Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz Jack Oneill #20199 üzenetére
Gepre dugva is megnezted a Kamera mappaban, hogy nincs e ott?
Package DIsabler Pro (keres ra Play-en)
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Jack Oneill #20203 üzenetére
Dugd ra gepre es latni fogod a telefon belso memoriajan.
A telefonon boven eleg a JPG-t latni. Bizonyos programok kepesek az egyeb fajlok olvasasara/szerkesztesere: pl. Adobe Lightroom, vagy FileExplorer. -
törölt tag
válasz Jack Oneill #20205 üzenetére
Lightroom Express, töltsd le és látni fogja. Utómunkában úgyis verhetetlen a Lightroom, jó ha telepitve van.
-
-
Kasya
nagyúr
válasz Jack Oneill #20207 üzenetére
Adobe lightroom-ot ajanlom PC-n is, ha nem vagy Photosopp zseni.
A DNG a modositatlan kep. A JPG egy elore meghatarozott algoritmus alapjan modositja es tomoriti a kepet. Epp ezert, nyersen nezve, a JPG jobb minoseget ad a legtobb esetben, mint a DNG. A DNG iszont jobban szerkesztheto kulso szofverekkel...ha van ra idod. -
w333
félisten
válasz Jack Oneill #20203 üzenetére
Snapseed ... kezeli a DNG -t és kinyerhető belőle a Jpeg !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
HUTCHDB
nagyúr
Eddig en szinte minden telefonomon chrome-ot hasznaltam (kiveve az i7+, mert ott safarit) de itt nalam is a gyari bongeszo a favorit!
Jo lenne, ha az asztali chrome konyvjelzoket valahogy be tudnam importalni..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz pusihusi #20049 üzenetére
Szia!
Most akkor melyiket érdemes felrakni? Már elvesztem a sok kód között, XEH, XEU, BTU?
Elegem lett a telenor balfaszkodásából, meg egyébként is független a telefonon. Mielőtt valaki megkérdezné, hogy lehet?
Úgy hogy 230 ezer körül megvettem praktikummal és rögtön ki is függetlenítettem a boltban, de ettől független az ő rendszerük fut a készüléken.Igazából eddig nem érdekelt, de ez a magas szintű beleszarás a telenor részéről már egyszerűen nonszensz.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Kösz, akkor erről van szó, ugye?
-
Leslie1966
senior tag
A kegfrisseb XEU rom-ban nem lehet beállítani a hálózatot csak 2G-re, 3G/2G vagy csak 3g illetve LTE/3g/2g lehetőség van csak, én a BTU-t javaslom inkább.
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
viera
őstag
Tegnap este feltettem én is az XEU romot,utána próbáltam regisztrálni a bétára,de sajnos lezárult és nem fogadta el.Erről most lecsúsztam,de azért remélem hamarosan jön a végleges.
Amúgy nem bántam meg,hogy lecseréltem az XEH-t,mert mostanában jobban merült a teló mint az elején.
Most megint nagyon jó lett az üzemidő.De az is lehet,hogy valami jobban fogyasztott a háttérben.Lehet,hogy a VR cucca volt mert az még fent volt nekem.
Na mindegy lényeg,hogy megint nagyon jó a teló.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
És ezeket muszáj bekapcsolni flash előtt? Onnét indul a videó...
[link] -
gerner1
nagyúr
Én még egyszer sem csináltam ezeket, flash előtt, de ez szubjektív.
Óvatosságból, szerintem ezek az időbe is beleférnek. Ugyanakkor, ha smart switch -csel csinálsz az egész előtt egy mentést microSD -re, akkor flash után, nagyon kevés idő alatt vissza nyerheted a flash előtti, "belakott" állapotot. -
szabyka95
őstag
nektek is zajos az elokep (amit a kamera app mutat) alacsony fenyviszonyok mellett? nekem hihetetlenul zajosnak mutatja. g4 pl nem
-
Colani
tag
G935F Nougat Beta No Pass nekem ez van letöltve...
Odinnal ez is felrakható ugye?bocs ha ulyeseget kérdezek egyszer már megpróbáltam de folyamat az elöző felhasználó adatait kérte aki ugyanugy én voltam csak telepités után elfelejtettem a jelszavam és gépen megváltoztattam
igy nem tudtam belépni a telomba.elég sok időmbe került amig youtubos videok segitségével meg tudtam oldani.vmi olyasmit olvastam hogy 72 ora elteltével lehet ujra próbálkozni... -
-
Keem1
veterán
válasz Jack Oneill #20199 üzenetére
sorry, benéztem az oldalt és a poszt "frissességét" és már kaptál választ
Más, többiekhez:
Akik már használják egy ideje a nugátot, megírná valaki, hogy az AoD akkor tényleg mindent támogat? Úgy értem, hogy korlátozás nélkül minden értesítést mutat-e, és nem csak "párral kiegészítette a samu".[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
na én is leadtam a telót
hivás probléma
home gomb kicsit érzéketlen bal oldalt
és a videó csipogásremélem hibátlanul kapom vissza, mindenesetre csináltam képet róla, meg a knoxról is,azt mondták hogy azzal kezdik hogy lefényképezik
leragasztottam a dobozt is, mert az mpl belerakja majd egy nagy dobozba, csak ha abba kinyílik a telefon doboza akkor kiesik a telefon és a nagy dobozba fog pattogni, szal ezért is előfordulhat hogy karcosan megy be
Xbox One: bandymnc
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Manokaki fórumtárs írt a Glance plus alkalmazásról, kipróbáltam és azt kell mondanom, hogy jobb mint az AOD. Nagyon jó a testreszabhatósága, alig fogyaszt. Jönnek az értesítések, kirakható szöveg , időjárás, naptár, háttérkép. Lehet állandó megjelenítés, vagy csak ha értesítés jön. Ha úgy állítjuk be a kéz elhúzására ébred, és ilyenkor az ujjlenyomatolvasót elég csak érinteni, ( nem kell a home gombot benyomni ) , ébreszti a kijelzőt.
-
HUTCHDB
nagyúr
Minden jelzés megjelenik, sms, hívás, viber, stb.
Külön külön, tehát ha 2 személytől jön pl. viber az 2 külön jelzéssel jeleníti meg.(#20240) szabosasito!
Ez jól hangzik!
Mi ez pontosan?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz szabyka95 #20242 üzenetére
Ez egy természetes jelenség.
Ha sötétben akarsz több részletet "elkapni", akkor a zajok is jobban jelen lesznek.
Az elkészült képed amúgy milyen?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Keem1
veterán
válasz HUTCHDB #20241 üzenetére
Hálás köszönet.
Így viszont a Samsungot nem értem, miért nem eleve így adta ki az AoD-t. A megjelenéssel kaptunk egy nulladik verziót, az elsőért meg imádkozni kellett hónapokon keresztül???szabyka95: ha letakart kamerával fotózol jpegbe, az se lesz csont fekete, mert a képfeldolgozó mindenképp megpróbál javítani rajta. De rawban fotózva már más a helyzet, próbáld ki mindkettőt, meg fogsz lepődni, de főleg a jpeg képen.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz szabosasito #20240 üzenetére
Húúú ez tényleg príma!!!
Egy gondom van vele, az, hogy amikor az óra ugrik a kijelzőn másik pozícióra, akkor a home gomb melletti két virtuális gomb felvillan.
Ezt ki lehet kapcsolni valahogy?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Jack Oneill
veterán
Akinek 7-es droidja van, megnezne, hogy energiatakarekos modban ott is van meg az az idegesito szurke sav felul? Illetve 7-es droid alatt a felbontas allitasa az energiatakarekos modhoz kotott vagy azon kivul lehet allitani?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Jack Oneill #20248 üzenetére
Szürke sáv nincs, felbontást nem lehet állítani.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple watch Series 9 41mm Starlight 2025.09.01. Apple jótállás
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Samsung galaxy watch5 okos óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs