Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Semmi +t nem adnak a főzött romok
Azert van csak 2 oldalas change log alattuk
Sok kis csc tweak es tsi, amik konnyitik az eletet. Nem nagy dolgokra kell gondolni, de azert sokkal felhasznalobaratabb rendszert kaphatsz.En felaldoztam itt is es az S6-nal is a Knox-ot, megis szervizeltek oket. Ezzel nem biztatni akarok senkit sem, de na...
-
Deck
titán
válasz HUTCHDB #19850 üzenetére
"Az uzemido kozel sem eri el a kivant szintet (nevezhetjuk egyszeruen gyengenek is), sok helyen vannak laggok, akadasok, sokszor elofordul, hogy nem jonnek meg a mail-ek idoben, csak akkor, ha a kepernyot feloldjuk, es tobb olyan funkcio nem mukodik, ami nekem szukseges (ilyen pl. a hivasrogzito megfelelo jogszabalyok betartasaval)."
Max nálad.. Egyik főzött rom sem ér annyit, hogy ne legyen garanciám. NEKEM. Nem nagy cuccok. Tudom rengeteget romoltam régen.
De döntsön mindenki saját belátása szerint de utána ne sírjon itt.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Zsozsoka 74
senior tag
Hol tudom azt beállítani hogy az e-mail fiókomban lévő értesítések ne jelenjenek meg a Gmail fiókomban is?
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
HUTCHDB
nagyúr
En nem szeretnek vitazni pl. a laggrol, de az uzemidorol eleg sok hozzaszolasban olvashato negativ kritika, igy a "max nalad..." megjegyzesed kicsit felre csuszott.
A mail-ek meg nem erkezese is teny, hiszen napi szinten tapasztalom.(#19853) Zsozsoka 74!
Ha jol ertem a kerdesedet, akkor megoldaskent javaslom, hogy kapcsold ki a gmail szinkront.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
pusihusi
addikt
válasz freezespider #19839 üzenetére
Egy kicsit nézzél szét a való világban, ne csak köztünk akik megtudjuk venni a 200000.-ft-os telefont!Igen hatalmas a szegénység Magyarországon!_Sajnos!
Üdv. Feri!!
-
Jack Oneill
veterán
Kepernyo mod adaptiv vagy alapveto. Ti melyiket hasznaljatok? Ha jol latom, az alapveto kicsit szintelenebb (amoledhez kepest persze)
-
Gabmami
tag
válasz Zsozsoka 74 #19853 üzenetére
Kapcsold ki a google fiókban a gmail szinkronizálást. Akkor csak az email progi fogja mutatni az új emaileket.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája' (Schlegel)
-
Kasya
nagyúr
válasz HUTCHDB #19854 üzenetére
Az uzemido rovidsege a leggyakrabban egy Android hatterfolyamat. S6 topik osszefoglalojaban ott van par tanacs.
A problemaddal nem vagy egyedul, en megertem. Bar szerintem eddigi legjobb androidos telefon, engem is hulyenek neztek, mikor masok altal nem tapasztalt hibakat irtam le es valtottam
-
Sabika
tag
a Tv-re rá akarom kötni az s7-et hdmi mini usb kábel elég vagy ne is próbálkozzak vezetékes módszerrel?
Sabján László
-
HUTCHDB
nagyúr
Hany email-ed jon egy nap?
1-2 levelnel lehet eszre sem veszi az ember... de nekem napi kb. 80 levelem jon, es igy igen bosszanto, pl. 20-25 perc utan konstatalni, hogy a kepernyo feloldasa utan egybol lesz vagy 10-15 elmulasztott levelem." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Joe.36
addikt
válasz Jack Oneill #19859 üzenetére
+1 Nálam sem....
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek a clear view vagy a led view flip tokot erdemesebb venni?
Per aspera ad astra
-
WinstonWolf
senior tag
Kicsit kiruccantunk pihenni Mexikóba. Két telefont hoztam magammal a S7 Edge-m és egy tartalék LG V10-et. Lőttem az erkélyünkről két fotót:
Magukért beszélnek... Brutális mennyivel jobb és élethűbb színvisszaadása van a S7 edge-nek!
Mindkét telefon esetén full automatára volt állítva, a maximális felbontás mellett!
architect26: A Clear view alá beszoruló por össze fogja karcolni a kijelződet, a LED view meg kb 3 hónap múlva be fog szarni. Jó hír, hogy az utóbbit cserélni fogják
[ Szerkesztve ]
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
RaveForce
veterán
válasz Jack Oneill #19859 üzenetére
+1! nálam is az eddigi legjobb üzemidejű készülék bááár hozzáteszem nekem ezek szűk skálán mozognak, heavy userként napi töltésen van mind évek óta, de kollégák pl jók kontrasztnak, i5s, i6s, Z2, P8l, G3 közelébe se nyal ennek, na meg a tesztek tömkelege se véletlenül se mutatja, hogy az s7e eléggé ott van üzemidőben..
btw, durva látni a bővülést a topikban, alig győztem visszaolvasni, ennyit arról, hogy a note7 fiaskó után hozzá se szagol a szakmai userek többsége a samsunghoz..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz RaveForce #19873 üzenetére
Ezeknek a telefonoknak az uzemidejei hogy jonnek ide, nem is ertem...?
Miert nem a hasonlo nagy kapacitasu teleppel birokat hoztad fel peldakent?
En az istennek sem tudok 4 oranal tobb sot-ot kihozni belole, ami kb. 40%- kal kevesebb, mint a kozel 4e-es akkus keszulekeke.Egyebkent bizok a frissitesben, pontosan ilyen teren szokott javulni a helyzet.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Jack Oneill
veterán
válasz HUTCHDB #19874 üzenetére
Nem tudom, mi lehet nálad. Az emailekre az előbbiekben adott tanács talán segít, lehet tényleg alvó módba küldi neked valami program. De kijelzőidőben nagyon kevés a 4 óra egy S7 edge-hez képest. Én nem tudok 6 óra alá menni Ez az átlag, a kirívó pedig a 8 óra. Most hétvégén utaztam egyetemre, 2 óra oda és 2 óra vissza. Ez idő alatt folyamatos mobilnet és net, facebook, messenger, chrome, tehát oda-vissza 4 óra. Közben 20 percet ezért aludtam is, mert fáradt voltam a hajnali buszon A lényeg, hogy este,amikor hazaértem (suliban szintén bekapcsolva a net, de békén hagyva a teló) 70%-os volt az akku. Szerintem ez nagyon brutál teljesítmény.
Nem tudom, az számít-e, hogy sok gyári szart letiltok, ami nem kell.[ Szerkesztve ]
-
mars622
tag
válasz Jack Oneill #19875 üzenetére
Esetleg le tudnád írni, hogy miket tiltasz le? Nekem ha 4 óra fölött van a kijelző idő, az már kirívó...
-
törölt tag
válasz HUTCHDB #19874 üzenetére
Ha arra gondolsz, csak úgy látod a friss emailt ha megnyitod az alkalmazást és manuálisan lefrissited akkor csatlakozom, ilyen nálam is néha előfordul.
3 Gmail fiók megy viszonylag nagy forgalommal. Az üzemidő viszont nagyon jó 6-8 óra edge-en és 5-6 óra sima s7-en. Lehet több is ha WiFi mellett sokat böngészek.Ahogy Jack Oneill irja nálam is sok gyári szar kisavazva. Nem is nagyon érdekel a Nougat, nálam minden jó így ahogy van, kivéve az agyrém messengert. Ahelyett meg most a 90-essel próbálkozom.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz mars622 #19877 üzenetére
Drive (van másik felhőm)
Excel, world, stb (wps office-t használok)
fotók
google(ott a chrome, minek a google akkor)
google filmek, zenék, újságos.
One drive, note
samsungos dolgok (számla, print service, gear, voice, shealt)
skypeHa mégis kellene valami, csak visszakapcsolom.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Jack Oneill #19875 üzenetére
Te is beta 7 -esen vagy? .. -mert Ő, azzal kapcsolatos észrevételeit teszi közzé ...
-
migabi24
nagyúr
válasz Jack Oneill #19879 üzenetére
Mivel tiltasz?
-
Keem1
veterán
válasz Sabika #19863 üzenetére
Igaz, hogy már kaptál választ, de én egy alternatívát javasolni írok: Google Chromecast. A vezetéknélküli telefon-TV összekötés csak egy funkció a rengetegből, ha utánaolvasol, pláne, ha ki is próbálod, meglátod, hogy csak egy tégla egy nagy falban. Nagyon hasznos találmány.
-
jacis
nagyúr
válasz WinstonWolf #19872 üzenetére
Jó nektek hogy csak így kiugortok oda
Nekem amerika az egyik nagy célom pár éven belül.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Kasya
nagyúr
válasz WinstonWolf #19872 üzenetére
Igy kell elni kerem
Merre keszult a kep pontosan? Ha ki nem is ugranek, Google Earth megneznem, mert eleg szepnek tunik. -
Kasya
nagyúr
Samsung foliat probalta valaki? Tudom, mas is kerdezte, de valaszt nem lattam meg.
-
szabyka95
őstag
Valaki használ eredeti samsung foliat a telefonon? Ha igen, milyen?
-
-
csabicska
senior tag
-
badmad
senior tag
Erre a fóliára kiváncsi vagyok milyen lessz....felhívom a figyelmet a videóra!!Itt is emlegetett szappanos vízes eljárás....majd kiderül.[link]..
-
gerner1
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik