Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz Leslie1966 #19050 üzenetére
Nekem meg a xiaomi Redmi note 3 pro nyáron levette a fényerőt mert nagyon melege volt waze működés közben.
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
HUTCHDB
nagyúr
Aki használ N-et, tőle kérdezném, hogy az "összes alkalmazás a kezdő képernyőn" funkciót hol találhatom, vagy kivették volna?
Ha nincs ilyen, akkor az app driverben valahogyan lehet mappába rendezni az alkalmazásokat, vagy esetleg rejteni?Ez utóbbi megvan.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #19053 üzenetére
Kiprobaltam ezt a kis programot. Eddig tetszik. Nappal pl en kikapcsolom a vilagitast. Viszont arra kivancsi lennek, a 7.androidban vissza rakjak- e ezt a beallitast.
-
vadászcsiga
félisten
Milyen NFC matricát fogad el a telefon? Van itthon egy miflare de nem támogatja.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kovacs65 #19056 üzenetére
Nem csináltam, de ahogyan írtam az odin "magától" megtette helyettem.
Ha szeretnéd megtartani a dolgaidat, akkor a megoldást EnterR fórumtárs leírta!Viszont a normális működéshez, szerintem kell egy tiszta alap.
(Ajánlom a HELIUM programot a play-ről. Ezzel menthetőek az adataid, de hogy kompatibilis-e az android 7-tel nem tudom. Esetleg még a samsung cloud is megoldás lehet!)[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Istyu74
aktív tag
-
RaveForce
veterán
válasz Zsozsoka 74 #19032 üzenetére
bár nem nagyon értem hogy fürdés vagy zuhanyzás közben minek a kezedbe a telefon, de ha csak nem hidegvízzel tisztogatod magad, nem fog elrepedni a hátlapod, Balázs VR-tól felhevült készülékházat tett hideg vízbe, naná hogy bemondta az unalmast a fizika..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
RaveForce
veterán
válasz Zsozsoka 74 #19061 üzenetére
ebben az esetben pláne nopara, ennyit lazán ki fog bírni
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
kakuk100
őstag
Sziasztok! Lenne olyan kedves valaki, hogy megadná a legújabb ODIN számát?
Köszönöm! -
bajzal
őstag
Szóval amiket látok Edge-re teljes kijelzős hajlított üveget, azzal az a baj, hogy feljön a széle, buborékos lesz?
-
jose999
senior tag
válasz bajzal #19065 üzenetére
Nagy valószínűséggel igen. Eddig nem igazán volt pozitív tapasztalat üvegfóliával kapcsolatban sajnos. Vagy a széle jön fel, vagy csak ott tapad, középen nem, meg ilyenek
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
gerner1
nagyúr
válasz bajzal #19065 üzenetére
Minden védőüveggel más-más a probléma. Van amelyikkel nem jól érzékel, vagy a kijelző bizonyos területei érzéketlenné válnak. Van amelyikkel szivárványos lesz a kép, vagy a teljes kép "parázsló" effektet kap, stb.
Nincs még megfelelő védő-üveg erre a telóra, de S6E -re sincs, pedig az régebb óta létezik.
A műanyag fóliák többsége sem jó, mert általában többségük gyorsan karcolódik, vagy visszabuborékosodnak, vagy sarkaknál, széleken feltolja az éppen használt tok.
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
válasz jose999 #19069 üzenetére
Igen, mert félek, hogy fóliával egyszer véletlen leejtem és ráesik a kijelző hajlított részére, nagy rá az esély, hogy betörik. Egyébként az igaz, hogy a knox miatt nem lehet gar. vesztés nélkül rootolni és régebbi androidot visszarakni odin-al? Vagy hogy működik? (nem ismerem a samsungokat, 4,5 évig sony-m volt )
[ Szerkesztve ]
-
válasz bajzal #19068 üzenetére
Tudtommal arra sincs megfelelő üvegfólia, mert ugyan csak nagyon kicsit, de annak is le van kerekítve a kijelző széle.
(#19070) bajzal: rootolni nem lehet garivesztés nélkül, de régebbi, gyári androidot vissza lehet tenni Odinnal
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jose999
senior tag
válasz bajzal #19070 üzenetére
Egyébként az igaz, hogy a knox miatt nem lehet gar. vesztés nélkül rootolni és régebbi androidot visszarakni odin-al?
Root garanciavesztés/Knox ugrás nélkül tudtommal jelenleg nincs, Odin viszont nem ugrasztja a Knoxot, ha jól tudom...
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok
Érdeklődnék hogyha vennék egy makulátlan 8 hónapos független S7-edget úgy hogy beszámolnák a 4 hónapos Oneplus3-at akkor arra reális a 45e ráfizetés?
Ugyanannyiért el is tudnám adni és látom árukeresőben hogy vannak gyári 1 év garisok 170e forint körül.
Pl Mobilkorner:azt mondja hogy 1 évig itthon is teljes szerviz támogatás van 166e Ft-ért és ezért teljesen ujjat kapok.
Ezekben az 1 év garisokban mi a trükk?Mivel járnék szerintetek jobban?Ötletek
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz SonyNex7 #19073 üzenetére
Rendes szamla eseten semmi. Ha jol tudom, rendes szamlat adnak. Annyi a kulonbseg, ha pl. szolgaltatotol veszed, akkor +1 ev garit kapsz. De azt a felarat ki is kell fizetned.
En inkabb vennek dobozos ujat. Szerencsere a szerianak nincs semmi szeria hibaja, ami ok lenne a hasznalt vasarlasra. -
SonyNex7
senior tag
Annyi hogy nem Magyarországra szánt hanem európai verziós,de 1 évig vihetem a Samsung szervizbe.Mondjuk a 8 hónaposra még akkor is van 16 hónap garancia ami több viszont 8 hónapja használt.
Néztem amúgy sok használtat de nagyon sok a szolgáltatós,illetve a gold meg fehér színű.
ha már itt tartunk színek között van különbség valamilyen okból vagy csak egyéni preferencia kérdése?
Az is egy opció hogy eladom és várok pár hetet egy fiatalabb használtra?! -
Kasya
nagyúr
válasz SonyNex7 #19075 üzenetére
Egy 8 honapos hasznalt eseten, tekintve hogy ugyannyiba kerul mint az uj, azert két dolgot mérlegelnék (a karcmentes keszulek eseten is):
- aksi hasznaltsag
- kijelzo hasznaltsagAz aksit nem fogjak cserelni mar garanciaban, a kijelzo pedig konyebben beeghet (ha eddig nem is egett be semennyire, vagy csak nem lathato modon).
A szin egyeni pref. A Black Friday-t erdemes lehet megvarni, de szerintem itthon igy sem lesz 150k alatt az uj telefon.
-
SonyNex7
senior tag
Ebben a kijelző meg akku dologban van valami.
Szerintem sem, ExD-nál volt 200e ami igen igen jó ár 270e után, ez alá úgy sem megy be senki de ha menne is valamennyivel akkor sem pálya mert 40-50 nél több meg az eladó telefon most nem fér bele.
Kell még úgy is tok meg fólia is,sd kártya, álló vezeték nélküli töltő stb hozzá és ezek sem olcsóak. -
-
w333
félisten
+1 inkább új telefont, ki tudja milyen előélete van annak a 8 hónapos telónak !
Biztosan 1 év garancia érvényes itthon ? és ha be regisztrálja a Samsung oldalán a telefont akkor sem kapja meg a +1 év garanciát
Csak azért kérdezem mert HTC 10 -nél is 1 év gyári garancia van feltüntetve, de különben 2 év gyári garancia érvényes rá az EU jogszabályok miatt !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Kasya
nagyúr
A regisztracional meg kell adni egy legordulo listabol, hogy hol vetted a telefont. Ha ott nem jelenik meg a bolt, a Samsung nem fogja tudni mihez kotni a vasarlast (mint hivatalos partner). Szerintem...
Jok ezek az EU jogszabalyok. En a Knox gari ugrast sem ertem, ha mondjuk fizikai serules miatt viszed a telefont szervizelni. Tudod...mindig a vevonek van igaza, csak bizonyitsa is
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Csak van itt valaki aki így vette, 1 év garival.
De most van egy használt májusi is,155e.
Gondolom imei alapján lehet regisztrálni, így jár a plusz 1 év gari vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok. A wifi haladó beállításokat hol találom?
Köszönöm.
-
Keem1
veterán
válasz szabosasito #19085 üzenetére
Jobbra fent Egyebek alatt minden ilyen opció.
-
600700
senior tag
válasz SonyNex7 #19090 üzenetére
Megkapod hozza pl ha nemetben vettek a nemet lepecsetelt kitoltott samsungos garanciapapirt? Akkor ha IGEN viheted itthon Samsung szervizbe 1 evig. A sufni gsm szamlajaval nem ersz max naluk vmit.
Nekem van 3-4 sufnis samsung telom. Ott a boltban javitjak. Ennyi. Ezert ennyi az ár. A bontatlan zsugorfolias hasznaltat ugy ertsd hogy xy megvesz vagy egy ceg pl nemetben 30db s7 et eladja a sufninak es nem kell afat fizetni neki mert " hasznalt telefont vett (igaz bontatlan de jogilag)
Ezert nincs 27% afas szamla vagy nagyon huzzak a szajuk ha adni kell.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
Jack Oneill
veterán
Rajott mar valaki, hogy a droidstats-ban hogyan hozom elo a beallitasokat? Tehat eddigi telefonjaimon az aljalmazasvaltot kellett nyomva hagyni,hogy elojojjon a beallitasok menu a programban( mert nincs neki kulon gomb) de itt most valami tobbkepernyos nezetet akar arra behozni, ami nem tamogatott. Hogyan lehet elohozni egy program beallitasmenujet ilyen esetben?
-
válasz Jack Oneill #19093 üzenetére
Próbálkozok ezzel egy ideje, de úgy tűnik, hogy nincs rá megoldás sajnos.Rákerestem, megvan a megoldás!
Angolul tudom a menü opciókat, mert angolul használom a telót:
Settings → Accessibility → Dexterity and Interaction → Assistant Menu bekapcsolása
Ez után lesz egy floating extra menu, amiben a More Options a régi settings gombot szimulálja.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jose999
senior tag
válasz SonyNex7 #19090 üzenetére
Haverom is ennél a boltnál vásárolt, igaz LG-t, de 1 év gyári garanciát kapott, nem boltit. Az szerintem, ha a bolt is ezt állítja, ez esetben is rendben lesz. Viszont a +1 év, ami regisztráció után jár, az nem biztos, hogy meglesz!
[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
válasz jose999 #19096 üzenetére
Az LG-nek más az üzletpolitikája. Ott az EU-s modelleket bármilyen ÁFÁS számla ellenében 1 évig gariban az LG szerviz javítja. Sőt a G4 topikban olyanra is volt példa, hogy a GSM boltos adásvételit elfogadták. A Samsung ilyet nem csinál. Cseteltem az ügyfélszolgálatukkal ez ügyben, mikor egy svájci papírokkal ellátott használt telefont akartam venni. Mivel Svájc nem EU tagállam semmilyen garanciát nem vállaltak.
Szürke importos, gsm boltos papírokkal elhajtanak a vérbe. -
bajzal
őstag
válasz alcapone386 #19089 üzenetére
Egyik ismerősöm beszélt velük e-mailen és 1 év garancia. Nem lehet beregisztrálni a +1-et!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik