Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz Zsozsoka 74 #20465 üzenetére
Na meglestem. Vezeték nélkül 40% ról 100% ra: 1ó25p.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A tapasztalat valóban az, hogy a samu hozzáállása a frissítésekhez, finoman szólva is a legxarabb, sőt, ha nem lett volna a note 7 blama, azt mondanám, hogy talán jövő karácsony.
Viszont nem értem, hogy Te is miért tényként közlöd ezt, nyilván a béta is arra mutat most, hogy teljesen végleges fázisban van, ergo simán kijöhet ez decemberben a függetlenekre. -
Istyu74
aktív tag
válasz Tybike81 #20549 üzenetére
Ultimate Shield nekem bevált. Nagyon jól illeszthető, mivel nedvesen kell föltenni, és a kijelző szélén is patentul fönn marad.
Üdv, István.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Oké, nem érted mit írtam.
Volt egy qrva nagy note7 égés, most az s7 lépett a helyé(r)be, ezért, ha nem is kapkodó idegbolondok módjára, de összekapták magukat, erre mutat, hogy a legtöbben dicsérik a 7.0 beta-t, frankó üzemidőkkel, lagmentesen etc...Ebből arra lehet következtetni, hogy ez szinte el is készült, ergo, ha valamelyik idióta a szofverosztályon bólint egyet, akár simán kijöhet ez év végéig. Viszont te, tényként közlöd, hogy nem jön, holott te is annyit tudsz az egészről, mint én, vagy itt bárki más: Lófaxt, semmit.De erre is írtam, hogy a tapasztalat valóban mást mutat, de a fentiek miatt a helyzet is más...
Nálam még egy samu telefon nem élt meg egy nagyobb frissítést, 6-8 hó után már le is cserélem, de szerintem ez mostanában, e hó, vagy januárban kijön...Ha nem, akkor meg direkt tartják vissza, aminek meg semmi értelme. -
Zsozsoka 74
senior tag
válasz alcapone386 #20551 üzenetére
Köszönöm akkor végül is frankón tudja a gyors töltési módot..
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
Kasya
nagyúr
Valamit azert megis csak tudok, hisz latom az elozo modellekre mikor jott ki a "verzio-valto" frissites.
Hitegetesre jo ez a beta, masra nem (szamunkra). Nem egy perc alatt fogja a Samu fejlesztoi reszlege sem jovahagyni a 7.0-t szvsz. Foleg, hogy nem akarnak mar a veglegesbe semmi hibat, nehogy ezt is rojuk sozzak (ami nem hianyzik nekik).Valoszinubbnek tartom, hogy elobb terjesztik ki tobb orszagra a betat, majd valamikor jovore kiadjak. De iden en biztos vagyok benne, hogy nem fogjak. Nem erdekuk, hogy siessenek... nincs semmi olyan hiba a rendszerben, ami ezt indokolna.
A Note 7 eges esetleg a Note 8 elobbrehozatalat jelentheti. De olyan nagy merfoldkovet nem jelent a 7.0 S7-re valo erkezeseben. Ha a Note 8 most piacon lenne, akkor is ez a menet lenne valoszinuleg.
Szerk:
Nyilvan, "teljesen biztosra" nem tudhatom, hiszen a biztos az lesz, mikor kijon. De azert valoszinubb az, hogy nem adjak ki iden, mint forditva. A varakozasban persze semmi rossz nincs, hinni lehet benne, de realitas mar kevesebb van benne.[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
December végére módosították a Nougat Beta-t. Idén szerintem már nem kapjuk meg, de legalább dolgoznak rajta.
PSN ID: marquuard
-
törölt tag
+1.
Előbb az új modell kijön majd utána a régi is megkaphatja a némileg hiányos szoftot. Csakhogy legyen különbség meg ösztönzés az újat megvenni.
Évek óta ez szinte hagyomány.
Idén biztosan nem lesz magyar Nougat..
Aki nem hiszi annak nemrég óta van Samsungja.
Két hagyományosan negatív dologgal kell számolnia annak aki Samsungot vesz: TMX és lassú frissítések.[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Zsozsoka 74 #20558 üzenetére
Így van.
-
törölt tag
válasz architect26 #20566 üzenetére
Az
-
gerner1
nagyúr
válasz #67656192 #20564 üzenetére
Szerintem sem, de ha mégis, akkor remélem nem lesz "összecsapva" . Note 7 fiaskó után, kell valami többletet tölteni az S7/S7e vonalba, hogy az S8 megjelenésig, továbbra is vonzó maradjon, ne zuhanjon túl meredeken az eladási görbe. Szerintem, önmagában a Nougat ehhez nem elég. Hardwerben nem tudnak újat adni, így marad a firmware csiszolása, és hogy mivel van felvértezve. Biztosan van már valami koncepció a HQ -ben, hogy mit, és mennyivel adjanak többet az S7 vonalhoz, de az ne legyen túl sok, mert ha kiadják az S8 -at, akkor kelleni fog az a különbség, ami miatt megint sokan váltanak... Ezekhez is mind idő kell, sokkal több, mint a korábbi években, amikor nem volt ekkora zakó.
Egyébként egyetértek. Az a két legfőbb negatívum, amit írtál.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz #67656192 #20564 üzenetére
+1
van nougat csak fel kell dobni.. ja h nem jönnek rá frissítések hát az már sajnos zárva... volt lehetőség 2x is.. btw nem hiszem h sok minden fog változni a frankó nuogat bétahoz képest... mindent egybevéve idén csak a bétára jön még egy biztonsági frissítés...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
alcapone386
őstag
válasz Zsozsoka 74 #20558 üzenetére
Nincsmit. Ami meglepett, hogy alig melegszik, illetve ha feltöltött, szépen leállítja a töltést. Reggel amikor levettem a telót 100% on volt és hideg volt a telefon
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz leslien #20572 üzenetére
Raadasul en azt mondom,.hogy ezt a beta3-t csak elrontani lehet!
En nagyon nagyon pozitivan csalodtam a samsungban, mint ahogy irtam is mar egyelten egy hibat talaltam benne, a hivas kozbeni hangero allandoan fullrol indul.
Nekem egyebkent igy is megfelel egy jo ideig, pedig eddig szinte havonta cserelgettem a telefonjaimat..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bajzal
őstag
Valaki tud segíteni ebben?
-
RaveForce
veterán
válasz HUTCHDB #20575 üzenetére
egyelten egy hibat talaltam benne, a hivas kozbeni hangero allandoan fullrol indul.
btw, ezt reportoljátok a samsung fele? úgy rémlik, hogy már az első betában is panaszkodtak rá itt, erre még mindig benne van...
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
törölt tag
-
jacis
nagyúr
Srácok,
Mióta kint van a nougat béta azóta 720p-ben használom a telefont.
Ma visszaállítottam QHD-ra. És ennyi idő után tényleg érezhető a különbség.
Nem hittem abban hogy van aki látja a HD, FHD és QHD közt a különbséget de mégis...iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Leslie1966
senior tag
válasz Jack Oneill #20583 üzenetére
A Nougat utolsó két frissítését le lehet valahonnan tölteni, illetve csak root után frissíthető recoveriből, vagy simán hagyja ?
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Jack Oneill
veterán
válasz Leslie1966 #20584 üzenetére
Gozom nincs En nem betazom. Turelmesen varom a hivatalos frissitest
-
jacis
nagyúr
válasz Jack Oneill #20583 üzenetére
Majd most kiderül. Eddig nagyon jó volt.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
RaveForce
veterán
általában csak az iPhone userek szokták hangoztatni, hogy nem látszik a különbség, ha megfigyeled, vagy pedig idősebb, esetleg nem olyan jó szemű userek, egy átlagosan jó látású ember azért kiszúrja a különbséget eddigi tapasztalataim szerint
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
laszlolczka
őstag
válasz Leslie1966 #20584 üzenetére
Igen csak recoveryből.Ha érdekel XDA-án találod.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
jacis
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Valamit azert megis csak tudok, hisz latom az elozo modellekre mikor jott ki a "verzio-valto" frissites.
Ezt én is tudom, hisz már a megjelenésekor cserélni szoktam az aktuális flagship-re.Nekem mindegy, hogy jön-e, vagy sem, az s8, főleg ha kicsit is szögletesebb lesz formára, ezt azonnal lecserélem rá, és ez a XEU teljesen frankó most az asus launcher-rel, 7.0-val is úgy használnám, tehát sok különbség nem lenne, de én egyelőre másképp látom most ezt a frissítést, mint az eddigi beletojást.
De majd kiderül, és újfent valószínűre és szvsz-re építetted a hozzászólásod, éppen ezért felesleges tényként állítani valamit, mert eddig ez, vagy az volt a trend.
Ha kiadják, kiadják, ha nem, akkor nem, de mint írtam most én ezt másképp látom.. O_o -
Kasya
nagyúr
A hozzaszolasaim a saját meggyőződéseim általában, amit tényként közlok. Ezt lehet firtatni, de ha te se tudod alátámasztani semmivel (míg én az elmúlt tapasztalatokkal legalabb), akkor ebben kár kötekedni. Azt hiszem, elég egyértelműen leirtam hogy mi miert várható.
Nem gond az ha te másképp látod, de ettől még én nem.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nálad az már kötekedés, ha leírom, hogy ne állíts valamit tényként, amiről semmi infód nincs, mint ahogy senkinek? Én nem is akartam alátámasztani semmivel és nem is írtam ilyet, furcsán értelmezed a hozzászólásom, ha ilyet olvastál ki belőle. A saját meggyőződést meg ne állítsuk be egy biztosan nem jön-re, mert lehet, hogy így lesz. De nem azért, mert Kasya megmondta, hanem, mert annál az bizonyos asztalnál idióta f..ok ülnek, amikor szinte kész a 7.0.
Na, ebből ennyi elég is volt, maradjunk annyiban, hogy senki nem tud semmit, mert ez az igazság....
-
Leslie1966
senior tag
válasz laszlolczka #20589 üzenetére
De root kell hozzá ugye, vagy a gyári recovery-ből lehet frissíteni ?
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
600700
senior tag
En karacsonyra tippelem a Nougatot S7 re hivatalosan. Talan azert mert jobb fejek a fejesek es illo lenne helyen kezelni a talpon maradt flagshippet. Szerintem egy szerethetobb hozzaallas a megtepazott renome helyreallitasara es akar uj vasarlok ceghez csabitasara.De csak tipp. Majd elvalik mi , hogy lesz. Az ido valaszt ad mindenre.
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
laszlolczka
őstag
válasz Leslie1966 #20594 üzenetére
Igen root szükséges hozzá.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz HUTCHDB #20575 üzenetére
Nálam még egy hiba előjött. Navigáció közben dobta, hogy xy folyamat leállt és ezt kb. 5-10 percenként tette, folyton nyomkondom kellett a kijelzőt, hogy OK. A folyamat nevét nem jegyeztem meg, de valami Android folyamat volt az.
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
törölt tag
Senki nem tud semmi, ezt jól látod, mi viszont az eddigi tapasztalatainkból indulunk ki amiket a note7 bukásá nem változtat meg. Még az a szerencse, hogy most nincs akkora szükség az Nougatra mint a babzselé idején a másmelóra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest