítése látszik, hogy nem fut le megfelelően, a process hat másodperc alatt PASS-ra fut és újra is indul a telefon. A szoftverbeállításokba belépve az van, hogy nagyjából minden maradt a régi, kivéve a Basebandet, ami egyedül fellépett erre a G955FXXS3CRG1 verzióra, de minden más még mindig a CRAP, szóval valami félremegy.
Valami tipp? Lehet rossz ez a verzió, az augusztusi TMH-s G955FXXU3CRGB-t kéne próbáljam inkább vagy hol a probléma?
Köszi!

-
petya2012
őstag
sziasztok
eladásra kerűl az s8+-om...
valaki segítene,hogy kell kilépni a fiókból a telón,később ne kérje a jelszót??
a múltkor töröltem a fiókot,csináltam egy wipe factory resetet,de utána azt írta nem jól jelentkeztem ki és kérte a jelszótköszi a segítséget
-
törölt tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Az jó biztos attól is függ ki mennyire vigyázz rá.Én fél évben bìzom.Köszi válaszokat Nektek!
-
icemad
nagyúr
válasz
marquuard
üzenetére
Én Blitzwolf párti vagyok, de kinek mi... Itt Hollandiában az is jó, hogy vannak kínai boltok. Úgy értem, hogy amit Kínából rendelne az ember, azt itt megveheti a boltban, ugyanazért az árért, és helyben van garancia. 1 eurós kábel, 7 eurós Bluetooth headset, 30 eurós kamerás drón, stb... Jó kis ország ez!

-
marquuard
veterán
válasz
laszlolczka
üzenetére
Azt tudom tippelni, hogy megtört a kábeled, így nem megy át megfelelő flow a gyorstöltéshez, emiatt csak normál töltésként érzékeli a telefon.
-
MrBazsi
senior tag
ott sem kaptam tegnap, weben se látom h lenne....
-
MrBazsi
senior tag
Srácok, valaki tudja hogy hol lehet még venni S8hoz gyári fóliát? tegnap 2 samsung boltban sem volt, és mindkettőben azt mondták hogy hozzájuk nem is érkezik már, és hiába keresem de egyenlőre neten sem találok sehol....
-
marquuard
veterán
válasz
laszlolczka
üzenetére
Két kérdést vet fel, ha nem gyári az adaptered akkor QC képes-e, ha nem gyári a kábeled akkor QC képes-e.
-
laszlolczka
őstag
Valaki tapasztalt már olyat hogy tölti a telót(gyorstöltéssel),és csak normál töltéssel tölt.Azt irja használjon eredeti töltőt.
-
Szajo
őstag
Gyári fólia felmegy spigen liquid mellé?
-
petya2012
őstag
sziasztok
telekomnál vásárolt s8+ ugye kártyafüggetlen??
köszi -
munky
őstag
Sziasztok!
Az beállítható valahol hogy amikor a telefon eléri a 100% töltöttséget, akkor adjon ki hangjelzést?
-
Morris
veterán
Hali.
Hivatalos telekomos készülékre mennyi garancia van? 1 vagy 2 év?
Lenne egy kisebb kijelző problémám. Másfél éves a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Disney+
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként updato-ról van.