Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MM

őstag

S8 AQK7 - 2017 decemberi a telefon, ezzel laktam be a rendszert, gyakorlatilag hibátlan volt.

OTG Oreo megjött, vettem egy nagy levegőt és felraktam a hétvégén. Kár volt... (FR nem volt... MÉG! :D )

Tapasztalatok:
    - érdemi újítás = 0
    - beállítások menüt átvariálták (minek kellett?)
    - értesítések söprésénél a számok ugye mennek (nekem ez mondjuk kb mindegy kategória)
    - egy csomó ikon köré felkerült egy hülye fehér keret (számítottam rá, hogy valami lesz, ez sem izgat, de minek kellett?)
    - értesítések bugzanak, balra felül új ikon megjelenik, de hiába húzom le az értesítési sávot, semmi. Ilyenkor le kell zárnom a telefont, és újra felnyitni, akkor megjelennek az értesítések, ha lehúzom az értesítési sávot (remélem ez csak az a fajta bug, ami FR után eltűnik - bár szerettem volna elkerülni - általában mindig van 1 ilyen, ami miatt muszáj... a hüvelynél is mindig 1 ilyen volt)
    - egyik éjjel a töltő vége beesett az éjjeli szekrény alá. Gondoltam nem verem fel a családot, berakom a telefont repülő módba, ne merüljön annyit reggelig. Így 6 óra alatt 18%-ot merült... (No comment)

Új hozzászólás Aktív témák